2015 yılında Yengeç burcunu neler bekliyor? (özellikle yükselen burcunuzu da okumalısınız)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:24:00

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) - 2015 yılında finansal anlamda kazançlara yöneliksiniz. Bir yandan da işle ilgili ağır sorumluluklar almış olabilirsiniz. İş alanında, düzenlemeler ve sınava tabi tutulma döneminiz de denilebilir. Bu konularda çeşitli problemlerle yüzleşme gerektirir. Çalışanlarınız arasında ya da patronlarla ilişkiler, stresli olmaya başlayabilir. İlişkide bulunduğunuz kişilere karşı saygı, uyumlu olabilmek, geçinmek çok önemlidir. Kimileri ise sağlıkla ilgili sorumluluklar alabilir. Eşin ya da babanın sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilir. Sağlığa çok para harcanması gerekebilir. Yapılan harcamalarda aşırıya da kaçılabilir. Sağlık sektörü çalışanı iseniz yeni sorumluluklar alabilir, görev değişikliği de yaşayabilirsiniz. Çalışma sektörünüzü daha çok yapılandırmak gerekiyor. Aynı zamanda pusuda yatan sağlıkla ilgili sorunlar varsa bu dönemler gündeme de gelebilir. Uzun süredir evcil hayvan almak bakımını üstlenmek istediğiniz ve sahip olduğunuz bir dönem olabilir. Yaz aylarına kadar olan süreçlerde, harcamalarınız artar, işyerinize, sağlığa, seyahatlere giden para gidişleri mümkün. Para da kazanabilirsiniz, yeni müşteriler de edinebilirsiniz. Yaz aylarından itibaren ise, eğitime çok fazla zaman ayıracak, hobisel faaliyetler edineceksiniz. Çocuklarınızın eğitimle ilgili konuları sizin için önemli olacak. Okul değişikliği yapabilirsiniz. Daha başarılı olmaları için eğitimcilerden destek alabilirsiniz. Kardeşlerle etkileşim, iletişim artacak. Onların desteklerini görebileceksiniz. Destek verirken eleştirilerine de maruz kalabilirsiniz. Eğitimden yana şanslarınız artıyor, sınavları verip istediğiniz okula yerleşme fırsatı edinebilirsiniz. Kurslar, yazışmalar, iletişim, bilgisayar, işletme, dergi, yayıncılık gibi konular yoğunlaşıyor. Yazarlar için verimlilik dönemi, bu dönem yazılarını, kitaplarını yayınlayabilirler. İnceleme, araştırma, seyahatler için imkan verir. Eğitim amaçlı yolculuklar, yer değişimleri de mümkün. Çevrenizde yaşanılan olaylar esnasında olumlu tecrübeler edinebilir, onların varlığının size fayda sağladığının da farkına varabilirsiniz. Ocak 20-12 Şubat 2015 Kova'daki Merkür retro da sağlıkla ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Geçmişte olmadığınız tedaviler, operasyonlar bu dönem gündeme gelebilir. Kredi almak isteyebilir, daha önce gerçekleştiremediğiniz işlemler, resmi dairelerle ilgili konuları tekrar ele alabilirsiniz. Retrodan sonra karar vermeye çalışın. Bu dönemde aldığınız kararları retrodan sonra tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz



En yoğun ayınız: 2011 de gerçekleşmeye başlayan, ve yıllar içinde ciddi zorluklar yaşatan, Uranüs/Plüton (devrimsel dönüşümler (toplumsal, ulusal, global, kişisel) karesi ise sonuncu 11 Mart - 30 Mart 2015 de gerçekleşecek. Bu dönem, karışık ve iş yoğunluğu içinde olabilirsiniz. Toplumun, patronun, müdürün otoritelerin baskısını üstünüzde hissederek kısıtlandığınızı düşünebilir, daha fazla özgürlük ve isyankar tavırlar sergileyebilirsiniz. Ancak sabır etmek gerekiyor. İlişkilerinize dikkat etmelisiniz. Kasım 2015 ayı boyunca, Satürn/Neptün sert açıları var bu durumda, işle ve çalışanlarla ilgili ya da sağlıkla ilgili karmaşa gündeme gelebilir. Özellikle, Mayıs aylarında, kontrol edilemeyen konular, sizi ve yakınlarınızı sıkıştırabilir.

En keyifli ayınız: Haziran sonlarına doğru finansal açıdan keyifli bir dönem yaşayabilirsiniz. Elinize para geçebilir, ev almak, yatırım yapmak için bunu kullanabilirsiniz. Kimileriniz ise çok istedikleri arabayı alabilirler. Dükkan, işyeri gibi almak istediğiniz bir yer için de para finanse edebilir ya da kredi alırsınız. Büyüklerinizden ya da baba gibi gördüğünüz bilir kişilerden destek alacaksınız. Bazılarınız ise kredilerini bitirme imkanı bulacak, terfi edecek, istedikleri müdür pozisyonuna gelebilecek. Bu dönem, Jüpiter Uranüs'le de çok güzel açıları var, finansal destek veriyor. Risk aldığınız konular, krize dönmeden fırsata çevirebilirsiniz. Aşkta ise artık daha şanslısınız, daha rahat hareket edebilirsiniz. Özellikle, Kasım sonu Aralık ayı boyunca tutkulu bir aşk gündeme gelebilir. Çok fazla kontrol edip yakıcı olmamaya gayret etmelisiniz.

Sizi yakından ilgilendiren Tutulmalar:

4 Nisan 2015 saat, 15:01 de 14 derece Terazi (mahkemeler, ortaklıklar, ilişkiler) burcunda ay tutulması gerçekleşecek. Ailevi konular, özel hayatınız, ev alma, taşınma, ebeveynlerle ilişkiler, evlilik konuları, yatırımlarla ilgili alacağınız sonuçlar olabilir. Geleceği hedefleyen karar aşaması.

28 Eylül 2015 saat 5:48 de 4 derece Koç (savaş, mücadele, girişimler) burcunda ay tutulması gerçekleşecek. Kariyeriniz, statü değişiminizle ilgili birtakım sonuçlar alabilirsiniz. Terfi edebilir, sınavı kazanabilir, eğitimde yükselebilirsiniz. Eğitimciler için güzel bir fırsat. Bu dönemler evle ilgili değişimler, taşınmalar da mümkün olabilir.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com başvurabilir, bilgi alabilirler (doğum saatinizi ve yerinizi mutlaka belirtmelisiniz.) Harita yorumları oldukça kapsamlıdır.

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum