2020 yılında Terazi burcu ve yükselen Teraziler

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:12:00


TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – 2020 yılının bahar ayında bir nefes alacaksınız! Birkaç yıldır Satürn’den dolayı dip yaşadınız. Yoruldunuz. Manevi yorgunluk çok fazla. Jüpiter’in Oğlak burcuna girmesiyle, ebeveynlerin hayatında ya da özel hayatınızda bir takım yoğunluklar olmuştur. Geçmişte yaşadığınız zorlukları hafifleten toparlayan, düzenleyen etkiler de var. Olayların karmaşasından kurtulmak için psikolojik destek alabilirsiniz.  Yakınlarınız bazı konularda yükünüzü hafifletebilir. Geçmiş yaşamdaki tüm sorunları bu yıl masaya oturtarak eviniz, yuvanız, yerleşimle ilgili konularınız, büyükleriniz hakkında düşünme ihtiyacınız olacaktır. Aile fertleri birbirine karşı sorumlulukla yaklaşabilir. Aile bağlarını güçlendirmeye yarayacak çeşitli koşullar doğar. İç huzura ve güvene çok daha fazla ihtiyaç duyduğunuz bu süreçte daha güvenli bir ortama ihtiyaç duyabilirsiniz. Kimileri adına taşınmalar, evlilikler, bebek sahibi olmak gibi konular gündeme gelebilir. Tadilatlar, mal mülk edinme, taşınmaz sahibi olmak da mümkün. İçe dönüş manevi konuların arttığı bir dönemdesiniz. Evde bol bol misafirler ağırlayabilirsiniz. Bu dönem emekli de olabilirsiniz.

22 Mart 2020’de görev, ödev yükleyen, kuralcı, sınırlayan gezegen Satürn bir süreliğine Kova burcuna giriyor. Çok yoğun bir aile sorumluluğu yaşarken bir süreliğine bu dipten çıkacak farklı konulara, etkinliklere yöneleceksiniz. Bahar ayı size nefes aldıracak! Etrafınızdaki gençlerin, çocukların sorumlulukları artabilir. Onlarla daha fazla ilgilenmelisiniz. Eğitimlerine, evliliklerine, iş hayatlarına, sağlığına önem vermek gerekebilir. Hobilere, sportif alanlara, sanata, seminerlere etkinliklere katılabilir, bu alanlarda profesyonel çalışabilirsiniz. Seyahat, eğlence sektörüyle de ilgili işlere yönelebilirsiniz. Aşkı daha fazla dikkate almak bir düzene oturtmak gerekir. Ancak bu konular 17 Aralık 2020 de Satürn Kova’ya ikinci girişinden itibaren daha belirgin olacak ve hızlanacaktır. Tabii ki bu dönem Jüpiter şans gezegeni de Kova burcuna girecektir. Bu yüzden olumu yönleri artacak, olumsuzluklar azalacaktır. Aşk hayatınızı da güçlendirebilirsiniz. Hatta çocuk sahibi olmak çocukla ilgili sorumluluk almak isteyeceksiniz. Öğretmenlik de yapabilirsiniz.Aşk canlanırken, arkadaşlarla keyifler çok güzel olur, çay, kahve sohbetleri, geziler size enerji verir. Seyahatlere çıkmak, kurslara gitmek, hobi, etkinliklere katılmak çok mümkün.

8 Nisan 2020 civarı burcunuzda yaşanan Dolunay sürecinde, hukuki bir sonuç bekleniyorsa bu dönem açıklanabilir, seminere katılabilir, uzaklarla bağlantınızı arttırabilir, seyahate çıkabilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle sosyalleşme imkânı doğar. Ayrıca ortaklı bazı kararlar alabilir, uygulamaya geçmesi için harekete geçebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, eşinizle tatile gidebilir, etkinliklere de katılabilirsiniz.

2 Temmuz-17 Aralık 2020 Satürn yeniden Oğlak burcunda olacak bu dönem aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili gerekli sorumluluklar tamamlatır. Ailenizin, babanızın (sizin ve ya eşinizin) parası gelirleriyle ilgili bazı şeyleri artık organize edebilir, yatırım da yapabilirsiniz.
16 Ekim’de burcunuzda yaşanacak Yeni Ay dönemi kişisel konulara odaklısınız. Ancak bu dönem finansal konular, hukuksal problemler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar adına mücadele içinde olabilirsiniz. Geçmişten gelen sorunları çözmek adına bir süre yorulabilirsiniz ya da bekletebilir sizi. 28 Ekim’de Venüs’ün burcunuza girmesiyle moraliniz iyi olur ancak 5 Kasım’dan sonra işleriniz daha rahat ilerler.

Aşk: Bu yıl aşk hayatınız,  Ocak, Şubat, Mart, Nisan aylarında keyiflidir. Mayıs, Haziran ayında biraz zorlanabilir aşk!. Özellikle Eylül-Kasım dönemlerinde ilişkiler evinde uzun süreli bir retro olacaktır. Bazı konularda eşiniz, arkadaşınız inatçı ve agresif yanlarını sergileyebilir, birlikteliğiniz için mücadele edebilirsiniz.

Para: Ocak, Mart, Eylül ayı bereketli olabilir, alacaklarınızı da tahsis edebilirsiniz, işten gelen paralarda artışlar olabilir. Mayıs/Haziran biraz durgun olabilir. Ancak Mars’ın Ekim’de retro oluşu ve para evinizdeki Merkür de retrodan dolayı Kasım’ın başına kadar finansal konularda sorunlar getirebilir. Kazançlarınız gecikebilir, mahkemeler varsa tazminat haklarınızı almakta gecikebilirsiniz. Emeklilik primlerinizi almanız Kasım sonunu bulabilir. Bir şey satmaya kalkarsınız bekletebilir, sözleşmeler uzayabilir vb..

Sağlık: Mayıs ve Haziran ayları, Eylül ve Ekim dönemleri dikkat etmek gerekebilir. Eylül ayının son haftaları yaklaştıkça retro merkür/retro marsla karşıt açı yapacak, bu süreçlerde sağlığınıza (kişisel haritanız da destekliyorsa tabi ki) dikkat etmelisiniz.  Annenin sağlık sorunları da olabilir. 30-31 Ekim’de tedaviler evinde dolunay dönemiyle sağlık sorunları da çözülmeye başlar.

YIL İÇİNDE RETRO GEZEGENLER VE ETKİSİ:

Merkür retrolar:

1) 17 Şubat- 10 Mart 2020 Dönemleri Merkür Balık burcunda retro. 4 Mart-10 Mart Kova burcunda retro. Bu tarihler arasında İş ilişkileri, sağlık, aşk hayatınızda, gençlerle çocuklarla ilişkilerde karışıklıklar meydana gelebilir.

2)18 Haziran-12 Temmuz 2020 Yengeç burcunda retro- Kariyerle, iş arkadaşlarınızla ilgili sıkıntı verebilir. Annenizle ya da iş bağlantılı bayanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

3) 14 – 28 Ekim Akrep burcunda ve 28 Ekim – 3 Kasım Terazi burcunda Merkür retro:  finansal sorunlar, sağlık ve tedaviler de olması mümkün. Bu dönem Marsın da sert açılarından dolayı (karşıt açılar var) sağlığınıza, ilişkilere dikkat etmeniz gerekmekte!

Venüs retro: 13 Mayıs-25 Haziran 2020 – Aşk ilişkiler para gezegeni Venüs retroya giriyor. Bu dönem çift durumlar var. Uzaklarla ilgili konular olabilir. Yurt dışı bağlantılı çalışmalar, ticari riskler zararlar olabilir. Uluslararası iletişim, medya bağlantılarınız, hukuksal konular varsa sorunlar çıkabilir. Eşinizin akrabalarıyla ilişkiler zarar görebilir.

Mars retro: 10 eylül-14 kasım 2020e dönemi ikili ilişkiler, hukuki, yasal konular adına sorunlar verebilir. Karşınızdaki kişilerin hayatında girişimler olabilir. Harekete geçmeleri gecikebilir.

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI: (o tarihlere yakın ayrıntılı olarak bilgileri vereceğim).
Bu yıl İki kez Güneş Tutulması ve dört kez Ay Tutulması Yaşanacaktır.

10 Ocak (Oğlak burcunda ay tutulması), 21 Haziran 2020 Yengeç Burcunda Güneş Tutulması, ve 5 Temmuz 2020 Oğlak burcunda Ay tutulması olacaktır. Bu dönemler, bazı olumsuzluklarda mümkün. Akslarda olan tutulmalar olduğundan sizin gibi öncü burçlara sert açıları var. Marsın da retro olmasından dolayı zarar görebilir. Hukuksal problemlere, ikili ilişkilere, iş hayatınız, yerleşimle ilgili konular, ebeveynler ve kişisel girişimler adına inişler ve çıkışlar, çalkantılar, ani sürprizler verebilir.

5 Haziran Yay burcunda Ay tutulması, 30 Kasım 2020 İkizler burcunda Ay Tutulması ve 14 Aralık 2020 Yay burcunda Güneş Tutulması sizin için geliştirici ve olumlu olacaktır. Bazı kapılar açabilir. Yeni yollar, uzaklarla ilgili iletişimler, medya bağlantıları, farklı çevreler, eğitim çalışmaları, seminerler, fuarlar, uzun yakın seyahat olanakları verebilir. Hukuki konuları aşma şansınız Yay tutulmasıyla artabilir. Yakın çevrenizin ve uzakta yaşayan akrabalarınızın hayatında bir takım değişimler olabilir. Zamanı geldiğinde inceleriz.

Sağlıklı, huzurlu, bereketli, başarılı bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın.


Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı / Yazarı



📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com




  • Share:

You Might Also Like

0 yorum