2021 yılında Kova burcu ve yükselen Kovalar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:04:00

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Sevgili Kovalar, 2021 yılından itibaren özellikle de Ocak sonu itibariyle güç sizde artık. Eskiye ait birçok şey geçerliliğini kaybediyor, yeni bir dönem başlıyor. Yıllardan sonra kişisel bir döngü başlıyor. Yeni kararlar almak, adımlar atmak, kendinize yoğunlaşmak ve odaklanmak zamanıdır. Kendinizden haberdar olmak ve düzelme dönemidir. Gelecekle ilgili artık neler yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Çalışma potansiyeliniz artabilir. Doğru ve yanlışları görerek sabırla başarıya doğru gidebilirsiniz. Olaylara daha gerçekçi yönden bakarak çözüm üretmek için harekete geçebilirsiniz. Kurallara kanunlara bağlı hareket edebilirsiniz. Bu dönem, yaşam gücünüz, motivasyon, yaşam kaliteniz önemli olacaktır.

2021 yılında Jüpiter kova burcunda olduğu için kişisel gelişim, seyahat, eğitim, finansal, hukuksal konularda zorluklardan sonra gelen fırsatlar sizi sevindirecek. Geçmişteki sorunları bitirerek yeni bir döneme geçiş yapabilirsiniz. Hayatınızda kendi lehinize gelişen bir dönem başlıyor. Hayatınızı kendi şartlarınızla kontrol edebilir, koşulları olanakları kendi isteğiniz doğrultusunda yönlendirebilirsiniz.  Kendi şansınızı yaratmak, kişisel gelişiminize önem vermek, gelişmek, yakınlarınızdan, kardeş akrabalardan destek almak, eşiniz ortağınız, karşınızdaki kişilerin olanaklarından faydalanmak da mümkün. Şans artık ön planda!

Daha iyi bir eğitim alabilir, iyimserliğiniz artabilir. Bu dönem yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Daha bireysel çalışmalara girişebilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmaları, seyahatler, eğitim avantajlarınız artabilir. Ufkunuzun genişlediği yeni şeyler kazandığınız süreçlerdir. Kimileriniz uzun süredir devam eden okulunuzu bitirebilirsiniz, başarı elde edebilirsiniz. Cesaretiniz de artıyor. Daha güvenli ve cesur hareket edebilirsiniz. Kimilerinin yeni bir hayata başlama yeni bir hayat kurma, yurt dışına gitme, yurtdışından gelme, yuvaya dönme, evlenme, çocuk sahibi olma gibi dönemleri olabilir. Sosyal ilişkileriniz, sosyal faaliyetler, toplum hayrına yapılan çalışmalar artabilir. Özellikle bahara doğru kilolara dikkat etmelisiniz.

11 Şubat’ta burcunuzdaki Yeni ay ile hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Geçmişteki projeler yeniden karşınıza çıkacaktır. Bunları yeniden değerlendirip projeleri harekete geçirebilirsiniz. Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmek isteyecek ona göre karar vereceksiniz zira aklınız Şubat 20, 21ne kadar karışık olabilir. Bundan sonra geriye dönüş yok önünüze bakacaksınız. Eğitsel faaliyetler, sınavlar, kişisel gelişim programları önemli olabilir. Hayatınızda yeni şeyler keşfedebilir, reformlar, buluşlar yapabilir, yurt dışı bağlantılı gruplara katılabilirsiniz. Okullarda dershanelerde ekip çalışmalarında yer alabilirsiniz.

30 Ocak – 21 Şubat 2021 Merkür retro olacak. Bu süreçlerde, bazı olaylara ve kişilere karşı daha sert mesafeli kalabilirsiniz. Kendi fikrinizden vazgeçmeyebilir, kendi bildiğinizde diretebilirsiniz. Söz geçirmek fikrinizi değiştirmek imkansız gibidir. Geçmişteki sorunları yeniden düzenlemek gerekebilir. Eski arkadaşlarınızı bu süreçlerde yeniden görebilirsiniz. Belki de bir şeyleri organize ediyorsunuz. Hayatınızda yeni başlangıçlar var.

23 Temmuz’da burcunuzdaki dolunay süreçlerinde artık bazı kararlar, konular netleşebilir. Sözleşmelere yönelebilirsiniz. Eşinizden, ortağınızdan destek alabilirsiniz. Hayat enerjiniz de artacaktır. Karşınızdaki kişilerin canlılığı sizi motive edecektir.

Aşk:

Şubat, Mayıs, Temmuz aylarında aşk hayatınız canlanıyor. Keyfiniz yerine geliyor. Daha hareketli bir süreçte olacaksınız. Havanız yerine gelecek! Tatillere gidebilir, eğlence hayatına daha çok odaklanabilirsiniz. Kimileriniz için evlilik dönemleri de olabilir.  KAD 5. Evinizde olduğundan aşk dışında bebek sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Çocukların gelişim programları aktiviteleri de olabilir. Hobisel faaliyetlere spora, eğitsel konulara, arkadaşlıklara vakit ayırabilirsiniz.

Jüpiter:

14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde yatırımlara girişebilirsiniz. İş konularından para kazanabilirsiniz. Gelirleriniz artabilir, bu gelirlerle iş kurabilirsiniz. İhtiyaçları karşılayabilirsiniz. Para kazançlarınız bereketli olabilir, sizde başkalarına yardım edebilirsiniz. Sanatsal ya da yetenekleriniz doğrultusunda çalıştığınız, kazandığınız paralar olabilir. İşte kazançlar ve yetenekler özellikle 2022 yılında daha da çok!

Satürn/Uranüs (sert açı)

Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.

Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.

Bu (haritanız vaat ediyorsa) durumda kişisel girişimler, başlangıçlar, aldığınız kararlarla, ebeveynlerinki uyuşmayabilir, çekişmeler, çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ailede yaşanan sorunlar psikolojik olarak sizi etkileyebilir, karamsarlık endişeye sebep olabilir, dış görüntünüze yansıyabilir. Bağlanma problemleri yaşayabilirsiniz. Yatırımlar ev sahibi olma gibi sorunlar büyüyebilir. Psikolojik destek gerekiyorsa almaktan çekinmeyin!

Tutulmalar: (Ayrıntıları o dönemler vereceğim).

26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde hayatınızda çok önemli kadersel değişiklikler olabilir. Bebek sahibi olabilirsiniz. Aşk hayatınız canlanabilir. Grup çalışmalarına girebilirsiniz. Gelecekle ilgili idealleriniz beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tatile gidebilirsiniz. Hobisel faaliyetlere girişebilirsiniz. Kişisel gelişim programlarına başlayabilirsiniz. Yatırımlar yapılabilir, aracılık hizmetleri verebilirsiniz.

19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulmada sert bir etkileşim var. Aile hayatı, anne/babanın hayatında karışıklıklar olabilir. Taşınmalar gündeme gelebilir. İş ve ev hayatınızda iniş çıkışlar olabilir. 

2021 yılının sağlık, aşk, mutluluk, huzur, şans, bereket getirmesi dileğiyle… Mutlu yıllar🙏😊

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginize (doğum yerinizi de yazınız) ihtiyacım var. Örnek: 12.06.1994 Ankara, saat 16.45 gibi.... 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum