2015 yılında Aslan burçlarını neler bekliyor? (mutlaka yükselen burcunuzu da okumalısınız)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:34:00

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) - 2015 yılının eş şanslı burçlarından birisiniz. Kendi şansınızı kendiniz yaratıyorsunuz. En zor dönemleri bitirdiniz. Artık rahat nefes alacaksınız. Evliyseniz bu yıl çocuklarınızın istekleri, arzuları sizin için çok önemli bu yüzden onların istediği konulara eğiliyorsunuz. Onların eğitim temaları, evcil hayvanları, yurt dışı bağlantılı konuları, seyahatleri ve yetenekleriyle bir hayli yoğunlaşabilirsiniz. Sizin de bir zamanlar vakit geçirdiğiniz hobisel faaliyetleriniz artık hobi olmaktan çıkabilir, bu konuyu daha ciddiyetle ele alabilir, hatta finansal anlamda kazanca çevirebilirsiniz. Yılın ilk dönemi, kişisel gelişime odaklısınız. Daha çok gezmek,  yolculuklar, eğitsel konularla ilgilenmek, yabancı dil öğrenme, araştırma ihtiyacı artıyor. Yeni tecrübeler kazanmak istiyorsunuz, içiniz kıpır kıpır. Üzücü olayların bile olumlu yönlerini değerlendirebilirsiniz. Bir yandan eğitime diğer yandan da keyiflere yönelik hareket edebilirsiniz. Kilo alımına dikkat, ne yaparsanız yapın zor gidebilir bu kilolar. Bazılarınız ise, çocuk sahibi olmak için harekete geçtiniz. Hamile kalmak, tedavi olmak gündeminizde. Yılın ikinci yarısında ise, çok çalışacaksınız, köleleşeceksiniz diyebiliriz. Belki kazandığınız para yüzünden pek de keyiflere yönelik hareket edemeyeceksiniz, ya da gelen nakit, masraflarınıza gidebilir, ancak gelişim sağlayacak ve deneyim kazanıp uzmanlaşacaksınız. Toplumsal fayda getiren işler için uygun meslekler içinde olabilirsiniz. Son derece üretken bir döneminiz. Geçmişte alamadığınız, kayıp görünen paraları da tahsil edebilirsiniz. Babanızın serveti ya da geçmişten kalanlar bu dönem elinize geçebilir. Finansal riskler, alacak verecek konuları, hukuki durumlar varsa, Kasım aylarından Aralık sonlarına kadar sürecek bir dönemde sizi karmaşaya sürükleyebilir. İşinizle, ortağınızla ilgili alacaklarda netleşemeyebilirsiniz.

En yoğun ayınız: Ocak ayında iş yoğunluğunuz devam ediyor, yazı, sanat çalışmalarınız devam ediyor olabilir. Blok, dergi, internet yoğunluğunuz artıyor. Para kazançları da sağlayabilirsiniz.  Ocak sonlarında Merkür retro dönemleri, hukuki konular, davalar resmi dairelerle ilgili mevzular yoğunlaşabilir. Bazı konularda eşiniz, ortağınız, ve ya karşı tarafla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

En keyifli ayınız: Şubat sonlarında ortaklı konularda, eşinizle olan ilişkinizde yada hukuki süreçlerde fırsat elde edeceksiniz. Ani değişimlere yol açan bu durum, hiç ummadığınız şekilde şans getirmesi sürpriz sayılmaz. Aşkta da şansınız dönebilir. Yabancı kültürden, ya da uzak yerlerde yaşayan biriyle tanışabilir aniden aşık da olabilirsiniz. Uzun zamandır çıkarmak istediğiniz yazılarınız farklı çevreler tarafından desteklenebilir, dış dünyaya açılabilirsiniz. Kaybettiğinizi düşündüğünüz ya da ümidi kestiğiniz davanız aniden sizin lehinize sonuçlanabilir. Bu fırsatlar Haziran sonlarına kadar sürecek. 5 Haziran’dan itibaren, eğlenmek, sosyal ilişkileri canlandırmak, tanınmak, ortaya çıkmak, aşk yaşamak için güzel fırsatlar hayatınıza giriyor. Çok yaratıcı olacak, güzelliğiniz ve başarılarınızla konuşulacaksınız. Haziranın sonunda farklı yorumlarınızla gündemde olabilirsiniz. Organizasyon çalışmalarında da başarılısınız. Güzelleşecek, şık kıyafetler, giyinerek estetik kazanacaksınız. Hatta Temmuz ortalarında aradığınız işi bulabilir, uzun zamandır beklediğiniz finansal problemlerinize çare bulabilirsiniz. Çok istediğiniz, iletişim aletlerini, ihtiyaçları, işiniz için gerekli olan eşyaları satın alabilirsiniz. Özellikle 14 Ağustostaki burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla inanılmaz işler çıkarabilirsiniz. Eylül 18 inden itibaren Satürn tekrar Yaya girince geçmişin zorluğundan kurtulacaksınız.

13 Eylül 2015 de Başak'ta yaşanacak tutulma, yeni iş anlaşmaları, maaş, para kazançlarıyla ilgili olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz paraya da kavuşabilirsiniz.

Venüs Retro: 25 Temmuzdan 6 Eylül 2015 e kadar burcunuzda Venüs Retro (gerilemesi) yaşanacak. Bu dönemde ilişkilere dikkat etmek tekrar sorgulamak gerekebilir.  Evlilikler, estetik operasyonları, kıyafet provalarını, ev dekorasyonu ile ilgili önemli işlerinizi bu döneme getirmeyin, evlenmeyin, erteleyin, daha sonraki tarihlere alın. Venüs ilişkiler, aşk ve güzelliklerle ilgilidir, gerilediği tarihlerde yapılanlar daha sonra sorun getirebilir. Faydası ise, yaratıcılık verir. Bir konuya çok fazla derinleşebilirsiniz.  İlişkileri olmayanlar için yeni bir ilişkinin başlangıcına start verebilir. Ancak bu dönem başlanan hararetli ilişkiler retrodan sonra ateşi sönebiliyor. 

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com başvurabilir, bilgi alabilirler (doğum saatinizi ve yerinizi mutlaka belirtmelisiniz.) Harita yorumları oldukça kapsamlıdır.

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum