2020 yılında İkizler burcunu ve yükselen İkizleri neler bekliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:30:00

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) –  Bu yıl moraliniz ruh haliniz düzelecek. Bazı konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Jüpiter 8. Eviniz'de ilerliyor bu yüzden başkalarının parasından faydalanabilirsiniz. Kendi kazançların dışında gelişen olanaklar da var. Eşinizin, ortağınız, babanızın finansal destekleri olabilir. Miras kalabilir, sigorta işlerinizi çözümleyebilir, emeklilik adına kapıları aralayabilirsiniz. Devlet daireleriyle, hukuksal problemlerle uğraşabilirsiniz. Borçlar varsa ödeme kolaylığı verebilir. Örneğin taksitlendirilebilir, kredi çıkabilir vb.. Cezalar varsa daha az ödeyebilirsiniz aftan faydalanabilirsiniz. Alacaklar varsa tahsis edilebilir. Eşinizle ortak bir mülk almak isteyebilir, yatırıma yönelebilirsiniz. Belki umduğunuz rakam olmazsa bile mülkünüz satılabilir, kiraya verilebilir. Kimileri için ise borsa, tahvil, döviz, yatırım alanlarıyla ilgilenebilir, bankacılık sektöründe kendinizi geliştirebilirsiniz. Eğitim alanında araştırmalarınız sonucu uzmanlaşma da getirebilir. Babanızın, eşinizin tedavileri varsa bu konularla da ilgilenebilirsiniz.

22 Mart 2020’de görev, ödev yükleyen, kuralcı, sınırlayan gezegen Satürn bir süreliğine Kova burcuna giriyor. Bu dönem, uzaklarla ilgili konular, uluslararası anlaşmalar, eşinizin kardeşi, akrabasıyla ilgili yoğunluklar gelişebilir. Onların hayatında bir takım sorumluluklar olabilir. Mahkeme, yasal konular varsa zorlanabilirsiniz. Daha güçlü bir eğitim programı hayatınıza girebilir. Bilgi, eğitim, çalışmalar, ticari konular gündeme gelebilir. Yüksek öğretim için çaba harcayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek adına olanaklar doğar, eğitimi güçlendirmek daha iyi bir eğitim almak, vermek isteyebilirsiniz. Bilimsel, dinsel felsefi konularda bilginizi arttırabilirsiniz. Uzaklarla ilgili de bağlantılar artabilir. Ancak bu konular 17 Aralık 2020 de Satürn Kova’ya ikinci girişinden itibaren daha belirgin olacak ve hızlanacaktır. Hatta o dönem, Jüpiter’de Kova burcuna girince hukuki süreçlerde şansınız artabilir hatta bitebilir. Seminerler, sunumlar, sempozyumlar gündeme gelirken, akademik eğitim hayatınız güçlenir. Uzaklara seyahatler gerek iş gerekse eğitim ya da gezme amaçlı başlayabilir. Hava alanında iş bulabilirsiniz. Uçuşlara katılabilirsiniz. Ticari bir şirkette çalışabilirsiniz. Uluslar arası ticaretle uğraşabilirsiniz. Y.lisans, mastır yapabilir, tezinizi, projenizi sunabilirsiniz. Fuarlara, sempozyumlara katılabilir, birçok insanla, farklı kültürlerle tanışabilirsiniz.

22 Mayıs 2020’deki burcunuzda Yeni Ay ile hayat enerjiniz artıyor, yeni başlangıçlar içindesiniz. Çocuksu bir enerji verecektir. Ev, yerleşimle ilgili bazı planlarınızı, projelerinizi hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Fazla meraklı olabilir, isteklerin yerine gelmesini isteyebilir, olmazda da mutsuzluk verebilir bu dönem. İsteklerinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

2 Temmuz-17 Aralık 2020 Satürn yeniden Oğlak burcunda olacak siz bu dönem hukuki süreçleri, mahkemeleri, yasal konuları, resmi dairelerle ilgili işlerinizi, tedavilerinizi sonuçlandırabilirsiniz. Uzun zamandır sizi süründüren yarım kalan işler bitecektir.

Aşk: Bu yıl aşk hayatınız, Mayıs- Haziran dönemleri biraz sancılı olabilir. Bu tarihler arasında evlilik gibi resmi imza gerektiren işlemleri yapmak pek iyi bir fikir olmayabilir.   Bu dönem kendinize güven sorunları yaşayabilir, kılık kıyafetinize özen göstermeyebilir, yüzeysel davranabilirsiniz. İsteklerinizin olması için fazla ısrarcı olabilirsiniz. Haziran sonu bu sorunları çözeceksiniz. Eylül, Kasım aylarında aşk hayatınız pek bir keyifli olabilir, arzu ve istekleriniz yerine gelmeye başlar. 15 Aralık’tan itibaren ise ikili ilişkileriniz canlanır. Karşılıklı destek, özveri, heyecan, uzlaşma vardır. 

Para: Haziran, Temmuz süreçlerinde bazı sorunlar olabilir, bir şeyler almak isteyebilir ancak zorlanabilirsiniz, sıkı bir pazarlık gerekebilir. Ev, yerleşimle ilgili bir konuya fazla odaklanabilirsiniz. Pazarlıklar yapılabilir, 13 Temmuz’dan sonra daha kolay çözülecektir. Ağustos ayında satış işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz, elinize para geçebilir. Şubat, Ağustos, Eylül ayları bu yılın en bereketli ayları diyebiliriz.

Sağlık: Bu dönem burcunuzda 13 Mayıs-25 Haziran arasında Venüs retroda olunca sağlığa da dikkat etmek gerekir. Bu dönem estetik operasyonu, tedavileri yapmanız sakıncalı olabilir, çok önemli değilse daha sonraya bırakın. Ayrıca 28 Ekim-3 Kasım civarı Merkür retro sağlık evinizde olacaktır bu dönem tedavileri doktor kontrollerini aksatmayın. Özellikle, kadın hastalıkları, fisür, hemeroid, idrar yolları enfeksiyonlarına dikkat etmek gerekir.

YIL İÇİNDE RETRO GEZEGENLER VE ETKİSİ:

Merkür retrolar:

1) 17 Şubat- 10 Mart 2020 Dönemleri Merkür Balık burcunda retro. 4 Mart-10 Mart Kova burcunda retro. Bu tarihler arasında kariyer ve hukuki sorunlar olabilir. Bir yolculuk planınız gerçekleşebilir.

2)18 Haziran-12 Temmuz 2020 Yengeç burcunda retro- Finansal sorunlar var, elinizden para çıkabilir. Bazı tedavilere ve evinize yerleşime giden paralar da olabilir. Müşterilerle anlaşma yapmakta zorlanabilirsiniz.

3) 14 – 28 Ekim Akrep burcunda ve 28 Ekim – 3 Kasım Terazi burcunda Merkür retro:  Bu dönem ise, 28 Ekim'e kadar çocuklarınız, gençlerle ilgili sorunlara dikkat etmek gerekir, 28 Ekim – 3 Kasım arasında sağlığa tedavilere dikkat edilmelidir. Günlük işlerinizi planlamakta zorlanabilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerle sorunlar olabilir.

Venüs retro: 13 Mayıs-25 Haziran 2020 – Aşk ilişkiler para gezegeni Venüs retroya giriyor. Bu dönem çift durumlar var. Dış görüntünüzle ilgili bir durum olabilir, kendinizi gençleştirmek isteyebilir estetik yaptırırsanız bu tarihlerde sorun çıkabilir, beğenmeyebilirsiniz, başarılı geçmeyebilir. Saç stilinizi değiştirmek, kalıcı makyaj yaptırmak gibi bazı şeyler bu süreçte güzel olmayabilir. Çok yönlülük ilişkilerde güven sorunu yaratabilir. Aileniz, eşiniz, annenizle ilişkilere dikkat etmek gerekir. 

Mars retro: 10 eylül-14 kasım 2020e kadar koç burcunda retro geri harekette olacak. Bu dönem sosyalleşme arkadaşlarla bir arada vakit geçirmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşların hayatında bir takım sorunlar olabilir. Onlarla aranız bozulabilir. Ekip çalışmaları yapmak takımı kurmak zor olabilir. Gelecekle ilgili idealleriniz, arzularınıza ulaşmanız için daha fazla savaş vermek durumunda kalabilirsiniz. Kızdığınız konuları çözmeye çalışırsanız rahatlarsınız.

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI: (o tarihlere yakın ayrıntılı olarak bilgileri vereceğim).
Bu yıl İki kez Güneş Tutulması ve dört kez Ay Tutulması Yaşanacaktır.

Güneş Tutulmaları:

21 Haziran 2020 Yengeç Burcunda son Güneş Tutulması olacaktır. Finansal konular, alım satımlar, sağlıkla ilgili konular olabilir.

14 Aralık 2020 Yay burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Eşinizin hayatında yeni bir oluşum var. Yeni başlangıçlar içinde olabilir, ortak işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Sözleşmeler, taşınmayla ilgili bir konu gelişebilir.  Evlilik hayatınız gündeme gelebilir.

Ay Tutulmaları:

10 Ocak 2020 Yengeç burcunda Ay Tutulması (aileyi ilgilendiren) bir şey almak, satmak, para konuları, büyüklerin tedavileri olabilir.

5 Haziran 2020 Yay burcunda Ay Tutulması- Eşinizin, babanızın, ortağınızın bazı kararları olabilir. Ortak kararlar alabilirsiniz. Belki sözleşmeler yapılacak, bir yatırıma gidilecektir.

5 Temmuz 2020 Oğlak burcunda son Ay tutulması- Bu dönem, eşinizin, ailenizin finansal bir projesi yatırımı olabilir. Ortak paylaşımlar, alım satımlar, finansal konular devreye girebilir.

30 Kasım 2020 İkizler burcunda Ay Tutulması – Burcunuzda gerçekleşen bir Ay tutulması var. Çift durumlar getirebilir. Birden fazla konular olabilir. Bazı kararları kesinleştirebilir, eşinizle ya da babanız ortağınızla girişime gidebilirsiniz. Taşınma kararı alabilirsiniz. Sözleşmeler yapabilirsiniz. Ortak hareket edebilirsiniz. Evlilik hayatınız gündeme gelebilir, evlilik teklifi alabilirsiniz.

Sağlıklı, huzurlu, bereketli, başarılı bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın.




Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı / Yazarı


📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum