DOLUNAY Aslan burcunda! Haftaya genel bakış....

By Talin Ağdere ile Astroloji - 21:54:00

Haftalık burç yorumları…  
 (10 – 17 Şubat 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

DOLUNAY Aslan burcunda! Merkür Balık burcunda Neptün’le kavuşum halinde retroya devam etmekte. Kafa karışıklığı, net olmayan durumlar, hayal dünyasında gezintiler devam ederken, dikkatsizliğe de sebebiyet veren olaylardan kaçınmalıyız. Sıvılar, içki ve gazlarla (doğalgaz, biber gazı, zehirlenme vb..) bağlantılı olduğundan,  bu tür olaylardan etkilenmek mümkün olabilir. Bilinçli muhakeme yapmamız, isabetli hüküm verme zordur. Çevreden olaylardan çabuk etkileniriz, eski günlere döner, çocukluk günlerimizi konuşuruz. Soyut, yaratıcı, illüzyon tipi konular, mistik çalışmalar içinde faydalı bir süreç olabilir. Hafta başı, ay Yengeç burcunda ilerlerken, ev işleri önem kazanıyor. Temizlik, bakım, domestik konular, duygusallık ön planda, Hafta ortası, Merkür Kova burcunda retroya devam edecek. 15 Şubat DOLUNAY Aslan burcunda, oldukça ses getiren günler içinde olabiliriz. Fikirlerimizde esnemek çok zor görünüyor. Bir amaç uğruna hep birlikte harekete geçebiliriz. Gruplar, sosyal temalar ön plana çıkabilir.  Ağustos ayında başlanılan bir olayın, konunun sonuçlarını alabiliriz. Aslan, yöneticileri, politikacıları, ünlü kişileri, örgütleyicileri, baba, otorite figürlerini simgeler. Bu konular vurgulu olabilir, ünlü kişilerin ani olayları bizi şaşırtabilir. Dolunayın sıkıntısını hafifletmek için, dua etmek, meditasyon türü çalışmalar iyi gelebilir.  Hafta sonu ise, ay Başak’ta, detay gerektiren işlere vakit ayırıyoruz. Bizi bekleyen birçok iş var, pratik, akılcı yöntemlerle çözebilir ve başkalarına yardımcı olabiliriz. Başak burcunun doğası gereği, sağlık konuları, hastaneler, tedaviler ön plana çıkabilir.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Hafta başı, ailevi konular, annelik temaları, bakım, hizmet, eve ait konularla yoğunsunuz. Biraz kendinizi eve kapamak, dinlenmek iyi gelebilir. 15inde dolunayın etkisiyle, arkadaşlık, dostluklar, grup faaliyetleri yoğunlaşabilir. Çocuklarınızı ilgilendiren konuda bazı kararlar alabilirsiniz. Çocukluk arkadaşlarınızla görüşebilir, eski aşkınızdan haber alabilirsiniz. Hafta sonu, günlük işleriniz birikmiş onları yapmak için vakit harcayabilir, sağlık hizmetlileri ile iç içe olabilirsiniz. Para kazancınızı arttıracak çalışmalar yapılabilir. 

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Hafta başı, daha çok yakın çevreden bayanlar, komşular, akrabalarla birliktelik artıyor. Onlardan destek almanız da mümkün olabilir. Hafta ortası, Aslan dolunayında ev ve yerleşim konuları, ebeveynler, babayla ilgili konular ön plana çıkabilir. Geçmişten gelen konular tekrar gündeme gelerek ruhsal olarak huzursuzluk verebilir. Paraya artan ihtiyaç, gergin ve güvensiz hissettirebilir. Bu dönem rüyalar da önemlidir. Hissedişler artabilir. Hafta sonu, aşk hayatıyla ilgili beklediğiniz haber gelebilir. Uzaklardaki aşkınıza odaklanabilirsiniz.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Kariyer konusunda, kafanız oldukça karışık. Doğru adımlar atmak ve kararlar vermek bu günlerde mümkün değil bu yüzden kararlarınızı bekletmeniz gerekecek. Hafta başı, parasal konulara, kazançlara odaklısınız. Sizi heveslendirici haberler alabilirsiniz. Hafta ortası, Dolunayda, yolculuklar, yabancılar, organizasyonel konular ön plana çıkıyor. Geçmiş dönemlerdeki yurt dışı konuları, eğitim temaları, seyahatler, tekrar gündeme gelebilir. Otoritelerle, beraber çalıştığınız kişilerle muhalefete dikkat etmelisiniz. Karamsarlık, mutsuzluk işe de yansıyabilir, verimi düşürebilir. Hafta sonu, evde dinlenmek, özel işleri yapmak mümkün.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Ayın burcunuzda olması, daha rahat düşünmenizi sağlayacak. Borçlar, kredilerle ilgili kaygılar devam ederken, 15indeki para evinizde gerçekleşen dolunayla uzun zamandır beklediğiniz iş fırsatı kapınızı çalabilir. Bir süredir, bu konuda çalışmalar yaptınız, en iyi şekilde projenizi fikirlerinizi sundunuz. Bu konular değerlendirilerek olumlu bir dönüş yapılabilir.  Merkür retrosuyla iç dünyanızın karışık olduğu bir dönem olsa da, geçmişteki konuları da tekrar gözden geçirmek ve yenilenmekte mümkün olabilir. Hafta sonu yakın çevreyle bir aradasınız. Venüs’ün ayla oluşturduğu duygu akışı, eşiniz veya ortağınızla ilgili, bazı konularda, olumsuz yönleri örterek sorunları düzeltmenize yardımcı olabilir.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Bu hafta burcunuzda gerçekleşen DOLUNAY Ağustos 2013 de başlanılan bir projenizle ilgili sonuç getiriyor. İlişkiler açısından kritik bir dönem olabilir. Ortaklı çalışmalar, eşinize, kardeşinize, babanıza veya patronunuza ait konular karşınıza Merkür retroyla birlikte tekrar çıkabilir. Geçmiş dönemlerin muhasebesi, finansal konular, karşıtlıklar, gündeme gelebilir. Bu dönemde anlaşmak zor görünüyor. Aynı kutupta değilsiniz. Zıtlaşmak, geniş açıdan düşünememek fikirsel anlamda yıpratabilir. Önemli konuları sizin dışınızda bilirkişilere danışmak en iyisi. Hafta sonu, sağlık konularına para harcanabilir.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Grup faaliyetleri, dostlukla, arkadaşlıklar önem kazanıyor. Ortaklı ilişkilerde karışıklık devam ederken, çalışmalarında ilerlediği bir dönem olabilir. Dolunayda, işle ve sağlıkla ilgili konular önem kazanıyor. Bazı konuların netleştiği bir süreç olabilir. İşle ilgili kararlarınızı bu dönem vermeniz mümkün. Hafta başı, kendinize güveniz artıyor. Sanatsal veya yaratıcı çalışmalarınız hızlanarak istediğiniz boyuta gelebilir. Aşk hayatınız canlanıyor. Alacağınız haberler sizi ümitlendirebilir. Keyfiniz artabilir. Ama karşınızdaki kişinin kafasının karışık olduğunu unutmamak gerekir.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Aşk hayatınız ön planda.  Aslan dolunayı bu konular üzerine vurgu yapıyor. Uzun süredir plan yaptığınız bir konuda harekete geçtiniz. Bir karar vereceksiniz, geçmiş konuları tekrar ele alıp düşünebilirsiniz. Cesaretle, kararlarınızı uygulamanız mümkün, yeter ki aşırı gurur yapıp kendinizi ve karşınızdakini üzmeyin. İlişkilerin çok vurgulu olduğu bir dönemde kazanan taraf siz olacaksınız. Eğer ilişkiniz yoksa bu dönem eski bir aşk hikâyesi tekrar gündeme gelebilir. Seyahat planları yapıyor olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Evlat sahibi olmak bu konularda plan yapmak için istekli olduğunuz, gerekirse de tedavi için yeşil ışık yaktığınız bir dönem.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Hafta başı, uzaklar, yurt dışı konuları, seyahatlere odaklısınız. Yolculuk yapabilir, arkadaşlarınızı görebilirsiniz. Hafta ortası, Aslan burcundaki dolunay, ev ve aile konularını ön plana alıyor. Babanız, iş konuları, kariyer planları yoğunluk kazanabilir. Kardeşlerinizle ilişkileriniz artabilir. Bir süredir planladığınız, konuları gerçekleştirmeniz mümkün olabilir. Evdeki tadilatlar, kırık dökük eşyalar varsa onarabilirsiniz. Teknik konular, detaylar var.  İşinizi eve getirebilir, bilgisayar çalışmalarına daha çok yer verebilirsiniz. Geçmiş dönemin muhasebesini yaptığınız, özel konuların vurgulu olduğu bir dönem. Hafta sonu, uzaklarda yaşayan kişilerden alacağınız haberler sizi sevindirebilir.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Ailevi sorunlar, evdeki mecburi hizmetlere ara verebilir, hafta ortasından itibaren yazılarınıza, yakın çevreyle ilişkilere devam edebilirsiniz. Aslan dolunayında, eğitim, uzak ve yakın çevrelerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Dergi, yazışmalar, seyahatler eşinizle ilgili ticari konular vurgulu olabilir. Yakın çevreyle geçmiş dönemlere ait ilişkileri tekrar gündeme gelebilir. Arkadaşlar, sosyal temalarda çok fazla hareketlilik olabilir.  Son derece yapıcı ve gayretli olduğunuz dönem. Ticaret hayatınızla da ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Yolculuklar, hareketlilik ön planda. Hafta sonu, para kazançları elde etmeniz mümkün.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)-  İnternet çalışmaları, yardımlaşmaların olduğu bir dönemdesiniz. Hafta başında, eşinizle ilgili konulara daha çok odaklanacak, onun işlerine yardım edeceksiniz. Hafta ortası, Dolunay, maddi konularla ilgili olacak. Kazançlar, müşterek hesaplar, ortak yatırımlar, kredi kartları, banka hareketleri vurgulu olabilir. Kazançlar ve kayıplar da yaşamak mümkün. Eski bir müşteriniz tekrar kapınızı çalabilir. İş planları yapılabilir, müşteri potansiyelini arttırmak için daha fazla çalışabilirsiniz. Hafta sonu, Eğitim çalışmaları, yazışmalar, blok, internet gibi konulardan para kazanabilirsiniz. Medyadan, dergiden, teklif alabilirsiniz.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Kişisel konulara odaklandığınız, fikirlerinizle ön plana çıkacağınız günler. Finansal kazançlardaki, bazı konular istediğiniz gibi olmuyor. Net olmayan durumlar, olduğuyla yetinmek masrafları karşılamaya yetmiyor. Hafta ortası, Dolunay, karşıdan gelen tekliflerle ilgili bir karar vermenizi sağlayabilir. Ortak kararların çok önemli olduğu bir dönem. Hukuki konular, mahkemeler veya çocuklarınıza ait planlarınız var. Kararınız doğrultusunda hareket edeceksiniz. Esnemeye çalışmak en doğrusu. Karşıtlıklar, uzlaşamamak sorunlara da sebep olabilir. Net olmak için retronun geçmesini bekleyin.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Çocuklarınızla ilgili konular ön planda, bazı konularda unutkanlık, kararsızlık yaşadığınız, kafanızın biraz karışık olduğu bir dönem. Kişisel kararlarınızı vermekte zorlanabilirsiniz. Hafta ortası, işe ait bir konuda karar vermek durumundasınız. Evle ilgili problemler büyüyebilir. Kardeşlerle ilgili konular, ortağınıza veya eşinize ait hizmet temaları sizi yorabilir. Elde olmayan, kontrol dışı gelişen bazı olaylar size zorluk veriyor. Burcunuzda gerçekleşen retronun etkisi sizi zorluyor. Hafta sonu, eşinize, ortağınıza ait konularda sevinçli bir haber alabilirsiniz.

Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatininizi de belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum