2014 YILINDA KOÇLARI NELER BEKLİYOR?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 10:01:00


2014 YILINDA KOÇ VE YÜKSELEN BURCU KOÇLARI NELER   BEKLİYOR?

TOPLUMSAL BAŞARI! Yılın ilk haftaları KOÇ’lar en tepede, toplumun önündeler. Yeni bir işe girebilir ya da terfi edebilirler.  Ün, şöhret kazanma, prestijli ve ya saygın kişilerle iş ilişkisi, anlaşmalar yapmak ön planda olacak. Güçlü pozisyonlara geçiyor, devlet desteği alıyorlar. Gençler, daha çok eğitim, uzmanlaşma, yeni teknikler öğrenme açısından mücadele yoluyla başaracak. Emekli  olmak isteyen olabilir. İş seyahatleri de gündemde. Bir konuda uzmanlaşmak için kolları sıvayabilirsiniz. İkili ilişkiler, ortaklıklar, arkadaşlarla diyaloglarda temkinli olmak gerekiyor. Onlarla, çekişme, kopuşlar yaşanabilir. Aceleci ve düşüncesizce hareketten kaçınılmalıdır. Bu dönemde avukatlık işleriniz varsa çetrefilli geçebilir.

 VENÜS retrosu (21 aralık 2013-31 Ocak 2014) aşkınızın, sevginizin ölçüsünü sınayacak sizi derinden etkileyecek bir konunun içine sürükleyecek. İş ilişkilerinde, ortaklıklar, yakın arkadaşlıkları ilgilendiren konularda artık gizlemeye zorlandığınız davranışlarınız ortaya çıkar. İlişkilere yönelik yeniden yapılanma söz konusu. Bazı konulara takılma, ısrar etme, tutkular yoğunlaşabilir. İstediğini elde etme konusunda savaşacaktır. Bu dönemde güçlü kişilerden destek almak ta kaçınılmazdır.

MERKÜR retro Kova burcunda (6 Şubat- 28 Şubat 2014)  Bu dönemde, gruplar içinde aktiviteler başlıyor. Dostluklar, sosyalleşme, grup toplantıları, sevdiklerimizle iç içe oluruz. Merkür retronun burada olması, diyaloglara bir süre için dikkat etmemiz gerektiğini gösterebilir. Davet, organizasyonlarda dostlar arasında iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Fakat retrodan sonra birlikte yeni şeyler öğrenmek, yatırımlar, toplantılar açısından uygun bir dönem başlıyor. Özellikle retroda uzun zamandır görmediğiniz dostları da görmeniz mümkündür. Bu dönemde takım koçluğu da yapılabilir.

MARS retrosu  (1 Mart-20 Mayıs 2014) 2013 yılında başlamış olduğunuz, ilişkiler, yakın arkadaşlarınız, avukatlarla, sevgilinizle, eşinizle, doktorunuz, danışmanınız, psikologunuz, ortağınızla olan ilişkiler gündemde. Karşınızdaki kişiye değer vermediğiniz, sabırsız, isyankar davranışlar sergilediğiniz  zaman, tepki alabilirsiniz. Tek yapılacak şey, empati kurarak, karşı tarafı da düşünerek hareket etmek. Kuzey ay düğümünün Teraziye Güney düğümünün ise burcunuza geçmesi bu konuları belirginleştirecek.  Önce BEN yaklaşımından vazgeçmek, karşı tarafı da düşünmek gerekir. Aksi takdirde planlar sizin yüzünüzden bozulabilir.
YENİ AY! Mart 2014 sonunda burcunuzda gerçekleşiyor. Yeni fikirleriniz, çocuklarınızla ya da aşk hayatınızla ilgili konuları hayata geçirmek istiyorsunuz. Hayatınızda uzun süredir var olan ve mücadele ettiğiniz konularda risk almak girişim yapmak için harekete geçeceksiniz fakat sizi bağlayan durumlar karşısında engellemeler yaşayabilir bu yüzden de savaşma arzusu içinde olabilirsiniz.

AY TUTULMASI:15 Nisan 2014 ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. İlişkilerde karar süreci, kimileri bazı şeylerden vazgeçme kararı alabilir, bazıları ise yeni ilişkilere farklı yaklaşımla uzlaşmacı olarak devam edecekler.

GÜNEŞ TUTULMASI29 Nisan 2014 Boğa burcunda olacak.  Para evinizde gerçekleşiyor. Kardeşinizle ortak olduğunuz bir konuda yatırım planlarınız gerçekleşiyor. Lüks eşyalar satın alınabilir. Kariyer ve iş evine iyi bir açı aldığından, mal varlığınızda köklü değişimler de söz konusu olabilir. Yeni işe girebilir, anlaşmalar da sağlanabilir.  Mayısın ortalarında kendinizle ilgili gözle görünür bir değişim yaşanacak. Ani başlayan bir aşk ilişkisi de olabilir, sevincin rahatlığın verdiği huzur da olabilir. Kendinizi yenileyeceksiniz, Estetiğinize, görünüme dikkat edeceksiniz. MERKÜR RETRO İkizler burcunda:7 HAZİRAN-1 TEMMUZ 2014 DE 3 Hafta boyunca etkili olacak. Koçların retroda yakın çevre ile ilişkileri ön plana giriyor. İkizlerde yaşanacağı için diyaloglara, yanlış anlaşılmalara dikkat etmek gerekir. İnternet, bilgisayarı yedekleyin,  otomobilinize de önem verin. Önceden bozulmaya yüz tutmuş eşyalarınızı tamir ettirin. Bu dönemde seyahat planları da yapılabilir. Taşınma kararı alabilirsiniz. Elinize para geçecek, lükse düşkünlük artabilir. 28 Haziran’da yeni ay var bir ev alma, yatırım yapma, mülk edinme, daha güvenli, rahat bir eve taşınma konuları gündeme gelecek. Büyüklerinizle bu konuyu tartışacaksınız. Bu dönemde geziler, keyifler, arkadaşınızla da ilişkiniz pek keyifli ilerliyor.

JÜPİTER Aslan burcuna giriyor:16 TEMMUZ 2014 den itibaren bir yıl boyunca Jüpiter (şans, bolluk, genişleten, eğiten) Aslan burcuna giriyor. 5.Eviniz olan  Aslan’da konumlanan Jüpiter, size ummadığınız lüksü, rahatlığı keyifleri getiriyor. Seyahatler, geziler ön planda olacak. AŞK HAYATI! Çok keyifli bir hale gelecek. Gezecek tozacaksınız. Sanat çalışmaları, sahne, perde, yaratıcılık da gündemde. Artistik faaliyetler ön planda. Evliyseniz bu dönemde çocuk potansiyeli de verebilir. Babanızın servetinde artışlar söz konusu olacak.  Huzurlu bir ev hayatı sizi bekliyor.  Ama sakın şansınıza güvenip Eylül’ün sonuna kadar para, borsa, krediler, borçlar konusunda risk almayın çok fazla para harcama da risk getirebilir. Özellikle Satürn Aralık sonlarına doğru finansal kısıtlamalar evinizden çıkacak bu tarihe kadar harcamalarınızı pek abartmayın ondan sonra rahat bir döneme kavuşacaksınız ve çok önemli projelere imza atacaksınız.

DOLUNAY! 8 Ekim de Koç burcunda gerçekleşiyor. Yılın muhasebesi yapılmakta.  Uzun süredir geliştirdiğiniz diyaloglar, anlaşmalar, kontratlar, yeni işbirlikleri, ortaklıkların sonuçlarını almaktasınız. Seyahatler, yabancılar, eğitim konuları, keyifli geziler gündeminizde. Artık her şeye daha sıcak bakış açısı geliştirdiniz. Dostlar, eşiniz, sevdiğiniz kişilerle bir aradasınız.  

MERKÜR Retro Terazide ( 4 Ekim-25 Ekim 2014) Son bir kez retro ortak paylaşımlar, ilişkiler evinde olacak, yolunda gitmeyen ilişkiler diyaloglar test edilecek.  Kardeşler, çocuklarınızla, sevdiğiniz kişilerle bir aradasınız yine de önemli imzaları evlilik kontratınızı, nikah tarihinizi Merkür retrodan sonraya bırakın mümkünse!
2014 ün son tutulması- 23 Ekim gecesi AKREPTE GÜNEŞ TUTULMASI ortaklık evinizde tutulacak. Artık hayatınızda yeni bir finans ortağınız var. Müşterek hesaplar konusunda daha şanslısınız. Kredi alabilir, yatırım planları yapabilir, hukuki davayı kazanabilirsiniz. Sırlar, geçmişin bilinmeyenleri, gizlilik daha şeffaflaşacak.

23 Aralık 2014 - SATÜRN YAY BURCUNDA! Satürn Ekim 2012 den beri süregelen turunu tamamlayarak Yay burcuna giriyor. Enerjisini yaz aylarından almaya başladığımız pozitif Yay burcu, yurt dışı konularını, yabancı bir çevreyi, eğitim konularını etki alanına alıyor. Bir yıl daha sona erdi KOÇLAR  2014 ün size ortaklık, evlilik, duygusal beraberlik, para, finansal anlaşmalar, keyifler, aşk, bebek getirmesini  sabırla bekleyin.

Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve bu konuda bilgi almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. 2014 un en ıyı yorumları ıcın emegınıze saglık....basarilarinizin devamini dilerim.

    YanıtlaSil