2015 yılında Akrep burcunu neler bekliyor? (mutlaka yükselen burcunuzu da okuyun)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:04:00

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  2015 yılında işiniz gereği devamlılık söz konusu olacak. Yazdan beri kariyer hayallerini süslemeye başladınız. İş kurdunuz, ya da güzel bir işte çalışıyorsunuz. Birçok sorumluluk aldınız, yapılanma sürecindeydiniz. Son üç yıllık dilimde, yeniden hayata başladınız, okudunuz, iş kurdunuz, öğrendiniz, anlaşılan emekleme dönemlerini atlattınız. Şimdilerde ise bunu nasıl değerlendirebilirim. Alacağım sorumluluklarla başarılı olabilir miyim. Birtakım işler kurdum, davalar kazandım, yenilikler yaptım ancak hala beni kısıtlayan şeyler var bunların cevabını bulabilir miyim gibi soruların yanıtını bu üç yıllık dilimde bulacaksınız. Bu yıla gelecek olursak, ilk dönemi, finansal anlamda tepedeki Jüpiter ışığını yakar ve aydınlatır, inancınızı hiç kaybetmeyin. Hazırlanan zemini korumak üstüne iyilerini ilave etmek ilerleyen günlerde mümkün. Aynı zamanda sağlıkla ilgili de olumlu gelişmeler yaşanabilir. Özellikle anneniz, babanız, patronunuz, otoritelerden, büyüklerinizden destek alabilirsiniz. Eğer eğitimle ilgili yurt dışı bağlantılı hayalleriniz varsa bu yıl gerçekleştirmeniz de mümkün görünüyor. Hatta lisans, belgeler, üstün performans, doktora, prof.. gibi hayallerinizi de süsleyebilirsiniz. Tepedeki Jüpiter evlilik hayalleriniz varsa onu da süsler. Çocuk sahibi olmanız ya da statünüzü geliştirmeniz, unvan almanız, terfi olmanız mümkün (egonuzu şişirmediğiniz sürece).Yılın ikinci yarısı ise, daha çok gruplar, etkinlikler, cemiyetler içinde bulunabilirsiniz. Topluma faydalı olan çalışmalara katılacaksınız. Sağlık sektörleri, toplu çalışmalar gündeminizde olacak. Bu dönem, ileriye dönük hizmetler size bazı şeyleri çözmeniz için yardım edebilir. Gelecek ve umutlarınız, idealleriniz bu dönemler gerçekleşmeye başlıyor. Belki para kazanmak için çok mücadele edecek ve çok çalışacaksınız ancak uzmanlaşabilirsiniz. Hatta Jüpiter kazançlarınız içinde size yardım edebilir. Ancak ödemeleri iyi planlamalı, dağınıklığı düzenlemeli, bütçenizi iyi bir ayardan geçirmek şartıyla. Bunu öğrenirseniz, çok iyi yapılandırmaya gidebilir ve borçlarınız varsa ödersiniz. Aynı zamanda evinize ailenize katkıda bulunabilir, birikim bile yapabilirsiniz. İhtiyaçlarınız neyse, ev, araba gibi karşılayabilirsiniz. Bütün bunlar bu yıl içinde olmasa bile önünüz açık iyi değerlendirin. Aldığınız sorumlulukları iyi yönetin. Kimileri ise iş değiştirebilir, daha çok spor alanlarında, ticaret hayatında, yabancı şirketlerde, üniversitede, lojistik alanlarda, uluslararası konularda, basın, medya, iletişimde görev alabilirler. Topluma faydalı amaçlar için gruplarda, cemiyetlerde, derneklerde, salonlarda, üniversitelerde neticesi başarılı olacak bir sınavdan geçiyorsunuz, analitik yeteneğiniz sayesinde üstesinden geleceksiniz.

En yoğun ayınız: Şubat sonlarında artık iş başındasınız. Şubat-Mart 2015 çok çalışacak ancak çok iş çıkaracaksınız. Başkalarının da yükünü taşıyabilirsiniz fakat becerirsiniz.19 Mayıs - 11 Haziran 2015 İkizler burcunda merkür retro olacak burada kardeşlerle ya da akrabayla ortak bir işiniz varsa bütçe ayarlamalarınızı iyi yapın. Belki yolculuklar gündeme geliyor da olabilir. Çok fazla devlet daireleri, resmi konularla yoğunlaşabilirsiniz. Banka, alacak, verecek konularınız varsa kontrolünü sağlayın. Kimileri ise bu dönem tedavileri var. Operasyon yada farklı bir tedavi uygulanabilir. Sinirsel kökenli hastalıklar özellikle bu dönem tekrar gündeme gelebilir. Eşinizle ortağınızla birlikte yapılan gelir giderleri, alacak verecek konularını iyi dengelemelisiniz.

En keyifli ayınız: Şubat'ın sonlarında çalışacaksınız ancak kendinizi geliştirdiğiniz dönemler, size keyif verecek, ailenizin de rahat edeceği bir dönem. 17 Mart'tan itibaren ortaklık evlilik, arkadaşlık ilişkileriniz çok keyifli olacak. İşbirliği sağlamanız, para kazanmanız, birlik beraberlikler, evliliklerin yaşanacağı bir dönem başlıyor. Nisan ve Mayıs ayı da çok önemli tecrübelerin yaşanacağı bir süreç. 17 Haziran'dan sonra ise keyfiniz yerine geliyor. Çok başarılı olacaksınız. Kariyerde şans sizden yana Satürn'ün de retroda olması geçmişle ilgili konuları tekrar detaylandırmak ve bitirmek istediğiniz bir süreci gösteriyor.  Haziran ve Temmuz ayı boyunca işte kariyerde başarılar var belki bu dönemler, seyahatler, yolculuklar da gerçekleşebilir. Evlilik düşünenler bu dönem nişan, söz, evlilik anlaşmaları da yapabilir. 24 üne kadar evlilikler yapılsın ancak bu tarihten sonra Venüs retroya giriyor, dikkate alın. Venüs zarafet, aşk ve güzellikler, estetikle ilgilidir, Retro dönemi yapılmaması önerilir.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com başvurabilir, bilgi alabilirler (doğum saatinizi ve yerinizi mutlaka belirtmelisiniz.) Harita yorumları oldukça kapsamlıdır.

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum