2020 yılında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 16:13:00

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – 2020 Oğlak burcunun yılı! Bu yıl önemli başlangıçlar içindesiniz. Jüpiter’in burcunuza girmesiyle, bazı konularda fırsatlar gelişmeye başladı. Artık istediklerinizi tabi çok çalışma karşılığında olsa da daha rahat ve istikrarlı bir şekilde elde etmeye başladınız. Geçen yıldan daha iyisiniz.Yıllar içinde büyük bir dönüşüme tabi tutuldunuz ve darbeler de aldınız. Ancak aldığınız darbelerle bugüne kadar gelebildiyseniz eğer güçlendiniz demektir. En önemlisi bu yıl cesaretiniz artacak. Geçmişin korkularından, endişelerinden kurtulmak adına olanaklar var. Girişim yapma gücünüzü, kendinize güveninizi yeniden kazanabilirsiniz. Kişisel büyüme, kişisel gelişim dönemi başlarken, kendinizi bu yıl geliştirebilir, geçmiş korkularınızdan arınabilir, dar görüşlerinizi biraz olsun genişletebilir, maneviyata önem verebilirsiniz. Yeni başlangıç yaparken kimileri adına seyahat, ülke değiştirme dönemi olabilir. Bir başkası adına yeni bir eğitim sürecidir. Evlilik, çocuk sahibi olma gibi artılar da getirebilir. Kilo alabilirsiniz ancak çok genişleten ve rahatlatan bir Jüpiter yok yanınızda. Dış görüntünüzle ilgili değişiklikler yaptırabilirsiniz. Örneğin, bedeninize diyetinize spora estetiğe daha fazla dikkat edebilir, dişlerinizi yaptırabilir, saç stilinizi değiştirebilirsiniz. Çok büyük şans olmasa da artık kendi şansınızı kendiniz yaratıyor, başkalarının fırsatlarını da üstünüze çekebiliyorsunuz. Kendinizi ispatlama, toparlama dönemleri.

10 Ocak günü burcunuzda gerçekleşen Ay Tutulması oldukça önemli olacaktır. Yılbaşında başlayan bazı karışıklıklar, anlaşılmayan konular bu dönem büyümeye, yoğunlaşmaya başlayacaktır. Daha anlaşılır hale gelir. Bazı şeyleri çözmeye başlarsınız. Eşinizle birlikte işlerinizi bitirebilir, bazı kararlar alabilirsiniz. Uzaklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Farklı çevreler, ailelerle, kişilerle tanışabilirsiniz. Çocuklarınızın, dostlarınızın hayatında önemli şeyler olabilir. Partiler, organizasyonlara katılabilir, grup çalışmaları yapabilirsiniz.

22 Mart 2020’de görev, ödev yükleyen, kuralcı, sınırlayan gezegen Satürn bir süreliğine Kova burcuna giriyor. Bu dönem finansal konulara yoğunlaşmaktasınız. Yatırım yapmak hedefinizde olabilir. Kişisel yatırımlar, sözleşmeler var, zira tutulmalarda bu durumu desteklemekte. Parasal konularda sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Belki sağlam yatırım ya da birikimleri değerlendirme döneminiz gelmiştir. Kazandığınız paranın size yetip yetmediğini de sorgulayacaksınız. Maddi güvenceye sahip olmak destek istemek ya da alternatif kazançlara da yönelmek gerekebilir. Bu dönem 5. Evinize sert açılar yapmakta zira çocuklarınıza ya da gezi, seyahat, eğlencelere de çok para harcayabilirsiniz. Riskten de uzak durmak gerekir. Temkinli olmak belirli bütçe ile ilerlemek kendinizi sağlama almak gerekir. Ayaklarınızı sağlam basmak önemlidir. Belki bu dönem anlattığım konular tam olarak geçerli olmayacaktır ancak bir şeyler başlamıştır. 17 Aralık 2020 de Satürn Kova’ya ikinci girişinden itibaren bu konular daha belirgin olacak ve hızlanacaktır. 2020 sonlarında Jüpiter şans gezegeni de Kova burcuna girecektir. Bu yüzden olumu yönleri artacak, yatırımlar, kazançlar hızlanacaktır. Özellikle yakın çevrenizi de içine alan konulardan, ortaklıklardan danışmanlıklardan, yazı, kitap çalışmaları, pazarlama alanlarından internet yayıncılığından bilgi sektöründen, yurt dışı bağlantılı işlerden kazançlarınız artabilir.

2 Temmuz-17 Aralık 2020 Satürn yeniden Oğlak burcunda olacak siz bu dönem kişisel konularınızı oturtacak, sağlama alacak, belki de birkaç yıldır ya da daha fazla süren bazı işlerinizi sonuçlandıracaksınız, imzalar sözleşmeler, alım satımlar da devreye girebilir.

Aşk: Bu yıl aşk hayatınız, Mart ayında keyifli olur. Daha çok eğlenebilir, gezebilir birlikte lokantalara, mekânlara gidebilirsiniz. Sürprizlere de bu dönem açık olmalısınız. Ağustos ayı, eşinizle, arkadaşınızla ilişkiniz çok güzel olabilir, birbirinize destek olabilir, romantik bir ilişki yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi özel hissedebilirsiniz. Eylül ayında ilişkiniz daha tutkulu, derin olabilir.

Para: Ocak ve Nisan ayında kazançlarınız artabilir, işleriniz açılabilir. Müşterilerle etkileşim içinde olabilirsiniz. Mayıs, Haziran ayında bazı işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Pazarlık eden müşterileriniz olabilir. Değerinden düşük satışlar yapabilirsiniz. Temmuz ayında daha rahat ve olumlu bir dönem. Ağustos ayında sözleşmeler yapabilir ve Eylül sonuna kadar ortak işlerden kazanabilir, eşin ortağın kaynaklarından faydalanabilirsiniz. Başkalarının desteğini de alabilirsiniz. Kasım ayında işleriniz açılıyor, kazançlara yeniden odaklanırken, Aralık ayında işten gelen paralarda artışlar olabilir.

Sağlık: Nisan, Mayıs ve Haziran ayında Venüs retro sağlık evinizde olacaktır. Bu dönem, sizin ve çocuklarınızın sağlığına dikkat etmelisiniz. Çift durumlar olabilir. Fazla şeker tüketmeyin. Diyabet, kan şekeri dengesizliği, karaciğer yağlanması, böbrek sorunlarına da önem vermek gerekir. Diyetinizi bozmayın, yemek yeme alışkanlıklar düzenlenmeli.  

YIL İÇİNDE RETRO GEZEGENLER VE ETKİSİ:

Merkür retrolar:

1) 17 Şubat- 10 Mart 2020 Dönemleri Merkür Balık burcunda retro. 4 Mart-10 Mart Kova burcunda retro. Bu tarihler arasında finansa zorluklar, yakın çevreninde içinde bulunduğu yoğunluklar, kardeşler, akrabalarla iletişimsel sorunlar verebilir. Yolculuklar yapabilir, geçmişte düşündüğünüz yazı, seminer çalışmalarına yoğunlaşabilirsiniz.

2)18 Haziran-12 Temmuz 2020 Yengeç burcunda retro- ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşme, anlaşmalarla ilgili problemler olabilir. Yolculuk, taşınmalar da gündemde.

3) 14 – 28 Ekim Akrep burcunda ve 28 Ekim – 3 Kasım Terazi burcunda Merkür retro:  Arkadaş, dost, sosyal ve iş çevrenizle ilgili karışıklıklar yoğunlaşabilir. İş hayatınızla ilgili bazı düzenlemeler yapmak gerekebilir. Evraklar, formaliteler, teferruatlarla uğraşabilirsiniz.

Venüs retro: 13 Mayıs-25 Haziran 2020 – Aşk ilişkiler para gezegeni Venüs retroya giriyor. Bu dönem çift durumlar var. İş ve müşteri  İlişkileri, sağlık sorunları olabilir. Hala ve amca tarafı akrabaların hayatında ve evcil hayvanlarınızla ilgili bir takım zorluklar sorunlar olabilir.

Mars retro: 10 eylül-14 kasım 2020 dönemi 4. evinizde yoğunluklar var. Aile bireyleri, ebeveynlerin hayatında bir takım zorluklar olabilir. Sizde onlar için mücadele verebilirsiniz. Taşınmalar, tadilatlar, yerleşimle ilgili konular, girişimler yapmak istediğiniz süreçlerde olması mümkün. Gelecekle ilgili önemli kararlar alınarak adımlar atılması mümkün. Ancak retro süreci ilerlemek zor olacaktır.

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI: (o tarihlere yakın ayrıntılı olarak bilgileri vereceğim).
Bu yıl İki kez Güneş Tutulması ve dört kez Ay Tutulması Yaşanacaktır.

10 Ocak (Oğlak burcunda ay tutulması), 21 Haziran 2020 Yengeç Burcunda Güneş Tutulması, ve 5 Temmuz 2020 Oğlak burcunda Ay tutulması olacaktır. Bu dönemler, ailevi konular, girişimler, sözleşmeler, evlilikler, anlaşma, ortaklıklar, taşınmalar gerçekleşebilir. İkili ilişkilere yoğunlaşmaktasınız.

5 Haziran’da Yay burcunda  Ay tutulması,  30 Kasım 2020 İkizler burcunda Ay Tutulması ve 14 Aralık 2020 Yay burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor.

Bu tutulmalar 6/12. Evinizde gerçekleşiyor. İş durumunuz, eğitim çalışmalarınız, sağlık konuları, yurt dışı bağlantılı konular, yolculuklar, kontrol edilemeyen durumlar, akrabalarınızın hayatında bir takım sorunları gündeme getirebilir. Kolektif çalışmalara, hayır işlerine yönelebilirsiniz.  Eşinizin işleri sağlığı da etkilenebilir.  Zamanı geldiğinde inceleriz.


Sağlıklı, huzurlu, bereketli, başarılı bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın. 

Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı / Yazarı


📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum