2016 yılında İkizler burcunu neler bekliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 13:56:00

 
İKİZLER  (21 MAYIS - 21 HAZİRAN)
(yükselen burcunuzu da okumalısınız)
Yeni yılın ilk dönemleri, çok çalışacaksınız, ortak paylaşımlar, alım satımlar, bankacılık işlemleri gündemde.  Birlikte yapılacak anlaşmalar dikkat çekiyor. 5 -25 Ocak 2016 da Merkür önce Kovada retroya girecek ve Oğlak burcunda retro devam edecek. Kovadayken, üstünde olduğunuz hukuki konulara yoğunlaşabilirsiniz, kendi bildiklerinizi dayatabilir, inatlaşabilir, isyankâr davranışlar içinde bulunabilirsiniz, kısa bir yolculuk planı gerçekleştirebilirsiniz, belki de önemli işleri bu dönem iptal etmek gerekebilir. Eğitimle ilgili bir çalışmanızı gündeme getirebilirsiniz. Daha sonra Oğlak burcunda gerilediğinde, iletişimde tamamen mantığı ön plana çıkarabilirsiniz. Kanunlar sizi sistemli ve kurallara göre hareket etmeniz için uyarıyor.  Bu dönem geçmişten gelen toprak, mal mülk, alım satımlarla ilgili konular gündeme geliyor. Alacak verecek konularınızı yeniden ele almak, başkalarına bağımlı olduğunuz konuları dikkatlice hareket ederek çözmek için uğraşabilirsiniz. Vergiler, harcamalar, davalar yoğunlaşabilir. Kayıplar, doğumlar, ölümler, tedaviler, yaşlılarla ilgili hastalıklar, toprakla ilgili konular gündeme gelebilir. Bankacılık ya da muhasebe, tapu dairesi, sigorta, krediler vb.. gibi sektörde çalışan iseniz, bu ara çok yoğunlaşacaksınız demektir.  Eşinize ortağınıza ait bir takım miras durumu da söz konusu olabilir. Pasaport çıkarma, vize almak, resmi daireler içinde evrak kovalamak, hazine bonosu, vergi, harçlar vb.. uğraşabilirsiniz. 12-13 Şubattan itibaren eğitim çalışmalarına seminerlere toplumsal konulara, panellere, kurslara, sosyal organizasyonlara, seyahatlere fazlasıyla yer verebilirsiniz. Tezinizi hazırlayabilir, proje ödevinizi teslim edebilir, kitabınızı yayınlayabilirsiniz. Uzaklarda yaşayan arkadaşlarınızla, sevgilinizle, çocuklarınızla görüşebilir, farklı çevrelere, kültürlere açılabilirsiniz. Medyanın içinde olduğu çalışmalara yoğunlaşabilir, ticaret konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bol bol gezecek değişik insanlarla bir arada olacaksınız.
JÜPİTER şans gezegeni yılın ilk yarısında 9 Eylül 2016a kadar, Başak burcunda özel hayatınızla ilgili şanslar getirmekte. Evinizin tertip düzeniyle daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni bir eve taşınmak, tadilat yapmak, farklı bir çevreye yerleşmek belki de yurt dışına, evi yenilemek, dekorasyon çalışmaları bu döneme denk gelebilir. Çalışmayı bırakabilir, evinizde dinlenmeye çekilebilir, huzur bulmaya, çevrenize alışmaya, bir takım eksiklikleri gidermeye çalışabilirsiniz. İşinizi evden yönetmek, aile bağlarınızı güçlendirmek için şansınız var. Ebeveynlerin size daha çok yardımları dokunabilir.  Hayatınızı emniyete alma, evlenme, güvenli bir yaşam kurmak isteyebilirsiniz. Mal, mülk, dükkan gibi bir taşınmaza sahip olma, toprağa para yatırma, iş olarak ekoloji ya da toprak ürünleriyle uğraşmak, emlakçılık yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizden, büyüklerinizden destek alabilirsiniz. Belki de bu yıl emekli olabilir, evinizde arzuladığınız vakti geçirmek istersiniz. Hayatınızı daha çok disipline almak, planlamak gerekebilir. Ebeveynlerin de dahil olduğu alım satımlar, toprağa ait konular, emlak la ilgili işleriniz bu dönem yoğunlaşabilir. Geçmişin bazı şeylerini bu dönem temizleyeceksiniz aslında.
Jüpiter’in bu yıl içinde Plüton’la (Mart-Temmuz 2016 dönemleri) güzel açıları olacak. Bu durumda ise, hukuki süreçleri çözmek, alım satımlarla ilgilenmek toprakla ilgili konularda faydalı olacaktır.  Kanun veya yetki sahibi kişilerle, avukatlarla ilişkiler gelişebilir. Özellikle ortaklaşa konularda herkesin yararına paylaşım yapılabilir. Devletin yarattığı bazı olanaklardan da faydalanabilirsiniz.  Özellikle borcunuz varsa taksitlendirmek, vergi indiriminden yararlanmak, emekli olmak gibi. Ancak bir yandan Jüpiter’in Satürn’le kariyer ve hukuki süreçler, ilişkiler adına daraltan zorlayan açıları var. Ortak kararlar almakta, anlaşmalar açısından zorlanabilirsiniz. Yine de akıllıca adımlar atmak yararınıza olacaktır. Zira karşınızdaki kişilere uyum göstermelisiniz aksi takdirde skandala varan durumlar ortaya çıkabilir. İş hayatınızda yanılgılara kayıplara sebep olabilir. Anneyle, aileyle, hukuki konularla, davalarla ilgili konularda sizi pasifleştiren durumlardan söz edilebilir.
Satürn/Yay

Disiplinli öğretmen Satürn iki yıl boyunca, ortaklaşa projeler, evlilikler, yakın arkadaşlar, taşınmalar, sözleşmeler, düşmanlarınız açısından sizi zorlayabilir. Babanız ya da eşin babası, yaşlılar, avukatlar, davalar açısından sıkıntılı bir süreç yaşanabilir. Eşinizle, ortağınızla anlaşmaya çalışmak ya da birlikte hareket etmek zaman zaman zorlaşabilir. Karşınızdakinin hayatında bir takım sıkıntılı bir süreç baş gösterebilir. Yolunda gitmeyen evlilik veya ortaklıklar test edilebilir. Bekârlar için ise evlilik gündeme gelebilir. Çözüm sürecine gitmeniz sizin için en doğrusu. Haziran-Ekim 2016 Satürn/Neptün etkileşimi gündeme gelecektir. Bu dönemlerde, geçmişten gelen kariyerle ilgili konuların dağınıklığı kriz haline dönüşebilir. Özellikle ortak projelerde, hukuk savaşında, evlilik sözleşmelerinde daha gerçekçi yaklaşılmalı, risk alınmamalıdır.
Olumlu etkiler de var!

Satürn/Uranüs olumlu etkileşimi gerçekleşiyor. Şubat 2016 dan itibaren Uranüs gezegeni, Satürn’le birlikte olumlu açılar almakta. İlerleme ve başarı zamanını da getirmekte.  Özellikle, Ocak-Nisan 2016 da, Aralık 2016 ve ötesi çok etkili olacaktır.  Değişim süreçlerini zorlanmadan yapabilmeniz, başarmanız için enerji ve cesaret veriyor. Grup çalışmaları, organizasyonlar, sosyal faaliyetler, gelecekle ilgili hedeflerinizde ilerleme açısından çok olumlu. Yenilenen arkadaş çevreniz, ekip çalışmaları hızla ilerlerken, önünüzdeki engelleri kaldırma açısından faydalı olabilir. Özellikle toplumsal reformlar ve büyük organizasyonlarda gelecek için sağlıklı kapılar açabilir.
9 Mart 2016 Balık burcundaki Güneş Tutulması hayatınızda önemli bir değişiklik yaşamanıza sebep olabilir. İş bulabilir, işe girebilir, kariyerde yükselebilir, yönetici pozisyonuna gelebilirsiniz. Aileyle ilgili konularda değişimler meydana gelebilir. Anne-baba, ebeveynlerin hayatındaki değişimler dikkat çekici olabilir. Onlara yardım etmeniz gerekebilir, İnsanlara karşı hassas olmanızı gerektiren konular olabilir. Daha önce göremediğiniz, önemsemediğiniz güdüsel davrandığınız konulara karşı daha gerçekçi bakmanız gerekebilir. Daha önce durumu kurtarmak veya sakınca yaratacağını düşünmediğiniz sakladığınız bir konu ortaya çıkabilir, işinize pisipisine çelme takılabilir. Bu yüzden ne varsa gözden geçirip önceden düzeltmelisiniz, sonradan pişman olmak faydasız. Zira bu tutulma, davaları, hukukçuları olgun kişileri, yaşlıları, babayı, devleti anlatan Satürn’le olumsuz etkileşimdedir. Prestij kaybına yol açabilir. Engeller, gecikmeler verebilir. Tutulmanın Plüton’la etkileşimi hırs ve dönüşüm getirebilir.
Yeni Ay İkizler burcu! 5 Haziran 2016 Yeni Ayla kendinize dönük özel konulara yönelebilirsiniz. Aşk hayatınız gündemde, sevmek sevilmek, gezmek, tatile gitmek, bakım yaptırmak mümkün olabilir.  18 Haziran civarı üzerinde olduğunuz bir takım konuları sonuçlandırabilirsiniz. Elinize para geçebilir.  Sizin için önemli bir şeyi satın almanız mümkün olabilir.
 
Girişimci MARS 17 Nisan -30 Haziran 2016 dönemi RETRODA!
17 Nisan-27 Mayıs a kadar Yay burcunda, 27 Mayıs- 30 Haziran Akrep burcunda gerilemeye devam edecek ve 30 Haziran’da düzelecek.
Size etkisi nedir?
Ocak-Mart 2016 dönemi Mars, Akrep ve Yay burcunda olacak. Mart ayına kadar Mars Akrepteyken, hayatınıza iş konuları, çok çalışmanız gereken durumlar, tedaviler, hastalıklar, birlikte çalıştığınız kişilerle mücadeleler girebilir. Hizmet etme, başkaları için çalışma gündeme gelirken, günlük işlerinizde oldukça faal bir dönem sizi bekliyor. Spor ve ağırlık çalışmaları yapabilirsiniz. Fiziksel aktivitelere katılabilirsiniz. İşverenler, yanınızda çalışan kişilerle de zorluklar, mücadele olabilir. Çeşitli tersliklerin de sizi bulması mümkün olabilir. Ayrıca evinizde beslediğiniz evcil hayvanınızın ya da hala veya amcalarla ilgili sağlık sorunları gündeme gelebilir. Eşinize ait bir takım hizmet temaları sizi yorabilir. Bu dönem sakarlıklara da dikkat etmek gerekir.  Nisan ortalarına kadar Mars Yay burcundayken, ortağa eşinize ait konular, ebeveynleri ilgilendiren hukuki süreçler olabilir. Mala mülke ait anlaşmaya çalıştığınız bir dönemi, evlilikle ilgili sözleşmeleri, boşanmaları da anlatabilir. Hukuki anlaşmalarda zorlanabilirsiniz, karşınızdakinin sözlerini dikkate almanız gerekebilir. Uzlaşı sağlamalısınız.  17 Nisan-28 Mayıs 2016 (Mars Yay burcu retro dönemi) yukarıda anlatılan Mars/Yay dönemi ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz, gecikmeler, beklemeler yaşanabilir.  İş ortaklığını hayata geçirmeye uğraşıyor olabilirsiniz. Düşünmeden başkalarını kıracak davranışlar yaparsanız karşınızdakilerin, düşmanlığını kazanabilirsiniz. Rekabet etmeniz gerekebilir, davalarda şansınız azalabilir. Her şey yavaş ilerleyebilir. İlişkilerde riskli kararlar alınabilir. 28 Mayıs-30 Haziran (Mars Akrep burcunda retro) dönemi ise, tekrar günlük iş temponuza dönebilirsiniz. Gözden kaçırdığınız şeyler varsa daha dikkatli bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Birçok işi projeyi bitirmeye çalışabilir bu konulara yoğunlaşabilirsiniz. Ancak sabırlı olmalı ve sinirlerinize hâkim olmalısınız. Sağlıkla ilgili geçmişten gelen sorunlar varsa(prostat, hemoroit, fissür, cinsel organlar vb…) bu dönem daha dikkatli olmalısı, tedaviyi titizlikle ele alıp, ihmal etmemelisiniz. En iyisi yukarıda anlattığım tüm konuları 17 Nisan’a kadar gerçekleştirmeye çalışın ancak başaramadıysanız 30 Haziran’dan sonraya bırakın. Aksi takdirde Anlaşma yapmakta, kontrat gerçekleştirmekte uzlaşmakta, tedavi, operasyon süreçlerinde zorlanabilirsiniz.  Yanınızda çalışanlar, ya da gün boyu birlikte olduğunuz kişilerin işleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.  30 Haziran-3 Ağustos sürecinde daha rahat çözülmeye başladığını ve hızlandığınızı göreceksiniz. Ancak yine de Eylül- Ekim ayından itibaren her şey daha rahat ilerlemeye başlayabilir.
Güneş Tutulması BAŞAK burcunda!
1 Eylül 2016 da Başak burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Taşınabilirsiniz, evde tadilat yapmanız mümkün. Evinize yerleşebilirsiniz. Bebek sahibi olmak için hazırlık yapabilirsiniz. Hatta hamile kalmanız da mümkün olabilir. Ailenin içinde olduğu konular, ebeveynlerle birlikte geçmişten gelen sorunlar varsa çözebilirsiniz. Annenin, babanın içinde olduğu yerleşim konuları, alım satımlar gerçekleşebilir.  Mücadele ve zorlukla da olsa, yenilenmeler var. Özellikle bitişler ve başlangıçlar dikkat çekiyor.
JÜPİTER 2016 nın ikinci yarısında, 9 Eylül’den itibaren 1 yıl boyunca sizi bazı konularda daha şanslı kılıyor. Artık sahnedesiniz, çok daha fazla görünür hale geleceksiniz. Aşk hayatı bu dönem gündemde, daha çok keyiflere vakit ayırmak, gezmek, spor yapmak, eşinizle hayat ortağınızla daha çok birlikte olmak için sebepleriniz var. Bu yıl çocuk sahibi olmak istiyorsanız haritanız da destekliyorsa mümkün olabilir. Çocuklarınız varsa bu yıl onların başarıları, yetenekli olduğu konulara daha çok eğilebilirsiniz. Onların aşk hayatı da gündeme gelebilir. Çok gezersiniz. Hayatın anlamı, tadına varmak istiyorsanız bu dönem gerçekleştirebilirsiniz. Sergi, sinema, kurslar, spor merkezleri gibi etkinlikler, hobisel faaliyetler tam da size göre bu dönemler. Daha çok meydana çıkmak, görünmek, tanınmak, sahnede var olduğunuz bir yıl. Oldukça keyifli bir yılı iyi değerlendirin. Spor faaliyetlerinde, yarışmalarda başarılı olmanız da mümkün. Ayrıca spekülatif konularda (tahvil, bono, borsa, döviz, şans oyunları vb..) talih size de gülebilir. Ailenizin servetinin artacağı bir dönem olabilir.
İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY! 14 Aralık 2016 da özellikle Mayıs-Haziran dönemi başlayan ve Aralık ayında hızlanan konuların sonuçlarını alabilirsiniz.  Anlaşmalar, sözleşmeler, parayla mal-mülk ile ilgili bağlantılar gündeme gelebilir.  Üstünüzden bir yük atabilirsiniz. Bu dönem, daha mantıklı riskten uzak (Jüpiter/Satürn) kalıcı yatırımlar yapılabilir. Eşinizle, ortağınızla planlar yapabilirsiniz. Birbirinize destek olabilirsiniz.
Bir yıl daha sona erdi İKİZLER, 2016’nın size yılın ilk yarısında aile kurmak, geçmişten gelen sorunları çözmek, alım satımları gerçekleştirmek, yerleşmek, taşınmak, evlenmek, hukuki sorunları çözmek, ikinci yarısında ise, bebek sahibi olmak, aşk yaşamak, gezmek, çocuklarınızın başarılarına odaklanmak, hayatın nimetlerinden faydalanmak, spor faaliyetlerine odaklanmak, yarışma kazanmak, hobisel faaliyetlere yoğunlaşmak, seminerler ve organizasyonları düzenlemek için  şans getirmesini sabırla bekleyin MUTLU YILLARJ
Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti hakkında bilgi almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com dan (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati.
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com  








 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum