2016 yılında Terazileri neler bekliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:29:00

 
 TERAZİ BURCU (24 EYLÜL - 23 EKİM)
(yükselen burcunuzu da okumalısınız)

Yeni yılın ilk dönemleri, evdesiniz. Aile bireylerinizle, çocuklarla, akrabalarla birlikte yapılacak, konuşulacak çok şey var. Bu ay alım satımlar, geçmişten gelen ve sizi endişelendiren tüm konuların konuşulması, görüşülmesi mümkün olabilir.   5 -25 Ocak 2016 da Merkür önce Kovada retroya girecek ve Oğlak burcunda retro devam edecek. Kovadayken, eğitsel çalışmalar, sergi, sempozyum, hobisel faaliyetler, çocuk sahibi olmak, aşk ve cinsellik konuları, yatırımlar, risk oluşturan faktörler konuşulabilir. Daha sonra Oğlak burcunda gerilediğinde geçmişten gelen, aile meselesi, kardeşleri, ailenin servetini, yakınlarınızı ilgilendiren durumları konuşmak, varsa hukuksal süreçleri yeniden ele almak değerlendirmek isteyebilirsiniz. Aileye, toprağa, mala, taşınmalara ait konular gündeme gelebilir. Özel hayatınızı tekrar organize etmek, evde yapılacak değişiklikler, aile arasındaki sorunların çözümü görüşülebilir. Henüz aydınlanmayan olaylar Ocak sonlarına doğru aydınlanabilir. Alım satımlar, hukuki konular anlaşmalarla ilgili çok daha hızlı bir süreç içine girebilirsiniz. Kardeşlerle ilişkilerde daha fazla ciddiyet, mesafeli bir tutum sözkonusu. İlişkiyi soğutan ya da sınır getiren bir süreç de olabilir. Onların hayatındaki bir takım sorumlulukların zorluğundan da bahsedilebilir. Özellikle, Ocak sonu Şubat ayında bu konulara çözüm getirmek, ailevi sorunları olumlu hale getirmek, dargınlıkları çözmek, dayanışmayı arttırmak ve huzuru yakalamak mümkün. Evde bir süredir yapılmayan dekoratif, tadilatla ilgili çalışmalar yapılabilir. Evinizi güzelleştirebilir, arzu ettiğiniz misafirleri ağırlayabilir, partiler düzenleyebilirsiniz.  Bir süredir görmediğiniz bir yakınınız akrabanızla çok fazla birlikte olabilirsiniz. Kimileri ise eve kapanıp çalışmalar, eğitsel faaliyetler yapabilir. Yeteneklerinizi ve kendinizi biraz daha rahat ifade edeceksiniz.

JÜPİTER şans gezegeni yılın ilk yarısında 9 Eylül 2016 a Başak burcunda sizin 12. Evinizde olacak. İçsel anlamda huzurlu bir dönem! Kendinizi keşif etmenin zamanı geldi. Korku ve endişelerle yüzleşip bakış açınızın sınırlarını genişlettiğiniz bir dönemdesiniz. Sadece kendinize değil başkalarının da yardıma ihtiyaç olduğunu düşünerek hareket edebilirsiniz.  Karşılıklı öğreticilik dönemi başlamıştır. Başkalarıyla bilgilerinizi paylaşabilirsiniz, onlarda sizinle. Eğitim amaçlı çalışmalarınızı, güçlendirebilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Astroloji, metafizik, nefes teknikler, yoga, meditasyon gibi çalışmaları öğrenme, katılma, araştırma isteğinde olabilirsiniz. Belki de meslek edinme açısından eğitim alabilirsiniz. İçe çekilerek bunları geliştireceksiniz. İçsel anlamda huzurlu bir dönemdesiniz. Daha önce var olan sağlık sorunlarınızı daha rahat aşma fırsatınız var. Kendi hoşlanmadığınız zararlı, yemek yeme, sigara, alkol ya da ilaç kullanma, bağımlılık gibi zararlı alışkanlıkları bırakma, kurtulma şansınız var. Gizli düşmanlıklar ve perde arkası oyunlar varsa bu kez koruma altındasınız. İhtiyaç sahibi kişilere yardım edebilir ve onlarında yardımını alabilirsiniz. Hastaneler, hapishaneler, eğitim dernekleri, merkezlerinde gönüllü çalışabilir, hemşirelik yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle çok daha fazla görüşebilir, onların ziyaretine gidebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı yolculuklara sık katılabilir, sosyal çevrelerden bir süre uzak kalabilirsiniz.  9 Eylül 2016 da Jüpiter burcunuza girene kadar elinizdeki işleri bitirin, teklifleri değerlendirin, tüm hazırlıklarınızı tamamlayın daha sonra sizi kimse durduramaz!

Jüpiter’in bu yıl içinde Plüton’la (Mart-Temmuz 2016 dönemleri) güzel açıları olacak. Bu durumda ise,  kardeşlerinizi yakınlarınızı ilgilendiren, alım satım, toprağa ait konular, özel hayatınıza, aile bireylerini içine alan mülk konuları, ya da mahkemeniz varsa, hukuksal süreçlerde streslerin daha çabuk çözülmesi mümkün olabilir.  Geçmişe ait konularda dönüşüm ve kökten çözümler mümkün.

Satürn/Yay

Disiplinli öğretmen Satürn 2017 in sonuna kadar, 3. evinizde Yay burcunda  olacak. Artık hayatınızda daha çok yakın çevre, kardeşlerin sorumlulukları baş gösterebilir. Onları daha çok anlamaya çalışmak ister ve birçok imtihandan geçebilirsiniz. Yakın çevre ile ilişkilerinizde zorluklar veya kısıtlanmışlık yaşayabilirsiniz. Bir süredir daha sık beraber olduğunuz kişilerden uzaklaşabilir ya da onların uzaklaştıklarını görebilirsiniz. Bu dönemde yeni tecrübeler kazanmaya ve çevrenize bakış açınızı değiştirmeye zorlayabilir. Direnmeden ya değişime ayak uydurmalı ya da bir süre uzaklaşmalısınız. Uzaktan belki olayları daha rahat değerlendirebilir yanlış doğruları ayırarak hareket edebilirsiniz. Kardeşinizin bu dönem taşınma, evden uzaklaşma gibi durumları olabilir. Seyahatler, uzaklar, ticaretle ilgili sorumluluk alınabilir. Eğitim çağında olanlar, eğitimcilerle stres yaşayabilir. Bazı engellerle karşılaşabilir. İşi daha sıkı tutmak gerekiyor. Belki de biraz ara vermek zorunda kalabilirsiniz. Kimileri için ise bu dönemde eğitimle ilgili kitap, tez, makale hazırlayabilir. Satürn Yay burcundayken ilk yıllarda, arkadaşlıklar, sosyal hayatınız canlı olabilir. Kardeşinizin,  geleceğe yönelik hedefleriyle ilgili sorumluluk alması mümkün olabilir. Farklı bir çevreyle iletişim kurmaya, tanışmaya çalışıyor olabilirsiniz. Kurs, eğitimde kalıcı işler daha çok sempozyumlar, seminerler, davetler, partiler var olabilir. Hukuki süreçlerde stresli bir dönem olsa da, Jüpiter/Plüton ve Jüpiter/Uranüs ün olumlu etkileriyle yenmeniz de mümkün.Daha kabullenici olacak bazı şeyleri sorgulamak istemeyeceksiniz, aslında biraz da yoruldunuz evde başınızı dinlemek size iyi geliyor.  Toplumdan bir süre izole olmak kendinizi tanımanız ve dinlemenizi de sağlıyor. Satürn/Uranüs olumlu etkileşimi özellikle, Ocak-Nisan 2016 da, Aralık 2016 ve ötesi çok etkili olacaktır.  Hukuki süreçlerle,  kariyerle, ebeveyn ve kardeşlerle ilgili konularda yenilenmeler getirebilir. Değişim süreçlerini zorlanmadan yapabilmenizi başarmanız için enerji ve cesaret veriyor. Yaratıcılık artıyor, iş anlaşmaları, ortaklıklar ve aşk ilişkileri de mümkün olabilir.

Haziran-Ekim 2016 Satürn/Neptün etkileşimi gündeme gelecektir. Bu dönemlerde, sağlığınıza dikkat etmelisiniz.  Bünyenizi güçlendirin, yakın çevrenin,  hukuki konuların eğitimsel temaların getirdiği sorunlar zayıf düşmenize sebep olabilir.

Ay Tutulması Terazi burcunda!

23 Mart 2016 da 3 derece Terazi burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Arzu ettiğiniz iş ve sağlık konularında amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Evlilik veya ortaklık ya da paranın içinde olduğu hukuki bir konuda, paylaşımlarda anlaşmaya varabilirsiniz.  Hatta evlilik teklifi alabilirsiniz, ani bir ilişki başlayabilir, ortaklık kurabilirsiniz. Diplomatik, uzlaşmacı, dengeli yaklaşabilir, barışı sağlayabilirsiniz.
MARS 17 Nisan -30 Haziran 2016 dönemi RETRODA!

17 Nisan-27 Mayıs a kadar Yay burcunda, 27 Mayıs- 30 Haziran Akrep burcunda gerilemeye devam edecek ve 30 Haziran’da düzelecek.
Size etkisi nedir?

Ocak-Mart 2016 dönemi, Mars Akrep ve Yay burcunda kalacak. Mart ayına kadar Mars Akrepte, finansal konular, mücadeleler, ortaklı veya hukuki konularda çok daha tutkulu olmak isteyebilirsiniz.  Kararlılık ve inatçı olma eğilimi verebilir. Kararlarınız kesin ve sabittir değişmez. Parasal konularda hırs yapabilir, ya hep ya hiç düşüncesiyle sabırla sonuna kadar ilerleyebilirsiniz. Ayrıca bu dönem harcamaları, masrafları kontrol etmek zor gelebilir. Mart ayından itibaren ise, Mars Yay burcunda, yakın çevre ile ilgili konular, yolculuklar, kardeş, kuzenlerle yoğunlaşmalar, gelgitler artar. Eğitim konularına yoğunlaşabilirsiniz. Etkinlikler, sempozyumlar, medya bağlantılı ya da hukuki konular, eğitimsel çalışmalar hızlanırken, internet yoluyla haberleşme de hızlanabilir. Çok fazla trafik içinde olabilir, sürekli yolculuk yapabilirsiniz. 17 Nisan-28 Mayıs 2016  (Mars Yay burcu retro) dönemi, yukarıdaki konularla ilgili beklemeler,  gecikmeler yaşanabilir. Başkalarıyla tartışmalara girilebilir. Sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz. Ne pahasına olursa olsun inancınız doğrultusunda adalete güvenerek hareket etmek istersiniz. Fanatik olabilirsiniz, cesur davranabilirsiniz. 28 Mayıs-30 Haziran (Mars Akrep burcu retro) dönemi ise, alım satımlar, hukuki konular, toprağa ait konular, kazançlarla, parayla, davalarla ilgili beklemeler yoğunluklar olabilir. Para konularında rekabet çekişme artabilir.  Hayatınızın bu bölümündeki önemli konuları 17 Nisan’a kadar gerçekleştirmeye çalışın ancak başaramadıysanız 30 Haziran’dan sonraya bırakın ki daha rahat ilerlesin.  30 Haziran’dan – 3 Ağustos’a kadar daha rahat çözülmeye başladığını ve hızlandığınızı göreceksiniz. Harcamaları kontrol altına alabilirsiniz.  Ekim’den itibaren yepyeni bir dönem.
Jüpiter/Terazi

JÜPİTER 2016 ın ikinci yarısında 9 Eylül’den itibaren 1 yıl boyunca Terazi burcunda!  12 senelik bir süreci geride bıraktınız, geçmişi temizlediniz, yüklerden kurtuldunuz, yeni arkadaşlarla daha aydınlık ve dengeli bir hayata başlıyorsunuz. İş kariyerle ilgili gelişmeler, avantajlar, seminer, organizasyonlar, halkla ilişkiler açısından çok olumlu bir dönem başlıyor. Yeteneklerinizi geliştirmek, ortaya çıkarmak, saklandığınız yerden çıkmak, genişlemek için fırsatlarınız var. Popülerlik kazanabilirsiniz. Başkaların tarafından sevilebilir destek verebilirsiniz. Yeni bir ilişki, ya da bebek sahibi olmak gündeme gelebilir. Harita destekliyorsa evlilik düşünülebilir. Gezmek, dış görüntünüzü yenilemek, estetik yaptırmak adına olumlu etkiler verecektir. Ayrıca, ruhsal olarak da yenilendiğiniz, ufkunuzun da genişlediği dönemdesiniz. Aşırı müsrifleşme açısından kontrollü olmaya çalışmak yeme içmeyi dengelemeye kilo almamaya dikkat etmelisiniz.  Eğitim almak, vermek, ayrıca kardeşlerden, ebeveynlerden de destek almak, ilişkileri yenilemek açısından şanslı bir döneme giriyorsunuz.

YENİ AY TERAZİ!

1 Ekim 2016 da burcunuzda Yeni Ay gerçekleşecek. Takip eden 4-5 gün içerisinde, hayatınızda yenilenmeler, tüm problemlerin çözümü kişisel gelişim yeni projelerin hayata geçmesi mümkün. Ayrıca para kazançlarınız gündemde, bu dönem dilediğiniz harcamayı yapmak eksiklerinizi tamamlamak ihtiyaçları karşılamak mümkün olabilir.

Bir yıl daha sona erdi TERAZİLER 2016’nın size yılın ilk yarısında alışkanlıklardan kurtulmak, geçmişin olumsuz yönlerini silmek, davaların sonlanması, ikinci yarısında ise, kişisel gelişim, iş, seyahat, eğitim, bebek, aşk getirmesini sabırla bekleyin MUTLU YILLARJ

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti hakkında bilgi almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum