Merkür Retrodan çıkıyor! Haftalık burç yorumları - (24 Şubat – 3 Mart 2014) haftası

By Talin Ağdere ile Astroloji - 20:01:00

Haftalık burç yorumları…  
(24 Şubat – 3 Mart 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Haftaya, Güneş Neptün kavuşumunun Balık burcundaki turuyla başlıyoruz. Oldukça yaratıcı ve duyarlı olduğumuz günlerdeyiz. Bazı şeylerin farkına da varıyor olabiliriz. Jüpiter’le de olumlu açısı, iyimserlik veriyor. Fakat Jüpiter’in Uranüs’le karesi ise, fazla abartmamak gerektiğini söylüyor. Yine de bu güzel enerjiyi bizi geliştirecek yeni aktiviteler için harcamak doğru olur. Bir konuyu araştırmak, bazı şeyleri anlamak için iyi bir dönemdir.  Hayatımızda var olan olayların netleştiğini, bulanık yönlerinin, sis perdesinin aralandığını görmek, var olan yaratıcılığı ortaya çıkarmak biraz daha yakın. Bazı konuları, seçenekleri birbirinden ayırarak daha doğru karar verme, nedenleri anlayabilme açısından faydalı olabilir. Merkür’ün 28 Şubat saat 16.00 itibariyle retrodan çıkması da başka bir güzel olay. 1 Mart saat 10.00 itibariyle Balık burcunda Yeni Ay yaşanacak. Aynı gün Mars Terazi burcunda (bu konuyla ilgili yazımı ayrıca bloğumdan okuyup değerlendirebilirsiniz) saat 18.24 de retroya girecek ve 20 Mayıs'a kadar retroda kalacak. Hafta başı, (sabah saatleri ay boşlukta kalacak)Pazartesi saat 15.51 den itibaren ay Oğlak burcunda olacak. Daha somut, maddesel, elle tutulur işler çıkarmak mümkün. Keyiflerimiz den çok, önemli işlere vakit ayırmak, sorumluluklarımızı yerine getirmek gerekiyor. Hafta ortası, ay Kova burcunda, özellikle Çarşamba günü 16.56 dan itibaren ayın Kova’ya girmesiyle, daha rahat koşullar içindeyiz, keyiflerimize vakit ayırabilir, dostlar, arkadaşlarla daha çok bir arada olabiliriz. Sorumluluklarımızı yerine getirirken, özgür irademizle hareket edebiliriz. Hafta sonu, Cuma günü saat 16.53 itibariyle ay Balık turuna başlıyor. Biraz beklemek, bazı şeylerin hemen sonuçlanmamasını görmek sizi dağıtabilir. 1 Mart Yeni ayla birlikte, Ruhani yönümüz ortaya çıkabilir, hassas yönlerimiz duyarlılık kazanır. Sevinçler, acıları hissederiz, duygudaşlık yoğunlaşır. Yardımseverliğimiz ön plana çıkar, fedakar tavırlarla dikkat çekebiliriz. Anca Marsın bu tarihte gerilemeye başlaması, Venüs-Mars karesi, ikili ilişkilere önem verilmesi, bazı konularda dikkat edilmesi gerektiğini de ifade ediyor. Haftanız da, sevgi, hoşgörü eksik olmasın.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Sezgilerinizin kuvvetli olduğu bir dönemdesiniz. İçten ne isterseniz gerçekleştiğini görebiliyorsunuz. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla, sosyal gruplar içinde daha aktif olabilir, arkadaşlık, kardeşler, dostlarla daha rahat iletişim kurabilecek bir döneme doğru ilerleyebilirsiniz. Henüz net olmayan durumlar, koşullar sizi rahatsız etse de, Yeni ayla birlikte, bazı şeylerin farkına varabilir, dışsal olaylardan çekilip kendi dünyanızla baş başa kalabilir, kendinizi dinleyebilirsiniz. Dua etmek, yoga, meditasyon, melekler gibi spirituel çalışmalar, ruhsal gelişim için faydalı olabilir.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Merkür’ün retrodan çıkmasıyla, bir süredir aksayan kariyerle ilgili çalışmalarınıza başlayabilirsiniz. Retro boyunca, çocuklarınızın da bazı hizmet temaları sizi üzmüş, işle ilgili konular yıpratmış olabilir, bu konuların da düzene girmesi beklenebilir. Finansal konular, kazançlarla ilgili menfaatinize gelişen durumlar söz konusu. Yeni ayla birlikte, arkadaşlarınızla olan iletişimde daha hassas yaklaşımlar var. Sezgisellik artar, önceden farkına varmadığınız konular aydınlanabilir, kimin dost, kimin düşman olduğuna dair karar almaya çalışsanız da bazı konularda acele etmeyin.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Kariyerle ilgili konularda, kararlarınız netleşiyor, birlikte çalıştığınız kişilere, patronlarla karşılıklı daha anlayışlı olabilir, hayata daha iyimser açıdan bakabilirsiniz. Yeni ayla birlikte yeni açılımlar var. Hukuki konularda sizi bekleten koşullara kavuşmak daha kolay olabilir. Para kazançlarınız artabilir. Bayanlardan, anneden, babadan, otoritelerden maddi manevi destek görebilirsiniz. Maaşınız artabilir, işsizseniz, yeni bir işe başlamak mümkün. Eğitimle ilgili konular retrodan çıkan Merkür’ün etkisiyle olumlu ilerleyecek.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Bu hafta Merkür’ün retrodan çıkmasıyla, sizi risk altına sokan durumlar, resmi daireler, devletle  ilgili kararlar kontrol altına girebilir. Kredi almak istediniz ama gerçekleşmedi sanırım, bu dönem almak daha kolay olabilir. Yakın çevrenin, akrabalarla ortak olduğunuz bir konuda fikir üretmek mümkün fakat daha sabırlı olmanız gerekiyor. Yeni ayla birlikte, kişisel gelişiminiz açısından çok önemli bir konuya imza atarak, gelişiminiz için bir başlangıç yapabilir, dış çevrelere, yabancılara adınızı daha çok duyurabilirsiniz. Umutsuzca beklenen hukuki bir konu, olumlu yönden gelişebilir. Pozitiflik artıyor.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Bu hafta, Merkür’ün retrodan çıkması, bir süredir bekleyen, ikili ilişkilere, ortaklaşa konulara karşı daha farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Bekleten konular, anlaşmaya yönelik olmayan tutumlar yön değiştirebilir. Yeni ayla birlikte, daha önce ümitsiz olarak gördüğünüz sizi hassas kılan, gurur meselesi yaptığınız konulara karşı pozitif bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. Ortaklaşa yatırımlar, alacak, verecek konularında daha gerçekçi ve risk almadan akıllıca yaklaşımlar içinde olmanız gerekebilir. Sigortayla, resmi dairelerle ilgili konularda, gelişmeler dikkat çekici.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Bekleten durumlar, beraber çalıştığınız kişilerle ilgili aksiliklerde sona eriyor. Sürekli değişen sağlık koşulları da olumlu yönden ilerleyecek. Yeni ayla birlikte, ortaklı çalışmalar yapmak, anlaşmalar, kontratlar imzalamak mümkün. Son 6 ayın muhasebesini yaptıktan sonra, kararları netleştiriyorsunuz. Evlilik, ortaklık kararı alabilir, daha önce çok sıcak bakmadığınız konulara veya ümitsiz vakalara karşı daha iyimser yaklaşabilirsiniz. Ortaklık ve evliliklerde, birlikte kararlar almanız, yardımlaşmanız sayesinde işlerinizin veya hayatınızın daha iyi yönden ilerlediğini de fark edeceksiniz. Arkadaşlarınızın değerini anlayacaksınız.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Merkür’ün retrodan çıkmasıyla, birden ters dönen aşk hayatınız normale girmeye başlayabilir. Yaratıcılık gerektiren konulara karşı daha çok odaklanabilir, yeni işler üretebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular düzene girecektir. Yeni ayla birlikte, üstünüzdeki yükler artsa da gönüllü yapacağınız hizmet temaları sizi yormayacak. Yine de iyilik yapacağım derken, başkalarının yükünü almak, sizi yıpratabilir. İşinizle ilgili konularda daha iyimser yaklaşımlar içinde olabilirsiniz ama net olmayan durumlar devam etmekte. Yeni iş tekliflerine de kucak açmanız mümkün. Sağlıkla ilgili konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Son derece yaratıcı olduğunuz bir döneme girdiniz. Yeteneklerinizle konuşulabilir, başarılarınızla daha çok sahnede olabilirsiniz. Sanata, hobilere, spora daha çok vakit ayırmak bu konulara karşı ciddi yaklaşımlar içinde bulunmak, yeni projeler üretmek mümkün. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla, evinizle, kardeşinizle ilgili konularda daha iyi sonuçlar alabilir, yardımlaşabilirsiniz. Yeni ayla birlikte, aşk hayatınızda ayaklarınızı yerden kesecek mutluluk söz konusu. Bebek sahibi olmak için, istekli olacağınız, hayal kuracağınız bir dönem.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Ev koşullarınızda sorumluluklar artıyor.  Bir yandan da gelişen koşullar işlerinizi daha rahat yapmanızı sağlıyor. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla, daha çok gezebilir, yakın çevre iletişimi doğru açıdan geliştirebilirsiniz. İnternet, blok çalışmaları, yazılar, ilişkiler olumlu yönden ilerler. Yeni ayla birlikte, hayatınızda önemli başlangıçlar gelişmekte. Yeni bir dönemin başlangıcı da denilebilir. Daha aydınlık, bir geleceğe doğru iyimser açıdan bakış açısı geliştirmek mümkün. Evle ilgili konular, ebeveynler, mal, mülk konularında belirsizlik devam edebilir. Sezgisellik, rüyalar artıyor.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)- İletişimi sağladığınız, kardeşler, akrabalarla çok fazla iç içe olduğunuz bir dönem. Yardımseverlik, daha hassas düşünceler var, iyi yaklaşımlar içindesiniz. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla, müşterilerle yaşanan yanlış anlamalar, karışıklıklar sona erebilir. Beklenen paralar gelebilir. İş koşulları birden değişebilir, yeni anlaşmalar yapılabilir. Yeni ayla birlikte, ortaklı konularda veya eşinizle ilgili alacağınız kararlar söz konusu olabilir. Onların başarıları sizi sevindirebilir. Daha çok yazı çalışmaları içinde olabilirsiniz. Dergi, yayıncılık, blok çalışmalarıyla ilgili yeni anlaşmalar hayatınıza girebilir.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Burcunuzdaki Merkür’ün retrodan çıkması ile sizi bekleten veya dağıtan projeleriniz netleşmeye başlıyor. Alınan kararların doğruluk payı da artık daha yüksek. Yeni ayla birlikte, yeni iş anlaşmaları almanız mümkün. Çok yaratıcısınız ve diğerlerinden farklısınız. Bu konuların başkaları tarafından fark edilmesi, yaklaşımınızı daha pozitif kılıyor. Verimliliğinizi arttırıyor. Şimdiye kadar yaptığınız yardımların, fedakârlığın karşılığını alma zamanı geldi. Ortaklı konularda, eşinizle ilgili alınan kararlarda olumlu gelişmeler, anlaşmalar dikkat çekici. Finansal anlaşmalarda daha gerçekçi yaklaşımlar içinde olmalısınız.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Nihayet, artık daha çok nefes aldığınız, görünür olduğunuz bir dönem başladı. Merkür’ün retrodan çıkması, gizli düşmanlıkları, arkanızdan çalışanları, dedikoduları, ortağınız veya eşinizle ilgili kontrolsüz olayları bir nevi azaltmış olmalı. Yeni ayla birlikte, son derece yaratıcı ve keyifli olacağınız bir dönem başlıyor. Çocuklarınızla ilgili veya risk aldığınız yaklaşımlarda, ailenizin servetiyle ilgili konularda, şans sizden yana olacak. Kişisel konularda uzun süredir, karamsar olduğunuz bir konu aydınlanıyor. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Yeteneklerinizle konuşulacaksınız.

Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatininizi de belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum