2021 yılında Terazi burcu ve yükseleni Teraziler

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:35:00


TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Sevgili Teraziler, Jüpiter’in Kova burcuna girmesiyle bazı sorunları hafifletme, dengeleme, üstesinden gelmek daha kolay olacaktır. Geçmiş aile yüklerinden kurtuldunuz. Kimseye bağımlı olmadan ilerleyebilirsiniz. Cesaretiniz yerine geldiği için daha rahat ve güvenli hareket edebilirsiniz. Gençlerle, çocuklarla, iş arkadaşlarınızla daha iyi geçinebilirsiniz. Kaliteli vakit geçirebilirsiniz.  Kişisel gelişim alanlarında başarılar artabilir.

Görsel medya, grafik tasarımlar, resim, müzik, sanat alanlarında yeni teknikler geliştirebilirsiniz. Hobilerinizi güçlendirebilir, ciddiye alabilir işe çevirebilirsiniz. Hatta bu alanlarda profesyonelleşebilirsiniz. Alternatif işlerden para kazanabilirsiniz.  Daha çok medya alanlarında kendinizi gösterebilirsiniz.  Farklı ülkelerden kişilerle tanışabilirsiniz. Seyahatler Mart ortalarından  itibaren sıklaşabilir. Kafanızı dinlemek adına sık evden uzaklaşabilirsiniz. Çocuğunuzun ya da hayatınızdaki gençlerle, çocuklarla ilgili önemli gelişmeler olacağından onların başarılarıyla da gurur duyabilirsiniz. Kimileri bu dönemlerde çocuk sahibi olmak isteyebilirler, kimileri tedavi görebilir.

20 Ocak’tan itibaren daha fazla dışa dönük olabilirsiniz, kendi çalışmalarınıza aktivitelerinize başlayabilirsiniz. Bazı şeyleri yeniden düzenlemek gerekiyor. Spora ya da diğer çalışmalarınıza başlamak isteyebilirsiniz. Arkadaş dostlarınızla görüşebilir paylaşımlarda bulunabilir, gezilere katılabilirsiniz. Mart başında sizi harekete geçirici eğitsel faaliyetler ve geziler, hukuksal konular da olabilir. Buralardan uzaklaşabilirsiniz, işinize gücünüze daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Sürekli internet paylaşımları, medya çalışmaları, uluslararası konularda faaliyet gösterebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden destek alabilir, onların motivasyonu ve yardımlarıyla güç kazanabilirsiniz.  Yasal sorunlar varsa kurtulabilirsiniz. Tatile gidebilir, ortaklı çalışmalar yapabilirsiniz.

23 Eylül’den itibaren hayat enerjiniz artıyor. 6 Ekim’de burcunuzdaki yeni aydan itibaren sizi harekete geçirecek konular olabilir. Geçmişteki bazı çalışma ve projeleriniz faaliyetler çalışmalar sonuçlanabilir. Ay sonunda harekete geçebilirsiniz.

Merkür retro: 27 Eylül-18 Ekim 2021 burcunuzda yaşanacak Merkür retro dönemlerinde, bazı projeleriniz netleşmeyebilir. Geçmişteki sorunları düzenlemek gerekir. Karar vermekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Eğitsel faaliyetler, yolculuklar, hukuksal konulardaki sorunlar hayatınızda son kez olabilir. Bu süreçlerden itibaren artık bazı şeyleri tam olarak çözebilirsiniz.

Aşk/Para:

Şubat ayında ilişkiler olabilir, ancak Merkür retro yaşanacağı için bazı problemleri de beraberinde getirebilir. Geçmişteki sorunları çözmek gerekir. Mart sonu itibariyle aşk ve ilişkiler daha keyifli ve canlı, karşınızdaki kişiden ilgi görebilirsiniz, teklif de gelebilir. İlişki Nisan ayında derinleşebilir.  En keyiflisi de Ağustos ortasında olacak sanırım.  Bu yıl aşk evinizde Satürn aşkta cinsellikte kısıtlamalar verebilir kimilerinde ise soğukluk hissi oluşabilir. Ancak Jüpiter’in desteğiyle aşk hayatınız dengelenebilir. Daha kalıcı evliliğe götüren bir ilişki de olabilir. 2022nin yaz ayları önemli sizin için.

Nisan ortasından itibaren ani para girişiler, sürpriz para, tazminat, emekli maaşı, prim, hediye, burs gibi olanaklarınız gelişebilir. Temmuz ayında ise kazançlarınız artabilir. Ocak sonu şubat 2021de finansal risk almayın.

Jüpiter:

14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde işlerinizde canlılık var. Yazı çalışmalarınız, sanatsal faaliyetlerinizde başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Sağlık şartlarında, ofis iş şartlarında düzelme, iyileşme rahatlama mümkün olabilir. Yanınızda çalışan kişilerin ve bazı akrabalarınızın yardımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınız artabilir, ancak daha olumlu süreçler 2022de olacaktır!

Satürn/Uranüs (sert açı)

Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.

Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları olacak. Bu durumda (harita vaat ediyorsa) aniden çıkan masraflar yüzünden zorlanabilirsiniz. Riskli girişimlerden kaçınmalısınız. Başkaları yüzünden maddi yük altına girebilirsiniz. Cinsellikle ilgili sorun yaşayabilirsiniz.

Tutulmalar: (Ayrıntıları o dönemler vereceğim).

26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde kısa, uzun yolculuklar, seyahatler, eğitsel faaliyetler, akademik çalışmalar, internet yayınları, hukuksal konular, halkla ilişkiler, satış pazarlama, kitap, yayıncılık, bilgi paylaşımları, duyurular, yoğunlaşabilir,  akrabalarla ilgili sorunlar yaşanabilir.

19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulma süreçlerinde yatırımlara yönelebilirsiniz. Başkalarının gelir kaynaklarından faydalanabilirsiniz. Riskli işlerin altından kalkmayı başarabilirsiniz. Paylaşmayı öğrenmeye çalışabilirsiniz. Kredi, burs, nafaka, maaş, alacak verecek, miras gibi krizleri çözebilirsiniz.

19 Aralık’tan itibaren yaşanacak olan Venüs retro, eviniz, aileye daha fazla bağımlılık verebilir. Aile içinde sevdiğiniz kişilerle sorunlar yaşanabilir. Ebeveynlerin hayatında bir takım zorluk, sorunlar olabilir. Kendinizi değersiz, mutsuz hissedebilirsiniz. Sağlıklı birliktelik kurmak zorlaşabilir. Bu dönem evinizde tadilatlar varsa erteleyin. İlişkileri geliştirmeye bakın o zaman daha rahat geçireceksiniz.

 2021 yılının sağlık, aşk, mutluluk, huzur, şans, bereket getirmesi dileğiyle… Mutlu yıllar🙏😊

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginize (doğum yerinizi de yazınız) ihtiyacım var. Örnek: 12.06.1994 Ankara, saat 16.45 gibi.... 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum