2021 yılında Oğlak burcu ve yükselen Oğlaklar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:41:00

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) –  Sevgili Oğlak’lar, artık geçen yıllarda kişisel gelişiminizi tamamladınız. Önemli adımlar atıldı, mücadelelerden geçildi. Sağlıkla ilgili risklerde yaşanmış olabilir.  Satürn/Kova burcunda ilerliyor. Üzerinizden baskılar azalıyor. Sağlık ve tedavilerle ilgili çok zorlu süreçlerden biraz uzaklaşabilirsiniz. Bu dönem artık sağlam birikimler yapma gerekliliği sağlam yatırımlar yapma döneminiz gelmiş demektir. Kişisel haritanızda olumlu açılar varsa, maddi manevi sahip olduğunuz değerler ve finansal konularda sorumluluklar artabilir, birikimler fırsata çevrilebilir, mal mülk edinmek satın almalar vb..  Tersi durum ise maddi manevi kayıplar da yaşanabilir. Daha sağlam kontrollü hareket edilmelidir. Kazancınızı arttırmak adına yeni yollar araştırabilirsiniz.

2021 yılında Jüpiter kova burcunda olduğu için zorluklardan sonra gelen fırsatlar da sizi sevindirecek. Özellikle finansal fırsatlar kalıcı olabilir. Kişisel kazançlar dışında eşinizden yakın çevrenizden (Jüpiter kova, balık) ortaklardan gelen destekler de olabilir. Yatırım yapılabilir ya da para kazanma beceriniz, şekliniz değişir ve güçlenir. Artık gereksiz harcamalardan uzak durmak kontrollü olmak ve ekonomi yapmak isteyeceksiniz. Bazılarınızın elinde kaynaklar varsa değer kazanabilir. Yaşamınızda değer verdiğiniz şeylerde genişleme olabilir. Para mal mülk ya da manevi değerler açısından. Krediler varsa daha toparlama olanakları gelişebilir. 2021 yılında artık mal mülk sahibi olabilir, yatırımlara yönelebilirsiniz. Fiziksel olarak çok yoruldunuz belki kilo verdiniz, sağlınızda yıpranmış olabilir.  Satürn’ün burcunuzdan ayrılmasıyla, üzerinizden bir yük kalkmış gibi hissedebilirsiniz.

13 Ocak 2021’de burcunuzda yaşanan Yeni Ay ile istikrarlı bir şekilde geleceğe yönelecek, girişimlerinizi başlatacak, arkanıza bakmayacaksınız. Koşulları istediğiniz gibi yönlendirebilir, müşteri, iş potansiyelini arttırabilir, geçmişten gelen müşterilerle yeniden diyalog kurabilir ve kazanabilirsiniz. Ticari satışlar, eğitimsel çalışmalar, medya bağlantılarından, yakın çevrenizi ilgilendiren konulardan, bilgi paylaşımları, yolculuklar, seyahatlerden gelen gelirlerinizde olabilir. Belki bir anda Ocak sonu itibariyle karışıklık yaşasanız da Şubat sonlarına doğru toparlanabilirsiniz. Çok çalışsanız da koşulları kendiniz yönlendireceğiniz için o kadar sorun olmayacak kendinizi çok da yormayacaksınız. Sağlığınız da bu süreçlerden itibaren hızla düzelmeye başlıyor. Akıllı para harcayabilir, sağlam yatırımlar da yapabilirsiniz, özellikle de 20-21 Şubat’tan sonra daha çok.

24 Haziran’da burcunuzda yaşanacak dolunay dönemleri yıl içindeki işlerinizi toparlayabilir, tamamlayabilir, bazı kararlarınızı netleştirebilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Para harcamalarından sonra elinize para da geçecektir. Ailenizden eşinizden ve karşınızdaki kişilerden destekler de geliyor.

Aşk:

Nisan ve Haziran aylarında aşk hayatınız canlanıyor. Keyfiniz yerine geliyor. Ağzınızın tadı yerine geldiğinden içtiğiniz kahvenin artık bir anlamı var. Kısa tatillere gidebilir, buralardan uzaklaşabilirsiniz. Bebek sahibi olmayı düşünebilirsiniz, hatta sürpriz bir şekilde gelebilir. Çocukların hayatında çok güzel gelişen konular var. Eğitim başarıları ya da onların aşk, evlilik, bebek sahibi olmaları gibi. Hobisel faaliyetlere spora eğlenceye vakit ayırabilirsiniz. Ailenizin parasıyla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.

Bu yıl 19 Aralık’tan itibaren burcunuzda Venüs retroya girecektir. Sene sonundaki retro sizi birçok konuda etkileyebilir. Aşkta yıpratıcı olabilir. Geçmişten gelen bir aşk yeniden gündeme gelebilir. Yeniden bir araya gelebilirsiniz. Bebek sahibi olmak gibi konular gelişebilir. Bu dönem para harcamakta zorluk çekebilirsiniz, kaçınabilir, hesapçı olabilirsiniz. Kılık kıyafet dış görüntünüzde özensiz olabilirsiniz. Aman bu süreçlerde estetik operasyonu ya da kendinizle ilgili bir değişime girişmeyin, evlilik tarihi de almayın, Ocak 2022 sonlarına erteleyin sonradan pişman olabilirsiniz! Kilo kaybı da olabilir, böbrekleriniz, idrar yolları enfeksiyonları vb.. sağlık sorunları yaşanabilir.

Jüpiter:

14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde yakın çevrenizin hayatında güzel şeyler var. Onların evlilikleri, başarıları vb.. Onlardan daha fazla destek görebilirsiniz. Eğitsel faaliyetlerde başarı elde edebilirsiniz. Eğitimci ya da öğrenciyseniz sınavlar başarılı geçebilir. Kitap yazabilir ya da hazırlıklara başlayabilir, yayınlayabilir, internet çalışmaları paylaşımlarına daha çok vakit ayırabilirsiniz. Eğitim merkezine kayıt olabilirsiniz. Hobiler daha keyifli olur bu süreçler.  Kardeş komşu etraf taraf ile daha naif yardımsever çalışmalar görüşmeler yapabilir birbirinizi kollayabilirsiniz. Kısa geziler yapılabilir. Oldukça keyifli bir dönem sizin için.  Özellikle 2022 yılında daha çok!

Satürn/Uranüs (sert açı)

Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.

Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.

Bu (haritanız vaat ediyorsa) durumda aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilişkilerde zorlanabilirsiniz. Onların asilikleri özgürlükleri artabilir. Sizde baskılandığınızı düşünebilirsiniz belki aşktan belki de çocukların sorumluluklarından. Bu dönem finansal risk almayın. Borsa, spekülatif diğer yatırımlar ve dijital para vb… dikkatli olmalısınız. Çocuklarınızın ya da keyiflere harcadığınız paralar artabilir. Kazançlarda ani iniş çıkışlar olabilir. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Tutulmalar: (Ayrıntıları o dönemler vereceğim).

26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde hayatınızda çok önemli kadersel değişiklikler olabilir. İş yoğunluğu artabilir. Bazı işler üstünüze yığılabilir. Günlük hayatı organize etmek zorlaşabilir. Çalışma koşullarında dağınıklık yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekir. Bazı şeyleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Daha çok arka planda çalışabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konulara yönelebilirsiniz.

19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulmada değişik konular olabilir. Aşk hayatınızda ani iniş çıkışlar, bebek sahibi olmakla ilgili konular gelişebilir. Maddi yatırımlar harcamalara dikkat edilmeli. Çocukların hayatında değişimler beklenebilir. Daha fazla özgürleşmek isteği artabilir. Spora ve hobisel aktivitelere başlayabilir hayatınızı canlandırabilirsiniz. 

2021 yılının sağlık, aşk, mutluluk, huzur, şans, bereket getirmesi dileğiyle… Mutlu yıllar🙏😊

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginize (doğum yerinizi de yazınız) ihtiyacım var. Örnek: 12.06.1994 Ankara, saat 16.45 gibi.... 

  • Share:

You Might Also Like

5 yorum

  1. Merhaba!
    Şu anda acil nakil için 5 böbrek vericisine ihtiyacımız var, her böbrek vericisine toplam 450.000,00 USD tazmin edilecek. İlgilenen kişi lütfen bu e-posta ile iletişime geçmelidir: doktor.michaellarry@gmail.com (doktor.michaellarry@gmail.com)
    % 100 garanti ...

    YanıtlaSil
  2. Bugün kişisel bir kredi yardımına ihtiyacınız var mı, belki işinizi büyütebilir, borçlarınızı ve faturalarınızı ödeyebilir vb. Sadece 3% faiz oranıyla kredi sunuyoruz. Evet ise lütfen e-posta gönderin: anette.olsson14@gmail.com veya Whatsapp +37258436980

    YanıtlaSil
  3. Bugün kişisel bir kredi yardımına ihtiyacınız var mı, belki işinizi büyütebilir, borçlarınızı ve faturalarınızı ödeyebilir vb. Sadece 3% faiz oranıyla kredi sunuyoruz. Evet ise lütfen e-posta gönderin: anette.olsson14@gmail.com veya Whatsapp +37258436980

    YanıtlaSil
  4. Bugün kişisel bir kredi yardımına ihtiyacınız var mı, belki işinizi büyütebilir, borçlarınızı ve faturalarınızı ödeyebilir vb. Sadece 3% faiz oranıyla kredi sunuyoruz. Evet ise lütfen e-posta gönderin: anette.olsson14@gmail.com veya Whatsapp +37258436980

    YanıtlaSil
  5. Good day. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti

    YanıtlaSil