2021 yılında Koç ve yükselen Koçlar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:03:00


KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Sevgili Koçlar, Bu yıl sorumluluk gezegeni Satürn ve şans gezegeni Jüpiter sizi destekliyor. Üzerinizden baskılar kalkıyor. Değişen küresel sisteme daha çabuk adapte olabilirsiniz. Etrafınızdaki güçlü, etkin, sağlam kişilerden, arkadaş ve dostlarınızdan destek, tavsiyeler alabilirsiniz.  Grup, takım çalışmaları, koçluğu yapabilir, birçok kişinin grup yöneticiliğini yaparak yükünü de üstelenebilirsiniz. İletişim kurmakta sorun yaşamadığınız için kendinize mutlaka farklı alanlar yaratacaksınız. Toplumsal amaçlı çalışmalar, sosyal aktiviteleri organize edebilirsiniz. Dernek, vakıf, cemiyet, meclislerde yer alabilirsiniz. Üniversitelerde, grup çalışmalarında faaliyet gösterebilirsiniz.  Başkaları ile birlikte yükselme isteği artar. Organizasyonlarda çeşitli sorumluluklar alabilir, sosyal, toplumsal çalışmalar yapabilirsiniz.

11. Evinizdeki Jüpiter, partilere, toplantılara, düğünlere katılma olanaklarını da destekliyor. Evlenebilirsiniz. Kazançlarınız artabilir. Arkadaşlarınızın da hayatında önemli sorumluluklar olabilir. Bu yıl sizin için, gelecekle ilgili ideallerinizi gerçekleştirme yılı olacaktır.

21 Mart’tan itibaren hayat enerjiniz artıyor. Daha özgür ve hareketli süreçler sizi bekliyor. Hareket alanınız genişlediğinden arzu ettiğiniz girişimleri gerçekleştirebilir, kişisel konularınıza eğilebilir, aşkı keyfi, sosyal canlılığı yakalayabilirsiniz. Etraf tarafla sürekli iletişim içinde olabilirsiniz.

12 Nisan’da burcunuzdaki Yeni Ay ile yepyeni keyifli başlangıçlar yaparken, doğanız gereği çocuksu, cesur, girişimci olarak hayatta ilerleyebilir maddi manevi alanda rahatlama yaşayabilirsiniz.

20 Ekim’de burcunuzda gerçekleşen dolunay dönemi bazı işlerinizi bitireceksiniz.  2021 yılın muhasebesini yapabilir,  bazı kararlar alabilirsiniz. Sonuç alma dönemleriniz.

Aşk:

İlişkiye ve aşka açık bir yıldasınız özellikle, Mart, Nisan, Temmuz, Ağustos’ta aşk pek bir keyifli olacak sizin için. Tadını çıkarmaya bakın! Geçen yıldan daha sosyal olabilirsiniz. Aynı zamanda Mart, Nisan aylarında çocuklarınızın hayatında gelişen çok güzel olaylar, konular var. Onların başarılarıyla gurur duyabilir, birlikte neşeli günler yaşayabilirsiniz. Gezebilirsiniz.

Jüpiter:

14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu dönemlerde içsel huzura kavuşacaksınız. Dinlenebilir, buralardan uzaklaşabilirsiniz, belki de yurt dışına gidersiniz. Ortamdan izole olmak isteyebilir, kendinizi sevdiklerinize adayabilirsiniz. Eski problemleri kafanızda çözebilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni beceriler keşfedebilirsiniz. Gelecek için kendinizi hazırlayabilirsiniz. Size zarar veren bazı alışkanlıklar varsa bu dönemde bırakabilirsiniz. Akışta kalmak, endişeler ve üzüntülerden sıyrılmak, manevi olarak derinleşmek, ruhsal çalışmalar yapmak adına olumlu bir süreçtir, yumuşatır, sakinleştirir. 2022 yılında daha da çok! Özellikle Mayıs 2022lerde burcunuza giren şans gezegeni 2023ün ortalarına kadar sizinle birlikte olacak ve sizi kimseler durduramayacak. Adalet yerini bulacaktır! Artık özgürsünüz. Cesur girişimler yapabilirsiniz.

Satürn/Uranüs (sert açılar)

Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.

Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz. 

Bu (harita vaat ediyorsa) tarihlerde, finansal harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Gelirinizi sabit tutmakta başarılı olamayabilirsiniz. Kazançlar oynak olabilir, geldiği gibi gidebilir.  Gelecek için yapılan yatırımlardan geri dönüş alamayabilirsiniz. Temkinli olduğunuzda finansal güveni sağlamış olursunuz. (Akslar sabitse yani yükselen burcunuz sabitlerdeyse (boğa, akrep, kova, aslan gibi) etkileri sertleşebilir, bu yüzden yükselen burcunuzu da okumalısınız)

Tutulmalar:

26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta yaşanacak tutulmalar (ayrıca bilgi vereceğim)  Yay/İkizler burçlarında oluşacak. Bu dönemlerde yakın, uzak (eşin/sizin) akrabalarla iletişimler yoğunlaşabilir. Kardeşlerin hayatında değişimler olabilir.  Seyahatlere çıkabilir, seminerler verebilir, basın, medya, satış, pazarlama, internet, ithalat, ihracat, turizm, halkla ilişkiler, uluslararası konular, eğitim, öğretimle meşgul olabilir, kitap yayınlayabilirsiniz. Yurt dışı eğitim programlarına katılabilir, kişisel gelişim programları içinde olabilirsiniz. Hukuki konularda şansınız artabilir, Jüpiter ve Satürn sizi destekliyor. Otomobil alabilirsiniz. Bilgi almak, vermek diyalog kurmak haberleşmek bu dönem önemli olacaktır.

19 Kasım’da Boğa burcunda ay tutulması yaşanacaktır. Bu süreçlerde ise para konuları, kazançlar harcamalar alacak/verecek, yatırım konuları gündeme gelebilir. Güven ihtiyacınız artabilir.

19 Aralık’ta başlayan Venüs/retro kariyer evinizde olacaktır. Bu süreçlerde kariyerde tatminsizlik verebilir. Yanlış davranışlar, gözden düşme, prestij kaybı, toplumsal saygınlığını kaybetme gibi konuları tetikleyebilir. Daha dikkatli olunmalıdır. 

2021 yılının sağlık, aşk, mutluluk, huzur, şans, bereket getirmesi dileğiyle… Mutlu yıllar🙏😀

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginize (doğum yerinizi de yazınız) ihtiyacım var. Örnek: 12.06.1994 Ankara, saat 16.45 gibi.... 

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum