2015 yılında İkizler burcunu neler bekliyor? (yükselen burçlarınızı da okumalısınız)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 16:57:00

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) - 2015 yılında sürekli yakın çevreden destek alacaksınız. Akrabalar, komşular, kuzen, kardeşler hepsi iş başındalar. Seyahatler ve eğitim yılınız da denilebilir. Çevre veya ev de değiştiriyor olabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin değilseniz sizin akrabanızdan kardeşinizden de destek görebilirsiniz. İşinizin de yolunda gittiğini söyleyebiliriz. Satürn baskısından kurtuldunuz. İş ve sağlık konularında çok zorladı sizi. En ağır yükü taşımış ve kambur taşımış olabilirsiniz. Ancak 24 ünden itibaren Yay'a geçince bir rahatlama olmuştur mutlaka. Patronlarla da daha rahat konuşabilirsiniz. Sizinle birlikte aynı yükü taşıyan iş arkadaşlarınızla da daha iyi geçinebilirsiniz.  Şimdi bekarsanız sıra geldi evlilik temalarına. Artık karşınızda eşinizin desteği var. Birlikte alacağınız sorumluluklar var. Ortaklıklar girebilir hayatınıza. Aslında Satürn döngüsünün 14. yılındasınız. Bu dönemde kişi bir süredir ilerlediği hayat yolunda artık yalnız değildir. Başkalarıyla birlikte, hareket etmeyi öğrenecektir. Bekarlar için evlilik dönemi başlıyor. İlişkilerinizde bazı konuları konuşma ve biraz daha sorumluluk alma zamanı geldi. Eşinizle ortak kararlar alarak, sözleşmeler yapabilirsiniz. Evlilikle ilgili yenilemek istediğiniz şeyleri birlikte çözebilirsiniz. Kimileriniz ise hayatına uzun bir süredir zorluk veren ve hiç umut kalmamış gibi görünen ilişkiyi bitirebilir. Bu sürpriz değil zaten bitmesi gerekenleri bitirmek için hukuki yola başvurabilir. Bu dönemlerde, hukuki konular, avukatlar, sözleşmeler, davalar hayatınıza girebilir. Yabancılar, uluslararası ortaklar, seyahatler ve taşınmalar söz konusu. Eğitimcilerden de destek alacağınız söylenebilir. Bu dönem eğitimle ilgili sınavlarda daha başarılı olmanız mümkün. Yılın ikinci dönemi ise, artık evde rahatlama, evin huzurun tadını çıkarmak isteyeceksiniz. Kimileri ise yeni ev alma dönemine girebilir, ya da huzur bulacaklar. Uzaklarda olanlar ise yuvasına uçacaktır. Evde misafir ağırlayacağınız bir süreçtesiniz. Bunu yaparken çok detaylara takılıp kendinizi ve eşinizi de tüketmeyin. Bazı aşırılıkları, abartıları da birlikte törpülemenin faydasını görecek, eski alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerektiğinin farkına varacaksınız. Hareketli, kıvrak zekalı, çabuk değişen yapınızdan dolayı zorlanmayacak hatta olgunlaşacak bir dönemdesiniz. Kimileri ise, uzun süredir istedikleri eve taşınabilir. Mal, mülk, miras konularıyla ilgilenebilir. Aile büyükleriyle, kardeşleriyle bir takım sorunları çözebilirler. Anne-çocuk ilişkisi ve karşılıklı yardımlaşmalar söz konusu.

En yoğun ayınız: Ocak ayında iş yoğunluğunuz devam ediyor, patronlarla iyi geçinmeye çalışın. Mart'dan 18 Mayıs'a kadar yoğun olacaksınız. Ancak 10 Nisan'dan itibaren yüzünüz gülmeye başlayacak. Dış görüntünüze, güzelliğinize, kıyafetlere para harcamaya başlayabilirsiniz. Estetik açıdan da kendinize güveniniz gelmeye başlayacak. Haziran ayında 19 Mayıs - 11 Haziran 2015 burcunuzda merkür retro olacak. Bu dönem, ev hayatınızla ilgili kardeşlerinizi yakın çevreyi de etkileyen değişimler yaşanabilir. Kasım-Aralık sonu 2015lerde ise, ilişkiler ve ortaklıklar açısından daha gerçekçi olmalı ve işinizi sağlama almalı, imzalara, hukuksal konulara dikkat etmelisiniz.  

En keyifli ayınız: Haziran ortalarından itibaren çok keyifli bir dönem yaşayabilirsiniz. Yakınlarınızla birlikte olmanın mutluluğu var. Seyahatler, geziler, aşk hayatınız çok keyifli olur. Romantik birliktelikler, zevk aldığınız kişilerle hayatın keyfini çıkarabilirsiniz. Eğitimde başarılı olacaksınız. İlişkiniz yoksa hayatınıza biri de girebilir. Çocukluk veya okul arkadaşınız yada geçmişten gelen, belki de yakından tanıdığınız biri de olabilir. Kardeşlerinizle karşılıklı destek var.

13 Eylül 2015 de Başak'ta yaşanacak tutulma, ev hayatınızı yakından ilgilendirebilir. Ebeveynleriniz, babanız ya da dedenizi, özel hayatınızı, aile geçmişinizi ve verilecek kararları anlatıyor olabilir. Miras ya da ev alım satımlarını gündeme getirebilir.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com başvurabilir, bilgi alabilirler (doğum saatinizi ve yerinizi mutlaka belirtmelisiniz.) Harita yorumları oldukça kapsamlıdır.

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 




  • Share:

You Might Also Like

0 yorum