Jüpiter Kova burcunda!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:18:00


19 Aralık 2020 Pazartesi gününden itibaren Jüpiter artık Kova burcunda!  29 Aralık 2021’e kadar Jüpiter Kova yolculuğu devam edecektir. Jüpiter Kova Oğlaktaki gibi düşüşte değildir, aksine üçlü yöneticiliğine sahiptir belli oranda yaptırım gücüne sahiptir. Jüpiter Kova bütün dünyaya eşitlik, kardeşlik, özgürlük, tarafsızlık, hümanizm, aydınlanma aşılayacaktır. Birlikte hareket etmelerini sağlayabilir. Jüpiter Kovanın sınıf ayrımlarına, ırkçılık, geleneksel kurallara karşı çıkan bir özelliği vardır. İnsan, toplum haklarının savunucusudur. Bilgi yaymak, reformlar, buluşlar yapmak, orijinal şeylerin peşinden koşmak, mucitlik bu dönemin konularıdır. Özgürlük bu dönemde çok önemlidir!

Jüpiter Kova dönemi adalet, bilim daha fazla konuşulabilir. Hak, hukuk, kendi ve başkalarının hakkını koruma, savunma gibi konular öne çıkabilir. Avukatlar, hâkimler, politikacılar, bilim adamları, spor dünyası, doktorlar, eğitimciler, toplumsal görev yapan, toplumun, insanın hayrına çalışmalar yapan kişiler bu dönemde önemli hale gelebilirler. Kolektif bilinçle hareket edilir.

Grup aktiviteleri, dernek, cemiyet, kulüp, vakıf, meclis çalışmaları yoğunlaşabilir. Eğitim, iş ve uğraşlarda, üzerinizde olduğunuz konularda, yeni teknikler geliştirilebilir, orijinal şeylerden alternatif işlerden para kazanılabilir, Arkadaşlıklar, sosyal çevreniz artabilir.

Sağlık olarak da düşünürsek, aşı, tedaviler, kanser araştırmaları vb. buluşlar, yeni metotlar geliştirilebilir. Kova, damarlardaki pıhtılaşmalar, varisler, kramplar ve benzeri hastalıklarla da ilgilidir. Bu konuda yeni tedavi sistemleri geliştirilebilir. Sadece aşı değil farklı hastalıkların da tedavileri bu süreçlerde etkinleşebilir.

Meslekler: ileri görüşlü yenilikçi alanlar öne çıkacaktır. Eğitim bilgi sektörü, araştırmacı, toplumsal refahı sağlayan meslekler, bilgisayar, elektronik, teknoloji, uzay, havacılık, astroloji, tıp vb.  Astronotlar, astronom,  astrolog, bilim adamları, tıp doktorları, sendikacılar, öğretmenler, yazarlar psikologlar, mucitler bu dönemlerde öne çıkabilirler. Önümüzdeki yıllarda (Plüton 2023lerden itibaren Kova burcuna giriyor) uzaya gitmek artık hayal değil! Yolculuklar sıklaşabilir. Yeni konular, cisimler, gezegenler ortaya çıkabilir. Uzay/havacılık alanlarında ileriye dönük yeni teknikler buluşlar gelişmeler hızlanır.

Özellikle 11-12 Şubat 2021 dönemleri Kova burcundaki yeni ay dönemleri gökyüzündeki stelyum dikkat çekici. Özellikle Mart sonuna kadar Satürn/Uranüs kareleri devam ederken, Özgürleşmek adına daha fazla mücadele edilebilir.  Bazı sınırlamalardan kısıtlamalardan uzaklaşmak isteyebiliriz. Bu açılar kolektif açıdan sarsıcı rol oynayabilirler doğal afetleri de tetikleyebilirler. 4-5 Mart’tan itibaren marsın ikizlere girmesiyle, zihinsel olarak son derece aktif bir dönem başlıyor, eğitime yoğunlaşabiliriz.

14 Mayıs-29 Temmuz dönemleri Jüpiter şans gezegeni Balık Burcunda olacak, bu dönemler Jüpiter şans gezegeni farklı konuları gündeme getirebilir, şifa aşı tedavi konuları etkili olabilir. Bu konuları ayrıca anlatacağım. 29 Temmuz’dan itibaren 29 Aralık 2021e kadar Jüpiter yeniden Kova burcunda olacak. Yarım kalan konuları tamamlatacak. Bu süreçte Satürn’den bağımsız hareket ettiği için daha dışa dönük ve özgür bir dönem olabilir. Yarım kalan reformlar, çalışmalar bu süreçlerde hızlanabilir. Kova burcu dünya haritasında 11. Evle alakalı olduğu için genelde toplumsal çalışmalar adından söz ettirecektir. Dünya genelinde ortak hareket edilebilir. Türkiye haritasında ise, 8. Ev konuları gündemde olacaktır. Bu ev ölüm oranları,  sosyal güvenlik, emeklilik fonları, açık arttırmayla ilgili satışlar, faizler, vergiler, tıp araştırmaları, buluşlar, iflaslarla alakalıdır. Jüpiter burada 2021 sonuna kadar daha önce oluşmuş sorunları düzenlemek için yeni olanaklar verebilir. Zira Satürn’de kova burcunda ilerliyor(Satürn disiplin ve düzen veren, sınırlayıcı durumlardır, yasaklardır, özgürlüğe getirilen sınırlamalardır). Jüpiter ise toplumu bir arada tutan ortak değerleri anlatır. Özgürlüktür, sınırlamaları sevmez. Özellikle Jüpiter Kovanın en önemli özelliklerinden biri tarafsızlıktır. Herkesin hayrına toplum yararına olacak çalışmalar öne çıkacaktır.

Burçlara göre Jüpiter:

Koç Burcu:  Sevgili Koçlar, kişisel haritanızda destekliyorsa, 2021 yılında artık üzerinizden baskılar kalkıyor. Satürn ve Jüpiter’in Kova burcunda olması sizler için olumlu yansıyacak, destekler artıyor. Bu yıl ekipçe, grupça, arkadaşlarınızla yapılan çalışmalar daha fazla öne çıkıyor. Organizasyonlarda çeşitli sorumluluklar alabilirsiniz. Sosyal çalışmalar yapabilir, toplumsal amaçlı çalışmalara katılabilirsiniz. Kulüp, dernek, vakıf, cemiyet, ekip, meclis çalışmaları yapabilirsiniz. Bu yıl 11. Evinizdeki Jüpiter, partilere, toplantılara, düğünlere katılma olanaklarını da destekliyor. Evlenebilirsiniz. Kazançlarınız artabilir. Arkadaşlarınızın şartlarında daha önce olan sorunlarda düzelmeye başlayabilir. Daralan sosyal çevrenizde genişlemeler Şubat sonundan Mart’tan itibaren başlayabilir. Sosyal ilişkilerden daha fazla faydalanabilirsiniz. Arkadaşlar, dostlardan fayda, destek elde edebilirsiz. İş yatırımlarından bulunabilirsiniz. Bu yıl sizin için gelecekle ilgili amaç ve ideallerinizi gerçekleştirme yılı olacaktır. Bu konular Şubat sonu, Mart ayından itibaren daha çok hızlanacak ve yılın ikinci dönemi çok daha etkili olacaktır. Yaz aylarında ise buralardan uzaklaşma ve dinlenme süreçleriniz.

Boğa Burcu: Sevgili Boğalar, kişisel haritanızda destekliyorsa 2021 yılında, başarı elde etmek için her zamankinden daha çok çalışmanız gerekecektir. Bu yüzden de gücünüzü ortaya koymalısınız. İşlerinizin yoğunluğundan her zamankinden çok sabır göstermeniz gerekebilir. Kimileriniz ise değiştiren Uranüs’ten dolayı iş değişikliğine gitmiş olabilirsiniz. İşiniz, mesleğiniz, toplumsal konular, anneniz, patronunuz, evliliğiniz hayatınızın en önemli unsurları olabilir. Kendinizi toplumda kabul ettirme mücadelesi içine girebilirsiniz. Jüpiter şans gezegeni olumlu açılarda yükselme,  kariyer, mevki sahibi olma, evlenme, bebek sahibi olma gibi olanaklar sağlayabilir. Zorluklarla mücadele etmenizi kolaylaştırabilir. Jüpiter’den aldığınız destekle mesleğinizde yükselebilirsiniz. Tanınabilirsiniz. Maddi manevi başarı elde edebilirsiniz. Ancak Ocak, Şubat 2021 aylarında sert açılardan dolayı yapıcı olmak için harekete geçmekte zorlanabilirsiniz, sahip olduğunuz olanaklara güvenerek tembelleşebilirsiniz.  Daha gerçekçi hareket edilmeli. Ocak- Şubat, Haziran, Aralık 2021 dönemleri (Uranüs/Satürn)kalıcı işler yapmak adına mücadeleler vermeniz gerekebilir. Kuralları aşmak,  yeni şartlara adapte olmak adına sabır gerekiyor. Ayrıca bu dönemlerde sağlık konularına önem verilmeli. Çarpıntı, tansiyon, sinirsel gerginlikler, kalp dolaşım sistemi rahatsızlıklarına özellikle daha fazla.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, kişisel haritanızda destekliyorsa 2021 yılından itibaren uzun süredir yaşadığınız psikolojik baskı, endişe ve korkulardan kurtuluyorsunuz!  Bu yerleşim sizi oldukça rahatlatacaktır. 12-13 yıldan bu yana belki de ilk defa nefes alacaksınız.  Medya, eğitim, öğretim, yayıncılık, hukuksal konular, seyahatler, yabancılarla ilişkiler, uluslar arası ilişkiler, ticaret alanlarında yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Her alanda özgürlüğünüz yerine gelebilir. Konuşma, düşünce özgürlüğünüz öne çıkabilir. Kariyer adına eğitimler alınabilir, bir şeyleri yerli yerine oturtabilirsiniz. Öğrenme, araştırma adına merakınız daha fazla artabilir. Kurslara, eğitim merkezlerine başvurabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. Halkla ilişkiler, internet alanları, online çalışmalarına devam edebilir, bu alanlarda çalışmalar yapabilir, satış, pazarlama alanlarında uzmanlaşabilirsiniz. Seminer, sempozyumlar, panellere katılabilirsiniz. Yazılar yazmak,  kitap çıkarmak, seminerler vermek adına çok yoğun olacaksınız, artık sesinizi geniş kitlelere hatta uluslar arası alanlara duyurabilirsiniz. Yurt dışı eğitim programlarınız yoğunlaşabilir. Daha çok seyahatler yapabilirsiniz. Bu konular Şubat 2021 sonu, Mart ayından itibaren daha çok hızlanacak ve yılın ikinci dönemi çok daha etkili olacaktır. 

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeçler, kişisel haritanızda destekliyorsa 2021 yılından itibaren uzun süredir yaşanan ilişkiler, evlilik, ortaklık konularındaki var olan sıkıntılardan kurtuluyorsunuz. Paylaşıma daha açık hale gelebilirsiniz. Ortaklaşa kazançlardan yana şansınız artıyor. Artık, kendi kazançlarınız dışında eşiniz, ortağınızın gelirlerinden faydalanabilirsiniz. Bir süredir satamadığınız mal, mülk toprağınızı satabilir, yatırım yapabilirsiniz. Ailenizden yana maddi destek görebilirsiniz. Prim, burs, hediye alabilirsiniz. Miras gibi konulardan pay sahibi olabilirsiniz. Sigorta, aracılık hizmetleri, bankacılık konuları, ekonomi, yurt dışı bağlantılı para konularından yana şansınız dönebilir. Yasal süreçlerle daha rahat baş edebilirsiniz. Borsa gibi alanlardan kazanç artabilir. Hukuksal bir konu uzun süreli mahkemeler varsa sizin ve ortaklarınızın lehine dönebilir. Ceza ödediyseniz geri ödeme gibi konularda hak kazanabilir, bazı zararlarınızı karşılayabilirsiniz. Bu konular daha çok Şubat ortalarında, Mart ayından itibaren hızlanabilir. Eşinizin ortağınızın da yatırımları kazançları artabilir, onun olanaklarından faydalanabilirsiniz. Kredi ve borçlarınızı daha rahat ödeyebilirsiniz. Uzun süredir bekleten alacakları tahsis edebilirsiniz.

Aslan Burcu: Sevgili Aslanlar, kişisel haritanızda destekliyorsa 2021 yılında eşinizle ortağınızla, arkadaşlarınızla daha önce yaşadığınız sorunları çözebilme şansınız artıyor. Hukuksal sorunlar, avukatlı işleriniz varsa yıllardan sonra davayı kazanabilir, lehinize çevirebilirsiniz. Karşınızda daha reformist, demokratik, radikal görüşlü kişiler olabilir. Onların görüşleri önemli hale gelebilir. Size destek olan kişilerle birlikte ilerleyebilirsiniz. Profesyonel anlamda hayatınıza eğitimli, saygın, aydın, reformist önemli kişiler girebilir. Sosyal anlamda Şubat sonu Mart ayından itibaren destek görebilirsiniz. Düşmanlıklar azaldığından, hayatınıza iyimserlik aşılayan kişilerde girecek ve onların tavsiyelerinden olumlu olarak faydalanabilirsiniz. Danışmanlık verebilir, danışmanlık alabilirsiniz. Yıllardır yaşanan oluşumların kazanılan deneyimlerin sonuçlanması mümkündür. Dışa açılarak birebir insanlarla karşılaşma size avantajlar sağlayabilir. Eşinizin ya da babanızın olanaklarından da faydalanabilirsiniz. İş hayatınızda daha karlı ortaklıklar girebilir. Onlardan iş alabilir, farklı görüşleri, teknikleri sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz. Akslarınız sabitlerde olduğu için yeni şartlara adapte zorluğu çekebilirsiniz.  En mücadeleci dönemleriniz Ocak-Şubat, Haziran, Aralık 2021 aylarıdır, bu dönemler şartlara uyum sağlanmalı, ikili ilişkilere açık olmalı, egoyu kontrol etmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Başak Burcu: Sevgili Başaklar, kişisel haritanızda destekliyorsa 2021 yılında çalışma hayatınızdaki yeni şartlara ayak uydurmanız gerekiyor. Artık iş hayatında kalıcı bir şekilde ilerlemeye başlıyorsunuz. Jüpiter burada size bazı konularda destek olacak ve şans getirecektir. Özellikle düzenli beslenmeli ve sağlığınıza özen göstermelisiniz. Diyetinize, beslenmenize, giyiminize daha çok önem verebilirsiniz.  Yeni çalışma stratejileri geliştirebilir organize olabilirsiniz. Günlük hayatınızı bir düzene sokabilir, astlar, üstler günlük görüştüğünüz kişilere var olan sorunları bazen zorda olsa akılcı bir şekilde çözebilirsiniz. Onlardan görüşleri, bilgileri, fikirleri ve teknikleri ile size yardım gelebilir. Ofis şartlarınızda, koşullarda bir düzelme olabilir. İşinizde ustalaşma döneminiz, çıraklık bitti. Önümüzdeki yıllara hazırlanıyorsunuz 2023 yılında artık uzmanlaşmış olacaksınız. Çok çalışsanız bile artık size zor gelmez, yanınızda daha ileri görüşlü akıllı, demokratik kişiler vardır. Daha rahat ortamlarda çalışabilirsiniz. Basın yayın medya,  sağlık sektörü alanlarında çalışabilirsiniz. Ofisinizi yenileyebilir sağlık, hijyen konularına dikkat edebilirsiniz. Ofisiniz, çalışma odanız, çalışma yeriniz taşınabilir, değişebilir. Evinizle de ilgili bahar aylarına doğru taşınma projeleriniz olabilir. Son yaşanan olaylardan sonra Şubat sonu Mart ayından itibaren bir canlılık fiziksel enerji istek artabilir. Yaşamınıza yeni bir düzen genişlik gelebilir. Kimilerine ise yeni bir iş, çalışma şartlarını iyileşmesi, ücretin artması, takdir almanız da mümkün olabilir. 

Terazi Burcu: Sevgili Teraziler, kişisel haritanızda destekliyorsa 2021 yılında artık ailevi problemlerden, ailenin getirdiği geçmiş yüklerden kurtuluyorsunuz. Özgürleşeceksiniz. Kimseye bağımlı olmadan ilerleyebilirsiniz. Yaratıcılık gücünüz artıyor, yetenekleriniz konuşuluyor. Cesaretiniz yerine geldiği için daha rahat ve güvenli hareket edebilirsiniz. Gençlerle, çocuklarla, iş arkadaşlarınızla daha iyi geçinebilirsiniz. Kişisel gelişim alanlarında başarılar artabilir. Görsel medya, grafik tasarımlar, resim, müzik, sanat alanlarında yeni teknikler geliştirebilirsiniz. Hobilerinizi güçlendirebilir, ciddiye alabilir, işe çevirebilirsiniz. Hatta bu alanlarda profesyonelleşebilirsiniz. Daha çok medya alanlarında kendinizi gösterebilirsiniz. Farklı ülkelerden kişilerle tanışabilirsiniz. Seyahatler Şubat sonu Mart ayından itibaren sıklaşabilir. Kafanızı dinlemek adına sık evden uzaklaşabilirsiniz. Çocuğunuzun ya da hayatınızdaki gençlerle, çocuklarla ilgili önemli gelişmeler olacağından onların başarılarıyla da gurur duyabilirsiniz. Kimileri bu dönemlerde çocuk sahibi olmak isteyebilirler, kimileri tedavi görebilir. Aşkta bu yıl Şubat ayından itibaren gelişmeler yaşanabilir. Mart ortasından itibaren ilişkilerdeki, sosyal alanlardaki canlılık enerjinizi arttırabilir. Yaz aylarında işleriniz düzeliyor, para kazançları artabilir.

Akrep burcu: Sevgili Akrepler, kişisel haritanızda destekliyorsa 2021 yılında taşınmalar gündeme gelebilir. Kimileriniz evlenerek kiminiz ise ailenizle birlikte yer mekan değiştirebilirsiniz. Mal mülk yatırımlara yönelebilirsiniz. Ev sahibi olabilirsiniz.  Satürn’ün de bu evde olduğunu düşünürsek eğer, hayatınızda bu yıldan başlayarak yeni temeller atabilirsiniz. Ne kadar sağlam temeller atılırsa gelecek hayatınızla ilgili daha sağlam ve doğru başlangıçlar yapmış olursunuz. Ne istediğinizi bilereke harekete geçmelisiniz. Kimileri ise ailevi konulardaki sorunlar nedeniyle kendi hedeflerine ulaşmakta zorluk çekebilir, bir süre erteleyebilir. Aile içi gerginlikler de yaşanmış olabilir, Jüpiter’le birlikte var olan sorunlara çareler bulmak ve üstesinden gelmek de mümkün olabilir. Yuvanızda evinizde mekanınızda güvenliği sağlamak için önlemler alabilirsiniz. İşinizi evinizden idare edebilir, evde daha çok çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenizde size yardım edebilir. Psikolojik sorunlar varsa yardım alarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz. Bahar ayında daha keyifli ve rahat olacaksınız. Kendinizi gösterebileceksiniz. Hatta yaza doğru seyahate gidebilirsiniz. Çocuklarınızın, gençlerin hayırlı günlerini görebilirsiniz. Aşık olabilirsiniz. Ocak-Şubat, Haziran, Aralık 2021 dönemleri  (Uranüs/Satürn) biraz daha fazla mücadele var. Şartları zorlamayın, hayatı kendinize zorlaştırmayın!

Yay Burcu: Sevgili Yaylar, kişisel haritanızda destekliyorsa 2021 yılından itibaren finansal sorunlardan artık kurtuluyorsunuz. Hayatınızda sürekli para konusu olmayacak!  Yakın çevrenizin hayatında bazı sorumluluklar var zamanla da sıkıntılar stresler dargınlık yaşamış olabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar ya da farklı konulardan dolayı uzaklaşmış olabilirsiniz. Jüpiter bu konuları hafifletmek, sorunları çözmek adına şansınızı arttırabilir. Yeniden diyalog sağlamak endişelerden uzaklaşarak sorunlara yeni olanaklar, nefesler kazandırmak farklı görüşler katmak mümkün olabilir. Kardeşinizin hayatında yeni bir dönem olabilir. Bu süreçte dergi, yayıncılık, eğitim, internet çalışmaları, kitap, dergi faaliyetleri, eğitim öğretim gibi konular yoğunlaşabilir. Zihinsel olarak çok aktif bir dönemdesiniz. Etrafınızla da haberleşmeler iletişim artabilir. Bu süreçlerde yazarlar eğitimciler reklam pazarlama, medya alanlarında çalışanlar, kısa seyahatler organize edenler adına özellikle Mart ortalarından itibaren olumlu bir dönemdir. Artık yeni düşünce kalıpları geliştirebilirsiniz. Eski düşünce modelinizin davranışların getirdiği sınırlamalardan kurtulabilirsiniz. Daha demokratik reformist özgür düşünce tarzınız olur, iletişim kurabilir anlatmak istediklerinizi anlatabilirsiniz. Bayanlarla çalışabilirsiniz. Eğitim çalışmalarınızda önemli yıllar olabilir. Sınavlara hazırlanabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Kiminiz bu yaz aylarında kimileri ise 2022 yılında taşınmalar yaşayabilir.

Oğlak burcu: Sevgili Oğlaklar, kişisel haritanızda destekliyorsa 2021 yılında artık mal mülk sahibi olabilir, yatırımlara yönelebilirsiniz. Fiziksel olarak çok yoruldunuz belki kilo verdiniz, sağlınızda yıpranmış olabilir.  Satürn’ün burcunuzdan ayrılmasıyla, üzerinizden bir yük kalkmış gibi hissedebilirsiniz. Karşınızdaki kişiler baskıya maruz kalmazlar. Artık birkaç yıldır atılan yeni adımların gerçekleşme dönemleridir. Bu dönemler birikimler yapabilir, daha sağlam yatırıma girişebilirsiniz. Gelirinizi arttırmak adına yeni yollar olanaklar, kaynaklar bulabilirsiniz. Yatırımlar yapmak için danışmanlık alabilirsiniz. Yakın çevrenizin ve eşinizin kaynaklarından olanaklarından faydalanabilirsiniz. Artık gereksiz harcamalardan uzak durmak kontrollü olmak ve ekonomi yapmak isteyeceksiniz. Bazılarınızın elinde kaynaklar varsa değer kazanabilir. Yaşamınızda değer verdiğiniz şeylerde genişleme olabilir. Para mal mülk ya da manevi değerler açısından. Parayı Satürn/Uranüs dönemleri  (Ocak, Şubat, Haziran, Aralık 2021) daha fazla harcamanız gerekebilir çünkü masraflar artabilir, ya da abartılı riskli yatırımlara girebilirsiniz. Reklam, dergi, yayıncılık, emlak işleri, tv, medya alanlarından yazı çalışmalarından para kazanabilirsiniz. Yaz aylarında evinize yuvanıza ebeveynlerinize daha çok odaklanabilir, dinlenebilirsiniz.

Kova burcu: Sevgili Kovalar, kişisel haritanızda destekliyorsa 2021 yılından itibaren artık hayatınızda kendi lehinize gelişen bir dönem başlıyor. Hayatınızı kendi şartlarınızla kontrol edebilir, koşulları olanakları kendi isteğiniz doğrultusunda yönlendirebilirsiniz.  Kendi şansınızı yaratmak, kişisel gelişiminize önem vermek, gelişmek, yakınlarınızdan, kardeş akrabalardan destek almak, eşiniz ortağınız karşınızdaki kişilerin olanaklarından faydalanmak da mümkün. Şans artık ön planda! Daha iyi bir eğitim alabilir, iyimserliğiniz artabilir. Bu dönem yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Daha bireysel çalışmalara girişebilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmaları, seyahatler, eğitim avantajlarınız artabilir. Ufkunuzun genişlediği yeni şeyler kazandığınız süreçlerdir. Kimileriniz uzun süredir devam eden okulunuzu bitirebilirsiniz, başarı elde edebilirsiniz. Cesaretiniz de artıyor. Daha güvenli ve cesur hareket edebilirsiniz. Kimilerinin yeni bir hayata başlama yeni bir hayat kurma, yurt dışına gitme, yurtdışından gelme, yuvaya dönme, evlenme, çocuk sahibi olma gibi dönemleri olabilir. Sosyal ilişkileriniz, sosyal faaliyetler, toplum hayrına yapılan çalışmalar artabilir. Özellikle bahara doğru kilolara dikkat etmelisiniz. Akslar sabitlerde olduğu için özellikle Ocak, Şubat, Haziran, Aralık 2021’de ailevi konularda daha fazla mücadeleci olabilirsiniz. Ebeveynlerin hayatında değişimler olabilir. Yeni şartlara adapte olmaya çalışmalısınız. Yaz aylarında yatırımlara yönelebilirsiniz.

Balık burcu: Sevgili Balıklar,  kişisel haritanızda destekliyorsa 2021 yılında, izolasyon, toplumdan uzaklaşma, farklı çevrelere yönelme, kolektif çalışmalar yapma döneminiz olabilir. Kiminiz evlilik hayatınızdan dolayı kiminiz ise mesleki amaçlı çevre değiştirmiş alıştığınız ortamdan uzaklaşmış olabilirsiniz. Tutulmalardan dolayı ailevi karışıklıklar da var. Yeni şartlara ayak uydurmak gerekebilir. Jüpiter bu yıl size gizli şanslar veriyor. Sağlık konularda size şans getiriyor ve en zor durumlardan korunuyorsunuz. Endişe ve üzüntülerden daha çabuk uzaklaşabiliyor, üzerinizden atabilirsiniz. Bu yıl başkalarının hayrına yararına daha çok çalışabilir, yardım hizmet, fedakarlık edebilirsiniz. İhtiyaç sahiplerine el uzatabilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkarmamak sizi daha rahat hissettirebilir. Bu dönemi eski problemleri kafanızdan çözmek, geride bırakmak için kullanabilirsiniz. Kimileri bu dönemler tedavi görebilir, hayatın yüklerinden kurtulmak hafiflemek isteyebilir, kimileri eşlerine yardım edebilir. Zararlı alışkanlıklar varsa artık bırakma zamanıdır. İçe çekilerek kendinizi geliştirebilir, yazılar, makale, senaryolar, kitaplar yazabilir, eksik bilgilerinizi tamamlayabilir, blok çalışmaları yapabilir, gerekli eğitimleri alabilirsiniz. Yalnız kalsanız bile başarılı olabilirsiniz. Vakıflar, cemiyetler, hastaneler hayır kuruluşlarında, kapalı ortamlarda eğitim, spor, sanat, yoga, meditasyon, spirituel çalışmalar yapabilirsiniz. Kurumsal çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Olumsuz açılarda ise, gizli düşmanlıklar, perde arkası oyunları devreye girebilir. 2021 yaz aylarında şansınız açılıyor, girişimleriniz var. 2021 yılı burç yorumlarında buluşmak üzere, sevgi ve sağlıkla kalın :)

Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginize (doğum yerinizi de yazınız) ihtiyacım var. Örnek: 12.06.1994 Ankara, saat 16.45 gibi.... 

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum