2014 YILINDA BALIKLARI NELER BEKLİYOR?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 02:00:00



2014 YILINDA BALIK VE YÜKSELEN BURCU BALIKLARI NELER BEKLİYOR?


Yılın ilk haftaları Balıklar, gruplar içinde çok etkin olacaklar. Yeni bir takım çalışması içinde olabilir, sorumluluk alabilirler. Gençler, okullular, başarılı bir projeye imza atabilirler, güçlü bağlantılar yapabilirler. Devlet sektöründe önemli işbirlikleri gerçekleştirebilirler.  İşten gelen kazançları da artıyor.  Müşterek paylaşımlar, ortak kazançlar, harcamalar konusunda dikkatli olmakta fayda var.

OCAK ayında, VENÜS retrosu (21 aralık 2013-31 Ocak 2014) siz Balıkları  biraz ciddiyete davet edecek. Grup aktiviteleri, arkadaşlarla yapılacak faaliyetlere kendinizi kapatacaksınız. İş görüşmeleri, örgüt toplantıları da yoğunlaşır, grup yolu ile kendinize bir kimlik ve özgüven bulmak için mücadele edeceksiniz. Şubat ayında kendinize dönük olabilir, evde dinlenmeye çekilebilirsiniz. Kiminiz ise spirituel çalışmalara, meditasyona, ruhsal konulara vakit ayıracaksınız. Sezgiler bu dönem çok kuvvetli olur. İç sesinizi dinleyin.  Rüyalarınıza önem verin. MERKÜR retro Kova burcunda (6 Şubat- 28 Şubat 2014)  Bu dönemde, evle, ailenizle ilgili konular sizi meşgul edecek. Olayları kontrol etmek pek mümkün olmayabilir. Ortağınızla, arkadaşınızla ya da eşinizle ilgili konular kafanızı karıştırabilir. Retro boyunca, ödemelere dikkat etmelisiniz.    Babanızla veya büyüklerinizle ilgili tedavi, operasyon gibi durumlar da gerçekleşebilir. Olayları akışına bırakın yeni projeler için yeni ayı bekleyin. 1 Mart Balık burcunda Yeni ay! Girişimlere, projelere başlayabilir, artık önünüzü daha rahat görebilirsiniz. Kendinize dönük daha yaratıcı çalışmalar yapabileceksiniz. Her şey toz pembe görünse bile büyük bir Mars retrosu var ki bu dönemde çok dikkatli olmak gerekiyor.

MARS retrosu  (1 Mart-20 Mayıs 2014) 3 ay gerçekleşecek etkisi Temmuz sonuna kadar hissedilecek. 2013 yılında başlamış olduğunuz, ortak çalışmalar, eşinize ait konular, müşterek hesaplar çok önemli. Bu dönemde, bu konular üzerinde, agresyon, tartışma, sorunlar olabilir. Parayı paylaşmak zor gelebilir. Tehlikeye, tedaviye, operasyona açık bir dönem. İçinizdeki korkuları açığa çıkarabilir, ruhsal problemlere açıklık getirebilirsiniz.   Bu dönemde borç almak ve borç vermekten kaçınmalısınız. 5 Nisan dan itibaren her şey yoluna girmeye başlıyor. Kendinize, dış görüntünüzle daha çok ilgilenecek ve yaratıcı yönünüzü kullanabileceksiniz.

AY TUTULMASI:15 Nisan 2014 ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. Bu tutulma uzun süredir hazırladığınız, uzmanlaştığınız bir konuda sonuca ulaştırır. Finansal sorunları aşma, yeni anlaşmalar yapabilmek, müşteri ilişkileri hızlandırmak, yeni bir iletişim aracına sahip olmak gibi sürprizler verebilir. Uzun süredir uğraştığınız bir konunun sonuna gelmiş bulunmaktasınız.

GÜNEŞ TUTULMASI 29 Nisan 2014 Boğa burcunda olacak.  3. Evinizde gerçekleşiyor. Eğitim, kardeşler, iletişim, sanatsal faaliyetler, yakın çevre ile ilişkiler onların sağlık konuları ya da finansal sorunlarıyla ilgili bir açıklık getirecek. Kardeşiniz, kuzeniniz, ya da çok yakın akrabanızla birlikte yeni bir projenin içine girebilirsiniz. Kardeşinizin yeni bir projesi sizi sevindirebilir.  Eğitim çalışması içindesiniz. Kitabınızı yayınlayabilir, ödevinizi sunuma hazırlayabilirsiniz. Hayatınız hareketleniyor. Taşınma, nakliye, basın, yayın, medya gibi konularda varsa bu dönemde aktive olabilir. 5 Mayıs’tan itibaren projenizin finansal getirisi elinize geçecek. Ani para kazançları gerçekleşmeye başlayacak. Ebeveynlerinizle daha çok bir arada olabilirsiniz. Birlikte oturup gelecekle ilgili kararlar alabilirsiniz. Ev, aile, evlilik, güvenlik temaları sağlamlaştırılacak.  29 Mayıs’ta bir dönemin bitişi ve yeni başlangıçlar içindesiniz. Aşk hayatınız canlanıyor. Keyifler artıyor. Çocuklarınızla ilgili kararlar onların sorumlulukları gündeme geliyor. MERKÜR RETRO İkizler burcunda: 7 HAZİRAN-1 TEMMUZ 2014 DE 3 Hafta boyunca etkili olacak. Balıkların retroda ev hayatları, çocukları, kardeşleri, taşınma, yer değiştirme, evlilik gibi konuları gündeme gelecek. Yakın çevreden kuzen, yakın akraba mutlu bir olayın heyecanı dorukta. Bu dönemde yazıyı, makaleyi, sanat çalışmasını yayına da çıkarabilirsiniz. Retrolar geçmiş konuları ifade ettiğinden, bir süredir göremediğiniz büyüklerinizle daha çok görüşme fırsatı verecek. 22 sinden sonra mutluluğu yakalayacaksınız. Evde huzur var, yeni heyecanlar var. Bekârlar aşk, evlilik kararları alınıyor. Evlilerde çocuk heyecanı başlamış. Yeni evliler ise ev tadilatı, yeni eşyalar, dekoratif malzemeler pek de hoş doğrusu, keyifleri yerinde. 17 Temmuzdan sonra henüz netleşmediyse hamilelik var, bebek geliyor. Aşk bacayı sarmış. Gezip tozmak ne keyifli olsa gerek. Artık 26 Temmuz’dan sonra yeni işleriniz açılıyor. Risk alabilir, şans oyunları, borsa gibi spekülatif konulara yatırım yapabilirsiniz. Yolculuklar başlıyor. Seyahat, gezi, dış dünyaya açılmak, yabancılar, yurt dışı konular, akademik çalışmalar, hukuki konular gündeme geliyor.

JÜPİTER Aslan burcuna giriyor: 16 TEMMUZ 2014 den itibaren bir yıl boyunca Jüpiter (şans, bolluk, genişleten, eğiten) Aslan burcuna giriyor. 6. Eviniz olan  Aslan’da konumlanan Jüpiter, size yeni iş fırsatları veriyor. Günlük işlerinizde artık daha şanslısınız. Para kazançları artıyor. Yayıncılık dan elde edeceğiniz maddi gelirler var. Sağlık, spor çalışmaları sizi sevindirecek. Başkalarına bağlı, daha ciddi çalışmalar yapabileceksiniz. Diyet programları, hijyen konuları, giyiminize özen göstereceksiniz. Beraber çalıştığınız kişilerden yardımlar görebilirsiniz.

DOLUNAY! 8 Eylül Balık burcunda gerçekleşiyor. Yılın muhasebesi yapılmakta.  Uzun süredir geliştirdiğiniz kişisel gelişimlerin, girişimlerin, yaptığınız çalışmaların sonuçlarını alma zamanı geldi. Mart 2013 de yaptığınız girişimleri uygulama zamanı. Yeni anlaşmalar, ortaklıklar, projeler hayatınıza giriyor. Ne ektiyseniz onu biçiyorsunuz. 13 Eylül’den itibaren çalışma hayatına başlayabilirsiniz. Spor, medya, yayıncılık, ticaretle uğraşabilir, toplumun önünde biraz daha mücadeleci yapınızı sergileyerek başarılı olabilirsiniz. Şehir  dışı ya da yurt dışı bolca yolculuk yapabilirsiniz. Finansal kazançlar da elde edebilirsiniz.

8 Ekim 2014 Koç burcunda AY TUTULMASI- Finansal başarı verecek. İşinizden kazançlar, burs, başkasından menfaat, miras, destek konusunda şans sizden yana olacak. Bu tutulmada uzun süredir yaptığınız çalışmaları yatırıma dönüştürebilirsiniz. Otoritelerden ya da babanızdan da destek gelebilir. Eğer sağlık ya da ruhsal sorunlar olduysa artık sorunlar bitti positiv yaklaşımlar var.

MERKÜR Retro Terazide (4 Ekim-25 Ekim 2014) Son bir kez retro olacak.  Ortak paylaşımlar, müşterek hesaplar evinizi ziyaret edecek. Geçmiş konuları biraz çalkalayarak, daha derinleşmenize, eksikleri tamamlamanıza fırsat verecek. Bu süreç içinde yanlış hesaplar da yaptırır.  Yatırım, banka, kredi konularında olmadık telefonlar alabilir, size getirisi olmayan  ama sizi kandırmaya çalışan bir çok kişiyle diyalog kurabilirsiniz. Bu dönemde uyanık olun ve önemli projeleri erteleyin, iyice düşünün karar verin.

2014 ün son tutulması- 23 Ekim gecesi AKREPTE GÜNEŞ TUTULMASI Bu tutulma, Balıkların yabancılar, hukuki konular, eğitim, ticaret evinde tutuluyor. Bir davanız varsa bu dönemde kazanabilirsiniz. Eğitimde başarı var yabancılarla ilgili bir projeye imza atabilirsiniz. Yeni bir spor çalışmasına başlayabilirsiniz. Yeni bir grup çalışmasına başlayarak hedeflerinize ideallerinize ulaşmak için çok hırslı ve kararlı yol alabilirsiniz. Birlik beraberlik gerektiren kolektif bir çalışma içine girebilirsiniz.

23 Aralık 2014 - SATÜRN YAY BURCUNDA! Satürn Ekim 2012 den beri Akrep burcundaki süregelen turunu tamamlayarak Yay burcuna girecek. Kariyer evinizde ilerleyecek olan Satürn, size bu konuda sorumluluklar verebilir. İşinizde başlangıçlar ve ya sonlanmalar yaşatabilir. Mükâfatı almak geçmiş yıllara ait başarılara, pozitif enerjilere bağlıdır. Bir yıl daha sona erdi Balık’lar 2014 ün size iş, kariyer, aşk, sağlık, yeni çalışmalar, bebek, para, burs getirmesini sabırla bekleyin.


Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve bu konuda bilgi almak isteyenler  talinagdere@hotmail.com a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli)

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere





  • Share:

You Might Also Like

0 yorum