2015 yılında astrolojik olarak iyisiyle kötüsüyle bizleri neler bekliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 14:21:00



Farklı Yaklaşımlar içindeyiz..
2015 yılına yeni hareketlerle başlıyoruz. Öncelikle Satürn Yay temaları hakim olacak. Adaleti sağlamak, düzen kurmak, haklı haksız tartışmaları yapmak, yerleşik bazı alışkanlıkları kuralları değiştirmek yılın konusu. Yılın ilk yarısı Jüpiter Aslan'dan dolayı keyiflere, eğlenceye çok fazla para harcamak, eğlenmek, vurdumduymazlık söz konusu, ancak ikinci yarısı Jüpiter Başak çok fazla çalıştıracak. Başak köleleşme, çok çalışma getirir, iş bitiricidir. Düzen kurmaya da yardım eder.

Yılın şanslı burçları:

İlk dönem: Burç veya yükselenleri Koç, Aslan, Yay, Kova, Teraziler. İkinci dönem ise: Bu burçlar Satürn'den ve Uranüs'den destek almaya devam ediyorlar. Yükselen Yay ise daha çok çalışacak ancak kariyerde başarılı olacak. Jüpiter'den dolayı ise, şanslı burçlar arasına Başak, Oğlak, Boğa burçları da ekleniyor. Balıklar yılın ikinci yarısı daha gerçekçi olmaları gerekiyor.

Yılın ilk dönemleri, Ocak ortalarına kadar daha çok geleneksel partiler, organizasyonlar, işle ilgili sorumluluklar, para kazançlarıyla geçebilir. Bahar aylarında daha çok yaratıcı, maddi konular keyiflere yönelik olabiliriz. Nisanda artık sert açıların etkisi biraz azalarak nefes aldırmaya başlayabilir. İlk haftaları heyecanlı, bize keyif veren, enerjik bir dönem mümkün. Haziran ve Temmuz ayları daha hareketli, bereketli, evci, aileci, hayattan keyif alan Venüs/Jüpiter, Aslan ihtişamıyla parlayan bir dönem. 29 Haziran-2 Temmuz Venüs/Jüpiter kavuşumu ve tepede Uranüs'le olumlu açılarıyla çok bereketli, heyecanlı, aşk, sevgi, eğitim, yabancılar, seyahatler para konularında olumlu olacak. Sonbaharda ilişkiler, mahkemeler hız kazanıyor ve yeni düzenler kuruluyor, çok fazla çalışmaya başlıyoruz. Son ayın son dönemleri ise, daha çok Satürn/Uranüs etkileşime geçmeye başlıyor ki bunun uzantılarını 2016 da görmeye başlıyoruz. Toplumsal reformlarda büyük organizasyonlarda gelecek dönemler için iyi kapılara işaret eder. Geçmişte yaşanılan acılar ve tecrübeler ışığında bugünler ve gelecek için gerekli değişimleri yaptırır. Bu durum mesleki, idari yönetim, iktidar, kişisel alanda ve teknolojide etkilidir.

Önemli tarihleri not edin:
Merkür retrolar:

1) 21 Ocak - 11Şubat 2015 Kova (sosyal organizasyonlar, grup aktiviteleri, dernek, cemiyet haberleri, toplumsal olaylarla ilgili sorunlar, sinirsel gerginlik, sabit görüşler, aksaklıklar) burcunda merkür gerilemesi gerçekleşiyor.
2) 19 Mayıs - 11 Haziran 2015 İkizler ((kardeşler, eğitim, basın, medya, ticari konular, iletişim, dedikodu, bilgisayar, otomobil, aletler le ilgili aksaklıklar, dağınıklık, sorunlar) burcunda merkür retro.
3)17 Eylül - 9 Ekim 2015 Terazi (ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar, işbirliği, mahkemeler, sanatsal etkinliklerle ilgili düzensizlik, aksaklıklar, kararsızlık, sorunlar) burcunda merkür gerilemesi gerçekleşiyor.

Tutulmalar:
Güneş Tutulması:
20 Mart 2015 11:46 da 29 derece Balık (maneviyat, fedakarlık, ruhsallık) burcunda tutulacak, Scheat (kanatlı at) Satürn doğasında bir sabit yıldızla kavuşum yapacak.
13 Eylül 2015 saat 9:55 de 20 derecede Başak (detay, düzen,sağlık) burcunda tutulma gerçekleşecek. Denebola adlı satürn-venüs doğasında bir sabit yıldızla kavuşum yapacak.

Ay Tutulması:
4 Nisan 2015 saat, 15:01 de 14 derece Terazi (mahkemeler, ilişkiler) burcunda ay tutulması gerçekleşecek.
28 Eylül 2015 saat 5:48 de 4 derece Koç (savaş, mücadele, girişimler) burcunda ay tutulması gerçekleşecek.


Satürn bir kez daha Akrep burcuna girecek:
15 Haziran - 18 Eylül 2015 bu tarihler arasında Satürn bir kez daha dönüp Akrep burcuna girecek, geride bırakıp tam olarak bitiremediği konuları bitirecek. Akrep konularıyla bir kez daha çarpışacak, geridekileri temizleyip 2 Ağustosta retrodan çıkıp biraz nefes aldırırken, 18 Eylül'de Yay burcuna tekrar girecek ve 29 yıl bir daha Akrepe girmeyecek.

Jüpiter 11 Ağustos 2015 de Başak burcuna giriyor ve 9 Eylül 2016 ya kadar Başak'ta kalacak. Buna göre yılın ikinci yarısı daha çok çalışmak, sistem geliştirmek, detaylarla ilgilenmek, çözüm üretmek için burada. Topluma faydalı projeler üretmek, sağlıktan ekonomiye kadar sistem geliştirmek için yeni düzenler sağlanabilir.

Venüs Retro:
25 Temmuzdan 6 Eylül 2015 e kadar Venüs Retro (gerilemesi) yaşanacak. Bu dönemde ilişkilere dikkat etmek gerekebilir. Evlilikler, estetik operasyonları, kıyafet provalarını ve güzellikle, estetikle ilgili önemli işlerinizi bu döneme getirmeyin daha önce veya daha sonraya tarihleri alın.
2011 de gerçekleşmeye başlayan, ve yıllar içinde ciddi zorluklar yaşatan, Uranüs/Plüton (devrimsel dönüşümler (toplumsal, ulusal, global, kişisel) karesi ise sonuncu 11 Mart - 30 Mart 2015 de gerçekleşecek.
Yaz aylarından itibaren içki, uyuşturucu, bağımlılık yapan bu tür maddeleri hoş göstermek isteyen kötü niyetli kişiler, çeteler artabilir. Bu durumu düzene sokmak için sıkı bir çaba ve gayret gerekmektedir. Operasyonlar bu dönem artabilir. Bunun dışında, hayatımızda bizi olumsuz etkileyen alışkanlıkları, aşırılıkları da dengelemek, sabırlı olmayı öğrenmek daha çok kanunlara yakın hareket etmek için de törpüleneceğimiz dönemlerdeyiz.  Size önerim sağlığınızı varsa kiloları dikkate alın, her türlü konuda, finans da dahil olmak üzere plansız, programsız hareket etmeyin.  Önemsemediğiniz, üzerinde bile durmaya lüzum görmediğiniz sanki size uğramazmış gibi sandığınız meseleler hayatınızın önemli konusu haline gelebilirler. Yay burcunun pozitif ve inançlı olduğunu unutmayarak, asla inancınızı kaybetmeyin. 2015 yılında, hayatınızı yeniden değerlendirmenizi ve düzen kurmanızı diliyor, sağlıklı, huzurlu bir yıl diliyorum.

Talin Ağdere


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum