2015 yılında Yay burcunu neler bekliyor? (mutlaka yükselen burcunuzu okuyun)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:27:00

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – 2015 yılında, hayatınızı yeniden yapılandırmak, hayata atılmak adına sağlam şeyler yapabilirsiniz. Özellikle yükselen Yaylar, geçmişin karanlığından, aydınlığa çıkıp rahat nefes almaya başlıyorlar. Eğitimle ilgili şanslarınız var. Yeni şeyler öğrenmek, farklı kültürlere açılmak, insanlar tanımak, arkadaşlık edinmek dönemi. Onlardan da çok şey öğreneceksiniz. Deneyim ve bilgilerinden faydalanabilirsiniz. Daha çok yolculuk, seyahat, deniz aşırı yerlere gidebilir, hayatı farklı yönlerinden deneyimleyebilirsiniz. Kimileri ise, hukuki süreçlerle uğraştılar, mahkemeleri oldu. Bazılarının ise sağlığı bozuldu, fiziksel veya ruhsal tedaviler gördüler. Artık şanslı bir dönemdeler, bu kez Satürn’den destek, Uranüs'ten ise aydınlanıp yenilenerek rahatlayacaklar. Sürpriz aşklar yaşayabilir, hayatın keyfine varabilirler. Yüksek öğrenim görmek isteyenler bunu yurt dışına taşıyanlar, eğitime orada devam ettirenler içinde büyük şanslar var. Kitap yayınlamak, farklı bir çevreye, dünyaya açılmak isteyenlere de müjde bu yılı iyi değerlendirin. Mahkemeleri kazanma yönünden de şanslısınız. Ticaret hayatınız varsa uluslararası boyuta taşıyabilirsiniz. Medya sektörüyle ilgiliyseniz ya da sanatçı, senarist, yetenekleriniz doğrultusunda iş yapıyorsanız, sesinizi büyük bir kitleye duyurabilirsiniz. İkinci dönemler ise, kariyerde çok başarılı olacaksınız, çok çalışacak ancak sistem geliştireceksiniz. Daha disiplinli olacak bugüne kadar nasıl olsa yaparım diye ertelediğiniz şeylere sahip çıkacaksınız. Otoritelerden, anneden, patronlardan ve topluma hizmet eden kişilerden de destek almanız mümkün. Terfi etmek, müdür olmak, kendi işinizin patronu olmak çok mümkün. Yine bu dönemlerden itibaren büyük çıkıştasınız, evlilik de hayatınıza girebilir. Ev ve iş arasında sıkı mücadele de edebilirsiniz, zira işe odaklısınız, evinizi de ihmal etmemek gerekir. Kimileri ise bu dönemler anne olabilir. Kişisel haritanız da destekliyorsa, statünüz artabilir. Burçları Yay olanlar kendi istekleriyle sorumluluk alacaklar. Daha önce erteledikleri veya gönül etmedikleri ya da ciddi bakmadıkları konularda şimdilerde çok ciddiler. Dikkat dağınıklığı yaşayanlar bununla baş etmeye çalışacaklar.  Kilo ve damar hastalıkları, kalp, bacaklarda sorunlu olanlar, gut, tiroit hastaları daha sıkı önlem almalı, sık kontrole gitmeliler. Satürn zaman zaman güneşe baskı yapacak bu yüzden önleminizi alın ve kilo verin. Daha önce de ertelediğiniz önemli konularda sorumluluklar alacaksınız. Eğer söylemler, ifadelerinizde gerekli balansları yapar ve doğru kullanırsanız çok başarılı olursunuz. Doğru zamanda doğru sözler artık etkili olacak. Geçmiş döneme ait ne varsa olumsuz yansıyan huylar, zorluklar, kontrol edilemeyen konular bitecek. Henüz çözümlenmeyenler için Satürn size tekrar fırsat verecek, 15 Haziran/18 Eylül'de Satürn gerileyecek, geride kalanlar ve henüz bitmeyen konularda bu dönem sonuçlanır.

En yoğun ayınız: Ocak sonlarında, ev ve iş yükü sizi çok bunaltabilir. Kardeşlerle işbirliği yapmak kolay olmayabilir. Bu dönem karışıklık yaşamamak için önceden plan yapmalı, Ocak 20-12 Şubat 2015 arasını iyi ayarlamalısınız. Yine bu dönem, bilgisayarları yedeklemeli, araçları, aletleri önceden kontrol ettirmelisiniz. Olası sakarlıklara karşı da önlem almakta fayda var. Nisan ayı boyunca çok iş yüküne giriyorsunuz, bunlar bu dönem ağır gelebilir, sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Mayıs sonları ve Haziran aylarında, ödemeler, kardeşlerle ilgili paylaşımlar, toprakla ilgili konular, ortaklıklar, eşin anlaşmaları gündeme gelebilir. Ekim sonu, Kasım ayı boyunca, ailevi karışıklıklar, özel hayatınız ve ebeveynler yaşlılar ile ilgili karmaşa yaşayabilirsiniz. Para hesapları, kardeşlerle ilgili durumlarda dağınıklık mümkün.

En keyifli ayınız: Ocak ayında finansal açıdan keyifli bir ay sizin için. Alacakları tahsil etmek, daha çok tanınmak, müşteri kazanmak doğrultusunda faydalı işler yapılabilir, anlaşmalar, kontratlar imzalanabilir. Mart ayı boyunca, çok fazla çalışacaksınız belki ancak keyifli süreçler içindesiniz. Faydalı şeyler üretmek, yeteneklerinizi sergilemek konusunda şanslısınız. Çocuklarınızın da faaliyetleri, başarılı olduğu durumlar söz konusu. Onların aktiviteleri artıyor. Keyfinize, zevkinize, spora, aktivasyona vakit bulabilecek, sesinizi daha çok duyurabileceksiniz. Bu dönemler kilonuzu vermenin, yürüyüşlerin, diyetinde tam zamanı. Kendinize daha kaliteli vakit ayırabileceksiniz. 16 Mart'tan sonra gardırobu yenilemenin, kendinize yeni kıyafetler almanın, sağlık şartlarının düzenlemenin tam zamanı. İşle ilgili de artık Mart sonlarından itibaren düzenlemeler yapabilirsiniz. Nisan sonları ilişkiler ve evlilikler adına iyi bir dönem olabilir. Haziranın ortalarından itibaren, yolculuklar, seyahatler, farklı çevreler hayatınıza giriyor. Eğitimde çok başarılısınız, hatta sınavlar varsa kazanabilirsiniz. Kendinizi daha çok dış dünyaya açıyor kabukları kırıyorsunuz. Bu dönem mahkemeler varsa kazanılabilir. İyi değerlendirin oldukça yaratıcı olduğunuz ve dikkat çektiğiniz bir süreç.

13 Eylül 2015 de kariyer eviniz Başak'ta Güneş tutulması yaşanacak. Bu dönemlerde, ay sonlarına kadar kariyerde bir çıkış yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda, aile yakınlarınızın da evinizle ilgili finansal destek, bütçe planlaması yönünden katkıları da olabilir. Onlardan, ya da güçlü kişilerden, iş bilir kişilerden alacağınız destekler sizi rahatlatacak. Toplumsal amaçlı işlerde başarınız artacak.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com başvurabilir, bilgi alabilirler (doğum saatinizi ve yerinizi mutlaka belirtmelisiniz.) Harita yorumları oldukça kapsamlıdır.

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. her zaman ki gibi güzel iç açıcı yorumlar. elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık...

    YanıtlaSil