By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:38:00


2024 YILINDA KOVA VE YA YÜKSELEN KOVA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

10 Şubat 2024 günü burcunuzda Yeni Aydan itibaren şartları kontrol etmek yıl içindeki projelere organizasyonlara başlamak daha kolay olacaktır. Ocak ayında biraz yorgun olabilirsiniz bazı şeyleri ilerletmek zor olabilir. Sağlığınıza da dikkat edin. Bazı şeyleri kontrol etmeye çalışmayın. 13 Şubat 2024 günü Mars burcunuza girince girişimler projeler hızlanacaktır. Yenilikler yeni konular hayatınıza girebilir, gücü elinizde tutabilir bazı konuları kontrol altına alabilirsiniz.

 20 Ağustos 2024 yılında burcunuzda dolunay süreçleri ise yıl içinde başlanan konuların sonuçlarını alacaksınız. Şubat ve Ağustos ayı sizin için önemli olacaktır.

Dönüşüm hayatınızın dönüm noktası oldu:

21 Ocak 2024 günü Plüton Kova burcuna giriş yapacaktır. Bu dönemlerde siz Kovaların hayatında kişisel dönüşümler başlanacaktır. Güçleneceksiniz, karizmanız artacak, başkaları üzerinde daha etkili olacaksınız. Gerçek amaçlarınızı görerek bu alanda ilerleyeceksiniz. Yaşamınızın bir bölümünde önemi değişimler meydana gelebilir. Daha kararlı daha güçlü tutkulu ilkeli yönlerinizle etrafınıza çekici gelecek onları da yönlendirebileceksiniz. Çeşitli krizler deneyimleyerek özgürleşmeniz mümkün olacak. Artık hayatınızı kontrol altına alabileceksiniz. Şimdi daha bilinçli ve kontrollü olabilirsiniz. Tespit ettiğiniz değişmesine inandığınız yanlarınızı huylarınızı proje ve kararlarınızı değiştirme çabasına girebilir ve başarabilirsiniz. Daha büyük güce sahip olabilirsiniz. Kararlı bilinçli bir yapı olabilir. Eskiden ses çıkarmadığınız şeylere şimdi tepki vermeye başlayabilirsiniz. Gerekirse karşınızdakilere sopanızı da gösterebilirsiniz. Kişiliği yeniden yapılandırmak mücadeleciliğin ortaya çıkması başkalarıyla baş etmek kolaydır dayanıklılık artabilir yaşamda kalma gücünüz yükselir. Ancak ters açılar varsa tam tersi sağlıkla ilgili zorlanmalarda oluşabilir.

 

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Boğa Burcu:

Yılın ilk yarısında 26 Mayıs’a kadar Jüpiter Şans gezegeni Boğa burcunda ilerliyor. Boğa burcundaki Jüpiter maddi, manevi olanakları arttırır. Huzurumuz kaçmasın, keyfimiz, ağzımızın tadı yerinde olsun modundadır. Çok da yerinizden kımıldamadan hayatın keyfini çıkarmak istersiniz. Bu dönem artık ev sahibi olmak adına olanaklar gelişebilir. Bu dönem olmazsa bile, sonbahardan itibaren artık kaçınılmazdır. Evlenmek, taşınmak, tadilatlar, bebek sahibi olmak, yer yurt değiştirmek mümkün. Kimileri yakınlara kimileri çok uzaklara da gidebilir. Evinizle ilgili dönüşüm yasaları da gündeme gelebilir. 29 Nisan 2024de Venüs’ün Boğa burcuna girmesiyle bu konular yoğunlaşabilir. Ev, aile, özel hayat alım satım konuları, aniden gelen bir fırsatla alınan kararlar sizi hareketlendirebilir. Bu dönemlerde evinize gelen misafirlerde çok olabilir. Ailenize de yeni birileri gelebilir ya da katılabilir. Siz seyahate çıkabilir uzaklardaki sevdiklerinize ailenize kavuşabilirsiniz. Heyecanlı ilginç bir dönemdir.

Jüpiter İkizler Burcu:

26 Mayıs’tan itibaren Jüpiter fırsat olanak gezegeni İkizler burcuna 5. Evinize giriyor. Bilgiye, eğitime, öğretime önem veren İkizler dönemi başlıyor. Bu dönemlerden seyahatler geziler etkinlikler hobiler yaratıcı ve yetenek isteyen faaliyetleriniz keyifli hale geliyor. Aşk hayatınız canlanıyor. Birden fazla aşk teklifiyle bile karşılaşabilirsiniz, flört edebilirsiniz. Bebek sahibi olabilirsiniz. Spor sanat vb. aktivitelerde ve yatırımlar finansal alanlarda başarılı olabilirsiniz. Görsel medyada daha aktif olabilirsiniz. Oyunlar, film, tiyatro, bilgisayar aktiviteleri hayatınızda olabilir. Borsa benzeri faaliyetlerden kazançlar artabilir ya da bu alanda işlere de yoğunlaşabilirsiniz. Turizm, tur rehberliği, kurslar, yabancı dil, eğitim konuları ailenin parasıyla ilgili konular hayatınızda var olabilir. Yetenek ve becerilerinizle bağlantılı alanlara yönelebilirsiniz. Çocuklara ya da eğlenceli aktivitelere giden paralar harcamalar da çok olabilir. Çocuğunuzun keyifli ya da kişisel gelişime açık kendini geliştireceği daha özgür olacağı bir dönem olabilir. 5. Ev aracılık işleri yapan kişilerle de bağlantılıdır. Emlak ya da finans ya da eğitim danışmanlığı yapan kişilerle de işleriniz olabilir ya da siz böyle işlere yönelebilirsiniz. Gençlerle çocuklarla bağlantılı işler yapabilir eğitim de verebilirsiniz. Şans artıyor. Özellikle de Venüs Jüpiter gibi benefik gezegenlere olumlu açılarınız varsa daha fazla mümkün.

Sorumluluk, kurallar:

 

Satürn mesafe engel kural gezegeni 2.evinizde para, iş eviniz olan Balık burcunda ilerliyor. Birkaç yıl daha etkili olacaktır.  Aslında Mart 2023te başlamıştı ama bu dönem devam edecek. Bu dönemlerde yatırımlar yapabilir, mal mülk sahibi olabilirsiniz. Sağlam temkinli birikimler yapma gerekliliği vardır. Maddi güvence ve destek arayışı artıyor. Gelirinizi arttırmanın farklı yollarını da bulabilirsiniz. Yatırım alanında deneyimli kişilere danışmak gerekebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalı kontrollü olmalısınız ekonomik bağımsızlığa Satürn balık burcundan çıkınca tam olarak kavuşacaksınız (2025  bahara ya da 2026 şubat sonuna kadar) yinede sağlam ve kalıcı riskten uzak yatırımlar yapılabilir. Özellikle Satürn uyumlu açılarda olduğu zamanlarda bu daha mümkün.

 

Bu tarihleri not alınız:

 

Tutulmalar:

 

·        25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönemlerde seyahatler oluşabilir. Uzak ve yakın çevreyle akrabalarla bağlantılı konulara yoğunlaşabilirsiniz. Eşinizin ya da sizin kardeşiniz yakınlarınızla etkileşimler artabilir. Eğitsel faaliyetleriniz ya da hukuksal alanlarda sonuçlar alınabilir. Gezilere katılabilir, kitap yayınlayabilirsiniz. Astroloji ve benzeri seminerlere programlara yoğunlaşabilirsiniz.  

 

·         8 Nisan 2024 günü Koç burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönem yakın çevre kardeşiniz akrabalarınızla çok fazla bir yoğunluk içine giriyorsunuz onlardan destekler gelecek. Sürekli bir gelgit trafiği içinde olabilirsiniz. Hareketli enerjik bir dönem. Seyahatler, geziler, seminerler eğitim programlarınız olabilir.

 

• 18 Eylül 2024 Balık burcunda ay tutulması yaşanacaktır.

 

Balık/Başak tutulmalarının ilki başlıyor. Birkaç yıl sürecek. Bu dönemlerde yani 2026lara kadar diyebiliriz, iş hayatınız yatırımlarınız eşin ya da sizin kazançlarınız ortaklı yatırımlarınız yoğun olabilir. Kendi kazançlarınıza da yönelmeniz gerekebilir. Kendi değerinizi keşfetmek kendinize güvenmek gerekliliği var. ekonomik gelişim şansınız oluşabilir. Kariyerde iyi fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Kişisel kazançlara önem vermek gerekliliği var. Hak ettiğinizi almak isteyebilirsiniz. Kendi sorunlarınızı çözmek için olanaklar gelişebilir. Bu dönem büyüklerin tedavileri de olabilir.

 

• 2 Ekim 2024 günü Terazi burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

Bu dönemde farklı çevreler uzaklarla iletişimleriniz oluşabilir. Yeni projeler hukuksal konular seminer fuarlar sempozyumlar eğitimler hayatınıza girebilir.

 

Yıl içinde Merkür retrolar: (Yıl içinde bilgi vereceğim)

 

a) 2-25 Nisan 2024 Koç burcunda retro.

b) 5-28 Ağustos 2024 Başak ve Aslan burcunda retro.

c) 26 Kasım-15 Aralık Yay burcunda retro.

 

Mars Retro:

 

7 Aralık 2024 günü eylem, girişim, mücadele, başarma arzusunu anlatan motivasyon güç gezegeni Mars Aslan burcunda retroya girecek ve 24 Şubat 2025  günü Mars Yengeç burcunda retrodan çıkacaktır. Dolayısıyla Aslan ve Yengeç burçlarıyla bağlantılı konularda beklemeler yavaşlamalar sıkıntılar, mücadele oluşabilir. Bu dönemlerde sağlığa dikkat edilmelidir. Gün boyu daha çok sağlıkçılarla iletişimler artabilir, kontroller ihmal edilmemeli. Beslenme diyet giyim kuşan hijyene önem verilmelidir. Mide bağırsaklarınızı yormayın. İlişkiler iletişimler karşınızdaki kişilerle gerek eşiniz ortağınız ya da muhatap olduğunuz kişilerle kardeş ya da baba da olabilir diyaloglar çok yoğunlaşabilir bazen de zorlanabilirsiniz. Onlara evet demek durumunda kalmak, muhatap olmak bazı şeylere mecbur kalmak sizi gerebilir. Onların zorlandığı dönemlerde olabilir.  2025 Şubat sonlarından itibaren Mars doğru açıda ilerlemeye başlayacaktır. Sorunlar da düzelmeye başlar.

 

2024 yılının genel gezegen geçişlerini anlattım. Her şeyden önce sizin kişisel haritanız önemlidir. Bunlar bazı konularda tarihler açısından faydalı olabilir. Yeni yılda sağlık, huzur, başarı sizin yanınızda olsun. Sevgilerimle..

 

Talin Ağdere

talinagdere@hotmail.com

www.talinagdere.com

instagram / talinagdere

https://www.talinagdere.com/2024/02/2024-yilinda-kova-ve-ya-yukselen-kova.html

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum