Gökyüzünde Bu hafta .... 9-15 Aralık 2013... Haftalık burç yorumları....

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:00:00

GÖKYÜZÜNDE BU HAFTA… 9 – 15 Aralık 2013 Haftası
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Bu hafta Mars’ın Terazi burcuna girmesi önemli bir konu! Genelde 35–37 gün gibi bir burçta kalan Mars uzun soluklu turuna başlıyor. Temmuz sonlarına kadar Terazi burcunda kalacak. Denge, adalet, uyum yaratan bu burcun Marsla olan yolculuğunda pek rahat etmesi söz konusu değil. Risk alan girişimci gözü pek Mars’ın çatışmaya girmekten çekinen diplomatik bir tutum sergileyen Teraziyle işbirliği enerjide beklediğimiz performansı düşürebilir. Önümüzdeki günlerde ikili ilişkilerin, işbirliklerin, ortaklıkların, evlilik konularının gündeme geleceğini ve bizi meşgul edeceğini görebilirsiniz.  Bu hafta,   9 Aralık Pazartesi,  ay Balık burcunda ilerlerken, düşüncelerimizin sürekli değişmesi fazla duygusallık, net olmamızı zorlayabilir. 10’u Salı, sabah saatlerinden 15.05 e kadar ay boşlukta kalacağından öğleye kadar önemli işlerimizi gerçekleştirmekte zorluk çekebiliriz. Aynı gün,  öğleden sonra ay Koç burcuna girecek aktivasyon başlıyor, heyecanla işlerimize devam edebiliriz.  11’ i Çarşamba, ay Koç’ta devam ederken, Uranüs’le kontağı canlı, yerinde duramayan özgürlükçü yanlarımızı ortaya çıkarıyor, ifadelerimize de dikkat edelim.  12’i Perşembe, akşam saatlerine kadar enerjimiz yerinde spor çalışmaları, yapıcı işler için uygun bir gün. 13 Cuma, ay Boğa burcunda, maddi konular ön planda. 14 Cumartesi, ay Boğa’da devam ederken, keyiflerin öne çıkacağı bir gün. Özellikle akşam saatlerinde, eğlence ve dostluk saatleridir. Aşk ilişkileri de rahat olur. Güzel objeler almak alışveriş yapmak mideye düşkünlük de söz konusu. 15’i Pazar, ay İkizler burcunda,  yakın çevre ile iletişim artıyor, hareketlilik ve yolculuklar hızlanıyor.

 Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Yolculuklar, yurt dışı temaları, yabancılar size yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Dış ilişkileri kuvvetlendirmek, basın medyanın içinde daha fazla yer almak, hayatınıza pozitif bir bakış açısı getirmekte. Zihinsel konularda oldukça başarılı ve yaratıcı düşünceleriniz inanılmaz fırsatlar sunabilir. Bu dönem yazılarınızın sunumuyla da başarıyı yakalayabilirsiniz. Ortaklı konular, beraberlikler, arkadaşlıklara daha fazla önem vermelisiniz. Yapıcı olmak en doğrusu.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  - Mars’ın Terazi’ye girmesiyle yoğun iş temposu içine girebilirsiniz. Sağlığınıza gerekenden çok önem vermeli, iyileştirici koşullar için yeni kararlar almalısınız. Ağır diyet programlarından kaçının. Ortak hesaplar, müşterek kazançlar, alacak ve borç konuları gündeminizi oyalıyor. Bu konuda yeni gelişen olaylar, krizi önlemeniz veya çözmenizi kolaylaştırabilir. Hafta sonu, karamsarlıktan uzaklaşıp kendinize daha çok vakit ayırabilirsiniz.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Karşınızdaki kişilerin geliştirdikleri çözümler işlerinizi kolaylaştıracak. Alınacak ortaklı kararlar, geleceğe dönük yapılması gereken planların, çözümü harekete geçmenizi sağlıyor. Aşk hayatınızda canlılık, hareketlilik artıyor. Gelişen olaylar, ilişkileri olumlu etkileyebilir. Sportif faaliyetler, sahne çalışmaları hızlanıyor. Sanat, yaratıcılık, estetik gerektiren konular aktifleşiyor. Keyif, eğlence ve ilişkilerin önem kazandığı dönemler.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –Mars’ın Terazi’ye geçmesiyle, evde hareketlilik artıyor. Ebeveynler, onların sağlığı mal mülk toprağa ait ailevi konular sizi meşgul edebilir. Evde yeni bir çalışma içine girebilirsiniz. Sanat çalışmalarınız varsa bunları yapmanız da mümkün. İş koşullarında beraber çalıştığınız kişilerle yeni çözümler üretebilirsiniz. Yabancıların, eğitimcilerin, basın medyadan kişilerin olduğu projelerde yeni teknikler geliştirilebilir. Çalışmaların sonucunu almanız yakında.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Oldukça keyifli bir döneme girdiniz. Aşk hayatınızdaki canlılık göze çarpıyor. Eğenceler, keyif veren konular, spor aktiviteleri gündeminizi hızlandırıyor. Mars’ın da Terazi’ye girmesiyle yakın çevre ilişkileri, kardeşlerle iletişim artıyor. Yaratıcı fikirleriniz, görünür olmanızı sağlıyor. Risk almak, yeteneklerinizi harekete geçirmek için iyi fırsatlar. Ayın 10-11 inde eğitim, basın-medya, yabancılar ya da hukuki konularla ilgili sürpriz  bir haber alabilirsiniz.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) – Ev hayatınızdaki hareketlilik devam ediyor. Kardeşlerle de iş birliği içinde olmanız dikkat çekici. Bu dönem eve de iş getirmeniz, çalışmaları burada takip etmenizde mümkün olabilir. Finansal konular, kazançlar, harcamalar için aktif bir döneme giriliyor. İletişim, internet, estetik gerektiren konularla ilgili yeni işbirlikleri gündemde. İş hayatında daha fazla mücadele dikkat çekiyor. Hafta ortası uzaklardan gelen haberle çalışmalarınıza hız katabilirsiniz.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Mars’ın burcunuza girmesiyle, dinamik, çok hareketli günler başlıyor. Girişimlere hız katmanız mümkün. Yakın çevre, kardeşler, eğitimcilerle ilişkiler hızlanabilir. Kısa seyahatler, iletişim ön planda. Ayın 10–11 inde alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak. Uzun bir süreliğine, hayatınızda yeni işbirlikleri, ilişkiler, ortaklıklar hız kazanacak. Karşınızdaki kişilerin, farklı görüşlerine, orijinal düşüncelerine açık olmalı, ilişkinizin devamı için tepkilerinizi kontrol etmelisin.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Finansal konularda hareketlilik artıyor. Geliştirdiğiniz yeni fikirler, gruplar içinde daha görünür olmanızı sağlayabilir. İlerisi için güvence verecek şeyler üzerinde plan ve yeni görüşmeler yapmak, projeler üzerinde çalışarak sonuçlandırmak mümkün olabilir. Fakat Mars’ın uzun sürecek etkisi, kontrol edilemeyen, iradeniz dışında gelişen olayları gündeme getiriyor. Hiçbir şeyi kurcalamayın, yıpratıcı konulardan uzak durun, oluruna bırakın, sağlığınıza dikkat edin.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Enerjik, risk almaya meyilli, pozitif koşullar içindesiniz. Fikirlerinizi, zihinsel projelerinizi hayata geçirmeniz kolaylaşıyor. Eğitimle ilgili konular hayatınız girebilir. Başarılarınızla daha çok gündemde olup sesinizi duyurabileceğiniz dönemler. Uzun soluklu, grup aktiviteleri hızlanıyor. Yaratıcılığı ortaya çıkaracak, aşk hayatınızı keyifleri de gündemde tutacak takım çalışmaları aktifleşiyor. Ayın 10-11i sizi heyecanlandıracak, canlandıracak çalışmalar yapabilir, spor faaliyetlerine, hız katabilirsiniz. Aşkta sürpriz bir haber var…

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Planlarınızı gerçekleştirmek için bir süre daha beklemekte fayda var. Zira sizi kontrolsüz kılan, bekleten koşullar devam etmekte. Projelerinize evde devam edip hız katabilir, bir sonraki dönem için hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz. İş hayatında ağır koşullar, sizi zorlayabilir. Ev hayatınızla veya iş hayatınızla ilgili değişiklikler, uzun soluklu dinamikler hız kazanıyor. Her ikisini birden idare etmek durumundasınız.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Geleceğe dönük, amaçlarınıza odaklanmak ve  projelerinizi geliştirmek açısında iyi bir dönem. Grup çalışmaları, arkadaşlar, dostluklar, kardeşleri ilgilendiren konular, aşk hayatınız olumlu ilerliyor. Mars’ın Terazi’ye girmesiyle, yabancılarla ilişkiler hareketleniyor. Sesinizi daha çok kişiye duyurabileceksiniz. 10-11 i gibi yakın çevreden ya da eğitimcilerden alacağınız haberler sizi heyecanlandırabilir.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Kariyer hedefleriniz, işe ait konular oldukça hareketli. Evinizle alakalı konular, eşinizin, ortağınızın sorunları, çalışmaları sizi yakından ilgilendirmekte.  Projelerinizi, fikirlerinizi bu dönem hayata geçirmekte zorlanmazsınız. Mars’ın Terazi’ye girmesiyle, ortak kazanç ve giderler artabilir. Bu konularda risk almak mücadeleye sürükleyebilir. Eşinizin veya ortağınızın para durumuna, sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ayın 10-11 i elinize para geçebilir.


  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. 17 aralık 2013 de ikizler burcundaki dolunayda ve venüsün retro hareketinde başak ve kova burçlarının duygusal hayatlarında olumsuz ve ani şeyler yaşanabilirmiş.bu etkiden kurtulmak için ne yapabiliriz. o tarihlerde ilişkimize ara versek mesela o etiyi kesinlikle yaşamaz mıyız?biraz tedirgin oldum lütfen yardım edin...teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. herkesin kişisel haritası farklı çalışır her kova ve başak burcuna böyle bir şey olacak değil ki oğlaktaki venüs retrosu sadece sağlam olmayanları test edebilir kemikleşmiş ilişkilere dokunmaz. bazı ilişkiler de tam tersi daha ciddi bir boyuta taşınabilir nişanlılık söz gibi bu sürprizi de yapabilir çünkü retrolar derinlik de veriyor. Kovanın 12. evde oğlak kontrolsüz durumlar söz konusu 5. evide ikizler 5-11 aksında dolunay gerçekleşecek bu nedenle olabilir. kafanızda böyle bir şey varsa niyetiniz varsa olabilir. başaklarda ise aşk evleri 5. ev oğlak ocak sonlarında bir uranüsle venüs karesi var bu yüzden deniyor olabilir mars da venüsle kare yapacak biterse para yüzünden bitebilir yine de kişisel haritalar önemli. bende venüs retrosu yazımı önümüzdeki günlerde paylaşırım. sevgiler

    YanıtlaSil