2021 yılında Aslan burcu ve yükselen Aslanlar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:21:00


ASLAN:(23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) – Sevgili Aslanlar, Satürn ve Jüpiter artık 7. Evinizde bulunmaktadır.  Yaşam içinde karşılaştığınız önemli transitlerden biridir. On dört yıl öncesine kadar hesaplaşma ve değişimler sizinle ilgili iken artık bundan sonra dışa açılmak birebir insanlarla birlikte olmak mümkündür. Artık daha çok insanlarla ilişkilerde uyum sağlamaya çalışmak, sen ben ilişkisini dengede tutmak, egoyu kontrol etmek ve kendini keşfetme zamanıdır. Başkalarının gözünden kendinizi görmeniz karşıt görüşlere, eleştirilere açık olmanız gerekebilir. Evlilikler, ortaklıklar, birlikte yapılan çalışmalar gündeme gelebilir. Hayatınızı, evinizi birileriyle paylaşabilir, taşınabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin hayatında önemli sorumluluklar ağır yükler, sağlık sorunları olabilir sizde onlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Birbirinize destek alıp verebilirsiniz. İlişkileri dengede tutmayı öğrenme zamanı gelmiştir. Belki de birbirinizi daha iyi tanıma süreçleridir, iyisiyle kötüsüyle. Bu dönem yapılan ortaklıklar evlilikler sağlam ve kalıcı olabilir. Ortaklı projelere adımlar atılabilir. Karşınızda güçlü kişilerle işbirliğine gidilebilir.

Hukuksal sorunlar, avukatlı işleriniz varsa yıllardan sonra davayı kazanabilir, lehinize çevirebilirsiniz. Karşınızda daha reformist, demokratik, radikal görüşlü kişiler olabilir. Onların görüşleri önemli hale gelebilir. Size destek olan kişilerle birlikte ilerleyebilirsiniz. Profesyonel anlamda hayatınıza eğitimli, saygın, aydın, reformist önemli kişiler girebilir. Sosyal anlamda Şubat sonu Mart ayından itibaren destek görebilirsiniz. Hayatınıza iyimserlik aşılayan kişilerin tavsiyelerinden olumlu olarak faydalanabilirsiniz. Danışmanlık verebilir, danışmanlık alabilirsiniz. Yıllardır yaşanan oluşumların kazanılan deneyimlerin sonuçlanması mümkündür. Dışa açılarak birebir insanlarla karşılaşma size avantajlar sağlayabilir. 7. Ev iyidir.  Eşinizin ya da babanızın olanaklarından faydalanabilirsiniz. İş hayatınıza daha karlı ortaklıklar girebilir. Onlardan iş alabilir, farklı görüşleri, teknikleri sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz. Taşınmalar yaşanabilir.  Eğer akslar sabitlerdeyse (yükselen burcunuz Aslan/Kova/boğa/akrep) yeni şartlara adapte zorluğu çekebilirsiniz, ancak diğer gezegenler olumlu açılar alıyorsa durum kolaylaşır.    

21 Mart’ta Güneş/Venüs Koç burcunda girmesi sizin için baharın geldiğini ifade ediyor. Canlanmaya başlayabilirsiniz zira hareket enerjiniz artıyor ve kendinizi daha hevesli cesur girişimci hissediyorsunuz.  Sosyalleşebilir, hayatın farklı yönlerini keşfetmeye başlarsız.

22 Temmuz’da Güneşin burcunuza girmesiyle hayat enerjiniz artıyor. Nefes almaya başlarsınız. Yaşam daha canlı keyiflidir sizin için. 8 Ağustos’ta burcunuzdaki yeni aydan itibaren, üretime yönelebilir, para kazançlarınızı arttırabilir, projelerinizi başlatabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılamak daha kolay olacak.

Aşk:

Temmuz ve Ekim ayında aşk keyifli ve eğlenceli sizin için, arkadaşlarınızla da vakit geçirebilir, gezebilir eğlenebilirsiniz. Özgürleşebilir, hayatın keyfini çıkarabilirsiniz. İlişkilerle olan sorunlarınızı Jüpiter’in desteğiyle çözebilirsiniz.  Süregelen aşk hayatınız evlilikle de sonuçlanabilir. Şubat ayında Venüs evlilik evinizde Merkür’ün de retro olması geçmişteki problemleri çözme gerekliliği verebilir. İlişki sorunlar varsa konuşarak araya birilerini sokarak danışmanlık alarak düzenlemek gerekebilir.

Jüpiter:

14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde mahkemeler yasal sorunlar varsa kolay aşılır. Alacaklarınızı tahsis edebilirsiniz. Sigorta emeklilik, miras, alacak verecek, alım satım, resmi dairlerle ilgili işlerinizi çözebilirsiniz. Burs ya da tazminatınızı, primlerinizi alabilirsiniz. Tedavileriniz rahat olur. Eşinizin kazançları artabilir. Eğer yarım kaldıysa 2022e kaldı demektir. Bir şans daha var!

Satürn/Uranüs (sert açı)

Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.

Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz. 

Özellikle (harita vaat ediyorsa) ilişkiler ortaklıklar, hukuksal sorunlar bazı arkadaşlıklar, iş hayatınızdaki kişilerle, anne/baba anlaşmazlıklar olabilir. Onların hayat şartlarındaki zorluklar size yansıyabilir, sizin onlara.  Dış dünyanın (dünya, memleket) sorunları her şeyi, özellikle işinizi statünüzü etkileyebilir. Kariyerde iniş çıkışlardan dolayı ilişkiler ortaklıklar da etkilenebilir. Aileniz, anneniz, hayatınızdaki kadınlara ait sorunlar büyüyebilir. Bu süreçlerde sakin kalmalı tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

Tutulmalar: (Ayrıntıları o dönemler vereceğim).

26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Aşk hayatınız, seyahatler, çocuklarınız, arkadaşların hayatında değişimler, iniş çıkışlar olabilir. Özgürleşebilirsiniz. Gruplar ekip çalışmaları toplantılar davetler, geziler, çocukların girişimleri, seyahatler, kurslar, hobiler, eğitim çalışmaları bu süreçlerde yoğunlaşabilir.  Sosyal hayatta canlılık baharda görülebilir. Danışmanlık alabilir, danışmanlık verebilirsiniz. Onların hayatındaki var olan problemleri çözebilir destek olabilirsiniz onlarda size.

19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. İşinizle ilgili bir değişim yaşayabilirsiniz. Yenilenme reformlar yapma döneminiz olabilir. Annenizin ya da hayatınızdaki bayanların hayatında ani değişimler iniş çıkışlar olabilir. Evlilikler olabilir.

19 Aralıkta başlayan Venüs retrosu iş ve sağlık evinizde gerçekleşecek. Bu süreçlerde sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz. İşyerindeki kişilerle ilişkileri düzenlemelisiniz. Onların hayatında sorunlar olabilir. İşyerinizle ilgili dekorasyon düşünüyorsanız bu dönemlere bırakmayınız. Bu tarihlere kadar bitirmeye çalışmalı ya da 2022 Şubat ayına ertelemelisiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onların sağlık sorunları da olabilir. Günlük hayatınızdaki konuları işinize karıştırmamalısınız. 

2021 yılının sağlık, aşk, mutluluk, huzur, şans, bereket getirmesi dileğiyle… Mutlu yıllar🙏😊

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginize (doğum yerinizi de yazınız) ihtiyacım var. Örnek: 12.06.1994 Ankara, saat 16.45 gibi.... 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum