2015 yılında Balık burcunu neler bekliyor? (mutlaka yükselen burcunuzu da okumalısınız)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 19:15:00

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  2015 yılında kariyerle ilgili konularda geçmişte sağlam temeller atılmış ve iyi çalışmalar gerçekleşmişse ektiklerinizi biçiyorsunuz, güçleniyorsunuz. Ancak kendi kişisel haritanızda zorlu açılar varsa, mecburi iş değişikliğine de işaret edebilir. İşinizde ya da üstünde uğraştığınız konularda sabır göstermeniz ve dik durmanız gereken süreçlerdir. Daha çok sorumluluk almak, topluma kendinizi kabul ettirmek her zamankinden daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. İş değiştirmek de gerekirse, daha çok spor alanında, medya sektöründe, ticari alanda yer alabilirsiniz. Pozitif enerjiler varsa, enerji üretebilmiş iseniz, işle ilgili mükafatınızı alma zamanı gelmiş demektir. Büyük bir sorumluluk almak, toplumda iyi bir izlenim bırakma için fırsattır. Yılın ilk yarısı, günlük işlerinizi yoluna koymakta son derece başarılı ve organize olabileceksiniz. Yaşamınıza bir amaç düzen ve genişlik getirir. İşlerinizi umduğunuzdan daha kolay yapabilirsiniz. İş yeri değiştirebilir, daha büyük bir yere geçebilirsiniz. Özellikle, Şubat sonlarından itibaren ve Haziran, Temmuz ayları sürpriz paralar kazanmanız mümkün. Şansınız dönecek belki de ikramiye kazanacaksınız ya da iş fırsatlarından faydalanacaksınız. Sağlık ve çevre koşullarınızı, şartlarınızı da düzenlemeniz mümkün. Ancak zaman zaman karaciğerinizi de yormamaya gayret edin, içki ilaç, vitamin tüketimini dengeleyin. İkinci yarısında ise, mahkemeler varsa kazanabilirsiniz. Eşit haklar, paylar, bütçe planlarını ayarlayabilir, kontratlar, anlaşmalar sağlayabilirsiniz. Evlenebilir ya da ciddi tarihler tespit edebilirsiniz. İyi ve zeki avukatlar işinizi çok hızlı ve akıllıca yapabilirler. Akıllı danışmanlar sayesinde işlerinizi düzene koyabilirsiniz.

En yoğun ayınız: Ocak sonlarında birçok iş temaları özellikle de başkalarına ait, size yük olan işleri yüklemek durumunda kalabilirsiniz. Sağlığa giden para harcamaları da mümkün olabilir. 20 Ocak - 12 Şubat 2015 Merkür retro sizi bazı konularda zorlayabilir. Kontrol dışı gelişen, düşmanlıklar, evle ilgili sorunlar, eşinizle ilgili karışıklıklar yaratabilir. Kontrol edilemediği için akışta kalmakta fayda var. Hiç bir konuda doğru karar vermek mümkün olmaz. Bu dönem arkanızdan laf üretebilir, dedikodu yapabilirler. Gizli düşmanlarınıza dikkat edin. Eylül ve Ekim aylarında mahkemeler, ortak kararlar, hukuki süreçler, müşterek hesaplar gündeminizi oyalayabilir. Özellikle, 17 Eylül - 9 Ekim 2015 Terazi burcunda merkür gerilemesi gerçekleşiyor. Bu dönemler geçmişteki olayların tekrar gündeme gelmesi demektir. Bu dönemler, mahkemeler, kararsızlıklar, tedaviler, mal mülk konuları gündeme gelebilir. Retro boyunca da kararlar net olmaz.  Değişkendir. Kasım sonlarına kadar karmaşalar, sizi yorabilir. Ancak retrodan sonra ise belki de eşinizle, babanızla, ortağınızla kazançları paylaşıyor, bütçenizi planlıyor, paylarınızı eşitliyor ve yoluna koyup düzenliyor olabilirsiniz.

En keyifli ayınız: Mayısın ikinci haftası keyifli bir süreç sizi bekliyor. Bebek sahibi olmak için hazırlıklarınızı tamamlıyorsunuz. Aileci, evci, keyifli ve samimi bir dönem geçirebilirsiniz. Haziran ayında evde dinlendiğiniz bir süreç olabilir. Temmuz sonuna kadar ise çocuklarınız la keyifli süreçler var. Sağlık ve iş şartlarınızda oldukça iyileştirici düzenler kuruluyor. Mahkemeden, hukuki süreçlerden para kazanmanız da mümkün. Tedaviler varsa olumlu cevaplar veriyor. 13 Ekimden itibaren ise ilişkilerden ortaklıklardan evliliklerden davalardan yana şanslarınız artıyor.

Önemli tarihler:

20 Mart 2015 11:46 da 29 derece burcunuzda gerçekleşecek bir Güneş tutulması yaşanacak. Maneviyat, fedakarlık, ruhsallık bu burcun özellikleri.  Doğurgan bir burç olan Balıktaki tutulmalar, kişisel konularınıza, çocuklarınızla ilgili konularda yeni açılımlar verebilir. Maneviyat ruhsallık artar, daha kabullenici olmak gerektiren temalar da yaşanabilir.
13 Eylül 2015 de kariyer eviniz Başak'ta Güneş tutulması yaşanacak. Evlilik ve davalar, ortaklıklar evinde gerçekleşen bu tutulmada, uzun süredir devam eden bir süreçte gelişen yenilikler, düzen temaları hayatınıza girebilir. Anlaşmaları gerçekleştirebilirsiniz.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com başvurabilir, bilgi alabilirler (doğum saatinizi ve yerinizi mutlaka belirtmelisiniz.) Harita yorumları oldukça kapsamlıdır.

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum