2020 Aslan burcu ve yükselen Aslan

By Talin Ağdere ile Astroloji - 16:39:00



ASLAN:(23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) – 2020 iş yılınız olacak, henüz işe girmediyseniz bu yıl hazırlıklı olun. Bu yıl iş bağlantılarınızı kontrol etmeniz daha kolay. Günlük hayatınızı organize etmek adına olanaklar gelişmekte. Büyüklerinizden yardım destek alabilirsiniz. Size daha iyi hizmet eden bazı sorumluluklarınızı üzerinizden alan yardımcılarınız, arkadaşlarınız, hizmetlileriniz olabilir. Üst, astlarla da iyi anlaşmak, birbirinize destek vermeniz mümkün. Bu yıl iş amaçlı seyahatler olabilir. Sürekli iş peşinde olabilir, hizmet edebilir, aktif olabilirsiniz. Gün boyu görüştüğünüz kişilerle günlük arkadaşlarınızla aranızdaki husumetleri düzeltebilirsiniz. Eğitim, yurt dışı, medya bağlantılı konular gündeme gelebilir. Daha önce sağlıkla ilgili konular tedavileriniz varsa bu yılda itinalı olmalısınız. Diyetinize, hijyen, bakımınıza dikkat etmelisiniz. Jüpiter sağlık konusunda şans da verebilir, olumsuzlukları da büyütebilir. Daha önce evcil hayvanlarınızla ilgili bakım yaptırmadıysanız aşıları, operasyonları vb. şimdi yaptırabilirsiniz. Eski alışkanlıklarınızı, bağımlılıkları (alkol, sigara vb..), yeme alışkanlıklarını bu yıl bırakma, değiştirme zamanı! Hizmet, sağlık alanlarında, ofis ortamında çalışabilirsiniz. Kurumsal bağlantısı olan işler, görevler yapabilirsiniz. Eşinizin, babanızın, iş çevresinden kişilerin başkalarının angarya işlerini yapabilirsiniz. Hala ve ya amca tarafı akrabalarınızdan, çalışma arkadaşlarınızdan fayda görebilir, destek alabilirsiniz.

22 Mart 2020’de görev, ödev yükleyen, kuralcı, sınırlayan gezegen Satürn bir süreliğine Kova burcuna giriyor. Kova sizin karşıt evinizdir. Satürn’ün karşıt evinize girmesiyle, bazı konular önem kazanmaya başlıyor. Bu dönem sınavınız ikili ilişkilerdir. Artık bu dönem kendinizden ayrılıp dışarı yönlenme ve diğer insanlarla ilişkilinizde kendinizi keşfedebilme, uyum sağlayabilme zamanı gelmiştir. Şimdiye kadar yaşadığınız deneyimlerin sonuçlandığı bir dönem başlamıştır. Bire bir insanlarla karşılaşmaktasınız, ilişkileri tahlil etmektesiniz. Bu dönem ortaklıklar, evlilikler devreye girebilir. Karşınızdaki kişilerin hayatında eşiniz, aileniz, arkadaşınız, ortağınızda olabilir. Onların önemli başlangıçları,  zorlukları, sağlık sorunları da olabilir, onlara da yardım etmeniz gerekebilir. İlişkileri gözden geçirmeniz sorunlar varsa düzeltmek gereken bu dönemde, karşıt görüşlere, eleştirilere de hazırlıklı olmalısınız. İlişkilerden bir şeyler öğrenerek hayat dersleri alınabilir. Bu dönem yapılan evlilikler istikrarlı sağlam olabilir. Hukuki konular da gündeme gelebilir. 17 Aralık 2020 de Satürn Kova’ya ikinci girişinden itibaren bu konular daha belirgin olacak ve hızlanacaktır. Hatta 2020 sonunda Jüpiter de Kova burcuna girince başkalarının kaynaklarından faydalanama şansınız artıyor. Karşınızdaki kişilerin imkanları artıyor. Yeni başlangıçlar içinde olabilirler. Ortaklık kurabilirsiniz. Evlilik teklifleri alabilirsiniz. Eşinizin de geliri artabilir. Taşınmalar gündeme gelebilir. Son altı yıldan sonra artık yalnız değilsiniz, karşınızda size destek olan kişiler var. Ev kurmak, ortak olmak, babanın, ailenin, eşin, arkadaşların olanaklarından faydalanmak mümkün. Sosyalleşebilir, gezebilir, seyahat edebilirsiniz. Arkadaşlarınız bollaşır.

2 Temmuz-17 Aralık 2020 dönemleri, Satürn yeniden Oğlak burcunda olacak siz bu dönem geçmişteki iş konuları, çalışanlarla ilgili eski sorunları düzeltebilir, işinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Eksik bilgiler, tamamlanabilir. Sağlıkla ilgili düzenlemeleri yapabilir, kontrollerinizi tamamlayabilirsiniz.  İş ve günlük hayatınız, sağlığınıza bir düzen getirebilirsiniz.

Aşk: Bu yıl aşk hayatınız, Ocak, Şubat ayında güçlenir, aşkta daha fazla romantizm, fedakarlıklar da olabilir. Nisan ayında grup arkadaşınızla aşk yaşamanız yakınlaşmanız mümkün olabilir ancak bunun sonucunda bazı sorunlarla da karşılaşabilirsiniz, özellikle mayıs-haziran ayına dikkat etmelisiniz. Eylül ayı ve Aralık’ta rahat bir akış olacaktır. Aşkta daha fazla talepkar, keyifli, yaratıcı olabilirsiniz.

Para: Ocak ayında ortaklı işlerden kazançlar artabilir. Alacaklarınızı daha rahat tahsis edebilirsiniz. Bankalara kart borcunuz varsa ödeyebilir, yakınlarınızdan destek de alabilirsiniz.  Mart/Nisan ayında iş hayatınızdaki canlılık finansal olarak da yansıyabilir, işten kazançlar artabilir, grup iletişimlerinden, parti organizasyonlardan eğitimle ilgili konulardan paralar kazanabilirsiniz. Ancak Mayıs/Haziran ayına dikkat etmek gerekiyor. Yaz aylarında Eylül'e kadar bir durgunluk olabilir. Daha sonra yeniden canlanır, keyfiniz yerine gelir. Ekim ayında kazançlarınız artar.

Sağlık: Bu yıl özellikle 10 Ocak, 21 Haziran, 5 Temmuz dönemleri sağlık evinizde gerçekleşen tutulmalardan dolayı sağlıkla ilgili iniş çıkışlar olabilir. Özellikle de yaz aylarında yaşanan Yengeç burcundaki Merkür retro dönemleri de önemlidir. Kontrol etmek de zorlaşabilir bazı şeyleri. Kemik, eklem ağrıları, romatizma, mide ağrıları, dişlerle ilgili sorunların dışında ağır hastalıklara(kalp, kalp kası, sırt) da dikkat edilmeli, bağışıklık güçlendirilmeli, kilo verilmeli, zararlı alışkanlıklar bırakılmalıdır. Bu dönemler evcil hayvanlarınızın da sağlığına dikkat ediniz.

YIL İÇİNDE RETRO GEZEGENLER VE ETKİSİ:

Merkür retrolar:

1) 17 Şubat- 10 Mart 2020 Dönemleri Merkür Balık burcunda retro. 4 Mart-10 Mart Kova burcunda retro. Bu tarihler arasında mahkemeler, resmi dairelerle ilgili konular, seyahatler gündeme gelebilir. geçmişte düşündüğünüz konferans, seminer, uluslar arası çalışmalar yapabilir, basın medya bağlantılara daha fazla zaman ayırabilir, sorun da yaşayabilirsiniz. Finansal konuları, tedavileri, resmi daire, bankalarla ilgili sorunları yeniden ele almak gerekebilir.

2) 18 Haziran-12 Temmuz 2020 Yengeç burcunda retro- Sağlık evinizde olacak bu yüzden bu dönem bazı şeyleri kontrol etmek zorlaşabilir. Finansal konulara dikkat edilmeli. Çok fazla iç gözlemsel olabilir, bazı konularda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Anlaşılmadığınız, sesinizi duyuramadığınız düşüncesi sizi içinize kapatabilir. Kuruntular artabilir. Geçmişle alakalı konular yeniden karşınıza çıkıp canınızı sıkabilir. Bu dönemde arkanızdan konuşmalar da yapılabilir. Akışta kalmakta fayda var. 

3) 14 – 28 Ekim Akrep burcunda ve 28 Ekim – 3 Kasım Terazi burcunda Merkür retro:  Bu dönem ise, kardeş akrabalarla sorunlar, aileniz, ebeveynlerle ilgili zorluklar, kuruntular gündeme gelebilir. Geçmiş konuları yeniden konuşmak, düzeltilmesi gereken konuları ele almak gerekebilir. Yerleşimle ilgili konular, taşınmalar, tadilatlar gündeme gelebilir.

Venüs retro: 13 Mayıs-25 Haziran 2020 – Aşk ilişkiler para gezegeni Venüs retroya giriyor. Bu dönem arkadaşlarla bağlantılar yoğunlaşabilir. Beklediğiniz bir para iş bağlantılı sanırım gecikebilir. Umduğunuz gibi olmayabilir, beklediğinizden az olması da mümkün. Partiler, konferans, toplantılar, ekip çalışmaları gibi çift durumlar olabilir. Arkadaş dostlarınızın hayatında bir takım zorluklar olabilir. Onlarla ilişkilere dikkat etmek gerekiyor. İlişkiler zorlanabilir. Sosyal ilişkileriniz zarar görebilir. Grup içinde yüzeysel olarak adlandırılan sevilmeyen biri haline de gelebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal şartlara yeterince uyum sağlamayabilirsiniz.

Mars retro: 10 eylül-14 kasım 2020e kadar koç burcunda geri harekette olacak. Bu dönem hukuki mücadele verilebilir. Seminerler, sunumlar, sempozyum, kültürel faaliyetler, yabancılarla ilişkiler adına mücadele verilebilir. Sürekli yolculuk yapmanız gerekebilir ve yorulabilirsiniz. İnternet çalışmalarınızda yabancılarla ilişkilerde dominant tavırlar gösterebilir, inançlar adına fanatikleşebilirsiniz. Akademik alanda zorlanabilirsiniz. Eşinizin akrabalarıyla ilgili sorunlar çıkabilir. Macera peşinde koşabilirsiniz. Bu dönem sakarlıklara, kazalara dikkat edilmelidir. 

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI: (o tarihlere yakın ayrıntılı olarak bilgileri vereceğim).

Bu yıl İki kez Güneş Tutulması ve dört kez Ay Tutulması Yaşanacaktır.

10 Ocak 2020 Yengeç burcunda Ay Tutulması, özellikle 26 Aralık 2019 dönemi başlayan konular bu dönem sonuçlanabilir, işiniz, aile büyükleriniz, sağlığınız, çalışma arkadaşlarınızla ilişkiler yoğunlaşabilir. Evcil hayvanınızın hayatında bir takım sorunlar olabilir. Bu dönem sağlığa, günlük hayatın yoğunluğundan kaynaklanan sorunlara dikkat edilmeli.

21 Haziran 2020 Yengeç Burcunda Güneş Tutulması olacaktır. Bu dönem bazı şeyleri kontrol etmek zorlaşabilir. Takıntılar artabilir, kardeş, kuzen akrabaların hayatında bazı sorunlar olabilir. Yurt dışı seyahati gündeme gelebilir.  5 Temmuz 2020 Oğlak burcunda Ay tutulması ise bazı konuların artık sonunu getirmekte. Bazı işleri bitirebilir, kararlar alabilirsiniz. Kendi sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

5 Haziran 2020 Yay burcunda Ay Tutulması- Çocuklarınızın hayatında bir takım oluşumlar var. Onların eğitimleriyle ilgili bazı kararlar alınabilir.  Aşk teklifi alabilirsiniz. Bebek sahibi olmanız için sürprizler olabilir. Gezi, seyahat planı çıkabilir. Eğitim hayatınıza ara vermeniz de mümkün.

30 Kasım 2020 İkizler burcunda Ay Tutulması – Arkadaşlarınızın dostlarınızın hayatında yeni başlangıçlar, önemli olaylar olabilir. Mahkemeler, ekip çalışmaları, toplantılar, eğitim programları, davet, parti, grup çalışmaları yapılabilir, kararlar alınabilir. Sosyalleşebilirsiniz.

14 Aralık 2020 Yay burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Aşkta yeni bir oluşum var. Yaratıcılığınızla ilgili çalışmalar adına canlandırıcı bir dönem. Daha çok sahnede olabilir alkış alabilirsiniz. Tatil planı var. Gezebilirsiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren yeni bir eğitim programına başlayabilirsiniz. Yabancı bağlantılı programlar olabilir. Yeni hobiler, kurslar, eğitim merkezleri gündeme gelebilir.

Sağlıklı, huzurlu, bereketli, başarılı bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın.



Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı / Yazarı


📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum