2021 yılında Boğa burcu ve yükselen Boğalar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:23:00


BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS)– Sevgili Boğalar, Bu yıl sorumluluk gezegeni Satürn ve şans gezegeni Jüpiter kariyer alanında sizi çok çalışmak çabalamak karşılığında destekliyor. Kimi zaman işlerinizin yoğunluğundan her zamankinden çok sabır göstermeniz gerekebilir. İşiniz, mesleğiniz, toplumsal konular, anneniz, patronunuz, evliliğiniz hayatınızın en önemli unsurları ve mücadele alanı olabilir. Kendinizi toplumda kabul ettirme mücadelesi içine girebilirsiniz. Hedefe varmak için sonuna kadar çalışabilirsiniz. Devlet, hükümet ya da kurumsal çalışmalarınız olabilir. Toplum önünde sağlam duruşunuzla takdir kazanabilirsiniz.

Jüpiter şans gezegeni gücünüzü ortaya koymanız, zorluklarla mücadele etmenizi kolaylaştırır.  Kariyer, mevki sahibi olma, evlenme, bebek sahibi olma gibi olanaklar gelişebilir. Jüpiter’den aldığınız destekle olumlu açılarda mesleğinizde yükselebilirsiniz, tanınabilirsiniz. Sert açılarda yapmak istedikleriniz gecikebilir. Eğer akslar sabitlerdeyse (yükselen burcunuz Aslan/Kova/boğa/akrep) yeni şartlara adapte zorluğu çekebilirsiniz, bildiğiniz ezberleri bozmak zor olabilir. Kendinizi sınırlanmış hissedebilirsiniz. Esnemekte zorlanabilirsiniz. Keyfinizi, konforunuzu, rahatınızı bozmak istemeyebilir, şartlara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz.  Ancak diğer gezegenler olumlu açılar alıyorsa durum kolaylaşır. Yine de kalıcı işler yapmak isteyeceksiniz. Maddi manevi başarı elde edebilirsiniz.

19 Nisan’dan itibaren hayat enerjiniz artıyor. Daha özgür ve hareketli süreçler sizi bekliyor. Kişisel konulara zaman ayırabilir, girişimleriniz için eyleme geçebilirsiniz. Uzlaşı, barış adına güzel bir dönem. Bu dönemler arkadaşlık kurmak, aşk yaşamak, sosyal ilişkileri güçlendirmek tatil yapmak adına güzel bir dönem. Artık kendinize vakit ayırabilirsiniz.

11 Mayıs 2021,  burcunuzdaki Yeni Ay ile daha sağlıklı, keyifli başlangıçlar yaparken, doğanız gereği huzurlu, sakin,  güvenli ilerleyebilirsiniz. 

Aşk:

Ani aşklar, evliliğe dönebilir bu yıl. Özellikle, Nisan, Temmuz, Ağustos ayları oldukça keyifli geçebilir. Sonbaharda evlilik teklifi alabilirsiniz.

Jüpiter:

14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu dönemler oldukça keyifli geçecek diyebiliriz. Sosyal hayatınız canlanabilir. İlişkiler daha keyifli olabilir. Arkadaş, dostlarınızdan destek alabilirsiniz, onlarla güzel vakitler geçirebilirsiniz. Kazançlarınız artabilir. Gelecekle ilgili planlarınız gerçekleşmeye başlayabilir. Kimileri evlenebilir. Parti, organizasyon, toplantılara katılabilir, kulüplere üye olabilir, katılabilir,  cemiyet, vakıf, takım çalışmaları yapabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında başarılar artabilir, evlilikler gerçekleşebilir.

Satürn/Uranüs (sert açı)

Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.

Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz. 

Bu (harita vaat ediyorsa) tarihlerde, şartlara inatlaşabilirsiniz. Kurallara uyum sağlamak istemez, şartlara karşı gelebilirsiniz. Bağımsızlık özgürlük ihtiyacı artabilir. Tepkisel davranabilirsiniz. Şartlara karşı esnemekte zorlanabilirsiniz. Keyfinizi, rahatınızı bozmak zor gelebilir. Olanaklarınıza güvenip tembellik yapabilirsiniz.

Sağlık:

Özellikle Satürn/Uranüs sert açılarında çarpıntı, tansiyon, sinirsel gerginlikler, kalp dolaşım sistemi rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz.

Tutulmalar:

26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta yaşanacak tutulmalar (ayrıca bilgi vereceğim)  Yay/İkizler burçlarında oluşacak. Bu dönemlerde alacak/verecek konuları, sizin/eşin/ortağınızın sahip olduğu kazançlar, kaynaklarla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Kimi zaman iniş çıkışlar olabilir. Kazançlar kayıplarda olması mümkün. Sigortalı,  emekli olabilirsiniz. Finans sektöründe çalışabilir ya da borsa gibi spekülatif konulara ilgi duyabilir, yatırım yapabilirsiniz. Tedaviler gerçekleşebilir. Yurt dışı bağlantılı çalışmalarınız olabilir.

19 Kasım’da Burcunuzda Ay tutulması yaşanacaktır. Boğa/Akrep tutulmaları sizin için kadersel etkiler yaratabilir. Boğa tutulmaları, ekonomiyi, parayı, maddi manevi güven ihtiyacını, sahip olduklarınızla ilgili konuları yatırımları simgeler. Bu dönemde evlilik, boşanma,  ortaklıklar ya da ortaklıktan ayrılmalar, sözleşmeler, sizin ve karşınızdaki kişilerin hayatında önemli olaylar sağlık konuları da gelişebilir. Kendinize daha fazla değer vermeyi öğrenebilirsiniz (Ayrıntıları o dönemler vereceğim). Artık hayatı kendi şartlarınızca yaşamayı öğrenmeye başlayacaksınız. Kişisel özgürlüğünüzü ve bireysellik vurgulanabilir.  

19 Aralık’ta başlayan Venüs retro, yurt dışı bağlantılı ticari, eğitimsel sorunlar verebilir. Uzaktaki akrabaların hayatında bir takım zorluklar olabilir. Eşin akrabalarıyla sorunlar yaşanabilir. Hukuksal, yasal sorunlar varsa bu dönem zorlaşabilir.

2021 yılının sağlık, aşk, mutluluk, huzur, şans, bereket getirmesi dileğiyle… Mutlu yıllar😀🙏

 Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginize (doğum yerinizi de yazınız) ihtiyacım var. Örnek: 12.06.1994 Ankara, saat 16.45 gibi.... 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum