2021 yılında Yay burçları ve yükselen Yaylar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:23:00


YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Sevgili Yaylar, Sorumluluklarınızın şekli değişiyor. Hayatınızda sürekli para konusu olmayacak!  Yakın çevrenizin hayatında bazı sorumluluklar, girişimler önemli konular var. Onlarla yanlış anlaşılmalar ya da farklı nedenlerden dolayı uzaklaşmış olabilirsiniz. Jüpiter bu konuları hafifletmek, sorunları çözmek adına şansınızı arttırabilir. Yeniden diyalog sağlamak endişelerden uzaklaşarak sorunlara yeni olanaklar, nefesler kazandırmak farklı görüşler katmak mümkün olabilir. Kardeşinizin hayatında yeni bir dönem olabilir. Bu süreçte dergi, yayıncılık, eğitim, internet çalışmaları, kitap faaliyetleri, eğitim öğretim gibi konular yoğunlaşabilir.

Zihinsel olarak çok aktif bir dönemdesiniz. Etrafınızla da haberleşmeler iletişim artabilir. Bu süreçlerde yazarlar, eğitimciler, reklam, pazarlama, medya alanlarında çalışanlar, tur operatörleri adına bazı kısıtlamalar bahara doğru rahatlayabilir.  Mart ortalarından itibaren daha olumlu bir dönemdir. Yeni düşünce kalıpları geliştirebilirsiniz. Eski düşünce modelinizin davranışların getirdiği sınırlamalardan kurtulabilirsiniz. Daha demokratik reformist özgür düşünce tarzınız olur, iletişim kurabilir anlatmak istediklerinizi anlatabilirsiniz. Bayanlarla çalışabilirsiniz. Eğitim çalışmalarınızda önemli yıllar olabilir. Sınavlara hazırlanabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. İnternet paylaşımları adına aktif dönemler olabilir.

20 Mart’tan itibaren rahatlamaya başlıyorsunuz. Kendinizi son derece canlı, spontan, çocuksu ifade edebilir, spora, yürüyüşlere, hobilere, aktivitelere odaklanabilirsiniz. Çocuklarınız daha fazla girişimci olacak ve hareket edecekler. Aşk hayatında canlılık var. Keyifli arkadaşlıklar organizasyonlar, sportif faaliyetler yapılabilir. Gezilere katılabilirsiniz. Artık sahnedesiniz daha fazla dikkat çekmektesiniz. Ailenizin parası bu dönem artabilir. Şans oyunlarına, borsa gibi spekülatif konulara yoğunlaşabilirsiniz.

22 Kasım’dan itibaren hayat enerjiniz artıyor. Kişisel projelerinize odaklanabilir, 3 Aralık’tan sonra girişimlerinize yoğunlaşabilir, arzu ettiğiniz başlangıçları yapabilirsiniz. 19 Aralık’ta para evinizde Venüs retroya girecek. Riskli harcamalardan uzak durmak gerekir. Harcamalarda dengesizlikler olabilir ya da çok cimrileşebilir, paranızı elinizde tutmak isteyebilirsiniz. İşten gelen kazançlarınızın bereketi olmayabilir. Geçmişteki müşteriler ya da para meselesi bu dönem yeniden karşınıza çıkabilir. Maddiyata çok fazla önem verebilirsiniz. İlişkilerde statükocu olabilirsiniz. Yatırımlara yönelebilirsiniz. Bir şeyi satın almak için fazla pazarlık yapabilirsiniz. Para konusunda endişelerden kurtulduğunuzda rahatlayacaksınız.

Aşk:

Ocak, Mart, Nisan, Mayıs, Ekim aylarında aşk hayatınız canlı, hareketli, keyifli, paylaşımcı olabilir. Hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz.  Aşkta özgürleşebilirsiniz. Kendinize karşı daha özenli olabilir sağlık ve beslenmenize dikkat edebilirsiniz. Tutulmalar evlilik evinizde olduğu için evlilikler de gündeme gelebilir. Eşinizden de maddi destekler alabilirsiniz.

Jüpiter:

14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde evinize yuvaya daha çok yoğunlaşabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgilenebilir, misafirler ağırlayabilirsiniz. Taşınma, tadilat yapmak dönemlerinizde olabilir, daha içe dönük bir süreç geçirebilirsiniz. Ev, mal, mülk, toprak satın alabilirsiniz. Emekli olabilirsiniz. Ebeveynlerinizden destekler görebilirsiniz. Özellikle 2022 yılında daha çok! En önemlisi de haritanızda su enerjisi artıyor. daha fazla empati kurabilir, başkalarının psikolojisini anlayabilirsiniz. Olacakları hissedebilirsiniz.

Satürn/Uranüs (sert açı)

Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.

Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları olacak. Bu (haritanız vaat ediyorsa) durumda, günlük işleriniz yoğunlaşabilir, yakın çevrenizin sorunları, işleri, yoğunluğu yüzünden zorlanabilirsiniz. Onların yaşattığı stresler sağlığınıza yansıyabilir. Hala ve amcaların hayatında sağlık sorunları olabilir. Komşu, kiracınız, yanınızda çalışanlarınızla sıkıntılar yaşanabilir. Yavaş ilerleyin kendinizi yormayın. 

Tutulmalar: (Ayrıntıları o dönemler vereceğim).

26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde hayatınızda çok önemli kadersel değişiklikler olabilir. Sizin veya karşınızdaki kişilerin hayatında iniş çıkışlar başlangıçlar bitişler, sözleşmeler, evlilikler, ortaklıklar, iş girişimleri gündeme gelebilir. Çocuklarınız, eşiniz ilerleme kaydedebilirler. Onların olanaklarından faydalanabilirsiniz.

19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulma sizin iş ve sağlık evinizde oluşuyor. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bu dönemlerde çok fazla çalışabilir, yorulabilirsiniz. Ancak işlerinizi de bitirebilirsiniz. İleri teknolojiyle işler yapabilirsiniz. Yanınızda çalışanların hayatında değişiklikler gündeme gelebilir. Bazı akrabalarınızla ilgili sorunlar olabilir. Gündelik hayatınızı planladığınızda daha rahat edeceksiniz.  Çok çalışabilir, para kazançlarınız artabilir. 

2021 yılının sağlık, aşk, mutluluk, huzur, şans, bereket getirmesi dileğiyle… Mutlu yıllar🙏😊

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginize (doğum yerinizi de yazınız) ihtiyacım var. Örnek: 12.06.1994 Ankara, saat 16.45 gibi.... 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum