2020 yılında Akrep burcu ve yükselen Akrepler!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 14:56:00


AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – 2020’de yakın çevrenizden, eğitimden gelen şanslar! Bu yıl akrabalarınızla, yakın çevre kardeşlerle iletişiminiz artıyor. Onlara destek olmak onlardan destek almak, onların hayatındaki konulara yoğunlaşmak gerekebilir. Bu yıl Jüpiter de sizi iletişim ve zihinsel boyutlarda geliştiriyor, etkiliyor. Yakın çevrenizdeki kişiler, akrabalar, komşularla iletişim güçleniyor. Onlara karşı daha fazla sorumluluk duygusu besliyorsunuz, yardımcı olabiliyorsunuz. Eğitimi destekleyen Jüpiter’le sınavları biraz daha rahat verebilir, eğitimcilerden destek alabilirsiniz. Çok çalışma karşılığında yarım kalan eğitimi de tamamlayabilirsiniz. Reklam, pazarlama, halkla ilişkiler, satış işlerinizde başarılar artıyor. Edebi yönünüz güçleniyor. Dergi, gazetecilik, yazarlık yönünden geliştirici bir yıl. Çevre değişikliği de yaşayabilirsiniz, taşınmaların ön hazırlığı olan bir yılda olabilir. Seyahatler, çevre gezileri, sürekli hareket halinde olmak çok mümkün. Sürekli, eğitimciler, medya bağlantılı kişiler, hukukçular, aileden kişi, akrabalarınızla etkileşimler, gel/git trafiğiniz artabilir.  Önemli anlaşmalar, sözleşmelerin de yapılacağı bir yıl olmalı.

22 Mart 2020’de görev, ödev yükleyen, kuralcı, sınırlayan gezegen Satürn bir süreliğine Kova burcuna giriyor. Bu dönem özel hayatınıza yönelebilirsiniz. Ev almak, mülk edinmek, evlilikler, ebeveynlerinizle ilgili konular ve anne/babanızın sorumlulukları artabilir. Taşınmalar, tadilatlar gündeme gelebilir. 17 Aralık 2020 de Satürn Kova’ya ikinci girişinden itibaren bu konular daha belirgin olacak ve hızlanacaktır. Artık bu süreçlerde geleceğin temellerinin atıldığı, kurulduğu bir süreçtir. Dışarıdaki hayatınızla gelecek ve kariyer hedeflerinizle ilgili mücadele de edilebilir. Belki de bir seçim yapmak durumunda da kalabilirsiniz. Daha kalıcı bir işe yönelmek gerekebilir. Tabii ki bu dönem 2020 sonlarında Jüpiter şans gezegeni de Kova burcuna girecektir. Bu yüzden olumu yönleri artacak, olumsuzluklar azalacaktır. Hatta bebek sahibi olmak da isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinizden destek alacak, sorunları konuşarak çözecek, evde sosyalleşeceksiniz.  

7 Mayıs 2020 civarı burcunuzda yaşanan Dolunay sürecinde, eşinizle ortağınızla birlikte alacağınız kararlar var. Sözleşme yapmak ortak yatırımlara girmek, bir şeyler satın almak, satmak, kredi sorunlarını çözmek, alacak/verecek konularına yönelmek gerekebilir.

2 Temmuz-17 Aralık 2020 Satürn yeniden Oğlak burcunda olacak siz bu dönem yakın çevrenizle ilişkilerinizi, eğitim hayatınızı, yazı işlerini, medya bağlantılı konuları tamamlayabilirsiniz. Belki sınavlar veriyor ve sonuçlarını bekliyorsunuz. Kitabınızı yayınlayacaksınız. Evlenecek, taşınacaksınız.

15 Kasım’da burcunuzda yaşanacak Yeni Ay dönemi birçok sorun artık çözülüyor, düzlüğe çıkıyorsunuz. Harekete geçebilir, projelere başlayabilir, yüzünüz gülebilir. Taşınma, yer değiştirme durumunuz bu dönem hızlanabilir. İşinizle de ilgili problemler çözülecektir. Harekete eyleme geçme zamanı geldi. İşle de ilgili değişimler, taşınma, çevre değişimi olması da mümkün.  

Aşk: Bu yıl aşk hayatınız,  gayet olumlu ilerliyor. Ocak ayında oldukça romantik, özverili, fedakar bir aşk hayatınız olacaktır. Keyifli bir dönem yaşayacaksınız. Bu dönem yeteneklerinizi de daha rahat sergileyebilirsiniz. Mart ayında ise ilişkiler hem çok heyecanlı olur hem de sağlamlaşabilir, artık bekarlar için evliliğe giden bir durum da söz konusu olabilir. Ancak Mayıs ve Haziran dönemleri ilişki krizlerine dikkat etmek gerekir. Bazı konular daha sonra düzelebilir, 15 Kasım’dan sonra da yüzünüz gülecek, aşk canlanacak ve daha tutkulu olacaktır.

Para: Şubat ayında kazançlarınız artıyor. Nisan ayında ortaklı işlerden gelen kazançlarınız var. Eşinizle ortak yatırımlar yapabilir, faizlerinden, şans oyunlarından, borsadan gelen gelirler olabilir. Ancak Venüs retro geliyor aman dikkat! Mayıs ve Haziran ayında risk almayın, Maddi açık verebilirsiniz. Gerektiği kadar kazanmayabilir hatta zarar edebilirsiniz. Bankanızı kontrol edin, yatırımlarınıza, bankadaki birikimlerinize zarar gelmesin garanti altına alın. Eylül, Ekim ve Aralık ayında kazançlar artacaktır.

Sağlık: Mayıs ve Haziran ayları, Eylül’de Kasım ayına kadar sağlığa dikkat etmek gerekir. Mayıs, haziran dönemler, estetik operasyonları yaptırmayın. Venüs (göğüs, üreme organları vb..) bölgelerinizle ilgili sorunlar, tedaviler olabilir. Ekim dönemleri dikkat etmek gerekebilir. Marsın sağlık evinde retroda olması, sağlıkla (kişisel haritanız da destek veriyorsa) ilgili sorunları büyütebilir. Kanama, kesik, yara, sakarlıklar gündeme gelebilir. Fazla spor yapmaktan ya da dikkatsizlikten kas sorunları, yırtıklar/çatlak vb. mümkün.   

YIL İÇİNDE RETRO GEZEGENLER VE ETKİSİ:

Merkür retrolar:

1) 17 Şubat- 10 Mart 2020 Dönemleri Merkür Balık burcunda retro. 4 Mart-10 Mart Kova burcunda retro. Bu tarihler arasında aşk ve yerleşimle ilgili konularda sorunlar olabilir. Çocuklarla, gençlerle ilgili problemler verebilir.

2)18 Haziran-12 Temmuz 2020 Yengeç burcunda retro - çok fazla yolculuk yapmak durumunda olabilirsiniz. Uzaklarla ilgili konular var. Eğitimle ilgili çalışmalar, tatiller, kurslar gündeme gelebilir.
3) 14 – 28 Ekim Akrep burcunda ve 28 Ekim – 3 Kasım Terazi burcunda Merkür retro,  sağlık sorunları, tedaviler olabilir. Düşünce ve projelerinizi uygulamakta zorluk ve kararsızlık çekebilirsiniz.

Venüs retro: 13 Mayıs-25 Haziran 2020 – Aşk ilişkiler para gezegeni Venüs retroya giriyor. Bu dönem çift durumlar var. Ortak yatırımlarınız varsa risk almayın, ödemler artabilir, kira gibi alacaklarınızı tahsis etmekte zorlanabilirsiniz. Birikimleriniz varsa dikkat etmelisiniz. Ayrıca resmi kuruluşlarla ilgili ödemler de olması mümkün (vergi, sigorta, askerlik, farklı sebepler..) Sağlığınıza dikkat edin.  Psikolojik sorunlar verebilir. Duygu durum bozuklukları, cinsel sorunlar gelişebilir.

Mars retro: 10 eylül-14 kasım 2020e dönemi iş girişimlerine başlamakta ya da hızlanmakta, istikrarlı olmakta zorlanabilirsiniz.

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI: (o tarihlere yakın ayrıntılı olarak bilgileri vereceğim).
Bu yıl İki kez Güneş Tutulması ve dört kez Ay Tutulması Yaşanacaktır.

10 Ocak (Oğlak burcunda ay tutulması), 21 Haziran 2020 Yengeç Burcunda Güneş Tutulması, ve 5 Temmuz 2020 Oğlak burcunda Ay tutulması olacaktır. Bu dönemler, eğitim, yakın çevre, kardeş, yolculuklar, yazı ve medya bağlantılı çalışmalar adına yeni olanaklar gelişebilir. Daha iyi fırsatlar çıkabilir, bazı konular netleşebilir, imzalar atılabilir. Taşınma kararı alınabilir. Gezi, seyahatler sürekli bir hareket enerjisi bazen de yorucu olabilir.

5 Haziran Yay burcunda Ay tutulması, 30 Kasım 2020 İkizler burcunda Ay Tutulması ve 14 Aralık 2020 Yay burcunda Güneş Tutulması sizin için geliştirici ve olumlu sonuçlanabilir. Finansal kapılar, yatırım fırsatları açılabilir. Yeni olanaklar varken, alım satım işleriniz, kazançlara yönelebilirsiniz. Satın almak istediğiniz şeylere odaklanabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın babanızın gelirlerinden de faydalanabilirsiniz.  Özellikle 30 Kasım ve 14 Aralık'taki tutulmalar geliştirici olacaktır. Geliriniz, kazançlarınız da artabilir. Zamanı geldiğinde inceleriz.

Sağlıklı, huzurlu, bereketli, başarılı bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın.

Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı / Yazarı


📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum