2020 yılı Boğa burcu ve Yükselen Boğalar:

By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:05:00


BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – 2020 yılında şans gezegeni Jüpiter desteği sizi daha önceki zorlandığınız alanları gevşetebilir, rahatlatabilir. Eğitim, yayıncılık, medya alanında başarılar elde edebilirsiniz. Akademik çalışmalar yapılabilir. Kurslara katılabilir, farklı çevrelerle tanışabilir, seyahat edebilirsiniz. Ticari konularda başarı verebilir. Değişik kültür, mezhepten, inançları olan kişilerle tanışabilir, destek alabilir, onlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Bazı konulara bakış açınızı değiştirebilirler. Uluslararası alanlara açılmayı planlayabilirsiniz. İnternet satışı, halkla ilişkiler, seminer, sunumlar gerçekleştirebilirsiniz. İşinizi daha iyi ve yeni bir teknikle sunarken, reklam pazarlama alanlarına önem verebilirsiniz. Jüpiter ve Uranüs’ün desteğiyle dünyaya, farklı inançlara bakış açınız da değişebilir, ufkunuz açılabilir. Eşinizin akrabalarının hayatında önemli gelişmeler olabilir. Sık seyahat edebilirsiniz.

22 Mart 2020’de görev, ödev yükleyen, kuralcı, sınırlayan gezegen Satürn bir süreliğine tepenize Kova burcuna giriyor. Annenizin, iş hayatınızın sorumlulukları, yükü artabilir. Bazı konularda zorlanabilirsiniz. Meslek ve uğraşılar artabilir. Toplum önünde gücünüzü ortaya koyma zamanıdır. Kimileri ise mecburi iş değişikliğine de gidebilirler. Her koşulda üzerinde olduğunuz konulara kararlılık göstermeniz, sıkı sarılmanız gereken bir dönemdir. İşiniz, kariyeriniz, topluma kendinizi kabul ettirme çabanız, saygınlığınız, imajınız bu dönem önemlidir. İyi, olgun, saygın, olumlu ya da olumsuz davranışlarınızla toplumun gözü önündesiniz, saygı duyulmaya ya da gözden düşmeye de eğilim verebilir Satürn etkisi.  Kimileri adına evlilik dönemi gelmiş olabilir. Bu konular Temmuz’a kadar etkili olacaktır. Ancak daha yoğun etkisi ve yaptırımları,  17 Aralık 2020 de Satürn Kova’ya ikinci girişinden itibaren başlayacaktır. Ancak bu dönem Satürn Kova ile Jüpiter’de Kova burcuna girince kariyerde yükselme, terfi verebilir. Yine sorumluluk vardır ancak daha özgür olduğunuz bir işe yönelebilirsiniz. Şartları daha insani, çağdaş demokratik sizi çok da zorlamayan yönleri olabilir. Anneniz, sizi yöneten kişiler de değişebilir, destek verebililer. Evlilik hazırlıklarınız hızlanabilir. Kimileriniz anne/baba olabilir. Doktoranızı yapabilir, yurt dışı bağlantılarını güçlendirebilirsiniz.

23 Nisan 2020’deki burcunuzda Uranüslü Yeni Ay ile hayat enerjiniz artıyor, sürprizlere de hazırlıklı olun. Bu dönem özgürleşme ihtiyacı daha fazladır. Kariyerinizde yenilenmek reformlar yapmak gerekebilir. Kendinizi kanıtlamak, kariyeri sağlamlaştırmak gibi zorunluluklar hissettirebilir. Kişisel ve kariyer adına radikal değişiklikler yapabilirsiniz.
7 Mayıs’taki karşıt evinizde yaşanan Dolunay ile bazı kişisel kararlarınızı netleştirebilirsiniz. Alınan bu kararlarla yola çıkabilirsiniz. Sizin ve karşınızdaki kişilerin hayatında da bazı konular önemli olacaktır. İlişkiler, ortaklıklar bu dolunayla önemini arttırıyor.

2 Temmuz-17 Aralık 2020 Satürn yeniden Oğlak burcunda olacak siz bu dönem eğitim, yolculuklar, yabancılarla ilgili bağlantılarınız, hukuki süreçleriniz, eşinizin akrabalarıyla ilgili sorunları yeniden ele alabilirsiniz. Bazı yolculuklar yapmak, hukuksal konularla uğraşmak gerekebilir. Ticari bağlantılarınızı yeniden yapılandırabilir, eğitiminizi, doktoranızı bitirebilirsiniz, kitabınızı yayınlayabilirsiniz. Geçmişteki işleri tamamlatır.

31 Ekim 2020 de burcunuzda yaşanacak olan Dolunay dönemi ilişkilere yönelebilir, ortaklı işler adına kararlar alabilirsiniz. Bu dönem bazı planlarınız olabilir ve yapmak gerçekleştirmek adına biraz zorlanabilirsiniz. Eşinizin angarya işleri ile de uğraşmak gerekebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sorunlar çıkabilir, gündelik işlerinizi, toparlamak düzene koymak gerekebilir.

Aşk: Bu yıl aşk hayatınız, Mart ayından itibaren daha canlı, rahat, enerjik, kendinize de zaman ayırabilecek, aşkınızı daha özgür yaşayabileceksiniz. Kendinize dış görüntünüze daha fazla önem verdiğiniz, uzlaşmacı bir dönemdesiniz. Barışçıl yanlarınızla başkalarına da destek olabilir, ilişkilere değer verirsiniz.Venüs retro dönemlerinde burcunuzun yöneticisi olduğu için biraz durgunluk verebilir. Kimileri adına geçmişteki sevgili yeniden ortaya çıkabilir. Bazılarının da canlılığı azalabilir. Ancak daha sonra canlılık devam edecektir. Özellikle Ekim ayında birlikte seyahat planı bile gerçekleştirebilirsiniz. Geçici aşklar size göre değil, Venüs retrosunda geldiyse geldiği gibi gidebilir. Daha kalıcı bir aşk, sorunları çözme yönündesiniz. 20 Kasım’dan sonra ise, karşılıklı uzlaşı, paylaşım dönemleriniz olabilir. 

Para: 13 Ocak’tan itibaren Ocak sonuna kadar işten gelen kazançlarınız artabilir. İş çevresinden ve arkadaş dostlar yoluyla kazançlarınıza katkısı olan çalışmalarınız olabilir. Nisan ayında kazançlar artarken, yatırımlara da yönelebilirsiniz. Çift durumlardan para kazanabilirsiniz. Eğitimden, ticari konulardan, yatırımlardan olabilir. Ancak Venüs retrosu para evinizde olacağı için Mayıs ayından Haziran’ın sonuna kadar çok dikkat etmelisiniz. Zarar etmek de var, istediğiniz gibi kar etmeniz zorlaşabilir. Satış işiniz varsa pazarlıklarla mali değerini düşürebilirler. Temmuz, Kasım, Aralık ayında finansal konularda güçlenebilir, para kazançlarınızı arttırabilir, değerlendirebilirsiniz.

Sağlık: Bu dönem yönetici gezegeniniz İkizler burcunda 13 Mayıs-25 Haziran arasında retroda olunca sağlığa da dikkat etmek gerekir. Tedavilere giden masraflar olabilir. Ayrıca 27 Ekim-3 Kasım civarı Merkür retro sağlık evinizde olacaktır bu dönem tedavileri doktor kontrollerini aksatmayın. Böbrekler, şeker iniş çıkışları, diyabet, bel rahatsızlığı, sinirsel hastalıklara, eklem sorunlarına dikkat etmelisiniz. Psikolojik olarak da sıkıntılar olabilir.

YIL İÇİNDE RETRO GEZEGENLER VE ETKİSİ:

Merkür retrolar:

1) 17 Şubat- 10 Mart 2020 Dönemleri Merkür Balık burcunda retro. 4 Mart-10 Mart Kova burcunda retro. Bu tarihler arasında arkadaş ve dostlarınızla görüşebilirsiniz. Annenizin hayatında bir takım problem ve zorluklardan doğan konular olabilir. İşinize, kariyere, annenize daha fazla vakit ayırmak gerekebilir. Ticari iniş çıkışlar olabilir. Eğitim hayatınızda zorluklar olabilir. Kardeş, akrabalarla da bir takım sorunlar çıkabilir.  

2)18 Haziran-12 Temmuz 2020 Yengeç burcunda retro- Kardeş, yakın çevreniz, ailevi konular, yerleşimle ilgili durumlar var. Ebeveynlere de yoğunlaşabilirsiniz. Seyahat edilebilir. Akrabalık ilişkileri yoğunlaşabilir. Kardeşleri ve ebeveynleri de içine alan finansal konular anlaşmalar olabilir. Eğitim hayatınızla, eğitimcilerle ilgili bir takım sorunlar olabilir.

3) 14 – 28 Ekim Akrep burcunda ve 28 Ekim – 3 Kasım Terazi burcunda Merkür retro: Bu dönem ise, 28 Ekim'e kadar ilişkilerde, anlaşmalarda sorun olabilir ancak uzlaşması zor değil, belki bazı konuları yeniden elden geçirmek gerekir. Karşınızdaki kişilerin sağlık ya da iş girişimlerinde, kişisel projelerinde zorluk gecikmeler olabilir.  28 inden sonra ise işinizi yeniden yapılandırmalı, iş yerindeki kişilerle ilişkileri düzenlemeli, sağlığınıza, çocukların sağlığına işlerine daha çok özen göstermelisiniz.

Venüs retro: 13 Mayıs-25 Haziran 2020 – Aşk ilişkiler para gezegeni Venüs retroya giriyor. Bu dönem finansal konular ve çift durumlar var. Birkaç konuyla ilgili olabilir. Tedaviler varsa masraflar olabilir. yatırımlar varsa dikkat etmek gerekebilir. Belki bir şey satın almaya çalışıyorsunuz ki bu otomobil ya da teknolojik bir alet bile olabilir.  Değişkenlik yerine istikrarlı hareket etmek gerekir.

Mars retro: 10 eylül-14 kasım 2020e kadar koç burcunda retro geri harekette olacak. Bu dönem biraz çekimser kalabilirsiniz. Daha fazla hizmet edebilirsiniz. Bazı kararları netleştirmek zor, gecikmeler olabilir. Öz güven eksikliği de verebilir. Karşınızdaki kişinin (eş, ortak, arkadaş) girişimleri olabilir bazı konularda onları beklemek durumunda olabilirsiniz. Sağlık sorunlarıyla da uğraşmak gerekebilir. Yurt dışı bağlantılı ya da hizmet sektöründe işleriniz olabilir.

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI: (o tarihlere yakın ayrıntılı olarak bilgileri vereceğim).
Bu yıl İki kez Güneş Tutulması ve dört kez Ay Tutulması Yaşanacaktır.

Güneş Tutulmaları:

21 Haziran 2020 Yengeç Burcunda son Güneş Tutulması olacaktır. Yakın çevre, akraba, yuva, eğitim,  seyahatler gündeme gelebilir. Yeni bir seyahat ya da eğitim planı da olabilir. Kardeşlerin hayatında yeni bir oluşum var.

14 Aralık 2020 Yay burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Akademik eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ortaklı iş konusu, alım satım konuları, mülk, paylaşımlar, yatırımlar gündeme gelebilir.

Ay Tutulmaları:

10 Ocak 2020 Yengeç burcunda Ay Tutulması yakın çevrenin hayatında bazı oluşumların yoğunlaşması anlamına gelebilir. Eğitimde, hukuki konularda bazı sonuçlar alınabilir.

5 Haziran 2020 Yay burcunda Ay Tutulması- Aileyi, kardeşi yakın çevreyi ilgilendiren ortak paylaşım, mal mülk konuları gündeme gelebilir. Kimileri adına eğitimde uzmanlaşma, araştırmalar, ticari bağlantılar gündemde.

5 Temmuz 2020 Oğlak burcunda son Ay tutulması- Bu dönem, uzaklarla farklı kültürlerle bağlantılar var. Seyahatler olabilir. Eğitimi bitirebilirsiniz.  Özellikle 26 Aralık 2019 da başlayan ve bu günlerde hızlanan çalışmalar sonuçlanmaya başlayabilir. Karar verme, bitirme aşaması.

30 Kasım 2020 İkizler burcunda Ay Tutulması- Çift durumlar var. Birden fazla konular olabilir. Yeni bir şey satın alabilir, yatırım yapabilir çift durumlardan para kazanabilirsiniz. Eşinizin, babanızın kaynaklarından malından parasından faydalanabilirsiniz. Bir şeyi satabilir, satın alabilirsiniz.

Sağlıklı, huzurlu, bereketli, başarılı bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın.


Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı / Yazarı


📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com





  • Share:

You Might Also Like

0 yorum