İKİZLERDE DOLUNAY! 16 - 23 ARALIK 2013 HAFTASI BURÇ YORUMLARI

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:34:00

GÖKYÜZÜNDE BU HAFTA… 16 – 23 Aralık 2013 Haftası
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Haftaya Dolunayla giriyoruz. 17 Aralık 2013 11:28 de 25 derece İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. Hareketli, dağınık ve kararsız bir gündeyiz. İletişim, medya, basın, yayıncılık, eğitim konuları, ticaret, yolculuklar, yakın çevre, internet, haberleşme, yazışmalar, kardeşlerin konuları gündemde. Karar aşamaları, anlaşmalar önem kazanıyor. Başvurular, girişimler olduysa cevaplarını almanız mümkün. 21 Aralık Güneş Oğlak burcunda! 22 sinden itibaren Venüs Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Etkisini, hafta başından görmek mümkün.  Jüpiter retro ile Satürn’ün olumlu açısı, Venüs’ün retroya girmesine rağmen engellerin baskıların aşılmasını kısmi kolaylaştırabilir. Bu hafta,   16 Aralık Pazartesi,  ay İkizler burcunda ilerlerken, sabırsız, meraklı, renkli ve hızlı hareket edeceğiz. İletişim ön planda. Bol bol laf, söz, dedikodu, sohbete açık günlerdeyiz. 17 si Dolunay İkizlerde, aynı zamanda gün boyu ay boşlukta olacak. Bu yüzden önemli işlerin anlaşmaların sonuçlarını almak, kararsızlık, beklemeler, huzursuzluk verebilir. 18 i Çarşamba, ay Yengeç burcunda, ev konuları, aile ilişkilerinin ön planda olduğu günler. 19 u Perşembe ay Yengeçte ilerlerken, olaylara karşı tepkilerimiz fazla olabilir. Duygusal, koruyucu yönlerimiz ortaya çıkacaktır.  20 Cuma, ay Aslan burcunda, keyiflerimiz ön planda. 21 Cumartesi, ay Aslan’da ilerlerken, organizasyonlar, aşk ilişkileri, eğlence yerleri, geziler keyifli. 22  Pazar, ay Aslan’da ilerlerken,  öğlene kadar işlerimizi daha rahat gerçekleştirebiliriz.  

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Eğitimin, medyanın, yabancı konuların ön planda olduğu, keyifli ilerlemelerin kaydedildiği günler. Geniş bir çevre edinmek, yardımlaşmanın önemi, yaklaşımınızı pozitif kılmakta. Fikirlerinizi, daha çok kabul ettireceğiniz koşullar geliştirilmekte. Ailevi konular, eve ait planları gerçekleştirmekte şanslarınız var, kendinizi bu konuda güvenli hissedebilirsiniz. İlişkilerde esnek davranmanız gereken dönemler.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Paraya olan ihtiyaç, harcamalar, ortak hesaplar, gelir giderler konusunda endişeler henüz bitmemiş. Zihinsel olarak sizi oldukça yoruyor. 17 sinde para evinizde gerçekleşen Dolunay, yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konularda hareketlilik getirebilir. Kafanızdaki soruların cevaplarını almak için gündem hızlanıyor. Sağlık konularında kendinizi zinde tutacak yollar geliştirmelisiniz. Zira çalışmalarınız hızlanıyor.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – 17 sinde burcunuzda gerçekleşen dolunay, özellikle Nisan sonunda başlamış olduğunuz bir girişimin, olayın sonuçlarını vermeye hazırlanıyor. Kafa dağınıklığı, neyin ne zaman yapılması gerektiği sorular oldukça artmış, hafta ortasından itibaren konular netleşmeye başlıyor. Düzen geliştirecek, organize olabileceksiniz. Karşınızdan gelen destekler işlerinizi kolaylaştıracak.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – İşinizle ilgili bir süredir netleşmeyen konular dolunaydan itibaren düzene girebilir. Fiziksel açıdan, girişimlerinize hız katabileceğiniz, hevesli heyecanlı olduğunuz günlere ilerliyorsunuz. Hafta sonu, finansal konularda hareketlilik var.  İlişkiler, ortaklıklarda beklentileriniz önem kazanıyor. Bu konuları organize etmek, daha fazla önem vermek gerekebilir. Evde çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Eşinizle veya yakın arkadaşlarınızla ilişkilere özen gösterin.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – 17 sinde İkizlerdeki dolunay aşk, keyifler, eğitim konuları, çocuklarla ilişkileri, yolculukları ifade ediyor. Bu konularda beklediğiniz soruların cevaplarını almak mümkün. Hayata daha rahat bir bakış açısı geliştirdiniz. Kararlarınızda net ve açık sözlüsünüz. Yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekiyorsunuz. Sahne çalışmalarında oldukça başarılısınız. Spor aktivitelerine hız katabilir, eğitsel çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.  

