2021 yılında Balık burcu ve yükselen Balıklar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:20:00


BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) - Sevgili Balıklar, Son yıllarda yapılan işlerinizi tamamlatıcı bir dönem. 4-5 yıldır başladığınız işleri bu dönem bitirebilirsiniz. Bazı eksiklerinizi giderebilirsiniz. Daha çok izolasyon dönemleriniz olabilir. Yeni bir işe başlamak için biraz daha zaman var. Sabırlı olmalı kendinize süre tanımalısınız. Bir dönemi kapatmalısınız. Bu dönem sertifika almak, eğitimi tamamlamak zor olabilir. Karamsarlık kendinizi yalnız hissetme duygusu artabilir. Gizli düşmanlıklar, hastalıklar devreye girebilir. Başkalarına bağlı olduğunuz konular, kontrol edilemeyen durumlar olabilir. Hastane, kapalı salonlar, vakıflar, cemiyetlerde kolektif çalışmaların arttığı bir süreç olabilir. bazı akrabalarınızın hayatında yaşanan zorluklar olabilir. Mecbur bırakıldığınız, kendi isteğiniz hatta kontrolünüz dışında gelişen konular, olaylar olabilir. Girişimler ve iş konularında şansınızı çok zorlamayın. İçe dönük çalışmalar açısından olumlu olacaktır. Özellikle, gönüllü, hayır kuruluşlarda hastane vakıflarda çalışmak, meditasyon, yoga, dua benzeri çalışmalar yapmak adına faydalıdır. Başkalarına zor gelen yapamadıkları işlerde başarılı olursunuz. Bu dönem kendinize dönük olacaksınız bu yüzden bilgelik getirir.

2021 yılında Jüpiter’de kova burcunda olduğu için zor olaylar kendiliğinden bir bakmışsınız çözülüvermiş. Evrensel çalışmalar ruhunuzu besleyebilir. Farklı çevrelere de yönelebilirsiniz.  Kiminiz evlilik hayatınızdan dolayı kiminiz ise mesleki amaçlı çevre değiştirmiş alıştığınız ortamdan uzaklaşmış olabilirsiniz. Tutulmalardan dolayı ailevi karışıklıklar da var. Yeni şartlara ayak uydurmak gerekebilir. Jüpiter bu yıl size gizli şanslar veriyor. Sağlık konularda size şans getiriyor ve en zor durumlardan korunuyorsunuz. Sizin ve ya eşinizin sağlık sorunları varsa daha rahat aşabilirsiniz.  Endişe ve üzüntülerden daha çabuk uzaklaşabilir, üzerinizden atabilirsiniz. Bu yıl başkalarının hayrına yararına daha çok çalışabilir, yardım hizmet, fedakarlık edebilirsiniz. İhtiyaç sahiplerine el uzatabilirsiniz.

Kendinizi ön plana çıkarmamak sizi daha rahat hissettirebilir. Bu dönemi eski problemleri kafanızdan çözmek, geride bırakmak için kullanabilirsiniz. Kimileri bu dönemler tedavi görebilir, hayatın yüklerinden kurtulmak hafiflemek isteyebilir, kimileri eşlerine yardım edebilir. Zararlı alışkanlıklar varsa artık bırakma zamanıdır. İçe çekilerek kendinizi geliştirebilir, yazılar, makale, senaryolar, kitaplar yazabilir, eksik bilgilerinizi tamamlayabilir, blok çalışmaları yapabilir, gerekli eğitimleri alabilir, geleceğe hazırlanabilirsiniz. Kurumsal çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Olumsuz açılarda ise, gizli düşmanlıklar, perde arkası oyunları devreye girebilir.

18 Şubat’tan itibaren hayat enerjiniz yerine gelebilir, 13 Mart civarı burcunuzda yeni ayla birlikte artık projeler, girişimler hızlanır. Koşulları biraz da olsa kendi istediğiniz gibi yönlendirmeye başlayabilirsiniz. Yüzünüz gülmeye başlar, sağlık şartlarınız düzelir, kendinizle daha fazla ilgilenmeye başlayabilir, giyim kuşam dış görüntünüz beden sağlığınıza önem verebilirsiniz. Enerjinizi evinize yuvanıza akıtabilirsiniz. Gelecek günler adına plan ve projelerinizi 23 Nisan’a kadar oturtabilirsiniz.

20 Eylül civarı burcunuzda yaşanacak dolunay dönemleri, yılın muhasebesini yapabilir, finansal konulara yönelebilir, alacak verecek dengesini kurmak isteyebilirsiniz. Ödeme ve kredilerinizi yapılandırabilirsiniz.

2021 sonbaharına kadar ailenize yuvanıza ebeveynlere daha çok önem vermektesiniz, uzaklarda olsanız bile onlarla bir şekilde irtibatlar kurabilir, etkileşimlerde bulunabilirsiniz. İşiniz, aileniz, yuvanız ön planda olur. Kimi zaman ebeveynlerin hayatındaki karışıklıklarda sizi etkileyebilir.

Aşk:

Haziran ayında aşkta romantizm, duygusallık ön planda olabilir. Daha fazla yaratıcı çalışmalara zaman ayırabilirsiniz. Keyifli gezilere yönelebilirsiniz. Temmuz, Ağustos aylarında aşkta daha fazla mantık ön plana çıkabilir. Karşınızdaki kişiden destek alabilirsiniz. Aşkı ve sevginizi ona hizmet, yardım ederek gösterebilirsiniz.  Onlardan da destekler gelebilir.

Jüpiter:

14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde artık bazı koşulları kendiniz yönlendirmeye başlayabilirsiniz. Yapılan çalışmalarınızı aktive edebilirsiniz. Evlilik, bebek sahibi olma, yurt dışı bağlantılı işlere girişme, kişisel gelişime önem verme dönemleriniz olabilir. Seyahatler, eğitim çalışmaları yeni bir şeylere başlamak, iş kurmak dönemleriniz olabilir. Birçok şeye girişim yapmak isteyebilirsiniz. Etrafınızdakilerin güvenini kazanabilirsiniz, kardeşlerle husumetleri biraz da olsa çözebilirsiz. 2022 yılında daha fazla! Yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. İyimserlik artacaktır. Belki bu yıl ya da birkaç seneden yurt dışına da yerleşebilirsiniz.

Satürn/Uranüs (sert açı)

Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.

Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.

Bu (haritanız vaat ediyorsa) durumda kadersel engellerle karşılaşabilirsiniz. Gizli işlere karışabilirsiniz. Kapalı yerlerde daha fazla çalışabilirsiniz, bilinçaltında korkular yaşayabilirsiniz, kapalı yerlerde kalmak sizi rahatsız edebilir, korku panik ataklar olabilir. Yakın çevrenizden uzaklaşabilirsiniz. Onlardan bazı nedenlerle kopabilir, güven sorunları yaşayabilir, kendinizi anlatmakta başarılı olamayabilirsiniz. Kardeş kuzen yakınlarınızın da hırçınlığı sizi etkileyebilir. Eğitim hayatındaki bazı değişikliklerden dolayı işler zorlaşabilir.

Geçmişe dair tüm sıkıntılı süreçler ya da yapılması gerekenler 2023’e kadar tamamlanacak, bitecektir. Her koşulda iş ve girişimlerde ve bazı konularda şartları fazla zorlamamak gerekir. Daha çok içe dönük olmak kendi dinamiklerinizi yeteneklerinizi gözden geçirmek keşfetmek bilgeleşmek size çok faydalı olacaktır. Meditasyon dua benzeri çalışmalar yapmak,  teoloji eğitimleri almak, yarım kalan eğitimleri, projelerinizi tamamlamak, kitabınızı bitirmek, senaryolar hazırlamak, çekimlerinizi yapmak, yurtdışı bağlantılı işleri bitirmek gerekebilir.

Tutulmalar: (Ayrıntıları o dönemler vereceğim).

26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde hayatınızda çok önemli kadersel değişiklikler olabilir. özellikle ailevi hayatınızda inişler çıkışlar gerçekleşebilir. Anneniz/babanızla ilgili olumlu/olumsuz haberler, dağınıklıklar, işe girmek/işten ayrılmak, taşınmak, evlenmek gibi konular yoğunluk kazanabilir. Hayatınızın önemli kırılma noktaları bu dönemlerde (2020de başlamıştı, 2021 sonbaharında bitecek) olabilir.

19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulmada yakın çevrenizin hayatında bir takım değişimler olabilir. Bu dönem eğitim hayatınızda değişiklikler olabilir. Başkalarına daha fazla öğretme eğitim vermek eğilimi öğrencilerle iç içe olunabilir. Diğer insanların ihtiyaçlarına daha pratik yaklaşabilmek. Zihinsel olarak çok aktif olmak. Yakın çevrenizdeki kişilerden çok şey öğrenmek önemli olacaktır. Zaten 2022 yılına geçmiş konulardaki olumsuzluklarda sona erecektir. Yakınlarınızla gerginliğinizi artık 2022’nin ilk üç, dört ayında çözebilirsiniz. Geçmişteki sorun teşkil eden olaylar bitecektir. 

2021 yılının sağlık, aşk, mutluluk, huzur, şans, bereket getirmesi dileğiyle… Mutlu yıllar🙏😊

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginize (doğum yerinizi de yazınız) ihtiyacım var. Örnek: 12.06.1994 Ankara, saat 16.45 gibi.... 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum