Gökyüzünde bu hafta.. Haftalık burç yorumları 2-8 Aralık 2013

By Talin Ağdere ile Astroloji - 09:56:00

GÖKYÜZÜNDE BU HAFTA… 2– 8 Aralık 2013 Haftası
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

3 Aralık’ta YAY burcunda Yeni ay! Girişimlerinizi, geleceğe dönük planlarınızı, bu tarihten sonra gerçekleştirmekte fayda var. Haftaya pozitif adımlarla ilerlerken,  5 Aralık’ta Merkür’ ün Yay burcuna girmesiyle, iyimser bakış açımız somutlaşacak.  Yabancılarla bir arada olmak, yurt dışı projelerine başlamak, sportif faaliyetleri uygulamak, akademik konuları hızlandırmak, basın-medya ile ilişkileri hayata geçirmek daha kolay gerçekleşebilir. Bu hafta,  2 si Pazartesi,  ay Yay burcunda fakat bazı konular net değil, beklemekte fayda var. 3 ünde Yeni Ay Yay da hayata geniş açıdan bakmak ve girişimleri ele almak mümkün fakat duygularımızı kontrol etmekte zorlanabiliriz, gereksiz alınganlık, gerginliğe sebep olabilir. 4’ü Çarşamba, ay Oğlak burcunda,  sorumluluk duygusu görevlerimizi yapmaya yönlendiriyor. 5’i Perşembe, Merkür Yay burcunda! Bazı şeyler ummadığınız bir şekilde kendiliğinden oluşabilir. 6 Cuma, ay Kova burcunda, rahat enerjiler içinde olmak hareketlerimizi özgür bir şekilde yapmanızı sağlayabilir. 7 si Cumartesi, Mars Terazi burcunda.  Anlaşmalar, ikili ilişkiler, ortaklı konular gündeme damgasını vuruyor. Önemli işlerimizi, görüşmelerimizi sabah saatlerinde bitirmeye bakalım, 14.11 den itibaren gün boyunca, ay boşlukta kalacak.  İlişkileri, istediğimiz gibi yönlendirmekte zorlanabiliriz. 8’i Pazar günü 10.34 den itibaren ay Balık burcunda, hassas ve duyarlı olduğumuz bir gün. Kafa karışıklığı, önemli konulara odaklanmayı zorlayabilir.

 Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Dış dünyadaki olaylar, ilginizi çekmeye başlayabilir. Akademik çalışmalara yoğunlaşabilirsiniz. Yolculuklar hareketleniyor. Farklı insanlarla tanışabilirsiniz. İkili ilişkiler, ortaklı konular, avukatlık durumlar yoğunlaşıyor.  İlişkilere dikkat etmek gerek. Olaylara, uyum göstermek ve evet demek durumundasınız. Hafta başı, heyecan veren olumlu bir bakış açısı dikkat çekiyor, hafta ortası, iş anlaşmaları, kariyerle ilgili konular hareketleniyor. Hafta sonu ise, sosyal katılımlar, gruplar içindesiniz.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  - Finansal konuları uygulamak, projelerinize destek almak için uygun dönemler. Müşterek hesaplar, eşinizin kazançları gündemde. Banka, kredi kartları, kira ile ilgili ödemeler, mal, mülk konuları yoğunlukta.  Kredi istemek için başvuruda bulunmak gerekebilir. Bitişler ve başlangıçlar söz konusu. Önemli değişiklikler hayat yönünüzü değiştirebilir. Günlük işler, çalışmalar hareketleniyor. Hafta başı, yeni başlangıçlar gündemde,  hafta ortası, yabancılarla ilişkiler, yolculuklar hareketli. Hafta sonu, kariyere dönük çalışmalar var.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – İkili ilişkiler gündemde. Çok fazla çabalamadan, karşınızdan gelen fırsatlar işinizi kolaylaştırabilir. Evlilik, nişanlılık ve ya iş anlaşmalarında önemli konuları konuşmak ve aydınlatmak mümkün. Özel hayatınız, aşk hayatınız sportif faaliyetleriniz hareketleniyor. Yaratıcılığınızı sergileyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerde daha yapıcı olmalısınız. Hafta başı, ilişkilerden gelen fırsatlar söz konusu, hafta ortası, burs ve ya parasal destek alabilirsiniz. Hafta sonu ise, yolculuklar, yabancılarla etkileşim yoğun.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – İş anlaşmaları gündemde. Sözleşmeler, beraber çalıştığınız kişilerle iletişimler, müşteri ilişkileri artabilir. Sağlık konularında beklediğiniz sonuçları almanız mümkün.  Evde işleriniz yoğunlaşıyor. Ebeveyn konularıyla daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Onların sorumlulukları ya da evde gerçekleştirmek istediğiniz yenilikler gündemde. Hafta başı, işte yeni açılımlar var. Hafta ortası, ikili ilişkiler ortağınız veya eşinizle ilişkiler yoğun. Hafta sonu ise, ortak hesaplar, gelir giderler kontrol edilebilir.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Yay burcundaki yeni ay yaratıcılığınızı ön plana çıkarıyor. Artistik faaliyetlerde, sportif konularda, sahne çalışmalarında, rahat açılımlar gündemde. Geziler, eğlenceler, aşk, macera çok keyifli. Yakın çevrenizle iletişim de yoğunlaşırken, daha uzlaşmacı olmaya bakın. Hareket özgürlüğünüze kavuştunuz. Eğitim çalışmaları da aktifleşiyor. Hafta başı, aşk ve eğlence hayatınız olumlu, hafta ortası, işe ve sağlık konularına yoğunlaşıyorsunuz. Hafta sonu ise, ikili ilişkiler gündemde, ailenizin sorunlarını büyütmeyin.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –Aile içinde önemli konuların konuşulması, değişikliklerin planlanması mümkün. Positiv duygular içindesiniz. Özel hayatınızı yeniden organize ederek yeni bir başlangıca doğru adım atacaksınız. Aile içindeki gerekli sorunları da çözmek bu dönemde mümkün. Finansal konularda, kazançlar ve harcamalar da artabilir. Hafta başı, aile içinde yenilikler yapılabilir, hafta ortası, aşk hayatınıza, keyiflere önem verebilirsiniz. Hafta sonu ise, iş ve sağlık konuları gündemde.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Yakın çevre ile ilişkiler güçleniyor. Misafirler, komşular, akrabalar, gidiş gelişler, hareketleniyor. Yolculuklar, internet çalışmaları, halkla ilişkiler, reklamcılık, yayıncılık, basın medya ile ilişkiler yoğunlaşıyor. Fikirlerinizi daha positiv bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Girişimlere, hız katmak, gerçekleştirmek mümkün.  Hafta başı, iletişim yoğunlukta, hareketli bir gün. Kitabınızı yayınlayabilirsiniz. Hafta ortası, evde dinlenebilir, sevdiklerinizi ağırlayabilirsiniz. Hafta sonu, aşk hayatınız daha canlı.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) - Yeni ayla birlikte kazançlarınız konusunda pozitif gelişmeler kaydedilebilir. Yeni iş anlaşmaları, müşteriler, elde edilecek gelirler söz konusu. Kapalı bir ortamda yoğun bir çalışma içine girmek ve başkalarının kontrolü altında olmak enerjinizi düşürebilir. Bağışıklık siteminizi güçlendirin. Kontrolsüz durumlara dikkat. Meditasyon, yoga gibi aktiviteler için uygun bir dönem. Hafta başı, iş ve parasal konularda pozitif girişimler, hafta ortası, yakın çevre ile iletişimler, eğitimde başarı söz konusu. Hafta sonu ise, evinizde misafir ağırlayabilirsiniz.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Nihayet, girişimlerinize başlayabilir, hayatınızı kontrol altına alabilirsiniz. Geçmiş dönemin sıkıntıları, kontrolsüz durumların sonlanması hayata pozitif bakmanıza sebep olacak. Sosyalleşiyor, ekip çalışmasına yöneliyorsunuz. Özel hayatınız, aşk konuları, çocuklarınızın ihtiyaçlarından çok grup çalışmalarına yönelmek gerekebilir. Hafta başı, yenilikler sizi mutlu edecek. Hafta ortası, çalışmalarınız kazanca dönüşüyor. Hafta sonu, yakın çevre, sosyal ilişkiler, yazışmalar, yolculuklar gündemde.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Harekete geçmek için henüz erkende olsa, bazı konularda pozitif düşünceler içinde olmak sizi rahatlatabilir. Yeni bir iş başlangıcı söz konusu ise, daha fazla düşünmek ve karar almak için öncelikle konuları pekiştirmeli ve üzerinde çalışmalar yapmalısınız. Çalışma hayatında daha çok mücadele etmek durumunda kalabilir, evinize vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Hafta başı, bazı konuları yalınız kalıp kafanızda netleştirebilirsiniz. Hafta ortası, yardımsever ve dışa dönüksünüz. Hafta sonu, parasal konular gündemde. 

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Gruplar içinde faaliyetler başlıyor. Basın-medya ya da yabancılar ve ya sportif konuları ilgilendiren çalışmalar içine giriyorsunuz. Yolculuklar gündemde, fuar, sergi çalışmaları, sanatsal aktiviteler yoğunlaşabilir. Hukuki konular, davalar gündeme gelebilir. Dostlar arasında iletişim sağlamak da yoğunlaşabilir. Fikir paylaşımları keyifli dönemler, iletişim hızlanacaktır. Hafta başı, Sosyal bağlantılar kuruluyor, hafta ortası, içe çekilmek kendinizi dinlemek size huzur verebilir. Hafta sonu ise, rahat dışa dönük keyifli günler.

Su + Değişken

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Yeni bir iş başlangıcı, kariyere adım atmak mümkün. Yeni eğitimler almak, teknikler öğrenmek, otoriteyi temsil eden kişilerle birlikte olmak gerekebilir. Ortak hesaplar, kira, borç alacak verecek konular yoğunlaşabilir. Eşinizin veya ortağınızın harcamalarına da dikkat etmelisiniz. Hafta başı, işinize odaklanıyorsunuz. Hafta ortası, grup çalışmaları hareketli ve keyifli. Dostlarınızla birlikte olabilir, karşılıklı yardımlaşmalar yapabilirsiniz.  Hafta sonu, kendinizi dinlemeniz, rahatlatıcı çalışmalar yapmak için fırsatınız var. 

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. merhaba
    17 aralık 2013 de ikizler burcundaki dolunayda başak ve kova burçlarının duygusal hayatlarında olumsuz ve ani şeyler yaşanabilirmiş.bu etkiden kurtulmak için ne yapabiliriz. o tarihlerde ilişkimize ara versek mesela o etiyi kesinlikle yaşamaz mıyız?biraz tedirgin oldum lütfen yardım edin...teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. merhaba
    17 aralık 2013 dolunayının etkisi illaki yaşanır mı?gerekli tedbiri alsak önleyebilir miyiz?teşekkürler

    YanıtlaSil