2020 Yay burcu ve yükselen Yaylar!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:42:00

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – 2020 yılı kazançlar, birikimler, yatırımlar ve harcamalar yılı! Finansal evinizde bir hareketlilik var bu yıl. Kazançlar var ama ihtiyaçlarınızı da karşılamanız gerekir. Gelen paralar harcamalara da gidebilir. Elinizdeki parayla bir şeyler satın almak, yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Ev eşyalarına, mal, mülk konularına, kişisel ihtiyaçlara, borçlara, tedavilere harcanan paralar da olabilir. Kurulu işinizi büyütebilir, iş yerinizle ilgili sağlam yatırımlar yapabilirsiniz. Kurumsal ayağı olan ya da yabancı bağlantısı olan şirketlerde çalışabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştirdiniz artık bunları paraya, işe çevirme döneminiz. Ticari konular, eğitim, turizm, spor, inşaat sektörü, medya bağlantısı olan işler, yayıncılık alanlarına yönelebilirsiniz. Şartları sağlamlaştırmak istiyorsunuz. Çok çalışmak istiyorsunuz ve  hırsınız da artıyor. Bu durum sizi yorabilir. Kimileri adına emeklilik dönemi de olabilir. Çok çalışabilir, kazançlarınızı beğenmeyebilir, çok çalışıp çok yorulduğunuzu buna rağmen az kazandığınızı düşünebilir sürekli hırs, yapabilir, endişe duyabilirsiniz. Örneğin alınan krediyi akıllıca, sorumlulukla kullanma şartı vardır. Risk almamalısınız bu yıl. Gözünüz kapalı fazla iyimser davranıp elinizdekileri dağıtmaktan, gereksiz harcamalar da yapabilir ya da aşırı cimrileşebilirsiniz, kaynaklara sıkıca sarılabilir, harcamaktan da uzak durabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın gelirinden de faydalanabilirsiniz. Satürn burcunuzdan uzaklaşınca daha kolay olacaktır.

22 Mart 2020’de görev, ödev yükleyen, kuralcı, sınırlayan gezegen Satürn bir süreliğine Kova burcuna giriyor. Bu dönem yakın çevrenize, anlaşmalara daha çok yönelebilirsiniz. Etrafınızda kurduğunuz bağlantılarla ilgili sınavlar verebilir, testlerden geçebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle faaliyetleriniz olabilir, kalıcı ilişkiler kurmak gerekebilir. Bunlar iş ilişkisi de olabilir. Eğitim, öğretim, halkla ilişkiler, dergi, yayıncılık, medya, turizm, reklamcılık, yazı işleri, astroloji, iletişim alanlarında kalıcı işler yapılabilir. Seyahatlerle ilgili mesuliyet alabilir, geziler, seminer, sergiler organize edebilir, kurs alırsınız. Bilgi bu dönem çok önemli olur, sürekli bilginizi arttırmak bu yönde gelişmek, yenilenmek arzusu içindesiniz. Eğitim vermek de işlerinizin arasında olabilir. Kontrat anlaşmalarda gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerin kardeş kuzenlerin hayatında bir takım sorumluluklar vardır. Onların taşınmaları, uzaklaşmaları, evlilikleri gibi konular gündemdedir. Belki bu dönem anlattığım konular tam olarak geçerli olmayacaktır ancak bir şeyler başlamıştır. 17 Aralık 2020 de Satürn Kova’ya ikinci girişinden itibaren bu konular daha belirgin olacak ve hızlanacaktır. 2020 sonlarında Jüpiter şans gezegeni de Kova burcuna girecektir. Bu yüzden olumu yönleri artacak, yaptırımlar güçlenecektir. Çok sık seyahatler de söz konusudur, sürekli geziler, iletişim, arkadaşlarla, kardeşlerle yoğunlaşmalar, sosyalleşme imkânı doğar.

2 Temmuz-17 Aralık 2020 Satürn yeniden Oğlak burcunda olacak siz bu dönem finansal sorunları çözecek ve artık geride bırakacaksınız. Bu yıl para, iş, yapılandırma, manevi, maddi sahip olduğunuz değerler, sorumluluklarınız adına önemli bir yıldır. Zira yıl sonunda artık Satürn/Oğlak enerjisi bitecektir. Finansal konuların (borç, alacak, yatırım, kredilerin bitmesi vb..) tam olarak dönüşmesi Plüton Kovaya (2023) girince gerçekleşmiş olacaktır.

Aşk: Bu yıl aşk hayatınız, 6 Şubat’tan itibaren keyifli olmaya başlar. Nisan ayında ilişkiler canlanır, daha hevesli canlı, renkli, sosyal ilişkiler adına da heyecan verebilir.  Ancak Mayıs ve Haziran ayında ilişkiler evinizde Venüs retroya giriyor. En çok siz değişken burçlar bu retrodan etkileneceksiniz. İlişki bu süreçte zarar görebilir. Eşiniz, arkadaşınızla çift durumlar, dağınıklık yaşayabilirsiniz. Flörtözlük, yüzeysellik de olasıdır. Geçmişte gelen bir ilişki de gündeme oturabilir, belki dostlarınız, grup arkadaşlarınız ya da iş hayatından biri. Hatta bu dönemde başlayan yeni bir ilişki varsa retrodan sonra genelde büyüsü bozulur (Venüs retro: 13 Mayıs-25 Haziran 2020) ve ilişki kalıcı olmayabilir. Bunun dışında, Eylül ve 15 Aralık’tan sonra aşk keyif verebilir.

Para: 4 Mart dan itibaren sürpriz  kazançlar, işler var. Ay boyunca para kazançları artabilir. Nisan ayı boyunca, danışmanlıklardan, ortağınız ya da eşiniz, arkadaşınız kanalıyla para kazanabilir, anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz. Ancak Venüs retrosu geliyor (Venüs retro: 13 Mayıs-25 Haziran 2020) Mayıs ve Haziran ayında sözleşmelere imzalara, verilen sözlere dikkat etmek gerekir. Eşinizin, ortağınızın hayatında bir takım sorunlar da olabilir. Bu dönem (18 Haziran-12 Temmuz 2020) Yengeç burcunda retro olacak. Finansal karışıklık verebilir. Başkalarının İmzaları anlaşmalarından dolayı sizde zarar görebilirsiniz. Kararsızlık yaşanabilir, çift durumlar olabilir. Atılan imzalar, verilen sözlere dikkat etmek gerekir. Evrakları düzenlemek zaman alabilir. 6 Ağustos’tan itibaren kazançlarınız dışında gelişen para, gelir, hediye, miraslar olabilir. Krediniz çıkabilir, satış işiniz varsa gerçekleşebilir, elinize para geçmeye başlar. Eşinizin ortağınızın gelirleri artacaktır, size de yansır. Kasım ayında işten gelen kazançlarınız artabilir. 

Sağlık: Ocak, Şubat aylarında ve 18 Haziran-12 Temmuz 2020 dönemleri tedaviler sağlık sorunları artabilir. Bu yıl kemiklerinize dişlerinize, romatizmaya, psikolojik kökenli sorunlara, üreme organı ve mide sorunlarına dikkat etmek gerekebilir.

YIL İÇİNDE RETRO GEZEGENLER VE ETKİSİ:

Merkür retrolar:

1) 17 Şubat- 10 Mart 2020 Dönemleri Merkür Balık burcunda retro. 4 Mart-10 Mart Kova burcunda retro. Bu tarihler arasında ailevi sorumluluklar artacaktır. İşlerinizi evinizde yapabilir, misafirler ağırlamanız da mümkün. Dağınıklık verebilir.

2)18 Haziran-12 Temmuz 2020 Yengeç burcunda retro- tedaviler, finansal sorunlar, psikolojik durumlar, eşiniz, ailenizle ilgili bir takım hassasiyetler mümkün.

3) 14 – 28 Ekim Akrep burcunda ve 28 Ekim – 3 Kasım Terazi burcunda Merkür retro:  Arkadaş, dostlar, sosyal çevrenizle ilgili karışıklıklar, başkalarının hayatında gelişen zorlukların size yansıması olabilir. Özellikle Akrep retrosundaki konuları kontrol etmeniz mümkün olmayabilir. Eşinizin, ortağınızın iş ve sağlık sorunları artabilir. Sürekli başkalarına hizmet eder, arka planda çok çalışır ve düşünür durur, olayları kontrol etmeye çalışırsınız, gizli düşmanlıklar da devreye girebilir ya da sizin kuruntularınız, takıntılarınız da bu şekilde olabilir, yani paranoya da yaratabilirsiniz, işte bu sizi yorabilir. Çok takılmayın, akışa bırakın.

Venüs retro: 13 Mayıs-25 Haziran 2020 – Aşk ilişkiler para gezegeni Venüs retroya giriyor. Bu dönem çift durumlar var. İlişkiler, sözleşme anlaşmalar, arkadaşlıklarda sorunlar olabilir. Sosyal organizasyonlar bir süre ertelenebilir.

Mars retro: 10 eylül-14 kasım 2020e dönemi spor, sanat, aktiviteler adına bekletici geciktirici olabilir, bazı şeyleri yapmakta zorlanabilirsiniz. Çocuğunuzun hayatında bir takım yoğunluk, stres de mümkün.  Bazı girişimlerini yapmakta ya da enerjilerini kontrol etmekte zorlanabilirler. Finansal risk kesinlikle almayın, spekülatif konulara lütfen (döviz, borsa ve diğer..) dikkat ediniz. Eşinizin arkadaşlarıyla problem ve sorunları artabilir.

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI: (o tarihlere yakın ayrıntılı olarak bilgileri vereceğim).

Bu yıl İki kez Güneş Tutulması ve dört kez Ay Tutulması Yaşanacaktır.

10 Ocak (Oğlak burcunda ay tutulması), 21 Haziran 2020 Yengeç Burcunda Güneş Tutulması  ve 5 Temmuz 2020 Oğlak burcunda Ay tutulması olacaktır. Bu dönemler, alım satım, kazançlar, ödemeler, ailenizden, eşinizden gelen kazançlar, miras durumları, tedaviler, evraklar, formaliteler, doğum, ölümler, operasyonlar da olabilir. Ailenizin de içinde bulunduğu kaynaklara yönelebilirsiniz.

5 Haziran’da burcunuzda  Ay tutulması gerçekleşiyor!
Burcunuzda İlk Ay Tutulması yaşanacak. Bu dönem kişisel konulara yöneliyorsunuz. Ortaklı kararlar alabilirsiniz. Eşiniz, çalışma arkadaşlarınız, ortağınızla alacağınız kararlar olabilir. Eğitim, medya bağlantılı işler, yazı, dergi çalışmalarınız, uluslar arası iletişim, yayıncılık danışmanlık, ortaklık, seyahat konuları olabilir. Evlilik kararları da devreye girebilir. Finansal anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz.

30 Kasım 2020 İkizler burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor.
Karşıt burcunuzda gerçekleşen bu Tutulma ile, anlaşmalar yapılabilir. Eğitim sektörüne girebilirsiniz. Yakın çevre kardeşlerinde içinde olduğu bazı projeler olabilir. 

14 Aralık 2020 burcunuzda Güneş Tutulması gerçekleşiyor.

Bu tutulma sizin için çok önemli ilk güneş Tutulması gerçekleşiyor. Çok önemli başlangıçlar içindesiniz. Tüm gezegenlerin olumlu açılarda olması ve hızlarından dolayı önemli bir döneme girdiğinizi gösteriyor. Artık yönetici gezegenin Kova burcuna yolculuğu başlıyor. Hayatınızda iletişim, eğitim, kardeş kuzen akraba iletişimi, yolculuklar, geziler, sosyal bir hayat, yazı, dergi çalışmaları, medya bağlantılı işler, astroloji vb..faaliyetler çok yoğun olacaktır. Bu tutulma dönemi Yengeç burcu yükseldiği için iş anlaşmaları devreye girebilir. Ortaklıklar, yatırımlar, sözleşmeler de önemli bir rol oynayabilir. Zamanı geldiğinde inceleriz.

Sağlıklı, huzurlu, bereketli, başarılı bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın. 

Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı / Yazarı


📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum