By Talin Ağdere ile Astroloji - 16:34:00

2024 YILINDA AKREP / YÜKSELEN AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Yeni Yıla yakın çevreyle yakınlaşarak giriyorsunuz. Finansal konularınızda daha iyi organize olabileceksiniz. 4 Ocak 2024’den itibaren Marsın Oğlak burcuna girmesiyle yakın çevreniz, eğitim konuları, akrabalarla iletişimlere yoğunlaşacaksınız. Bu dönemlerde 13 Şubat’a kadar eğitime aktivitelere pazarlama satış, reklam, yayıncılık, dergi gibi alanlara daha çok yoğunlaşabilirsiniz.

Yıl içinde başlayan konular 23 Nisan günü dolunay süreçlerinde tamamlayabilirsiniz. Bazı kararlar alabilirsiniz. Birlikte yapılan projeler anlaşmalar devreye girebilir.

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Boğa Burcu:

Yılın ilk yarısında 26 Mayıs’a kadar Jüpiter Şans gezegeni doğru açıda ilerlemeye başlıyor. Boğa burcundaki Jüpiter maddi, manevi olanakları arttırır. Huzurumuz kaçmasın, keyfimiz, ağzımızın tadı yerinde olsun modundadır. Çok da yerinizden kımıldamadan hayatın keyfini çıkarmak istersiniz. Sizlerde karşınızdaki kişilerden destek alabilirsiniz. Aşk, evlilik, ortaklık konusunda şanslısınız. Bir şekilde karşınızdaki kişilerden gerek aileden, gerek eşiniz, ortağınızdan, yurt dışı bağlantılı kişilerden maddi, manevi destek gelecektir. Ailenizle ya da sevdiğiniz kişiyle ya da gruplarla tatile seyahatlere çıkabilirsiniz. Danışmanlık yapmak, başkalarına yol göstermek, eğitmek mümkün. Eşinizin de hayatında olumlu gelişmeler olabilir. Onların enerjisiyle motive olabilirsiniz canlanabilir bazen de gerginleşebilirsiniz. Bu yıl hayatınızdaki şans ilişkilerden olacaktır. Kaliteli üst düzey kişilerden destek alırsınız. Özellikle 29 Nisan günü Venüs’ün Boğa burcuna girmesiyle üç haftalığına sürpriz bir anlaşma sözleşme, evlilik konusu, ortaklaşa konulardan gelen kazançlar adına ani fırsatlar gelişebilir. Para kazanmak adına birlikte hareket edilerek başarılı olunabilir. Sosyal ilişkiler canlanabilir. Grupça seyahatler oluşabilir.

Jüpiter İkizler Burcu:

26 Mayıs’tan itibaren Jüpiter fırsat olanak gezegeni İkizler burcuna giriyor. Bilgiye, eğitime önem veren İkizler dönemi başlıyor. Bu dönemlerden itibaren ortaklı yatırımlar ortaklı kazançlar eviniz canlanıyor. Borsa, fon vb. alanlardan para kazanılabilir. Ortak mal ve paylaşımlar adına artış olabilir. Eş, aileden yana destek alabilirsiniz. İhtiyaçlar başkaları tarafından daha rahat karşılanabilir. Prim, hisse, hediye, pay alabilirsiniz. Eşin kazançları artabilir. Sigorta aracılık işlerinde başarılı olabilirsiniz. Sağlık sigortası ya da mal mülk sahibi olmak emeklilik, ikramiye gibi konular gelişebilir. Tedaviler varsa daha iyi ilerleyebilir. Kimilerinin yurt dışı bağlantılı işleri, ticari faaliyetleri, eğitimsel araştırmaları tez hazırlıkları gibi projeleri olabilir. Eğer kişisel haritanızda diğer kişisel gezegenlere de olumlu açılar yapıyorsa anlattığım konular daha rahat akar sert açılar varsa beklentiler abartılmamalı.

Dönüşüm:

21 Ocak 2024 günü Plüton Kova burcuna giriş yapacaktır.Bu dönemlerde aile özel hayat yerleşim ebeveynler adına dönüşümleriniz başlayacaktır. Alt yapınızı yeniden yapılandırmaya başlayacaksınız zira 2023 Mart ayında başlamıştı bu süreç şimdi devam edecektir. Köklü temeller atılmaya başlanabilir. Geleceğe yönelik projeleriniz için harekete geçebilir mücadele edebilirsiniz. Alt yapınızda yapısal değişiklikler başlayabilir. Taşınmalar köklü yer değişimleri yer yurt ülke değişimleri oluşabilir. Evinizi binanızı yapılandırabilirsiniz. Ev yaşam şekli değişiklikleri başlayabilir. Belki evde şekil değişikliği modernleştirme büyük tadilatlar da oluşabilir. Yaşamda yeni bir düzen getirecek etkiler başlayacaktır. Kimileri aile içinde zorlanmalara kopuşlara da maruz kalabilir. Ebeveynlerin hayatında dönüşümler yaşanabilir.

 

Sorumluluk, kurallar:

 

Satürn mesafe engel kural gezegeni 5.evinizde Balık burcunda ilerliyor. Birkaç yıl daha etkili olacaktır.  Çocuk sahibi olmak için sorumluluk alınabilir. Eğitimci iseniz gençler ya da çocuklarla ilgili sorumluluklarınız daha da yoğunlaşabilir. Onlarla birlikte yaratıcı projelerinizi yapılandırabilirsiniz. Spor, sanat, eğitsel faaliyetler yapılabilir. Takım, gruplar kurulabilir, oyunlar sergilenebilir. Eğer borsa benzeri faaliyetler varsa bu alanda daha dikkatli olmanız ciddiye almanız gerekebilir, çok risk almayın. Çocuklarınızın projeleri girişimleri yoğunlaşabilir sorumlulukları artabilir. Aşk cinsel hayatınızla ilgili daha fazla mücadele etmek gerekebilir. Kimileri de çocuk sahibi olmakla ilgili sorunlar ya da gecikme yaşayabilir. Bireysel farklılığınızı ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.

 

Bu tarihleri not alınız:

 

Tutulmalar:

 

·         25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulması yaşanacaktır.

 

Daha fazla çalışma, hizmet etmek çok çalışmak az takdir görmek sizi yorabilir.

Yaşamın ayrıntılarıyla uğraşmak, düzensizlik sağlığı zorlayabilir. Şartları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Kolektifi ilgilendiren çalışmalar adına yoğun süreçler olabilir.

 

·          8 Nisan 2024 günü Koç burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönem kendinize daha sağlıklı uygulanabilir rutinler belirleyebilirsiniz. İş alanında uzmanlaşabilirsiniz. Düzen net hedefler sağlanabilir. Başkalarına yardım etmek üretken olmak gerçekten faydalı yararlı işlere yönelmek mümkün. Hizmet, sağlık, spor alanında sektöründe ilerleyebilirsiniz. Gündelik hayatınızı planlamalı, sağlığa diyete giyim kuşama temizlik hijyene daha fazla önem vermelisiniz.

 

• 18 Eylül 2024 Balık burcunda ay tutulması yaşanacaktır.

 

Balık/Başak tutulmalarının ilki başlıyor. Ekip grup cemiyet vakıf çalışmaları yoğunluğu devam ederken bireysel uğraşlara da önem vermek gerekebilir. Kendi yaratıcılığını ortaya koyacak işlere yönelebilirsin. Spor sanat aktiviteleri oyunlar yarışmalar hayatında olabilir. Bebek sahibi olmakla ilgili konular gelişebilir.

 

• 2 Ekim 2024 günü Terazi burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

Bu dönemde sağlığınıza dikkat edin. Günlük hayatınızı daha fazla düzene sokmalısınız.

 

Yıl içinde Merkür retrolar: (Yıl içinde bilgi vereceğim)

 

a) 2-25 Nisan 2024 Koç burcunda retro.

b) 5-28 Ağustos 2024 Başak ve Aslan burcunda retro.

c) 26 Kasım-15 Aralık Yay burcunda retro.

 

Mars Retro:

 

7 Aralık 2024 günü eylem, girişim, mücadele, başarma arzusunu anlatan motivasyon güç gezegeni Mars Aslan burcunda retroya girecek ve 24 Şubat 2025  günü Mars Yengeç burcunda retrodan çıkacaktır. Dolayısıyla Aslan ve Yengeç burçlarıyla bağlantılı konularda beklemeler yavaşlamalar sıkıntılar, mücadele oluşabilir. Bu dönemlerde yurt dışı konuları seyahatler, akademik çalışmalar adına yoğunlaşabilirsiniz. Kimilerinin hukuksal mücadelesi olabilir. Eşinizin akrabalarının hayatındaki sorunlar yoğunlaşabilir. Maceralı seyahatleriniz oluşabilir. İş alanında mücadele yoğunluk artabilir. İşe fazla yoğunlaşmak nedeniyle eve aileye vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Annenizin hayatında sorunlar olabilir. Baskın dominant tavırlar sergileyebilirsiniz. Hedeflere varmakta zorlanma gecikmeler yaşanabilir. 2025 Şubat sonlarından itibaren Mars doğru açıda ilerlemeye başlayacaktır.

 

2024 yılının genel gezegen geçişlerini anlattım. Her şeyden önce sizin kişisel haritanız önemlidir. Bunlar bazı konularda tarihler açısından faydalı olabilir. Yeni yılda sağlık, huzur, başarı sizin yanınızda olsun. Sevgilerimle..

 

Talin Ağdere

talinagdere@hotmail.com

www.talinagdere.com

instagram / talinagdere

https://www.talinagdere.com/2024/02/2024-yilinda-akrep-yukselen-akrep.html

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum