2020 yılında Balık burcu ve yükselen Balıklar!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:12:00

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – 2020 yılında kazançlarınız artabilir! Beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Bu yıl arkadaşlıklar, gruplar, cemiyet, meclisler içinde daha fazla görev alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla önemli çalışmalar yapabilirsiniz. Grup, ekip sorumluluklarınız var. Büyük kulüplerde, devlet, vakıf ayağı olan kuruluşlarda bulunabilirsiniz. Önemli kişilerden destek alabilir, onların verdiği güç ile daha idealist ve sorumlulukla hareket edebilirsiniz. Eğitim programlarına katılabilir, fakültelerde görev alabilir, parti kurabilir, politik çalışmalar yapabilirsiniz. Yabancı ya da medya bağlantısı olan şirket, kuruluş, fabrikalarda çalışmalarınız olabilir. 11. ev şanslar ve umutlar evidir. Tabi ki çok çalışarak emek verilerek elde edilen şanstan söz ediyoruz. Bu yıl gelecekle ilgili beklentilerinizi karşılayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sadece kendiniz için değil arkadaşlarınız adına da bir şeyler yapmak sizin için geliştirici olacaktır.  İleride faydalanacağınız kişilerle bu dönem tanışabilir, sağlam arkadaşlıklar edinebilirsiniz. İşten gelen kazançlarınız artabilir.

23 Şubat günü burcunuzda Yeni Ay dönemi, ikili ilişkiler, ortaklıklar, grup organizasyonları adına yoğun bir dönem. Geçmiş dönemdeki projeleri harekete geçirebilirsiniz. Ancak bu süreçlere biraz dağınıklık, kafa karışıklığı söz konusu olabilir. Duygusal bir dönemdesiniz.

22 Mart 2020’de görev, ödev yükleyen, kuralcı, sınırlayan gezegen Satürn bir süreliğine 12. Evinize Kova burcuna giriyor. Bir nevi arınma, temizlenme, bırakma enerjisi başlamıştır. Tatminsizlik getiren size artık bir şey vermeyen faydası olmayan birçok şeyi bu dönem bırakacaksınız. Size zararı olan ve kontrol edemediğiniz alışkanlıklardan kurtulma zamanı geldi. Kişisel haritanızda olumlu açılar varsa gezegenlere olumlu etkileşimler içindeyse, endişelerden, korku ve zorluklardan kurtulmak, arınmak kolay olacaktır. Sert açılar varsa biraz zorlanabilirsiniz. İş ve girişim ve diğer koşulları fazla zorlamamak gerekmektedir. Bu dönem kapalı yerlerde, hastane, hapishane, kilise, dini mekânlarda, dernek, spor merkezlerinde, yardım kuruluşlarında görevler alabilir, hizmet edebilirsiniz. Blok çalışmaları yapabilirsiniz. Bir bayan için menopoz dönemi olabilir özellikle kişisel haritada Ay/Kova burcundaysa. Bebek sahibi olup bebeğinizi büyütme döneminiz de olabilir. Her koşulda izole bir dönemdir. Aktif değil de kendine dönük ve kendi yapabilirliğinizi gözden geçirmek döneminizdir. Eşinizin sağlık sorunları da olabilir. İşlerine yardım etmeniz gerekebilir. Yurt dışı bağlantılı işler yapabilirsiniz. Bu anlattığım konular tam olarak bu dönem belki de geçerli olmayacaktır ancak bir şeyler başlamıştır, hazırlık yapılmaktadır. 17 Aralık 2020 de Satürn Kova’ya ikinci girişinden itibaren bu konular daha belirgin olacak ve hızlanacaktır. 2020 sonlarında Jüpiter şans gezegeni de Kova burcuna girecektir. Satürn ve Jüpiter aynı anda 12. evinize girecektir. Gizli korunma, gizli yardımlar da verecektir. Ayrıca meditasyon, yoga benzeri çalışmalar, manevi yardımlar adına da güzel bir dönemdir. Geleceğe hazırlık döneminizdir.

2 Temmuz-17 Aralık 2020 Satürn yeniden Oğlak burcunda olacak geçmişte yarım kalan henüz tamamlanmayan konuları çalışmaları, toplantıları yoluna koyacaksınız.

Aşk: Ocak, Ağustos, Ekim, kasım ayında keyifli bir dönem olabilir. İlişkiler daha olumlu, sıcak, romantik, verici olabilir. Ancak Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarına dikkat etmek gerekir.

Para: Şubat, Eylül, Kasım aylarında kazançlarınız artabilir. Özellikle Kasım’da kendi kazançlar dışında başkaların parasından gelirinden de faydalanabilirsiniz.

Sağlık: Mart, Eylül ve Ekim ayına dikkat edilmelidir.

2 Eylül burcunuzda yaşanacak dolunay dönemleri yıl içinde bazı çalışmalarınızı sonuçlandırabilir, işlerinizi bitirebilirsiniz. Eşiniz, arkadaşınızla birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınız düzene girecektir bu süreçlerde, yatırımlara sözleşmelere de yönelebilirsiniz. 

YIL İÇİNDE RETRO GEZEGENLER VE ETKİSİ:

Merkür retrolar:

1) 17 Şubat- 10 Mart 2020 Dönemleri Merkür Balık burcunda retro. 4 Mart-10 Mart Kova burcunda retro. Bu tarihler de bazı şeyleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel kararlar almak zor olabilir, kararsızlıklar, iniş çıkışlar, duygusal kararlar almak da mümkün.

2)18 Haziran-12 Temmuz 2020 Yengeç burcunda retro- aşk hayatınızda karışıklık, güvensizlik olabilir. Çocuklar, gençlerle sorunlar gerçekleşebilir. Yeteneklerinizi kullanmakta zorlanabilirsiniz.

3) 14 – 28 Ekim Akrep burcunda ve 28 Ekim – 3 Kasım Terazi burcunda Merkür retro:  geçmişteki yolculuk seyahatler gündeme gelebilir. Akademik eğitime yönelebilirsiniz, yurt dışı eğitim programı da olabilir. Bazı hukuki problemler yaşanabilir. Eşinizin kardeşlerinin hayatında karışıklıklar olabilir. Yolculuklarda problem yaşayabilirsiniz.

Venüs retro: 13 Mayıs-25 Haziran 2020 – Aşk ilişkiler para gezegeni Venüs retroya giriyor. Bu dönem çift durumlar var. Evinize ailenize fazla bağımlı hale gelebilirsiniz, evde tadilatlar, dekorasyon, ya da sanatsal faaliyetler olabilir. Sevdiğiniz kişiyle aranızda sorunlar gündeme gelebilir. Başkalarıyla etraf tarafla, kardeşlerle de ilişkilerde sıkıntılar verebilir.

Mars retro: 10 eylül-14 kasım 2020e dönemi finansal problemler verebilir. İşleriniz bekleyebilir, ilerlemek zorlaşabilir. Kazandıklarınızı korumak zorlaşabilir, fazla harcamalarınız olabilir. Masraflar da artabilir. Bazen savurgan bazen de aşırı hesapçı cimri hale gelebilirsiniz. Tüm motivasyonunuzu para kazanmaya yönlendirebilirsiniz. Ancak risk almanız da mümkün. Duygularınızla kararlar alarak önünüzü görmeden işlere atlayıp zarar da görebilirsiniz. Fazla maddiyatı düşünmeden, hırs yapmadan ilerlediğinizde daha rahat olacaksınız. Sağlığınıza da dikkat edin.

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI: (o tarihlere yakın ayrıntılı olarak bilgileri vereceğim).
Bu yıl İki kez Güneş Tutulması ve dört kez Ay Tutulması Yaşanacaktır.

10 Ocak (Oğlak burcunda ay tutulması), 21 Haziran 2020 Yengeç Burcunda Güneş Tutulması, ve 5 Temmuz 2020 Oğlak burcunda Ay tutulması olacaktır. Bu dönemler, grup çalışmaları, aşk hayatınız yoğunlaşabilir. Partiler, organizasyonlar, ekipçe yapılan işler olabilir. Okullarda, cemiyetlerde aldığınız görevler, yaptığınız toplantılar yoğunlaşabilir.

5 Haziran’da Yay burcunda  Ay tutulması,  30 Kasım 2020 İkizler burcunda Ay Tutulması ve 14 Aralık 2020 Yay burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor.

Bu tutulmalar 4/10.  Evinizde gerçekleşiyor. Akslara kare yapacağı için çok etkili olacaktır. Evlilik, iş hayatınız, çalışmalarınız, yerleşimle ilgili konularda inişler çıkışlar gündeme gelebilir. Bir aile kurmayı, evliliğe yönelmeyi, eve, özel hayata, yuvaya da zaman ayırmayı öğreneceksiniz.  Kendi temel ihtiyaçlarınızı belirleyerek özel hayatınızı organize edeceksiniz. Sosyal ve profesyonel başarı da sağlayabilirsiniz. Zamanı gelirse inceleriz.

Sağlıklı, huzurlu, bereketli, başarılı bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın.

Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı / Yazarı

📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum