2021 yılında Başak burcu ve yükselen Başaklar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 20:56:00

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) – Sevgili Başaklar, Satürn artık iş ve sağlık evinizde ilerliyor. Bir süredir çok fazla keyif alamadınız aşkta ve çocuklarınızla ilgili sorumluluklar arttı. Onların hayatındaki bir takım zorluklar sizi mutsuz etti. Duygusal ihtiyaçlarınızı karşılayamadınız. Aşk ve cinsellikle ilgili sorunlar yaşandı.  Ancak Satürn Oğlak burcundan çıktı. Bundan sonra farklı konulara odaklanıyorsunuz. Daha önce hobi olarak düşündüğünüz alternatif işleri daha ciddi ve profesyonel olarak ele alabilirsiniz. İş sorumluluklarınız artabilir. İşinizi daha sağlamlaştırmak, yoğun ve detaylı çalışmalar yapmak gerekebilir. Daha iyi organize olmak, iş çalışma alanlarında düzenlemeler yapılması söz konusu. 

Çalışanlar, işçi işveren pozisyondakilerle ilişkilere de dikkat etmek gerekir. Birlikte çalıştığınız kişilerle olan saygıyı arttırmak ve uyumlu olabilmek önemlidir empati yapabilmeli onların bakış açısından da bakabilmelisiniz, zaten böyle biriyseniz sorun olmayacaktır. Bazen kendinizi ikinci planda hissedebilir yaptığınız işten çok da zevk almayabilirsiniz. Bazı şeylere karşı çıkabilirsiniz. Değişen işlerin yapısını öğrenmeniz için daha fazla yorulabilirsiniz. Ancak üzülmeyin, Jüpiter şans gezegeni de artık bir yıl boyunca bazı olanaklarınızı genişletecek düzenlemenize yardımcı olacak. Bu dönem zararlı olan alışkanlıklardan vazgeçebilir,  beden temizliğine, yeme içme, giyim kuşam, sağlığınıza diyetinize daha fazla dikkat edebilirsiniz zaten etmelisiniz.  Yaşam tarzınızı alışkanlıklarınızı daha iyi organize etmelisiniz. Evcil hayvanlarınıza daha fazla önem vermelisiniz.

Jüpiter, Şubat sonundan itibaren fırsatlarınızı genişletecek ve daha rahat adapte olmanızı sağlayacaktır. Özellikle aileniz, özel hayatınız, ebeveynleriniz, parayla ilgili konularınız kazançlarınız artabilir. İş hayatında kalıcı bir şekilde ilerlemeye başlıyorsunuz. Jüpiter burada size bazı konularda destek olacak ve şans getirecektir. Yeni çalışma stratejileri geliştirebilir organize olabilirsiniz. Kişisel gelişim programlarına katılabilirsiniz. Günlük hayatınızı bir düzene sokabilir, astlar, üstler günlük görüştüğünüz kişilere var olan sorunları çözebilirsiniz.

Birlikte çalıştığınız kişiler, bilgileri, fikirleri ve teknikler ile size yardım edebilir. Yüksek teknolojiyi kullanabilirsiniz.  Basın yayın medya,  sağlık sektörü alanlarında çalışabilirsiniz. Alternatif tıp gibi alanlarda yer alabilirsiniz. Ofisiniz yenilenebilir sağlık, hijyen konularına dikkat edebilirsiniz. Çalışma odanız,  çalışma yeriniz taşınabilir, değişebilir. Kimilerine ise yeni bir iş, çalışma şartlarını iyileşmesi, ücretin artması, takdir almanız da mümkün olabilir.  Evinizle de ilgili bahar aylarına doğru taşınma projeleriniz olabilir ya da 2022e kalabilir.  Son yaşanan olaylardan sonra Şubat sonu Mart ayından itibaren bir canlılık fiziksel enerji istek artabilir. Yaşamınıza yeni bir düzen genişlik gelebilir.

27 Şubat’ta burcunuzda gerçekleşen dolunay ile geçmişteki işlerinizi varsa borçlarınızı sorunları çözümleyebilir, bazı kararlar alarak geleceğe bakabilirsiniz. Son altı aydan sonra gelişen yeni koşullar olabilir. Artık yalnız değilsiniz, karşınızdaki kişilerden destek almanız birlikte hareket ederek işleri çözümlemeniz sizi rahatlatabilir. Yükünüz azalabilir. Sosyalleşmeye başlayabilirsiniz. Uzlaşı, barış, sevgi gösteren kişiler olabilir. Bu dönem sözleşmeler anlaşmalar da yapılabilir. Eşinizin hayatında gelişen güzel konular var. Kimileri için evlilik, ortaklık, taşınma hazırlıkları olabilir.

23 Ağustos’tan itibaren hayat enerjiniz artıyor, finansal olarak da kazançlarınız var. 7 Eylül’deki burcunuzdaki yeni aydan sonra kişisel projelere yatırımlara yönelebilirsiniz. Borçlarınız varsa bazılarını kapatabilirsiniz. Motivasyon parasal konulara yoğunlaşabilir, fazlada risk almayın derim.

Aşk:

Şubat sonu Mart ayında ilişkiler çok romantik, yardımsever olabilir. Karşılıklı özveri yardımlaşma sizi oldukça naif ve duygusallaştırabilir yumuşatabilir. Ayağınızı yere basmakta zorlanabilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. Ancak 19 Aralık’tan itibaren Ocak 2022 sonuna kadar ilişkiler evinde Venüs retroya girecek. Bu dönem retro aşklar olabilir. Geçmişten gelen bir ilişki yeniden kapınızı çalabilir. İlişkilere bakış açınız farklılaşabilir. Aşkta soğukluklar, beğenme zorlukları, muhafazakar bir aşk anlayışı verebilir. Belki kendinizi açmak ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kalıplardan sıyrılmalısınız. Eğlence ve keyif alanlarınız sınırlanabilir, spor yapmakta zorlanabilirsiniz. Borsa gibi spekülatif yatırımlar içindeyseniz para kaybına uğrayabilirsiniz, risk almamalısınız. Bu dönem çocuklarınızın ya da gençlerin hayatında sorunlar olabilir. Bebek sahibi olmak isteyebilirsiniz.  Yeteneklerinizle gerçekleşen yaratıcı çalışmalarınızı güçlendirebilirsiniz, sergilere katılabilirsiniz.

Jüpiter:

14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde ilişkiler evlilikler ortaklıklar gündeme gelebilir. Eşin olanaklarından faydalanabilirsiniz. Sözleşmeler anlaşmalar taşınmalar yaşayabilirsiniz. Şans karşınızdaki kişilerden geliyor. Onların olanaklarından faydalanabilirsiniz.  Oldukça iyi bir konumdur. Sosyalleşebilirsiniz, seyahate çıkabilir, buralardan uzaklaşabilirsiniz. Bazı projeler 2022’e de sarkabilir. Bir şans daha var!

Satürn/Uranüs (sert açı)

Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.

Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.

İşiniz, sağlıkla ilgili sorunlar olabilir. Yurt dışı konuları yabancılarla ilgili bağlantılar kurmakta zorlanabilirsiniz. Bazı hukuksal sorunlar yaşanabilir. Manevi, dini konulara yaklaşımınız sert olabilir. Farklı kültürlere mezheplere yakınlaşabilirsiniz. Çalışma koşullarınız sağlığınız zorlanabilir. Diyet, hijyen gibi konular endişe ve titizlik yaratabilir. Günlük düzeninizi korumak için takıntı yaratabilirsiniz. Detaylardan kurtulun sakinleşin.

Tutulmalar: (Ayrıntıları o dönemler vereceğim).

26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde aile, özel hayatınız, ebeveynlerle ilgili iniş çıkışlar, bitişler ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. İş hayatında yükselişler olabilir. Eğitimde kariyerde statü yükselebilir, terfi edebilirsiniz. Eğitim hayatında başarılı olabilirsiniz. Ödül alabilirsiniz. Evinizi satabilir yeni ev, toprak, mülk satın alabilir, tadilat yapabilirsiniz. Gelecekle ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Akslara sert açılar yaptığı için bu tutulmalar karışıklık ve dağınıklık yaratabilir.

19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulma size olumlu yansıyacaktır. Artık bu tutulmayla kimileri buralardan uzaklaşmak isteyebilir, yeni yerler şehir ülkeler keşfetmeye başlayabilir, yurt dışına da gidebilirsiniz. Uzaklardan mal mülk satın alabilirsiniz. Daha sakin huzurlu ortamlar içine girmek isteyebilir,  doğada vakit geçirmek arzusunda olabilir muhit değiştirebilirsiniz. Hayatınızda bakış açınızda radikal değişimler olabilir. Eğitimde reformlar yapılabilir, üniversitelerde görev alabilirsiniz.

2021 yılının sağlık, aşk, mutluluk, huzur, şans, bereket getirmesi dileğiyle… Mutlu yıllar🙏😊

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginize (doğum yerinizi de yazınız) ihtiyacım var. Örnek: 12.06.1994 Ankara, saat 16.45 gibi.... 

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Merhaba!
    Şu anda acil nakil için 5 böbrek vericisine ihtiyacımız var, her böbrek vericisine toplam 450.000,00 USD tazmin edilecek. İlgilenen kişi lütfen bu e-posta ile iletişime geçmelidir: doktor.michaellarry@gmail.com (doktor.michaellarry@gmail.com)
    % 100 garanti ...

    YanıtlaSil