Haftalık Burç yorumları 17 - 24 Şubat 2014 de burçları neler bekliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 19:59:00

Haftalık burç yorumları…  
 (17 – 24 Şubat 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Bu hafta Güneş 18 Şubat’ta Balık burcuna giriyor. Daha duyarlı, sezgisel, yardımsever tavırlar sergilemeye başlarız. İçgüdüsel davranışlar içinde hareket ederek karşımızdaki kişilere fedakârlık ederiz. Karşılıksız sever ve özveride bulunuruz. 19 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le, mücadeleci açısı ve hala retroda olmasından dolayı, fikirsel olumsuzluklar, gerginliğe sebebiyet verebilir. Devletle ilgili konular, yaşlılar, yetkililer, resmi makamlar, günlük aktivitelerde yavaşlama veya karışıklık görülebilir. İşlerinizi, görüşmelerinizi 1 kaç gün erteleyin.  Hafta başı Pazartesi günü hariç (Pazartesi gün boyu ay boşlukta, önemli işlerinizi bu güne denk getirmeyin, zor ilerleme kaydedilir, gününüzü, temizlik, çay, kahve arkadaşlığına, dinlenmeye ayırabilirsiniz) ay Terazi’de olacak. İkili ilişkiler, ortaklı konular, arkadaşlıklar, anlaşmalar önem kazanıyor. Karşınızdaki kişilerle uzlaşmacı tavırdan uzak kalabilir, ani öfkelere kapılabilir veya iyice düşünmeden hareket ederseniz, durum aleyhinize sonuçlanabilir. Öfke kontrolünü başarabilirseniz, yani zor olanı, durum tam tersi ani bir şekilde lehinize gelişebilir. Hafta ortası, ay akrepte, karamsar duyguların yoğunluk kazandığı bir dönemdir. Bıkkın ve negatif bir insansanız günün zorluğunu yaşayabilirsiniz. Olayları akışına bırakmak ve bir şeylerin altında mana aramamak gerekir.  Hafta sonu, daha pozitif, rahatız.  Sosyal ilişkilerimiz renklenir. Yurt dışı, seyahatler, hukuk, eğitim konuları, sportif faaliyetler, felsefi konular yoğunlaşır.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Hafta başı, ilişkiler, arkadaşlıklar, anlaşmalar önem kazanıyor. Kendi imkân ve değerleriniz dışında hareket ederken daha dikkatli olmakta fayda var. Farklılık yaratmak, sıra dışı olmak uğruna, maddi, manevi kayıplarla karşılaşmak zor olabilir. Hafta ortası, duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.  Basit konular bile bugünlerde büyüyebilir, en iyisi akışına bırakın. Hafta sonu, keyfiniz yerine gelecek, uzaklardan birinden ani haberler alabilirsiniz.  Seyahat planı yapılabilir. Yeni şeyler öğrenmek, farklı yerleri görmek ve kişilerle tanışmak için güzel bir fırsat.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Gruplar, arkadaşlıklar, dostluklar içinde daha fazla yer alıyorsunuz. Yardımlaşmalar, fedakârca davranışlar, onlardan destek görmek mümkün. Hafta başı, sağlığınıza önem vermeli, gereksiz yorgunluklar yüklememeli, birlikte olduğunuz kişilerle özellikle kadınlarla diyaloglara dikkat etmelisiniz.  Hafta ortası, hayat ortağınızla, babanızla ve ya resmi makamlarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Birbirinizi anlamadığınızı düşünebilir, mantığınız duygularınızla karışabilir. Fazla takılmadan bu konuları akışına bırakmakta fayda var. Onların önerilerine de kulak vermelisiniz.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Güneşin Neptün’le açısı, bu hafta bazı gerçekleri anlamanızda yardımcı olabilir. Hafta başı, aşk hayatınızla ve ya çocuklarınızla ilgili sorunlar canınızı sıkabilir.  Riskli faktörlerden uzak durun, küçük bir olaymış gibi görünen konular aniden büyüyebilir.  Hafta ortası, İş yükünüzün ağırlığından şikâyet edebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle diyaloglar birden ipleri koparabilir. Sağlığınıza çok dikkat edin, ağır riskler yorabilir. Hafta sonu, daha pozitif yaklaşımlar içindesiniz. Karşınızdaki kişilere, duygularınızın etkisiyle hareket etmekten kaçınmalısınız.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Bu hafta daha fazla yolculuklar gündeme gelebilir. Dış çevreye açılmak, farklı kişilerle tanışmak, iş görüşmelerine gitmek mümkün. Onların desteği yardımseverlik dikkat çekiyor. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilişkilerde, risk aldığınız yatırımlarda, kritik günler devam ediyor. Özellikle, 19-21 tarihlerinde daha temkinli olmalısınız. Resmi konulara, kanunlara, yaptırımlara dikkat etmelisiniz. Hafta sonu ise iş teklifiyle ilgili ani bir haber alabilirsiniz. Şanssızım diye nitelendirdiğiniz bazı konuları fırsata çevirebilirsiniz.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Hafta ortası, dolunay burcunuzu terk edecek. Maneviyat, sezgisellik, ruhsallık ön planda.  Gördüklerinizin arkasından derin manalar ararsınız. Kendinizin gizli yönlerini bulma, daha önce ilgilenmediğiniz veya manasız bulduğunuz konulara eğilim verir. Hafta ortası, ebeveynler, eşiniz veya ortağınızla ilgili kuruntularınız olabilir, geçmiş konuları düşünerek enerjinizi düşürebilirsiniz. Hafta sonu, keyfiniz yerine geliyor, aşk hayatınız canlanıyor. Gezerek, çocuklarla veya arkadaşınızla mutlu vakit geçireceksiniz.  İyimser yaklaşımlar içindesiniz. 

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  İkili ilişkiler önem kazanıyor. Ortaklarınızla ilgili konular var. Daha verici, yardımsever olduğunuz size destek verdikleri bir dönemdesiniz. Bu dönem, bazı konuları bilirkişilere danışmak faydalı olabilir. Zira Merkür retrosundan dolayı biraz kafanız karışık ve sinirlerinizde gergin olabilir. Hafta başı, parayla ilişkiler artıyor, müşterilerle diyaloglara dikkat etmeli, para harcamalarını frenlemelisiniz. Hafta ortası, yolculuk planları yapabilir, yakın çevreyle iletişim kurabilirsiniz. Hafta sonu ise, evinizde rahatlayarak vakit geçirebilirsiniz.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – İşe ait daha fazla sorumluluk alma zamanı geldi. Bazı konuları daha iyi anlayacak ve yazılarınızı, internet çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Beraber çalıştığınız kişilere, sağlık personellerine karşı daha hassas ve özverili yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. Hafta başı, girişimlerinize hız katabilirsiniz.  Risk aldığınız konularda,  aşk hayatınızda, fikirsel olumsuzluk gerginliğinizi arttırabilir. Resmi makamlarla ilgili terslikler doğabilir. Birkaç gün bazı konuları oluruna bırakmak gerekiyor. Hafta sonu ise ani gelişen olaylar sonucunda rahatlayacaksınız. Yolculuklar, kısa gezilere çıkabilir, yakın çevreyle daha çok bir arada olabilirsiniz. 

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Aşk hayatınız canlanıyor. Birlikte olduğunuz kişiyle özverili, yardımsever yanlarınız hoşça vakitler geçirmenizi sağlayacak. Aşkı daha şiirsel, romantik yaşamanız mümkün. Bu günleri, gezerek, daha çok birlikte olarak geçirebilirsiniz. Deniz yolculukları yapmak, seyahate çıkmak da mümkün olabilir. Yetenekli olduğunuz yönlerinizle daha çok sahnede olacaksınız. Hafta başı, henüz bitmemiş konular canınızı sıkabilir. Hafta ortası, daha rahat olarak, sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Hafta sonu, maddi konularda, daha iyimser yaklaşımlar içindesiniz.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Eve ait sorumluluklarınız artıyor. Şefkatli anlayışlı bir o kadar da hassas ve alıngan olabilirsiniz. Kardeşler, yakın çevre ile ilgili konularda, sorunlara daha dikkatli yaklaşmak gerekir. Her türlü iletişim, internet, teknolojik konularda retronun etkisinin geçmesini beklemekte fayda var. Ufak tefek kaza veya sakarlıklar, yanlış anlaşmalar, gereksiz yere suçlanmanıza sebep olabilir. Hafta başı, grup faaliyetlerinde gereksiz diyaloglara girmeyin. Hafta ortası, sıkıntılı ve hassas olduğunuz, kontrol edemeyeceğiniz konular var. Hafta sonu ise, yolculuklar,  öne çıkıyor. Daha sosyal, rahat enerjiler içinde olacaksınız.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)-  Yazı çalışmalarınız, dergi, blok yayıncılık, yakın çevre, kardeşler ile ilişkiler hareketleniyor. Arkadaşlarınızla daha çok bir arada olabilir, keyifli, geziler yapabilirsiniz. Hafta başı, iş, kariyerle ilgili konularda hareketlisiniz, gereksiz heyecanlar yaparak huzurunuzu kaçırmayın. Hafta ortası, grup çalışmalarında, parayla ilgili anlaşmalarda iletişime dikkat etmelisiniz. Kurallara uyum sağlamalı daha çok esnemelisiniz. Hafta sonu ise çok fazla dışa dönük olmasanız da, kendinizle barışık olacak, içsel huzuru inancınız sayesinde yakalayacaksınız. Sezgisellik artıyor.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Kazançlara odaklanıyorsunuz. Maddi konularda fedakâr yaklaşımlar içindesiniz. Ortaklı çalışmaların sonuçlarını almak mümkün, kazançlarda daha çok sanata, yapılan işe, maneviyata önem veriyor, işin maddi boyutuyla çok fazla ilgilenmiyorsunuz. Bugünlerde projelerinizi gerçekleştirirken daha iyi düşünmekte fayda var. Bazı konularda aşırı ısrarcı olabilir, esnemekte zorluk çekebilirsiniz. Hafta başı, işle ilgili yabancılarla daha çok bir arada olabilirsiniz. Hukuki konular öne plana çıkabilir. Hafta ortası, işle ilgili konularda, bayanlarla iletişime dikkat etmek gerekebilir. Hafta sonu rahat edeceksiniz. Yolculuklar sizi heyecanlandırabilir.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –Ev, özel hayatınız, kardeşlerle ilgili konularda kontrolünüz dışında gelişen olaylar ve hassasiyet devam ediyor. Güneşin burcunuza girmesiyle, daha rahat olacak, işlerinize yaratıcı bir kimlikle devam edebileceksiniz. Hafta başı, finansal konular, ödemeler, kira, masraflar, mahkeme, hukuki konular sizi hassas kılabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.  Hafta ortası, yolculuklar, uzak yollarla ilgilisiniz. Sevdiğiniz kişilerle beraber olabilirsiniz. Hafta sonu ise, kariyer planlarınıza odaklanıyorsunuz. İş teklifi bekliyorsanız, ani bir habere heyecanlanarak harekete geçebilirsiniz.

Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatininizi de belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum