Sevgililer Günü

By Talin Ağdere ile Astroloji - 01:43:00

Sevgililer günü geldi! Sevgilime, eşime ne hediye alsam diye düşünüyorsanız?İşte! Burçlara göre 14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Seçimi…. 

Burcu ve yükseleni KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN)  Renkleri: Kırmızının tonları Taşları ise: Pırlanta, Akik, Yakut, Ametist, Akuamarin, Zümrüt. Özellikle Yakut’un mutluluk duygularını arttırıcı özelliği, Akik ise tehlikelerden korumasıyla bilinir. Çiçekleri: Lale, renkli sardunya, kırmızı tondaki çiçekler Kokuları: Manolya, lavanta çiçeği, ıtır

Kadın: Koç kadınları dinamik ve hızlıdır. Kafasına koyduğu şeyi gerçekleştirmek ister. Neşeli, coşkulu bir kişiliğe sahiptir. Hediye seçimleri de renkli ve abartılıdır. Parlak tonlarda, iç çamaşırları, makyaj ürünleri, çiçekler, kolye, yüzük, moda ve marka olabilecek giyim ve parfümler, spor malzemeleri, şamdan veya ev eşyaları, iç çamaşırları, kozmetik ürünleri, çiçek, değerli takılar.

Erkek: Koç erkekleri risk almayı sever. En son trendleri de takip eder. Onlar hep iletişim içinde olduklarından araba aksesuarlarına da önem verirler. Cep telefonları, bilgisayar, spor la ilgili hediyeler, tuttuğu takımın aksesuarları, hobi malzemeleri, yarış arabaları, bilgisayar oyunu, aksiyon film cdleri, araba aksesuarları, parfüm, traş takımları.

Burcu ve yükseleni BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  - Renkleri: Ateş pembesi, mavi tonları, yeşil tonları Taşları ise: Elmas, Pembe Kuvars,  Zümrüt. Özellikle Zümrüt sevginin güçlenmesine ve derinleşmesine yardımcı olduğu biliniyor. Sakinlik ve huzur veriyor. Çiçekleri: Pembe renkteki çiçekler, gül, menekşe Kokuları: Karanfil, müge, tarçın

Kadın: Boğa kadınları, sürekli huzur ve güven arayışı içindedir. Onlar,  maddi değeri yüksek olan fakat zarif hediyelerden hoşlanırlar. Zarif ve pahalı mücevherler, tek taş yüzük, gümüş ev eşyaları ve takılar, güzellik malzemeleri, klasik eşyalar, klasik yemek takımları, antikalar, fular, çiçek, konser bileti, çeşitli çikolatalar, lüks bir lokanta, mutfak eşyaları, yemek tarifi kitapları yada çeşitli pasta süsleri onlara uygun olacaktır.

Erkek: Boğa erkekleri ise boğazına düşkündür. Pahalı bir şarap, bol ve çeşitli mezeli şık bir sofra, çikolatalı ve şerbetli tatlı çeşitleri, deri bir cüzdan, şık kullanışlı kazak, mont, parfüm, ajanda, müzik sistemi,  fonksiyonel sade büro malzemeleri, rahat bir koltuk, ayaklı tepsiler, kendileri de yemek yapmayı severler onlara keskin bir bıçak seti de hediye edebilirsiniz.

Burcu ve yükseleni İKİZLER(21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Renkleri: sarı, siyah, gri, mavi tonları Taşları ise: Akik,  mavi kuvartz, türkuaz. Özellikle türkuaz kişiyi negatif enerjilerden korur, güçlendirir. Çiçekleri: Mimoza, çiğdem, açelya,  Kokuları: gardenya, yasemin, sümbül

Kadın: İkizler kadınları, hiçbir konuda fazla derinleşemezler, sıkılırlar. Her şeyi bilmek isterler, meraklıdır. İletişim kurmayı severler. Hediye seçiminiz son model olsun yeter. İletişim araçları, cep telefon ve aksesuarları, diz üstü bilgisayar ve aksesuarları, rahat renkli şık kıyafetler, boyu uzun salaş etekler veya elbiseler,  orijinal küpeler, kol saati, şık bir gözlük, mayo takımı.

Erkek: İkizler erkeği konuşmayı, laf ebeliğini sever. Sohbeti bile sorgulayıcıdır, her şeyi bilmek ister, meraklıdır. Onlara göre hediye seçiminiz teknolojik olmalı; bilgisayar malzemeleri, cep telefonu, deri mont, PC tablet, zekâ oyunları, satranç, tavla takımı, gömlek veya takım elbise, play station, fonksiyonlu kalemler, iletişim araçları, bilimsel kitaplar, sağlık kitapları, vitaminler.

Burcu ve yükseleni YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Renkleri: eflatun, beyaz, kemik rengi, açık gri tonları Taşları ise: İnci, yakut, ay taşı Özellikle Ay taşı, lenf bezlerinin temizlenmesine ve duygusal dengenin kurulmasına yardımcı olur Çiçekleri: Nilüfer, beyaz gül, zambak, beyaz renkli çiçekler Kokuları: misk, müge, leylak

Kadın: Yengeç kadınları, duygusal ve gelenekseldir, ailesine, atalarına, vatanına bağlıdır. Geçmişi hatırlatan, andıran nostaljik hediyeler tam onlara göredir. Aynı zamanda biriktirmeyi, tasarrufu sever. Altın, eski takılar, antika eşyalar, banka hesabı, kumbara, bir buket gül, inci kolye, ev dekorasyon, mutfak malzemeleri, deniz ürünleriyle süslü tablolar, beyaz tonlarında nevresim takımı, gecelik, sabahlık. Yatak, yorgan takımları, masa örtüsü, tabak takımları onlara göredir.

Erkek: Yengeç erkeği de ailesine düşkündür. Geçmişi hatırlatacak hediye seçimi onlara uygundur. Sanata da düşkünlerdir. Fotoğraf makinesi, resim çerçeveleri, albüm, müzikle ilgili hediyeler, hatıra defteri, çakmak, nostaljik hediyeler, antika telefonlar ve radyo, gramofon, eskici den alınmış hediyeler, pul, tablo koleksiyonu, maket gemi, sanatsal değeri olan ev objeleri.

Burcu ve yükseleni ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) –  Renkleri: altın rengi, koyu sarı, turuncu, kehribar Taşları ise: altın, sarı safir, altın topaz, kaplan gözü.  Özellikle kaplan gözü, zihinsel olarak sakinleşmesini sağlar ve nazardan korur. Çiçekleri: Ay çiçeği, sarı krizantem, kasım patı, sarı, oranj renkteki çiçekler Kokuları: portakal çiçeği, gül, misk

Kadın: Aslan kadınları, gösterişli hediyelere bayılır. Sakın, basit, sıradan, ucuz hediyeler almayın. Kaliteli markalar, pahalı parfümler, çok şık sarı bej, altın tonlarında gözlükler, leopar, havalı ev eşyaları, şık aynalar, kaliteli bardaklar, viski, abartılı ağır gümüşler, mum, markalı veya deri çanta, markalı saat ve takılar, saç bakım seti,  çok şık bir lokanta yâda otele götürebilirsiniz. Organizasyonlara bayıldığı için sürpriz yaparak da ona hediyesini verebilirsiniz.

Erkek: Aslan erkeği de midesine düşkündür. Yemek içmek de seçicidir. Her şeyin en iyisi, kalitelisi, lüksü olmalı onun için.  Orijinal bir tavla, altın veya altın kaplama anahtarlıklar, kol düğmeleri. Puro, sigara aksesuarları, kaliteli içkiler, viski, kol saati,  orijinal parfümler, Balık mezelerine bayılırlar, hem yemeyi hem de hazırlamayı severler bu yüzden onlara bıçak seti de alabilirsiniz.

Burcu ve yükseleni BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Renkleri: açık sarı, açık mavi, Taşları ise: mavi safir, mavi topaz,  türkuaz, yeşim Özellikle yeşim taşı, huzur ve mutluluk getirir, psikolojik sorunları hafifletir. Çiçekleri: Açelya, sarı menekşe, lavanta, zambak Kokuları: leylak, limon, turunç, sardunya.

Kadın: Başak kadınları, ayrıntıcıdır, onlara beğendirmek zordur. Temizlik ve netlikten hoşlanırlar. Pratik eşyalar tam onlara göredir. Sağlığa ve hijyene düşkünlerdir. Saf ürünler, kolayca temizlenebilen, doğal malzemeden, yumuşak, kaliteli kumaştan olmalı hediyeleriniz. Evlerini, ofislerini düzenli tutacak çekmeceler, kutular, askılık, çoraplık, hafif, pastel renkli kokular, cilt bakım ürünleri, banyo hamam malzemeleri, her türlü sabun, köpükler, krem, temizlik keseleri, kitap, her türlü iletişim aracı.

Erkek: Başak erkekleri de rahatına ve sağlığına düşkündür. Ev de her şeyi yerli yerinde olmasını ister. Traş, saç sakal bakım aletleri, kravatlık, malzeme yerleştirecek kutular, ajanda, aydınlatma, hesap makinesi, kalemlik, kâğıtlık, kartvizitlik, fonksiyonel ofis eşyaları, cd dolabı, tablet bilgisayar, her türlü iletişim aleti, teknolojik ürünler, araba bakım malzemeleri, kitap destekleri, ayıraç, kol saati, kol düğmesi olabilir.

Burcu ve yükseleni TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Renkleri: Pastel renkler, gök mavisi tonları, pembe Taşları ise: Opal, pembe kuvartz. Özellikle Pembe kuvartz, aşk taşı olarak bilinir, duygularımızı dengelemeye yardım eder. Çiçekleri: krizantem, beyaz gül, sarıpapatya Kokuları: gardenya, yasemin, misk

Kadın: Terazi kadınları, hayatı ve ilişkileri dengede tutmayı ister. Her zaman zarif ve şık olmayı severler. Pastel renkleri yumuşak, hafif, ince kumaşları tercih ederler. Şapkalar, fular, yelek, ayakkabı, romantik bir tatil, kalpli kutular, orijinal desenli şık eşyalar, çikolata kaplı kekler, kurabiyeler, süslü ayıcıklar, kutuda gül, şamdan, mum, mumluk, ponponlu, fiyonklu giyisiler.

Erkek: Terazi erkekleri popüler müzik CD leri dolmakalem, cüzdan, kemer, el işçiliği ile hazırlanmış eşyalar, parfüm seti, şık giyim eşyaları, çakmak, saat, çakı, bilgisayar, cep telefonu, bilgisayar oyunları, konsollar olabilir.

Burcu ve yükseleni AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Renkleri: Parlak kırmızı, siyah, kahverengi Taşları ise: Topaz, opal, lal. Özellikle lal taşı, bedeni temizler, güçlendirir, hayal gücünü genişletir. Çiçekleri: kırmızı karanfil, kırmızı gül, ateş çiçeği, Kokuları: manolya, misk, amber.

Kadın: Akrep kadınları, ateşli ve tutkuludur. Sevdiklerine karşı sahiplenicidir. Onlar ne hediye alırsanız alın fakat bir anlam ifade etmelidir. Mutfak aletleri, kırmızı renkte çikolatalar, kalpler, iç çamaşırları, peluşlar, leopar desenli ürünler. İpek saten ve kadife kumaşlar. Siyah veya kırmızı tonlarda seksi ve şık kıyafetler. Tek taşlı yüzük, orijinal gösterişli takılar. Hediyelerinizi verirken bir şiir eşliğinde yâda anlam ifade eden bir şarkı yâda şık bir kutu, bir çiçek eşliğinde vermelisiniz.

Erkek: Kemer, araba aksesuarları, bıçak setleri, zarf açacağı, buz kıracağı, kamera, fonksiyonlu cep telefonu, ses kayıt cihazı, uçak veya araba koleksiyonu, pc tablet, kol düğmesi, kol saati, gömlek, kravat, şık bir ceket, yaka iğnesi, günlük hayatta kullanabileceği hediyeler, botlar, ayakkabı gibi..

Burcu ve yükseleni YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Renkleri: Koyu mavi, mor, menekşe, Taşları ise: Lapis, firuze, topaz. Özellikle topaz, duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olur, sağlığı da korur. Çiçekleri: leylak, mor menekşe, kırmızı gül. Kokuları: nergis,  menekşe, zambak.

Kadın: Yay kadınları, özgür ruhludur, yürüyüşü rahat giyimi sever. Onlara spor ayakkabılar, spor merkezine üyelik. Seyahat malzemeleri, bavul, çantalar, eşofman, iyi enerjiler veren taşlar veya takılar. Spirituel veya positiv enerji konularında kitaplar. Piknik setleri, mavi, mor tonları süveterler, fotoğraf makinesi alabilirsiniz.

Erkek: Seyahat çantası, valiz, spor ayakkabı ve kıyafetler, kamp malzemeleri, matara, pusula, özel bekletilmiş şaraplar, purolar, enerji taşları, tıraş seti, fanatikse o tarzda eşyalar, maç bileti, eğitimle ilgili kitaplar, tatil veya seyahat bileti, değişik yörelerden veya ülkelerin mezeleri ve şarabıyla donatılmış bir masa olabilir.

Burcu ve yükseleni OĞLAK: (22 ARALIK – 20 OCAK) – Renkleri: Kurşuni, koyu kahve, nefti yeşil Taşları ise: kehribar, ametist. Özellikle kehribar, boyun bölgesinde taşındığı zaman boğaz ağrısı problemini hafifletir. Çiçekleri: kamelya, siyah gül, kadife çiçeği. Kokuları: Kamelya, çam.

Kadın: Oğlak kadınları ciddi, sorumluluklarını bilen kişilerdir. Onlara alacağınız hediye kullanışlı ve kaliteli türden olmalıdır. Gümüş ve altın kolyeler, klasik şıklığı her zaman tercih ederler. Şık ve rahat elbiseler, pantolon, ayakkabılar modası geçmeyen çizgiler onlar için önemlidir. Ev eşyaları, porselen takımlar, bardak seti, mutfak eşyaları, burç kolyeler, cep telefonu, atkı, bere,eldiven….

Erkek: Şık sade kazak, deri cüzdan, ofis aksesuarları, deri ayakkabılar ve çanta, parfüm, krem, kaliteli spor malzemeleri, markalı giyisiler, kanyak matarası, nostaljik resim çerçevesi, koleksiyon malzemeleri, ortopedik boyun yastığı pahalı içkiler, duvar saati, iş çantası, …..

Burcu ve yükseleni KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Renkleri: Koyu mavi, gece mavisi, beyaz, siyah tüm renkleri kaldırır. Taşları ise: Yeşim, ametist.  Özellikle ametist, bağışıklık sistemini güçlendirir, korkuyu hafifletir, meditasyona yardımcı olur. Çiçekleri: Kardelen, sümbül, menekşe, yasemin. Kokuları: sümbül, yasemin, menekşe

Kadın: Kova kadınları, yenilikçi, özgür ve asi ruhludur. Kesinlikle orijinal bir hediye düşünmelisiniz. El çantası, son moda parfümler, şık bir gözlük, ilginç aksesuarlar onlara göredir. Elektronik aletler, çay, kahve makinesi, mikser, bilgisayar aksesuarları, elektrikli su ısıtıcısı, fotoğrafçılık malzemeleri, sıra dışı kıyafetler, astroloji kitapları. Makyaj ürünleri, kişisel bakım setleri, gösterişli takılar.

Erkek: Teleskop, elektronik aletler, fotoğraf malzemeleri, orijinal kül tablaları, son çıkmış bilimsel kitaplar, renkli gömlek, deri ceket, son model cep telefonları, pc tablet, bilgisayar aksesuarları, oto malzemeleri, soyut tablolar, çay makinesi….

Burcu ve yükseleni BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Renkleri: deniz yeşili, mor tonları, mavi Taşları ise: Ay taşı, mercan, opal. Özellikle mercan yaşamsal enerji verir. Çiçekleri: inci çiçeği, beyaz gül, zambak, papatya Kokuları: kiraz çiçeği, zambak, limon çiçeği

Kadın: Balık kadınları, romantik ve duygusal ve sanatçı ruhludur. İyimser ve yardımseverdir. Ruh halleri inişli çıkışlıdır. Fantastik, süslü, ilginç aksesuarlar kullanırlar. Değerli taşlara takılara merakları vardır. Ayakkabı, pelerin, şapka, gözlüklere meraklıdır. Deniz aksesuarları ürünler, balıklı motifler, tütsüler, müzik CD leri, kitaplar, sanat, müzik konserleri,

Erkek: Elektronik eşyalar yazıcı, scanner, heykeller, VCD player, belgeseller, yağlı boya setleri, cüzdan, tablolar, kişisel bakım setleri, orijinal saatler, müzik CD leri, rahat ayakkabılar, fotoğraf makinesi, albüm, saçına uygun şampuan ve bakım setleri, vitaminler,  koleksiyon ürünleri.


Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere







  • Share:

You Might Also Like

0 yorum