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) – Ev hayatı, ebeveyn konuları, özel hayatınız sizi oldukça meşgul etmekte. İş evinizde gerçekleşen dolunay kardeş veya yakın çevre ilişkilerini hareketlendirebilir. İletişim, ticari konular harekete geçebilir. Birden fazla iş fırsatları ile uğraşabilirsiniz. Sanat, tasarım, yeni objelerle ilgili uğraşlarınıza, çocuklarınızla ilgili konulara, aşk hayatınıza özen göstermelisiniz.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Yakın çevre ile ilişkiler, eğitsel konular oldukça hareketli ilerliyor. İkizlerde gerçekleşen dolunay, iletişimi, yabancıları, yolculukları, işe ait konuları hızlandırıyor. Girişimler oldukça hızlanmaya başlamışken, düşünerek ve temkinli hareket etmekte fayda var. Evinizle ilgili beklediğiniz miras gibi konular varsa beklemeler verebilir. Dekorasyon çalışmaları varsa, evi, yenilemek güzelleştirmek gibi Venüs retrosu tarihlerine denk getirmeyin.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Finansal konularda hareketlilik devam ediyor. Gruplar içinde aktivite artıyor. Yeni kazanç yolları, girişimler, müşteri ilişkileri geliştirebilirsiniz.  Eğitsel konularda, yolculuklarda, kardeşlerle ilişkiler, ortak çalışmalarda bir süre beklemeler, gündeme gelebilir. İkizlerde gerçekleşen dolunay, banka, devletten beklediğiniz burs kredi konularını harekete geçirebilir. Destek almaya ihtiyaç artabilir.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Karşıt burcunuz olan İkizlerde dolunay gerçekleşti. Kişisel konular, girişimleriniz daha güvenli ve kesinlik kazanmış olabilir. Yapacağınız çalışmaları hızlandırarak sonuçlandırmanız mümkün olabilir. Eşiniz ve ya yakın arkadaşınız, ortağınızla ilgili bir çalışma da gerçekleşebilir. Finansal konularda önemli girişimler de yapmanız mümkün. Mecburi harcamalar artabilir.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Yakın çevre, kardeşlerle ilgili konularda, hassasiyet artıyor. Sorumluluklar ya da bu konudaki duyarlılık sizi oldukça meşgul ediyor. Beklemede olacağınız ve akışta kalmanız gereken bir süreç. İş ve sağlık evinizde gerçekleşen dolunay ise, bu konulara dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor olabilir. Daha düzenli ve sağlıklı beslenmelisiniz. Ayrıntılar, planlar önemli, daha fazla yorularak çaba sarf ederek çalışmak gerekiyor. İlişkilere daha çok önem vermelisiniz.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Geleceğe dönük planlarınızda beklentilerinizde heyecanlısınız. Sosyal açıdan renkli hareketli günlerdesiniz. Grup hareketliliği, takım çalışmaları, arkadaşlıklar sizi pozitif kılmakta. Aşk evinizde gerçekleşen dolunay beklediğiniz sonuçları getirmiş olmalı. Çocuklarınızla ilgili de kararlar almanız mümkün. İşe ait konular, para kazançları hareketleniyor. İş fırsatları sizi harekete geçirecek.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Kariyerde parladığınız dönemler. Daha çok sizden söz edilebilir. Yaratıcılığınız konuşulabilir. Hedeflere ulaşmanız için tüm fırsatları geliştirebileceksiniz. Sahne çalışmaları varsa harekete geçebilir. Evde çalışmalarınız varsa hız katabilirsiniz. Bebek bekliyor iseniz onun verdiği canlılık yüzünüze yansıyor. Çocuklarınızın yaratıcılığı, çalışmaları sizi mutlu edecek. Hukuki konular, mahkemeler varsa bir süre sonra hız kazanabilir. 

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. PartnerimLe aramda güçLü bir bağ oLup oLmadığını ve iLişkimin devam edip etmeyeceğini öğrenmem mümkün mü sevgiLi TaLin Hanım ?....Ben 14 Ekim 1967 Üsküdar , 01:35 doğumLuyum..Partnerim 27 Mart 1985 KocaeLi, 03:02 doğumLu...Eğer cevapLarsanız size müteşekkir kaLırım sağoLun varoLun....

    YanıtlaSil
  2. mrb talin hanım. 04.09.1990 yılında saat 10.00 - 11.00 arsı izmirde doğdum..bu ayın bana artılarını ve eksilerini yorumlayabılırmısınız ve en onemlısıde ask hayatımda ne gıbı durumlar olacak. erkek arkadasım 24.12.1983 izmir dogumlu ama dogum saatını bılmıorum

    YanıtlaSil