2016 yılında Aslanları neler bekliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:47:00


 
 
 
ASLAN BURCU  (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS)
(yükselen burcunuzu da okumalısınız)

Yeni yılın ilk dönemleri, çocuklara, aşk hayatına, ailenizin servetine, babayla ilgili konulara, keyiflere, hobisel faaliyetlere yoğunlaşmış olmalısınız. Spor aktivitelerine başlayabilir, gezebilir, yetenekleriniz doğrultusunda çalışmalar yapabilirsiniz. İlişkiler, hukuki konular gündeme gelebilir. 5 -25 Ocak 2016 da Merkür önce Kovada retroya girecek ve Oğlak burcunda retro devam edecek. Kovadayken ilişkilerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa konularda, anlaşmalarla ilgili gergin dönemler geçirebilirsiniz. Eşiniz, avukatınız ve ya karşınızdaki kişilerle finansal konularda anlaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Daha sonra Oğlak burcunda gerilediğinde geçmişte yaşanmış iş konuları gündeme gelebilir. Daha somut kararlar almak niyetindesiniz. Sorumluluklar artabilir. Çalışma arkadaşlarınızla durum değerlendirmesi yapılabilir. Çocukların eğitimi, seyahat planları spor etkinlikleri derken çok fazla koşuşturabilirsiniz. Ek işlerinize daha çok yer verebilirsiniz. Arkadaşlarla daha çok bir arada olabilir, keyifli planlar yapılabilir. Retrodan dolayı sinirlerinizi yıpratmamalı, kişisel bakımınıza, sağlığınıza önem vermelisiniz. Bünyenizi, kemiklerinizi güçlendirin. Bu dönem, kira, kiracılar, birlikte çalıştığınız ya da gün boyu birlikte olduğunuz kişilerin de sorunları olabilir. Başkalarının hizmet temalarını da yüklenmek durumunda kalabilir, daha fazla emek verebilirsiniz. Ocak ayı boyunca, işlerinize ve para kazançlarına yoğunlaşırken Şubat aylarında ise ilişkiler, sosyal organizasyonlar açısından olumlu bir dönemdesiniz. Hukuki konularda anlaşma sağlanırken, aşk hayatınız ve ilişkiler adına olumlu bir döneme girebilirsiniz. Taşınmalar gündeme gelebilir.

JÜPİTER şans gezegeni yılın ilk yarısında 9 Eylül 2016a kadar Başak burcunda kalacak. Bu dönem, para kazançlarınız önem kazanmakta!  Müşteriler, eğitimden gelen kazançlar kimi zaman keyifli kimi zaman yıpratıcı olarak devrede. Kazançlar dışında sigorta kapsamında işlerinizde yoluna girebilir. Devlet bağlantılı alacaklar tahsil edilebilir. Bu konularda araştırmalarınızı genişletirseniz ve bilirkişilerden yardım alırsanız kazançlı çıkabilirsiniz. Ayrıca iş, müşteri potansiyeliniz de artabilir. Kolay kazanmaktan ziyade, daha fazla mücadele ederek kazanmanız mümkün.  El becerisi yaratıcılık isteyen konulardan, basın medya bağlantılı alanlardan, eğitimden gelen para kazançlarınız olabilir.  Eğitim destek amaçlı harcamalar yapabilir, çocuklarınız varsa onların ihtiyaçlarına karşılık verebilirsiniz. Büyüklerden, yabancı ya da medya bağlantılı kişilerden gelen projeler kazanca dönüşebilir.  Özetle, para, iş, müşteri, sigorta, emeklilik ve alacaklar kapsamında şans sizden yana, iyi değerlendirin. Jüpiter’in bu yıl içinde Plüton’la (Mart-Temmuz 2016 dönemleri) güzel açıları olacak. Bu durumda ise,  finansal açıdan ve günlük yaşantınızda reformsal yenilenmeler içindesiniz. Devletle bağlantılı, vergi indirimi, alım satımlar, kanun ve yetkili kişilerden, avukat, hâkim, savcı, emlakçi gibi kişilerden yana menfaatler gelişebilir. Finansal açıdan herkesin hakkını alması mümkün. Ancak bir yandan Jüpiter’in Satürn’le daraltan açıları sizi zorlayabilir. Alacak ve verecek dengesi arasında zorlanabilirsiniz. Bu durumda gereksiz risk almamak, gereksiz para harcamamak ekonomi yapmak gerekebilir. Keyif aldığınız konularla ilgili zorlanabilirsiniz. Bir yandan ekonomi yapmak ve aşırılıkları törpülemek açıdan da faydalıdır. Yatırım yapanlar spekülatif konuların değişiminden dolayı zorlanabilir.

Satürn/Yay

Disiplinli öğretmen Satürn 2017 in sonuna kadar, 5. evinize Yay burcunda ilerlemekte. Artı yaratıcı yönleriniz hakkında daha çok bilgi edinip kendinizi tahlil edebilirsiniz. Kendinize güven geliştirmeyi öğrenebilir, daha çok dış dünyaya açılabilirsiniz. Aşk hayatınızı eğer ciddiye alırsanız daha olumlu ilerleyebilir. Ancak macera arıyorsanız, zordur, geçit vermez. Artık zor koşulların üstesinden gelerek, kaliteli işler üretmenin zamanı gelmiş demektir. Yeteneklerinizi sergilediğiniz konularda sorumluluk alabilirsiniz. Önceleri hobi olarak değerlendirdiğiniz konuları geliştirerek ciddiye alabilirsiniz. Daha önceden acıtan ya da ayrılığa sebep olan bir ilişki varsa yeniden ele alıp yapılandırma olanağı sağlayabilirsiniz. Ancak var olan ilişkide de çeşitli zorluğa da sebep olabilir. Yaşça veya tavırları olgun ya da medya bağlantılı kişilerle veya sporcularla birlikte çalışabilirsiniz. Bazen, aşkta çekiciliğin ve güçlü egonun işe yaramadığını fark edip ayaklarınızı yere basacak daha mantıklı düşüneceksiniz. Cinsel hayatınızda da birtakım zorluklar yaşanabilir. Yabancılar, farklı kültürler içinde var olabilirsiniz. Çocuk sahibi değilseniz artık gayret edebilir, dikkate alabilir bu konuda ciddi çalışmalara girişebilirsiniz. Bu dönemde çocuklarınızın eğitimi zorlaşabilir. Yetenekleriyle ilgili okullara, faaliyetlere girişebilirler. Sporu hobiden çok yaşam stili haline getirebilirsiniz. Uzun soluklu, spor merkezlerine üye olabilirsiniz. Kumar, şans oyunları, hukuki konular, parayla ilgili spekülatif konularda sorunlar çıkabilir. Risk almayın. Satürn Yay burcundayken ilk yıllarda, daha çok yolculuklar ve kendinizi geliştireceğiniz konular, hobiler, kurslar, (2014-2015) eğitim ön planda. İkinci yılı(2015-2016) ise, işte ve finansal anlamda ayağınızı yere basmalı kontrollü olmalı risk almamalısınız. Kendi kazançlarınıza yönelmeli. Üçüncü yılı, eğitimde, dergi, yayıncılılık sektöründe başarı var. Tanıdığınız kişilerle birlikte işler yapabilirsiniz. Hukuki konular varsa adalet yerini bulabilir. Eğitimde başarı elde ediyorsunuz. Kardeş veya akrabalardan destek gelebilir. Sosyal organizasyonlarda çok keyifli, halkla, çevreyle iyi iletişimler gerçekleşmekte. Satürn/Uranüs olumlu etkileşimi Özellikle, Ocak-Nisan 2016 da, Aralık 2016 ve ötesi çok etkili olacaktır.  Geçmişte yaşanılan olumsuz tecrübelerin bu dönemde iyileştirici, olumlu değişimleri yaptırmaya meyillidir. Eski ve yeni arasında köprü oluşturarak daha kalıcı ve yapıcı doğrular verebilir. İlişkiler, hukuksal değişimler ve taşınmalar gündeme gelebilir. Ayrıca bu dönemlere kadar, teknoloji, hukuki konular, akademik eğitim, astroloji, konularında geliştirici fırsatlar var. Değişik seyahatler de yapılabilir, farklı kültürden kişilerle tanışabilirsiniz.

 Haziran-Ekim 2016 Satürn/Neptün etkileşimi gündeme gelecektir. Bu dönemlerde, ortak paylaşımlar, kazançlar ve risk alınan konularda karışıklık yaşanabilir.  Finansal dağınıklıklar mümkün olabilir. Yatırımlara yönelirken yanlış kararlar alınmamalı, parayı doğru kullanmalı.

 DOLUNAY ASLAN!

 24 Ocak 2016 da burcunuzda gerçekleşen dolunayla Temmuz sonu başlayan ve bu tarihlerde hızlanan hukuki konuların sonuçlarını alabilirsiniz. İlişkiler anlaşmaya açık, taşınmalar gündeme gelebilir.

 Güneş Tutulması Balık burcunda!

 9 Mart saat 3:56 civarı 18 derece Balık burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dönem, parayla ilgili konular, kazançlar, alacaklar, alım satımlar, ortak paylaşımlar, başkalarının tarafından yapılan ödemeler olabilir.  Tutulmanın, Jüpiter’le kontağı, parayla etkileşimi, emlakçıları, avukatları, adaleti, hukukçu ve eğitimcileri anlatırken,  Satürn’le sert açısı, bazı engelleri aşmak için sabırlı olmanın ve risk almamanın önemini anlatmakta. Ancak Plüton’la da olumlu açıları, günlük yaşamın,  ev hayatının yeniden yapılanması, ruhsal ve finansal anlamda yenilenmeler olarak düşünülebilir. 

MARS 17 Nisan -30 Haziran 2016 dönemi RETRODA!
17 Nisan-27 Mayıs a kadar Yay burcunda, 27 Mayıs- 30 Haziran Akrep burcunda gerilemeye devam edecek ve 30 Haziran’da düzelecek.

Size etkisi nedir?
Ocak-Mart 2016 dönemi Mars Akrep ve Yay burcunda kalacak. Mart ayına kadar,  Akrep burcundayken, evle, toprakla, alım satımlarla ilgili mücadele içindesiniz. Anne baba ebeveynler için çok çalışmanız gerekebilir.  Yerleşimle ilgili problemler, aile içi gerginlikler mümkün olabilir. Evle ilgili güvenlik tedbirlerini arttırmanız faydalı olabilir. Bir yandan gelecekle ilgili projelerin adımlarını atabilirsiniz. İşinizi eve getirebilir çok fazla çalışabilirsiniz, becerikli olduğunuz dönem. Taşınabilir, evde değişiklik yapabilirsiniz. Anne baba için çok fazla tükenebilirsiniz. Marsın Jüpiter’le ve Plüton’la olumlu etkileşimi, enerji verecektir. Finansal olarak imkânlar artabilir, yapılacak çalışmalarda başarılı olma potansiyeli yüksek. Eğitim çalışmalarına daha fazla yer verebilirsiniz.  Savunma,  İkna etme gücünüz de çok fazla.  Ancak, saplantılı düşünceler, takıntılar sıkıntı yaratabilir. Duygusal durumlarda patlayıcı olma ihtimalinden uzak durmalı sürekli iğneleyici olmamaya çalışmalısınız. Aile büyüklerinizin sağlık durumu da gündeme gelebilir. Mart ayından itibaren Mars Yayda ise,  kişisel konulara yönelebilirsiniz. Cesur bir şekilde hareket edebilirsiniz. Kendinizi göstermek, ifade etmek, harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aşk ve cinsellik konusu da vurgulu olabilir. Risk alabilirsiniz, spora aktiviteye çok fazla yüklenebilirsiniz. Seminerler, hobisel etkinlikler, eğlenceli mekânlara fazla vakit ayırabilir, para harcayabilirsiniz. Abartılı davranabilirsiniz. Kendinize güven çok artar her şeyde iddialı olabilirsiniz. Geziler, uzak kısa yolculuklar mümkün. Ayrıca bu dönem, Satürn/Uranüs etkileşimi devrede, üstünde olduğunuz konularda başarılı olma imkânınız var. 17 Nisan-28 Mayıs 2016  (Mars Yay burcu retro) dönemi, yukarıdaki konularla ilgili beklemeler,  gecikmeler yaşanabilir.  Aşırı risk alınabilir, aşırı hırslı davranabilirsiniz, eğlenceyi, gezmeyi, macera ve hareketi abartabilirsiniz. Enerjinizi gereksizce dağıtabilirsiniz. Aşırı spordan dolayı yorulabilirsiniz. Döviz iniş çıkışlarına dikkat edilmeli, parayı akıllıca değerlendirmelisiniz. 28 Mayıs-30 Haziran dönemi (Mars Akrep retro)  ise,  evinizdeki güvenlikle ilgili temaları güçlendirmeli, tadilatları bitirmeli, geçmişi sürekli sorgulayarak kendinizi tüketmemelisiniz. Ev kazaları, sakarlıklara karşı dikkat edin, büyüklerinizin size daha fazla ihtiyacı olabilir bu dönemler ancak bıktırabilirler. Evde birikmiş işleri bitirmek için çok fazla çalışabilirsiniz. En iyisi 17 Nisan’a kadar işleri toparlamaya bakmalı ya da 30 Haziran’dan sonraya bırakmalısınız. 30 Haziran – 2 Ağustos’tan sonra çözülmeye başlayabilir.

YENİ AY ASLAN!

 3 Ağustos 2016da burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay’la birlikte şartlarınız günden güne yenileniyor. Başlangıçlar ve projeleriniz için hazırlıklarınızı tamamlamaya başlıyor, yeni organizasyonlara kucak açıyorsunuz. Seyahat planları, eğitim çalışmaları içinde olabilirsiniz.   

 Jüpiter/Terazi

 JÜPİTER, 2016 nın ikinci yarısında 9 Eylül’den itibaren 1 yıl boyunca Terazi burcunda! Bu dönemlerde, yakın çevrenizle ilişkilerinizi genişletebilirsiniz. Akrabalar, kardeşler, komşularla iletişiminiz artabilir, onlardan destek alabilirsiniz. Onların hayatında da birtakım olumlu gelişmeler var. Geçmiş konuları konuşmak temizlemek için fırsatınız var. Eğitimci iseniz bu yıl şanslısınız bu konuda fırsatlarınız artıyor. Eğitimde, sınavlarda, halkla ilişkilerde başarılı olacağınız söylenebilir. Gazetecilik, yazarlık, kitap, dergi çıkarma konusunda harekete geçmelisiniz, şans sizden yana olacak. Hukuki konular varsa davaların çözüme ulaşması çok daha kolay. Çocukluk arkadaşınız ya da size çok yakın olan birileri bir şekilde hayatınıza girebilir. Yayıncılık, medya bağlantılı işlere açıksınız. Kısa seyahatler, seminerler, sosyal medya, yazı yazmak paylaşmak, internet, blok çalışmaları hep var olacaklar. Etrafınızda size destek veren felsefi, ortaklığa hazır, adaletli ya da eğitimli, medyatik ve ya sanatçı kimlikli kişilerle anlaşmalara sözleşmelere açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Keyifli ortamlar ve keyifli bir yıl ne dersiniz?

 Bir yıl daha sona erdi ASLANLAR 2016’nın size yılın ilk yarısında, mal varlığı, sigorta ya da devlet kapsamından gelen alacaklar, yetenekleriniz doğrultusunda kazanç, müşteriler, iş anlaşmaları,  ikinci yarısında ise, yakınlarınızdan destekler, eğitimsel başarılar, basın medya bağlantılı olumlu ilişkiler, sosyal organizasyonlar getirmesini  sabırla bekleyin MUTLU YILLARJ

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti hakkında bilgi almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)

Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum