2020 yılında Kova burcu ve yükselen Kovalar!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 16:31:00

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Geçmişin dert ve sıkıntılarından, sorunlarından 2020 yılında kurtuluyorsunuz! Bu yıl bazı konuları kabullenme, içe dönme, bekleme, izole oma yılınız. 2020'in son dönemine hazırlık yapıyorsunuz. Yeni başlangıçlar adına acele etmemeli elinizdeki işleri bitirmelisiniz. Yurt dışı bağlantılarınızı, yarım kalan eğitimi organize edebilir, herkesin hayrına olan evrensel çalışmalar yapabilir, kolektif bilinci geliştirebilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan konular var bu yüzden bazı kısıtlanmalar da yaşanabilir. Faydalı yönleri ise, kendinizi ruh, din, felsefi, bilim çalışmaları adına güçlendirebilir, endişelerle yüzleşerek sınırlarınızı aşabilir, kendinize ya da başkalarına karşı daha geniş açıdan bakabilir, düşünebilirsiniz. Başkalarına karşı hizmet edebilir, tarafsız kalabilir, herkesi evreni olduğu gibi kabul edebilirsiniz. Bildiklerinizi öğretebilir, karşılık beklemezsiniz. Manevi yönden gelişim kaydedebilirsiniz. Dua, meditasyon, yoga tarzı çalışmalar adına da verimli bir süreçtir, gönüllü eğitim verebilirsiniz. Doğuma hazırlık gibidir, Metafizik, astroloji, okült konular, gizli bilimler adına kendinizi geliştirmek araştırmak öğrenmek derinleşmek isteyebilirsiniz. Alışkanlıklarınız varsa bunlar huylarınız bile olabilir bırakma, terk etme kurtulma enerjileri var. Gönüllü kuruluşlarda, dernek, hastane, vakıf, hapishane, yaşlılar yurdu gibi mekanlarda yardım edebilirsiniz. Eşinizin, büyüklerinizin sağlık temalarıyla uğraşabilirsiniz. Çocuklarınıza yardım edebilir, bebek büyütebilir, anneye akrabalara destek verebilirsiniz. Okulunuz devam ediyorsa Mart sonu 2020 den 3 Temmuz 2020 dönemi Satürn’ün Oğlak burcundan uzaklaştığı dönemlerde bitirebilirsiniz.

25 Ocak burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu dönemden itibaren yeni başlangıçlar içindesiniz. Yeni olanaklar gelişebilir, daha aydın, reformist, özgür bir döneme doğru yol almaya başlarsınız. Projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Finansal konular, kazançlarınız da bu süreçte artacaktır.

22 Mart 2020’de görev, ödev yükleyen, kuralcı, sınırlayan gezegen Satürn bir süreliğine sizin burcunuza giriyor. Hayatınızda yeni başlangıçlara merhaba diyebilirsiniz. Bazı konular belirginleşir. Örneğin, okul sınavlarınızı verebilir, tez, doktora vb. eğitimi bitirebilirsiniz. Geçmişte sizi bekleten, kontrol altına alamadığınız şeyler sonuçlanmaya başlar. Yeni şeyler hayata giriyordur. Hayatınıza yeniden şekil vermeye başlarsınız. Hayatınızı kendinizi yeniden ele alır tanımlamaya başlarsınız, neler önceliklidir, neleri istersiniz, hangi sorumlulukları üstlenmek önemlidir. Yeni bir dönem başlamıştır. Dış görüntünüzle de ilgili bazı değişiklik gerekir. Kilo verebilir, bedeni şekillendirebilir, diyet, spora başlayabilirsiniz. Kimileri adına belki de taşınma farklı bir yere gitme zamanı gelmiştir. İş kurma kararları almışsınızdır. Evliliğe hazırlık başlamıştır ya da bebek sahibi olmak adına çalışmalar vardır. Bu anlattığım konular tam olarak bu dönem belki de geçerli olmayacaktır ancak bir şeyler başlamıştır, hazırlık yapılmaktadır. 17 Aralık 2020 de Satürn Kova’ya ikinci girişinden itibaren bu konular daha belirgin olacak ve hızlanacaktır. 2020 sonlarında Jüpiter şans gezegeni de Kova burcuna girecektir. Satürn ve Jüpiter aynı anda burcunuza girecektir. Bu yüzden olumu yönleri artacak, kişisel girişimler hızlanacaktır. Avantajlı bir dönem başlıyor sizin için. Jüpiter Satürn’ün önüne geçeceği için daha hızlı faydalar getirecektir. İş, eğitim, finansal çalışmalar, girişim fırsatı, sağlık, evlilik, bebek sahibi olmak, yerleşimle ilgili konular adına hızlı, demokratik, daha özgür reformlara, yeniliklere hazırlıklı olun!

2 Temmuz-17 Aralık 2020 Satürn yeniden Oğlak burcunda olacak geçmişte yarım kalan henüz tamamlanmayan konuları bitireceksiniz. Bazı şeylere veda edebilirsiniz. Artık yeni bir döneme başlayacaksınız. Yüksüz, orijinal, yeni, özgür bir döneme doğru yol alabilirsiniz. 2021 sizin yılınız!

3 Ağustos günü burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dönem uzun süredir üstünde olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Eşinizin ve sizin hayatınızdaki bazı konularda kararlar alabilirsiniz. Sosyalleşmeye başlayabilirsiniz. İşiniz ve sağlığınızı da ilgilendiren bazı konularda sorunları aşabilirsiniz.

Aşk: Ocak, Nisan ayında keyifli bir dönem olabilir. Ancak Venüs retrosu aşk evinizde yaşanacaktır. Mayıs ve Haziran dönemi aşkta çift durumlar, yüzeysellik, soğuma, flörtözlük de olabilir, aşkı yorabilir, bıktırabilir. Zira Venüs/İkizler sıkıntıya gelemez, daldan dala uçmaya, konmaya da çalışabilirsiniz. Bu dönem geçmişteki sevgiliniz kapınızı çalabilir. Ancak artık biliniyor ki Venüs retro tarihlerinde (13 Mayıs-25 Haziran 2020)başlanan ilişkiler kalıcı olamıyor. Temmuz ayında keyifli bir ilişki mümkün. Çok da gezebilir, seyahat edebilirsiniz. Eylül ayında ikili ilişkiler rahat ve canlı, yaratıcı, romantik olabilir. Sosyal hayatınızın canlanması da mümkün.

Para: Ocak, Ağustos ayında kazançlarınız artarken, Ekim ayında sadece sizin kazançlarınız değil eşinizin ortağınızın başkalarının kaynaklarından da faydalanabilirsiniz. Kasım ayında iş hayatınız canlanırken Aralık ayında işten gelen kazançlar artabilir. 

Sağlık: Şubat, Mart, Mayıs, Haziran, ayında sağlık sorunlarına dikkat etmek gerekebilir.

YIL İÇİNDE RETRO GEZEGENLER VE ETKİSİ:

Merkür retrolar:

1) 17 Şubat- 10 Mart 2020 Dönemleri Merkür Balık burcunda retro. 4 Mart-10 Mart Kova burcunda retro. Bu tarihler de kişisel kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Geçmişte düşündüğünüz finansal konular, tedaviler de olabilir. Para konusu, harcamalar özellikle tedavilere giden harcamalar da mümkün. Müşterilerle ilişkilere dikkat etmek gerekir. Evinizle ilgili yatırıma gidebilirsiniz.

2)18 Haziran-12 Temmuz 2020 Yengeç burcunda retro- sağlık ve müşterilerle ilişkilere dikkat edilmeli. Hala ve amcaların hayatında bir takım sorunlar olabilir. Çocuklarınızın sağlık sorunları büyüyebilir.

3) 14 – 28 Ekim Akrep burcunda ve 28 Ekim – 3 Kasım Terazi burcunda Merkür retro:  İş hayatında, üstler, iş arkadaşlarınız, annenizle ilişkilerde sorunlar olabilir. Bazı şeyleri eğitimi, yazıları, kitap hazırlıklarını tamamlama dönemleriniz de olabilir. Seyahatlerde gündeme gelebilir.

Venüs retro: 13 Mayıs-25 Haziran 2020 – Aşk ilişkiler para gezegeni Venüs retroya giriyor. Bu dönem çift durumlar var. Çocukların sağlık durumları olabilir. Gençlerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yüzeysellik olabilir. Sanatsal çalışmalarınız varsa çok yaratıcı olabilir, görsel ve iletişimsel tasarımlar adına çok güzel işler çıkarabilir, modeller üretebilirsiniz.

Mars retro: 10 eylül-14 kasım 2020e dönemi , iletişimsel problemler verebilir. Bir işin tanıtımı, pazarlaması, reklamını yapmak zaman alabilir. Kardeş, kuzen akrabalarla bazı zorluklar yaşanabilir. sürekli bir gelgit trafiğiniz var. Eğitim verebilir, eğitimden arkadaşları öğrencileri organize etmek isteyebilirsiniz. Bu dönem kazalara sakarlıklara da dikkat etmelisiniz.

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI: (o tarihlere yakın ayrıntılı olarak bilgileri vereceğim).
Bu yıl İki kez Güneş Tutulması ve dört kez Ay Tutulması Yaşanacaktır.

10 Ocak (Oğlak burcunda ay tutulması), 21 Haziran 2020 Yengeç Burcunda Güneş Tutulması, ve 5 Temmuz 2020 Oğlak burcunda Ay tutulması olacaktır. Bu dönemler, yaşlılarla ilgili sorunlar verebilir. Eğitim hayatınızı ya da angarya uzayan işlerinizi bitirebilirsiniz. Başkalarına yaptığınız destekler, işler artık sonuçlanabilir. İşinizi geliştirebilir, büyütebilirsiniz. Akrabaların hayatında bir takım sorunlar ya da olumlu durumlar da olması mümkün.

5 Haziran’da Yay burcunda Ay tutulması,  30 Kasım 2020 İkizler burcunda Ay Tutulması ve 14 Aralık 2020 Yay burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor.

Bu tutulmalar 5/11. Evinizde gerçekleşiyor. Aşk hayatınız, çocuklarınızın hayatı, gençlerle ilgili organizasyonlar, eğitim konuları, grup iletişimlerinde etkileşimler artıyor. Daha keyifli, hızlı, hareketli bilgiye dayalı etkinlikler, kurslar, hobiler, çalışmalar, seyahatler, geziler gündeme gelebilir. Tanınma, daha çok sahnede olma, yarışmalara katılma gibi birçok konu var hayatınızda. Yetenekleriniz artıyor, sosyal hayatınız canlanıyor. Yurt dışı bağlantılarınız güçleniyor.  Zamanı gelirse inceleriz.

Sağlıklı, huzurlu, bereketli, başarılı bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın.

Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı / Yazarı

📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum