Haftalık Burç yorumları ve Merkür retro Balıkta

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:34:00

Haftalık burç yorumları…  
 (3 – 10 Şubat 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Bu hafta, Merkür’ün Balık burcuna girmesiyle, duygusal anlamda daha verici, yardımsever, fedakâr tutum sergilemekteyiz. Hayaller, masalımsı anlatımlar, şiirler, spirituel konular önem kazanıyor. Empati kurarak, başkalarının sorunlarını da görme ve anlayışlı olmak istediğimiz günler. Haftanın dikkat çekici yanı Merkür’ün gerilemeye başlaması. (Merkür retro,  6 Şubat 2014 de saat 23.44 de geri hareketine başlıyor ve 28 Şubat 2014 saat 16.01 de retrodan çıkıp doğru hareketine geçiyor). Balık burcunda başlayan retro 13 üne kadar Balık’ta kalacak daha sonra da geri hareketini 28 Şubat 2014 e kadar Kova burcunda sürdürecek. Öncelikle, balıkta ilerleyen Merkür retro çok sık fikir değiştirmemize sebep olabilir. Kafa dağınıklığı yapacağından önemli kararlarınızı retrodan sonraya bırakmalısınız. Hafta başı, ay Koç burcunda çok hızlı dinamik olduğumuz, girişimlere hız kattığımız günlerdeyiz. Birçok işimizi retrodan önce bitirme, sonlandırma gibi şanslarımız var. Özellikle iletişimle ilgili yazılarınızı, çalışmalarınızı hızlı bir şekilde hayata geçirebilir, her tür aktivite de beceriyle altından kalkabilirsiniz. Hafta ortası, ay Boğa’da daha çok maddi konuları ele almak gerekiyor. Bazı konularda değişiklikler meydana gelebilir. Hafta sonu, ay İkizlerde ve Merkür retroda olduğundan çok hızlı kararlar değişebilir, plan ve düşünceler birbirinden kopuk hareket ederken, şartlara uyum göstermek için çaba göstermelisiniz. Gerekirse, üzerinde durduğunuz konuları, yazıları, anlaşmaları tekrar gözden geçirmeli, maillerinizin gidip gitmediğini kontrol etmelisiniz. Bilgisayar programlarına virüslere karşı önlemci olmalı, gerekirse yedeklemelisiniz.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Gruplar içinde arkadaşlık dostluklar devam ediyor. Geleceğe dair ümit ve beklentileriniz sizin için önem kazanıyor. Merkür’ün balık burcunda olması, sezgiselliğinizi arttırıyor. Spirituel çalışmalar, içe dönme, bir konuya odaklanıp yazılar yazma gibi faaliyetlere yoğunlaşabilirsiniz. Ancak, elde olmayan nedenler, geçmiş dönemden gelen konularda kafanızı karıştırıyor, zorluyor olmalı. Kendinizi ifade etme şekliniz değişebilir, net olmakta zorlanabilir, geçmişe odaklanabilirsiniz. Bu dönemde içki, ilaç gibi alışkanlıklarınız varsa baş etmeyi öğrenmelisiniz. Geçmiş dönemlere ait konuları kafanıza takıp kendinizi üzmeyin.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  İş ve kariyer planlarınız dikkat çekici, grup, topluluklar, arkadaşlık içinde kendinizi ifade etmeye, göstermeye çalışıyorsunuz. Ancak, retro nun etkisiyle, birçok planda değişiklik yapılabilir. Önceden garanti gibi görünen konular, bu hafta hedef değiştirebilir. Yaratıcı çalışmaları sergilemekte zorlanabilirsiniz. Çocuklarınızın sorumlulukları, finansal zorluk, işlerinizi yapmanızı engelleyebilir. Anlayışlı ve toleranslı olmalısınız. Hafta ortası burcunuzda ilerleyen ay karamsarlığa itebilir. Karşınızdaki kişilerin, sizi sevmediğini düşünebilir, gereksiz endişelerde bulunabilirsiniz. Şartlara uyum göstermeli esnemeye çalışmalısınız.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Fedakâr tutumlar, yardımsever çalışmalar, başkalarının işini üstlenmek gibi durumlar söz konusu. Hafta başı, çok hızlı hararlar verip, aktivasyonunuzu hızlandıracaksınız. Gruplar içinde daha çok işler çıkarabilirsiniz. Ancak, Merkür (kişisel gezegeniniz) retronun sizi etkilemesi de kaçınılmaz gibi. Kafa karışıklığı, çift fikirler üretilebilir. Kariyer hedeflerinizi değiştirecek planlar karşınıza çıkabilir. Beraber çalıştığınız kişilerin kişisel problemleri, bulunduğunuz ortamı gererek, tahammül sınırlarını zorlayabilir. Sizi kandıran, kafanızı dağıtan, inandırıcı projelerle karşınıza çıkan kimseler olabilir. En iyisi siz akışta kalın, hiç kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyin, düşünün planlarınızı yapın kararlarınızı sonraya bırakın. Hafta sonu, ay burcunuza girince, koşullar biraz rahatlar.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Bu hafta, yeni kişileri tanımak, farklı bir çevreye girmek söz konusu. İçsel anlamda değişiklik yaşadığınız bir döneme işaret ediyor. Bazı konuları, kendi dünyanızda çözüme götürmek biraz zor olsa da, zamana bırakmak, pozitif düşünmek de önemli. Venüs’ün retrodan çıkması ile bu haftadan itibaren, uzun süredir olumsuz ilerleyen ilişkileri de düzeltme yönünde gayret gösterilecek. Eşiniz, iş anlaşmaları, ortağınızla daha düzenli bir hayat planı yapılabilir. Hafta başı, iş planları, görüşmeleri içinde olabilirsiniz. Çok hızlı hayata geçireceğiniz projeleriniz var. Balık burcundaki retro sizi yolculuklar, eğitim konuları, yabancılarla ilişkiler, hukuki konular yönünden etki altına alabilir, anlayışlı olmalı, olaylara geniş açıdan, uzun vadeli düşünerek bakmalısınız.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Güneşin, karşıt burcunuza Kova’ya girmesi, ikili ilişkileri ön plana alıyor. Birlikte hareket etmek, karşınızdakinin fikrini almak ve uymak önemli olacak. Çıkmaza giren konular var ise bilirkişilerden dostlardan yardım almak, fikir danışmakta fayda var. Merkür’ün gerilemesiyle, finansal konularda gerilemeler, değişiklikler, anlaşmalar ön plana çıkabilir. Müşterek hesaplar, ortak paralarda, banka, kredi, yatırım, harcamalar gibi konularda, daha plancı ve dikkatli yaklaşmak gerekebilir. Bulanıklık, net olmayan durumlar, ruhsal anlamda etki altına alabilir. Venüs’ünüze güvenin sağlığınız yerinde olduğu müddetçe her için üstesinden gelebilirsiniz. Kararlarınızı kafa karıştıran yön değiştiren konulardan kurtulmak için retronun geçmesini bekleyin.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Balık burcunda gerileyen Merkür’ün kişisel gezegeniniz olması, sizi bazı konularda yön değiştirmeye, kafanızı bulandırmaya endişeli olmaya yönlendirebilir. Birçok işi bir arada yapmak yorgunluk verebilir. Ortaklı konularda, karşınızdaki kişilerin net olamaması, karışık, bulanık düşünceler, kişisel anlamda tam hız almanızı zorlayabilir, onlara bağlı kalmaktan bunalabilirsiniz. Yine de Venüs’ün aşk evinde olması, keyiflerinizi yapmaya, eğlenmeye, gezmeye, kısa seyahatler yapmaya fırsat veriyor. Değişik çevreler içinde olmak bakış alanınızı genişletiyor. Hafta sonu, işe kariyere yönelik çalışmaları hızlandıracaksınız. Çift durumlar, kardeşlerle ilgili konular daha çok gündeminize girebilir. İlişkilere ve sağlığınıza dikkat edin.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Yaratıcı konulardan, çocuklarınızla birlikte olmaktan, gezmek, kendinize vakit ayırmaktan zevk alıyorsunuz. Ancak, Merkür’ün Balık burcuna sağlık ve iş evine girmesi, bazı konularda zorluklara da sebep olabilir. Sağlıkla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle, retro esnasında, tansiyon, şeker dengesini bir arada tutmak önemli olacaktır. Ağır diyetlerden uzak durmalısınız. Zihinsel olarak kendinizi konulara odaklamakta zorlanabilirsiniz. Üstünüzde başkalarının yükünü taşıyor gibi hissedebilirsiniz. Ayaklarda sorunlar, zihinsel bulanıklık, konsantrasyon eksikliği verebilir. Vitaminlerinizi alın, bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Venüs’ün özel hayatınızda olması evde bol vakit geçirmenize, kişisel çalışmalarınızla huzuru bulmanızı sağlıyor.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Önemli bir dönemdesiniz. Evinize ait planlar, özel hayatınız, ebeveyn konuları, iç dünyanızdaki hareketlilik artıyor. Kariyerle ilgili düşüncelere odaklanmış bazı şeyleri sorguluyor olabilirsiniz. Yaratıcı veya sanatsal çalışmalarınız, spor programlarınız, hobiler, aktivitelerde önem kazanmış. Balık burcunda gerçekleşen Merkür’ün geri hareketi, aşk hayatınızda bulanıklık getirebilir, hayal kırıklığı içine girebilirsiniz. Aniden yön değiştirebilirsiniz. Eğer aşk hayatınız yoksa bu durum tam tersi geçmişte yaşanmış bir ilişkiyi de gündeme getirebilir. Hafta başı, kafanıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için hızlı hareket ederseniz birçok şeyi bitirebileceksiniz. Onların sonucunu görmek sizi rahatlatacak. Retro esnasında ağır sporlar yapmayın.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Gruplar içindeki faaliyetler, yakın ve sosyal çevre ilişkileri tam hızıyla devam ediyor. Yazı çalışmaları, internet faaliyetleri, kardeş ilişkileri ile meşgulsünüz. Venüs’ün retro dan çıkması, para kazançlarınızda artışlar getirebilir. Duraklayan iş ilişkileri yeniden canlanabilir. Gelen müşteriler, anlaşmalar dikkat çekici gelişmeler muhtemel. Merkür’ün özel hayatınız, Balık evinde gerilemesi, kardeşlerle ilişkileri ön plana alıyor. Ortak kararlar, yatırım planları, toprağa ait konularda yön değiştiren durumlar olabilir. Geçmiş dönemlerden gelen sorunlar tekrar önünüze gelebilir. Ortak çalışmalarınızda birlikte gidilen yolda bazı kararlar hedef değiştirebilir.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)-  İş anlaşmaları gündemde, parasal konular, eve ait harcamalar söz konusu. Kazançlar var ama harcamalar da artmış. Yatırım yapmak para biriktirmek zor görünüyor, yine de çalışmalarınız, yoğunluğunuz devam ediyor. Evde yapılan teknolojiyle ilgili işler, bilgisayarda yazı çalışmalarınızla bütçeye katkıda bulunabilirsiniz. Blok yazıları, iletişimde hareketlilik, kardeş ilişkilerinde yoğunlaşma ve yeni anlaşmalar dikkat çekiyor. Retronun etkisi bu alanda sizi zorlayabilir. Maillerinize, internet, bilgisayarlarınıza dikkat etmeli. Virüs programları yükletmelisiniz. Önceden bozulmaya yüz tutmuş aletlerinizi de hafta başı hemen tamir ettirin. Yolculuklarda ufak tefek kaza ve sakarlıklara ve her an fikir değiştiren insanlara karşı önlemci olmalısınız.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Girişim planlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz projeleri yoluna koymak hayata geçirmek için uğraşlar vermektesiniz. Venüs’ün retrodan çıkması, ilişkiler, özel hayatınıza ait konuları biraz düzene sokmuş gibi görünüyor. Evde içe çekilerek, kendi dünyanızda çalışmakta biraz huzur veriyor gibi. Yinede finansal konularda tedirginlik sürüyor. Kazançlarınız, ortak harcamalar, çocukların masrafları, kira gibi giderler bazı konular net değil. Retronun para evinizde gerilemeye başlaması, kazançlarla ilgili planlarınızı hedeflerinizi değiştirebilir. Önceden evet diyen anlaşmaya yanaşan müşteriler, kişiler karar değiştirebilir. Anlaşmaları, kontratları iki kez okuyun, retro geçmeden para konusunda oldu gözüyle bakmayın imzaları mümkünse daha sonraya bırakın.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Ortamdan uzakta kalmak, evinize yönelerek ya da izole olarak işinizi çalışmalarınızı yapmaktasınız. Fazla ön planda olmadığınız, egonuzu sergileyemediğiniz durumlar da söz konusu. Bu durumun rahatsızlık vereceği de siz balıklar için söylenemez zaten. Bu şekilde de mutlusunuz. Ancak, Merkür’ün burcunuzda gerilemesi, kafa karışıklığına sebebiyet verebilir. Ev ve özel hayatınızı ilgilendiren konular, kardeş ilişkilerinde dejavu yaşanabilir. Geçmişten gelen konular gündeminizde. Fazlaca duygusal ve fedakâr davranışlar da dikkat çekici. Ortaklı çalışmalarınızda yeniden plan yapmak, bazı konuları düzenlemek, gerekebilir, yoğunlaşma problemi yaşanabilir, hata yapmamak için çalışmaları, yazıları sürekli kontrol etmelisiniz. Önemli kararları bekletin.



Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve ya bu konuda bilgi almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum