2016 yılında Boğaları neler bekliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 13:34:00



 BOĞA BURCU (21 NİSAN – 20 MAYIS)
(yükselen burcunuzu da okumalısınız)
 
Yeni yılın ilk dönemleri, farklı çevreler, kültürlerle birliktelik artabilir. Yurt dışı bağlantılı temalar, yolculuklar, sürekli bir iletişim gündeme gelebilir. Yayıncılık medya, uluslar arası temalar yoğunlukta. Finansal yatırımlara yöneltecek kişilerle bir arada olabilir, hayatını değiştirecek türden farklı ve faydalı görüşler alabilirsiniz.  Tedaviniz varsa özellikle bu dönem Venüs bölgeleriyle ilgili (göğüs, üreme organları, estetik) operasyon veya tedaviler gündeme gelebilir. Ruhsal anlamda tatminsizlik yaşamak, ilişkilerle ilgili olgunlaşmanın önemli olduğu bir dönemdir. Diğer yandan da ortaklaşa paylarda ortak para işlerinde önemli bir sorumluluk alınabilir.   Hukuki konular, mahkemeler, yasal konulara odaklısınız. Kimileri işiyle ilgili tazminatlar da olabilir, kimileri ise ortak ya da eşiyle ilgili paylaşımlara odaklı.  Bazıları ise seyahat acenteleriyle yoğunlaşmış olmalılar. 5 -25 Ocak 2016 da Merkür önce Kovada retroya girecek ve Oğlak burcunda retro devam edecek. Kovadayken, babanızla patronlarla etkileşim artabilir, kariyere odaklı anlaşmalar yapmak, görüşmeler yapmak gerekirken, üstünde olduğumuz konularda daha hırçın ve kendi bildiği doğrultuda hareket edebilir, başkalarının fikirlerini küçümseyebilirsiniz. Geçmişten gelen iş bağlantılı kişilerle projelerle yeniden karşılaşabilirsiniz. Daha sonra Oğlak burcunda gerilediğinde, iletişimde tamamen mantığı ön plana çıkarabiliriz.  Daha fazla organize ve disiplinli olarak yürütme kararı alabilir. Kanunlar, hukuki süreçler içinde yürütmek durumunda kalabilirsiniz. Uzaklarla ilgili konular, yolculuklar da bu süreçte tekrar gündeme gelebilir. Basın medya bağlantılı çalışmalar, uluslararası konulara, ticarete yoğunlaşabilirsiniz. Akademik eğitime, bilimsel konulara çok fazla yer verebilir, kitap çıkarmak, reklam vermek için çalışmaları hızlandırabilir, seminer, panellere katılabilirsiniz. Merkür retro olduğu için bu dönem tüm geçmişten gelen konular gündeminize geliyor. Uzaktaki akrabalarla birlikte olabilirsiniz. Ocak sonlarına doğru daha keyifli bir süreçtesiniz. Dövizle ilgili bağlantıların işlerinizin açılmasına fayda sağlayabilir. İşlerde canlılık Ocak-Şubat ayında dikkat çekebilir. Şubat ortalarına kadar ise, kendinizi çok daha rahat ve özgür hissedeceksiniz. Sosyalleşebilir, çok fazla gezebilirsiniz. Organizasyonlara katılabilir, düzenleyebilirsiniz. Sosyal katılımlar, grup aktiviteleri dikkat çekiyor.
JÜPİTER şans gezegeni yılın ilk yarısında 9 Eylül 2016a kadar Başak burcunda aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinizde ilerlemekte.  Yeteneklerinizi çok daha planlı bir şekilde sergileyebilirsiniz. El sanatlarıyla ilgili mesleklerde oldukça başarılı olabilir ve bu konuda para kazançları da elde edebilirsiniz. Kendinizden söz ettirecek, fark edileceksiniz. Aslında 5. Ev risk evidir. Aldığınız riskler doğrultusunda dikkatli, sabırlı ve plancı olmanız sayesinde karlı çıkabilir ekonomi yapabilir, hatta para biriktirebilirsiniz. Babanızın servetiyle ilgili düzenlemeler aileniz açıdan faydalı olabilir.  Hayatı daha ciddiye alacak, aşk hayatınızla ilgili gerçekçi planlar yapabileceksiniz. Yine bu yıl,  aşk ve cinsellik deneyimleriniz size çok şey katabilir. Farklı kültürden veya farklı çevrelerden, hayat felsefeleri olan kişilerle hayatınız renklenebilir.  Üretken bir dönemdesiniz, hasat zamanı geldi. Çocuklarınızla ilişkiler bu yıl önem kazanıyor. Ayrıca bu yıl çocuk sahibi olmak için çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz, şansınız artıyor. Tedaviler varsa yılın ikinci yarısı çok daha rahat ilerleyecektir.  Jüpiter’in bu yıl içinde Plüton’la (Mart-Temmuz 2016 dönemleri) güzel açıları olacak. Bu durumda ise, hukuki süreçleri çözmek, alım satımlarla ilgilenmek kazançlar adına faydalı olacaktır.  Kanun veya yetki sahibi kişilerle ilişkiler gelişebilir. Özellikle ortaklaşa konularda herkesin yararına paylaşım yapılabilir. Finansal ortaklıklar oluşurken vergi indirimlerinden ve devletin yarattığı bazı olanaklardan da faydalanabilirsiniz.  Özellikle kredi almakta zorlanacağınız bu yıllarda, bu dönem almanız kolaylaşır. Ancak bir yandan Jüpiter’in Satürn’le daraltan açıları zor görünse de bir bakıma hayatınızdaki aşırılıkları törpülemek hayatınızı bir düzene koymak açısından da faydalı olacaktır. Bütçenizi bilmek, dağınıklığınızı onarmak, harcamaları bilmek ve birikim yapmak açısından faydalı olabilir. Yine de istekleri ve harcamaları çok fazla abartmamalı, sınırlarınızı bilmelisiniz.
Satürn/Yay
Disiplinli öğretmen Satürn 2017 nin sonuna kadar, alım satımlar, toprakla ilgili konular, ortaklaşa paylaşımlar konusunda sizi zorlayabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz gerekebilir. Başkalarının kaynaklarından faydalanmak yerine kazançlara yönelmek daha avantajlı. Ayrıca sadece siz değil ortaklık kurduğunuz kişilerin, para ortağınızın, babanızın, büyüklerin de hayatında bir takım kısıtlamalar olabilir.  Hukuki süreçler, devlet bağlantılı konular, babayla iletişim, alım satımlar üzerine daha fazla yönelebilirsiniz. Başkalarının, yaşlı kişilerin hastalıklarından da söz edilebilir. Tedavileriniz varsa yapılmalıdır. En çok Haziran-Ekim 2016 Satürn/Neptün dönemi sizi yorabilir. Yaşadığınız bir takım sorunlar sıkıntı verebilir. Bu dönem bazı şeyler istediğiniz gibi yürümeyebilir. Devlet resmi dairelerle ilgili bir takım sorumluluklar yorabilir, özellikle geleceğe dair beklentilerinizde daha gerçekçi olmalısınız.
Satürn/Uranüs olumlu etkileşimi gerçekleşiyor. Şubat 2016dan itibaren bir süredir sizi sistemleri değiştiren,  eski kalıpları kıran yenileyen, özgürleştiren Uranüs gezegeni, Satürn’le birlikte olumlu açılar almakta. İlerleme ve başarı zamanını da getirmekte.  Özellikle, Ocak-Nisan 2016 da, Aralık 2016 ve ötesi çok etkili olacaktır.  Değişim süreçlerini zorlanmadan yapabilmenizi başarmanız için enerji ve cesaret veriyor. Önünüzdeki engelleri kaldırma açısından son derece faydalı olabilir, özellikle, geçmişte yaşanılan acılar ve tecrübeler ışığında bugün ve ilerisi için değişimler yapılabilir. İlerisi için pratik ve kalıcı doğruları bulabilirsiz. Yaşadığınız bazı engellerden çıkma, hızlı toparlanma ve yenilenme şanslarınız var.  Geçmişin korkularından kurtulabilir, içinde bulunduğunuz bir girdaptan çıkabilirsiniz.
Ay Tutulması Terazi burcunda!
23 Mart 2016 da 3 derece Terazi burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Bu dönem, şimdiye kadar anlamadığınız bazı şeyleri anlamak çok daha kolay olacak. Geri planda kalmak, finansal problemleri çözmek ve fedakârlık yapmak durumunda kalabilirsiniz, bu dönem. Kontrol edemediğiniz veya elde olmayan sebeplerden dolayı bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle dostlarınızdan sürekli birlikte olduğunuz arkadaşlardan, yakınlardan, komşulardan yardım görebilirsiniz. Eve veya bir işe konsantre olup çok çalışabilirsiniz, bir süre izolasyon içe kapanıklık verebilir. Bu dönem sağlığınıza dikkat etmelisiniz.
Yeni Ay BOĞA burcu! 6 Mayıs 2016 Yeni Ayla bir süredir bekleyen projelere odaklanmak isteyeceksiniz. O dönem gerçekleşen Merkür gerilemesi ile kardeşler veya yakın çevreyi ilgilendiren ya da ticari konularla ilgili para meselesini çözmeye kalkışabilirsiniz. Bir süre karar vermekte zorlanabilir, inatçı ve ön yargılı düşünebilirsiniz. Ancak 23 Mayıstan itibaren daha pratik ve sağduyulu doğru kararlar alabilirsiniz. Yine bu dönemler, çocuklarınızla iletişim artıyor, onların bir takım endişelerini de gösteriyor olabilir. 23 üne kadar ikna etmek zor olabilir. Aşk hayatınızla da ilgili tekrar düşünmek ve bir karar almak durumunda kalabilirsiniz. 22 Nisan, 19 - 23 Mayıs 2016 karar almak ve üstünde çalıştığınız projeleri yapılandırmak ve çözme zamanı denilebilir.  
MARS 17 Nisan -30 Haziran 2016 dönemi RETRODA!
17 Nisan-27 Mayıs a kadar Yay burcunda, 27 Mayıs- 30 Haziran Akrep burcunda gerilemeye devam edecek ve 30 Haziran’da düzelecek.
Size etkisi nedir?
Ocak-Mart 2016 dönemi Mars Akrep ve Yay burcunda olacak. Mart ayına kadar Mars Akrepteyken, hayatınıza ilişkiler, ortaklıklar, hukuki konular, sözleşmeler, geçmiş dönemlerden gelen, eşinizi aileyi ve ya iş ortağınızı ilgilendiren konulara odaklısınız. Anlaşmaya çalıştığınız bir dönem olaylara karşı çok fazla ön yargılı olmamaya, karşınızdaki kişilere düşmanlık beslememeye çalışmalı, paylaşıma açık olmalısınız. Mart ayından itibaren Mars Yay burcuna girince, alım satımlar, emlak işleri, bankayla ilişkiler, devlet daireleriyle ilgili işlemler hukuki konular olabilir.  Ayrıca tedaviler, operasyonlar, yaşlılarla ilgili sağlık sorunları, bitişler, başlangıçlar, doğumlar, ölümler ve bazı sorumlulukları kaldırmakta zorlanabilirsiniz. 17 Nisan-28 Mayıs 2016 (Mars Yay burcunda retro dönemi), Bu konularla ilgili derinleşebilirsiniz, gecikmeler, beklemeler yaşanabilir. Anlaşmada zorluklar yaşanabilir. Yapıcı ve uzlaşı içinde olmaya bakmalısınız, çözüm odaklı olmalı, esnemeye çalışmalısınız. İş ortaklığını hayata geçirmeye uğraşıyor olabilirsiniz. 28 Mayıs-30 Haziran (Mars Akrep burunda retro) dönemi ise Rekabet etmeniz gerekebilir, davalarda şansınız azalabilir. Her şey yavaş ilerleyebilir. İlişkilerde riskli kararlar alınabilir. Davalar umduğunuz gibi olmayabilir, ilişkilerle, sözleşmelerle ilgili acele ve riskli kararlar alınabilir. Dava açmak istiyorsanız bu süreç hiç uygun değil unutun. İlişkiler zor olmasa da düşmanca, olabilir karşınızdaki kişilerin baskıcı tavırları ile karşılaşabilirsiniz. Siz bazı şeyleri istediğiniz gibi anlamaya çalışabilirsiniz. Bu dönem sabırlı olmak, inatçı tavırlar sergilememek, esnemeye çalışmalısınız. Enerjiyi doğru kullanmak gerekir. En iyisi üstünde olduğunuz tüm bu konuları 17 Nisan’a kadar gerçekleştirmeye çalışın ancak başaramadıysanız 30 Haziran’dan sonraya bırakın. Aksi takdirde anlaşma yapmakta, kontrat gerçekleştirmekte uzlaşmakta, tedavi, operasyon süreçlerinde zorlanabilirsiniz.  30 Haziran-3 Ağustos sürecinde olayların daha rahat çözülmeye başladığını ve hızlandığınızı göreceksiniz.

Jüpiter/Terazi
JÜPİTER 2016 nın ikinci yarısında 9 Eylül’den itibaren Terazi burcuna giriyor. 1 yıl boyunca sizi bazı konularda daha şanslı kılıyor. İş bulmak, çalışmak var olan iş koşullarınızı yenilemek, iyileştirmek için Jüpiter bu yıl size destek veriyor. İşe girebilir, mevcut işinizi iyileştirebilirsiniz, maaşınız artabilir.  İşyerinizi taşıyabilir, düzen kurabilirsiniz.  Günlük işleri düzenlemek, tertipli olmak, birlikte olduğunuz kişilerle iyi ilişkiler kurmak adına önemli bir dönem. Ayrıca evcil hayvan alabilir, bakımını üstlenebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa sağlık durumu daha iyi olacak demektir. Şartlarını sağlamlaştırabilirsiniz. Sağlığınızı da bu yıl düzene koymak, beslenmenize dikkat etmek daha önemli. Bu yıl tedaviler açısından şanslısınız. Kilonuzu düzene koymak için şansınız var bunu kullanmalı karaciğer, pankreası, böbrekleri yormamalısınız. Giyim kuşama önem vermek, gardırobunuzu yenilemek, şeker dengenizi korumak, diyet yaparak fazlalıkları atmak adına iyi bir dönem. Yakınlar, akrabalar, dostlarınız, apartman görevlisi, hizmetliler, komşularla ve çevrenizle uyum sağlayabilir destek alabilirsiniz.  Fiziksel canlılık, güç ve isteğiniz artıyor.
BOĞA BURCUNDA DOLUNAY! 14 Kasım 2016 da özellikle Nisan-Mayıs dönemi başlayan ve Kasım ayında hızlanan konuların sonuçlarını alabilirsiniz.  Anlaşmalar, kontratlar, taşınmalar, ortaklıklar arasında parayla mal-mülk ile ilgili bağlantılar gündeme gelebilir.  Üstünüzden bir yük atabilirsiniz. Bu dönem, daha mantıklı (Jüpiter/Satürn) akılcı, kalıcı yatırımlar yapabilir, tedbirli hareket edebilirsiniz. Parayı, maddi konuları daha akılcı kullanmaya çalışabilirsiniz. Ayrıca tedaviler, operasyonlar varsa bu yıl çok daha başarılı olabilir.
Bir yıl daha sona erdi BOĞALAR,  2016’nın size yılın ilk yarısında aşk, çocuklarla işbirliği, keyifler, çocuk sahibi olmak, ikinci yarısında ise, iş, maddi olanaklar, iş yeri değişimi, sağlık, günlük işlerinizde başarı getirmesini sabırla bekleyin MUTLU YILLARJ
Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti hakkında bilgi almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)

Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com
 


 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum