2021 yılında İkizler burcu ve yükseleni ikizler

By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:44:00


İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Sevgili İkizler, bu yıl sorumluluk gezegeni Satürn ve şans gezegeni Jüpiter sizinle! Uzun süredir yaşadığınız psikolojik baskı, endişe ve korkulardan kurtuluyorsunuz!  12-13 yıldan bu yana belki de ilk defa nefes alacaksınız.  Hukuksal sorunlarınız varsa bu dönem artık sonlanıyor. Hayatınızda yurt dışına yönelik konular gündeme gelebilir. Basın Medya, yayıncılık, akademik çalışmalar, eğitim, hukuksal konularla ilgili bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Online dersler, tanıtımlar, konferanslar verilebilir.  Farklı kültürden kişilerle ilişkiler kurulabilir.  Eşinizin akrabalarıyla ilgili sorunları çözme şansınız artıyor.  Sistemi çözmeye oyunun kurallarını anlamaya ve maharetinizi kullanarak hareket etmeye çalışabilirsiniz.

Bu yıl kitabınızı yayınlayabilirsiniz, farklı kitlelere uluslararası alanlara adınızı duyurabilirsiniz. Akademik çalışmalar yapabilir, statünüzü yükseltebilirsiniz. Seyahatler hayatınızda daha yoğun olabilir. Hukuksal alanlarda yer alabilir hatta çalışabilirsiniz. Dünyaya sesinizi duyurabilirsiniz. Hava alanı, hava yolları, uçuşlar, uluslararası ticaret, internet çalışmaları, akademisyenlik, reklam, pazarlama alanları hayatınızın bir parçası olabilir. Bu alanlarda sorumluluklar alabilirsiniz.  Zihinsel olarak daha aktif olacaksınız.

Özgürlük bu yıl sizin için çok önemli. Konuşma, düşünce, yayın özgürlüğünüz öne çıkabilir. Kariyer adına eğitimler alınabilir, bir şeyleri yerli yerine oturtabilirsiniz. Öğrenme, araştırma adına merakınız daha fazla artabilir. Kurslara, eğitim merkezlerine başvurabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmalarınızı arttırıyorsunuz. Yurt dışı eğitim programları, üniversiteye giriş sınavları, üniversitede çalışmalar yapmak, lisans, mastır gibi konular yoğunlaşabilir. Doktoranızı yapabilirsiniz.

21 Mayıs’tan itibaren hayat enerjiniz artıyor. Zihinsel olarak çok aktif bir süreçtesiniz. Birden fazla işlere yönelerek sürekli hareket halinde olabilirsiniz.  hareketli süreçler sizi bekliyor. Kişisel konulara zaman ayırabilir, girişimleriniz için eyleme geçebilirsiniz. Sosyal ilişkileri güçlendirmek, eğitimsel projelere yönelmek, hareketli canlı olmak mümkün.

Merkür retro:

30 Mayıs-24 Haziran 2021 dönemleri Merkür İkizler burcunda retro olacaktır. Bu süreçlerde karar almakta zorlanabilirsiniz. Kafa karışıklığı dağınıklık ikilemler yaşanabilir. Birden fazla konulara girişim yapabilirsiniz. Hayatınızda birden fazla sorunlarda olabilir. Ailenizle ilintili ve kişisel sorunlarınız. Bunlar sizde karışıklık yaratabilir.  Eğitim, iletişim, ticari hukuksal, akrabalarla, yakınlarınızla ilgili zorluklar olabilir. Bir yolunu bulup işin içinden çıkabilirsiniz.

Aşk:

Jüpiter aşk evinizi de rahatlatıyor, destek veriyor. Keyiflerinize daha çok önem verebilirsiniz. Kahve içme, hobilere, spora, yeteneklerinize vakit ayırma ve keyif alma olanaklarınız gelişiyor. Mayıs ayında yeni birileriyle bile tanışabilirsiniz. Hayat biraz canlanır. Kendinize güven geldiğinden hevesli meraklı eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Ağustos ortasında aşkın keyfine diyecek yok! Tatil programlarıyla birlikte gelen aşklar size mutluluk verecektir. Kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Ekim ayında ise eşinizden destek alabilirsiniz. Sorunlar varsa çözülür. Tatile gidebilirsiniz. Sosyal hayatınız canlanır.

Jüpiter:

14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu dönemler kariyer döneminiz olacak. Mc/Jüpiter kavuşumu varsa bu dönem evlilik, bebek sahibi olma, yükselme, terfi etme, yöneticilik gibi konular bu yıl gündeminizde.  Annenizin de mutlu olduğu rahatladığı bir dönem olabilir. Yurt dışı bağlantılı çalışmalar yapabilirsiniz, doktora yapmak isteyenler içinde güzel bir dönem olabilir. İşle ilgili sıkıntılarınızı rahat aşabilir, çalışmaların karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Daha önce olmaz dediğiniz projeler ardından başarılar peş peşe gelebilir.

Satürn/Uranüs (sert açı)

Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.

Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz. 

Bu (harita vaat ediyorsa) tarihlerde, dini uhrevi konularında kendi inançlarınız ve başkalarının inançları arasında muhalefet çıkabilir. Ticari, hukuksal, yurtdışı, eğitimsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Seyahatler, uçuşlarla ilgiliyseniz zorluklar oluşabilir. Sürekli plan yapmaktan vazgeçip akışta kaldığınızda bir çıkış yolu bulunacaktır.

Tutulmalar: (Ayrıntıları o dönemler vereceğim).

10 Haziran 2021 de burcunuzdaki Güneş Tutulması dönemi, birden fazla konular kafa karıştırıcı olabilir. Girişimler, yeni başlangıçlar içinde olsanız bile kararsızlık, sinirlilik, dağınıklık söz konusu. Eve, yuvaya, ebeveynlerle ilgili konulara odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Girişimleriniz var, kişisel gelişim programlarına katılabilirsiniz. Yolculuk ya da eğitim kararları almak isteyebilirsiniz. Geçmişten gelen bir mevzu yeniden gündeme gelebilir. Ancak KAD yönünde olan tutulmalar yükselme ve başarıları da beraberinde getirebilir, hayatınızda karışık gibi görünen olaylar hayırlı sonuçlanabilir.

26 Mayıs, 4 Aralık’ta Yay burcu ay ve güneş tutulmaları ilişkiler, sözleşmeler, eşinizle ilgili konular, evlilikler, ortaklıklar, karşınızdaki kişilerin girişimleri olabilir. Hukuksal konular varsa bu dönem yoğunlaşabilir. Tatil ya da taşınmalar gerçekleşebilir.  19 Kasım’daki tutulmada işleriniz yoğunlaşabilir, kontrolsüz plansız gelişen sağlık sorunlarına, harcamalara dikkat etmelisiniz. Aralık ayında ise maddi ya da manevi zararlarınız olabilir,  paranızın değeri düşebilir ya da bir şeyi olduğundan daha ucuza satabilirsiniz.  Eşinizin, ortağınızın finansal zararları olabilir. Borsadaki hisse senetlerinden zarar edebilirsiniz.  Bu yüzden 19 Aralık’tan itibaren risk almamalısınız. Olumlu açıdan düşünürsek eğer bu dönem yeniden ev kredileri, faizler çok düşebilir yatırıma gidebilirsiniz, eski bir evi ucuza alabilirsiniz.

19 Aralık’ta başlayan Venüs retro dönemleri finansal krizler dışında tedaviler, resmi daire, devlet bağlantılı konular, miras, tazminat gibi işlerinizde olabilir.  Kredi affı gelebilir, ödemeniz kolaylaşabilir.

2021 yılının sağlık, aşk, mutluluk, huzur, şans, bereket getirmesi dileğiyle… Mutlu yıllar😍🙏

 Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginize (doğum yerinizi de yazınız) ihtiyacım var. Örnek: 12.06.1994 Ankara, saat 16.45 gibi.... 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum