2015 yılında Kova burcunu neler bekliyor? (mutlaka yükselen burcunuzu okuyun)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 19:02:00

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  2015 yılında artık farklı çevreler, gruplar içinde yer alabilirsiniz. İşle ilgili değişim mümkün olsa da, aynı işin devamı ancak farklı bir bölümünde de yer alabilirsiniz. Daha çok yabancılar, yurt dışından gelenler farklı kültürden olan kişiler hayatınızda olabilir. Onların sorumluluklarını alabilirsiniz. Grupça çalışmak, başkaları ile birlikte iş yapmak ve yükselme isteği ağır basacak. Daha önceki dönemde başlanan yükselme periyoduna devam edeceksiniz. Spor grupları, yabancılar, akademisyenler, hava yolları ile ilgili topluluklar, mahkemeler, hukukçular hayatınızda olabilir. Yurt dışı bağlantılı sergiler, sempozyumlar, fuarlar yine gündemde. Büyük organizasyonlar, kurumlar, toplumsal amaçlı faaliyetler yoğunlukta. Belki zaman zaman arkadaşlarınızın şartlarında kısıtlanmalar, ideal görüş farklılıkları, ilişkilerde sorunlar yaşansa da. Bu kez bir öncekinden farklı daha rahat, pozitif serbest hareket edeceksiniz. Çabuk vazgeçip, olayları pozitif yanlarından değerlendirebilirsiniz. Keyifli vakitler de  geçirebilirsiniz. Nede olsa artık Satürn iyicil bir burçta ve iyi yanlarını ortaya çıkarıyor. Yılın ilk yarısında, daha çok eşinizle birlikte güzel vakitler geçirebilecek, birbirinize destek olacaksınız. Finansal ortağınız ya da eşiniz varsa ondan aldığınız finansal destek çok işinize yarayacak. Kimileri için ise evlilikler gündemde. Davaları kazanmanız mümkün, iyi avukatlar sayesinde kazançlı çıkacaksınız. Sorunlu giden evliliklerden de boşanmalar gerçekleşebilir. Yabancılarla ortak işlere de girebilirsiniz. Olgun tavırlı kişilerden, ünlülerden, yönetmen, danışmanlardan, babanızdan, eşinizden, doktorunuzdan yardımlar görebilirsiniz.

En yoğun ayınız: Ocak sonlarına kadar çok yoğun ve kontrolü ele alamadığınız bir süreç. Bir çok iş temaları özellikle de başkalarına ait, size yük olan işleri yüklenmek durumunda kalabilirsiniz. 20 Ocak - 12 Şubat 2015 de burcunuzda gerçekleşen Merkür retro da kafanız karışabilir, ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz. Olmayacak ve zamanı gelmeyen şeyleri olsun diye diretmeniz yanlış olur. Önemli kararları vermeden önce iyice düşünmek gerekir. Bu yüzden retronun geçmesini bekleyin sonra karar verin. Çocuklarınız ve aşk hayatınızla ilgili netleşemezsiniz boşuna uğraşmayın. Mart- Nisan çok yoğun olacaksınız. Evde yapılması gereken sorumluklar ve hazırlıklarınız olabilir. Kendinizi tüketmeyin. Ekim-Kasım aylarında Satürn/Neptün karesinden dolayı finansal anlaşmalarda, işle ilgili konularda çok dikkat etmeli, hatalı hareketlerden dolayı kurban durumuna düşebilir, karmaşa yaşayabilirsiniz. İşinizi sağlama almadan hareket etmeyin.

En keyifli ayınız: Haziran ve Temmuz ayında çok keyiflisiniz. Eşinizle bir kez daha balayına çıkabilirsiniz. En romantik günler sizleri bekliyor. Bekarlar için evlilik, söz, nişan dönemleri olabilir. Büyük ortaklıklar, evlilikler, anlaşmalar, kontratlar bu dönem imzalanabilir. Parasal anlamda güçlü kişilerle işbirlikleri yapılıyor. Mahkemeler kazanılır, eşler anlaşmaya başlar, hatta mahkeme dışında da anlaşma mümkün olabilir. Dargın olunan kimselerle barışmak mümkün. Sosyal ilişkiler, yurt dışı gezileri, taşınmalar içinde iyi bir dönem olabilir. Bu güzel ve keyifli dönemin tadını çıkarın. 

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com başvurabilir, bilgi alabilirler (doğum saatinizi ve yerinizi mutlaka belirtmelisiniz.) Harita yorumları oldukça kapsamlıdır.

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum