2021 yılında Akrep burcu ve yükseleni Akrepler

By Talin Ağdere ile Astroloji - 21:57:00

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Sevgili Akrepler, Satürn artık 4. Evdedir ve dip noktadır. Dibe vurduğunuz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Ancak bilmelisiniz, ilerleyen dönemlerde ve yıllarda giderek yukarı tırmanmaya başlayacaksınız.  Geleceğin temellerini bu dönemler içinde atacaksınız. Satürn sizi ailenize, ebeveynlerinize özel hayatınıza yönlendirecek. Daha içe dönük olabilirsiniz. Eviniz, ebeveynleriniz ve aile yaşantınız,  yerleşimle ilgili sorumluluklar artabilir. Bu transit esnasında evliliğiniz, dışarıdaki hayat, geleceğiniz, kariyerinizle ilgili hedefler adına daha çok mücadele edebilirsiniz. Sağlam temeller atılması gereken süreçlerdesiniz. Bu dönem kariyerle de ilgili sorunlar olabilir. Bir seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. İki seçenekten biriyle hayatınıza devam edebilirsiniz. Özel hayatınıza ailevi konulara fazla eğilmekten dış dünyaya vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Yeni başlangıçlara fırsat veren bir dönemdir. Özellikle bu yıl şans gezegeni Jüpiter bazı konularda size yardımcı olacaktır. Sağlam temeller atmanız için olanaklar gelişebilir.

Jüpiter artık 2021 yılında sizi bazı konularda destekliyor. Bu yıl taşınmalar gündeme gelebilir. Kimileriniz evlenerek kiminiz ise ailenizle birlikte yer mekân değiştirebilirsiniz. Mal mülk yatırımlara yönelebilirsiniz. Ev sahibi olabilirsiniz.  İş değiştirebilirsiniz, işinizden farklı bir seçim yaparak yeni bir işe girişebilirsiniz. Satürn’ün de bu evde olduğunu düşünürsek eğer, hayatınızda bu yıldan başlayarak yeni temeller atabilirsiniz.  Ne istediğinizi bilerek harekete geçmelisiniz. Kimileri ise ailevi konulardaki sorunlar nedeniyle kendi hedeflerine ulaşmakta zorluk çekebilir, bir süre erteleyebilir. Aile içi gerginlikler de yaşanmış olabilir, Jüpiter’le birlikte var olan sorunlara çareler bulmak ve üstesinden gelmek de mümkün olabilir. Yuvanızda evinizde mekânınızda güvenliği sağlamak için önlemler alabilirsiniz. İşinizi evinizden idare edebilir, evde daha çok çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenizde size yardım edebilir. Psikolojik sorunlar varsa yardım alarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

28 Ocak 2021 dönemleri işinizle kariyerle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Kariyerde daha fazla görünür olabilirsiniz. Annenizin ya da hayatınızdaki bayanlarla ilgili sorunlar olabilir.  11 Şubat 2021 Kova burcu yeni aydan itibaren sizin için çok önemli konular var. Bitişler ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Ay sonuna kadar aile içinde bazı karışıklıklar yaşanabilir ancak yeni bir döneme giriş yapabilirsiniz. Taşınma süreçleriniz olabilir. Evinizin tadilatları bitebilir. Binanıza yeni temeller atılabilir.

Nisan 15- 27 dönemleri karşınızdaki kişilerden destek görmeye başlıyorsunuz. Evlilik kararları, teklifleri, ortaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Haziran ayının sonlarına doğru keyifler artıyor, uzaklara yönelebilirsiniz. Kariyer ya da evlilik hayatında kendinizi gösterebilir, dikkat çekebilirsiniz.

23 Ekim’den itibaren hayat enerjiniz artıyor, 4 Kasım’daki burcunuzdaki Yeni ayla birlikte gücünüzü enerjinizi doğru kullanabilir, projelerinize başlayabilir, kendi isteklerinize yönelebilirsiniz.

 Aşk:

Şubat ayının sonlarından itibaren aşk hayatınız canlanıyor. Daha keyifli ve canlısınız. Eğlenceli aktivitelere katılabilir, spor, sanat gibi faaliyetlere katılabilir, gezebilirsiniz. Romantik ve ayağınızı yerden kesecek türden aşklar yaşayabilirsiniz. Hayaller, duygular canlanabilir. Nisan ayında ise ilişkiler daha güvenli ve sağlam olabilir. Aşkınızdan, karşınızdaki kişilerden eşinizden destek alabilirsiniz. İlişkilerinizi daha canlı hale getirmelisiniz.

Jüpiter:

14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde aşkta canlılık var. Çocuklarınızın etrafınızdaki gençlerin hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Onların başarılarını keyifli dönemlerini görebilirsiniz. Seyahate, gezilere katılabilirsiniz. Eğlenceli aktiviteler spor sanat hobi uğraşlar olabilir. Bebek sahibi olabilirsiniz. Ailenin serveti artabilir, yatırımlardan karlı çıkabilirsiniz. Eğer bu dönem bazı şeyler yarım kaldıysa üzülmeyin 2022 yılının ilk yarısında daha güzel fırsatlar var!

Satürn/Uranüs (sert açı)

Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açılar var.

Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.

Bu (harita vaat ediyorsa) durumda, ilişki sorunları yaşanabilir, evlilik, ortaklık gibi konularda istikrarsız olabilirsiniz. Evlilik hayatınız monoton geçebilir, canlandırmalı, aşka ilişkiye yeni enerjiler katmalısınız.  Ani başlayan ilişkiler ani bir şekilde bitebilir. Daha dengeli davranılmalı, özellikle Aralık 2021 ayında. Ebeveyn aile içi sorunlarınızı ilişkilere yansıtmayın!

Tutulmalar: (Ayrıntıları o dönemler vereceğim).

26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde finansal konular, yatırımlar, vergi, burs, alım satım, krediler, ödemeler, hukuksal konular yoğunlaşabilir. Maddi ve manevi sahip olduklarınızla ilgili değişimler yenilikler stresler gündeme gelebilir.

19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulma sizi oldukça etkileyecektir. Zira karşıt evinizde gerçekleşmektedir. Eşinizin, partnerin hayatında bir takım değişimler gündeme gelebilir. İlişkilere daha fazla önem verme özen gösterme gerekliliği vardır. Bencilik yapmaktan uzak durmak gerekir. Evlilik ortaklık gibi konular daha çok ön plana gelir. Empati yeteneğinizi geliştirmeli karşınızdaki kişilerin isteklerine kulak vermelisiniz. Bu süreçlerde taşınma, evlenme, ayrılık kararları da alınabilir.

19 Aralık’tan itibaren yaşanacak olan Venüs retroda yakın çevrenizdeki kişilerin hayatında bir takım olumsuzluklar olabilir, onlarla geçimsizlik yaşayabilirsiniz. Yakınlarınızla uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. İlişkiler gündeme gelebilir eleştirilere maruz kalabilirsin iz. Çevreyle iyi uyum yakalanırsa sorunlar azalacaktır. 

2021 yılının sağlık, aşk, mutluluk, huzur, şans, bereket getirmesi dileğiyle… Mutlu yıllar🙏😊

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginize (doğum yerinizi de yazınız) ihtiyacım var. Örnek: 12.06.1994 Ankara, saat 16.45 gibi.... 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum