By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:52:00

 


2024 YILINDA YENGEÇ VE YA YÜKSELEN YENGEÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Yeni Yıl dönemlerinde kardeşleriniz eşiniz dostunuz ailenizle yakınlarınızla bir arada olacağınız süreçler. 4 Ocak’tan itibaren olaylar konular daha hızlı istikrarlı bir şekilde ilerleyecektir. Ortaklı işler, müşteri ilişkileri alışverişler adına hızlı bir süreç. Bazı anlaşma sözleşmeler de yapılabilir. Karşınızdaki kişilere eş / ortak / iş ilişkileri vb. bağlı olduğunuz durumlar var Onların yönlendirmesiyle harekete geçebilirsiniz. Onların önerisine kulak vermek durumundasınız. Bazen hareketli bazen çetrefilli tartışmalı durumlara maruz kalabilirsiniz. Alım satım sözleşme,  hukuksal konular varsa biraz zorlanabilirsiniz.

6 Temmuz 2024 günü burcunuzda Yeni Ay gerçekleşecektir. Venüs’de Yengeçte olduğuna göre keyifleriniz yerine gelecek demektir. Uzlaşmacı tavırlar iyi ilişkiler geliştirebilir, kişisel projelerinize başlayabilirsiniz. Koşulları istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. İş anlaşmaları da yapılabilir. Başkalarına ayak uydurmak sosyalleşmek adına olanaklar gelişir.

14 Ocak 2025 dönemi ise burcunuzda gerçekleşen dolunay ile bazı projeler 2024 yılında başlayan konuları tamamlayabilirsiniz. Marsın bu dönem burcunuzda retro olmasından dolayı bazı sorunlar oluşabilir. Bebek sahibi olmak adına çalışmalarınız sağlık sorunlarınız olabilir. Mars burcunuzda retro ve zayıf asalette düşük pozisyonda bu durumda sağlığa dikkat etmek gerekir ayrıca özgüven eksikliği yapabilir, bazı konularda ürkek hale gelebilirsiniz. Sürekli savunmacı olabilirsiniz, öfkenizi sinirinizi içinize atabilirsiniz. Daha fazla motivasyona ihtiyacınız olabilir. Bedeni güçlü işlerle zorlamayın kaslarınıza dikkat edin, sakarlıklara dikkatsizliklere maruz kalmayın.   Çocuklarla, gençlerle ya da işinizle ilgili sorunlarda sizi yorabilir.

Dönüşüm ve Plüton Kova dönemi:

21 Ocak 2024 günü Plüton Kova burcuna giriş yapacaktır. Bu dönemlerde siz Yengeç ya da yükseleni Yengeçler olanlar, ortak finansal kazançlarınızla varlıklarınızla ilgili dönüşümler içindesiniz. Başkalarıyla ortak olan (eş, aile, ortak vb.) kaynaklarda dönüşüm değişim olabilir. Özellikle ortak kaynaklar artabilir, azalabilir. Mirastan kalanlarla ilgili dönüşüm oluşabilir. Kredi, borç banka işleri finansal alanlarda yapılandırmalar oluşabilir. Gider gelir dengesini iyi tutturmak gerekir. Kimilerin de maddi durumu güçlenebilir. Kimilerinin giderleri artabilir başa çıkmak zor olabilir. Tazminatlar nafaka borç ödemek durumunda kalabilirsiniz. Tedaviler gündeme gelebilir. Psikolojik olarak kendinizi güçlendirebilirsiniz. Okült, metafizik, ezoterik konular, Ölüm ötesi, arkeoloji gibi alanlar hayatınızda var olabilir. Hayatta var oluşun sebepleri sorgulanabilir. Başkalarının parasını gücünü de kullanabilirsiniz. Risk almadan ilerlemek gerekir. Ortaklı işlerinden karlı çıkabilirsiz. Partnerin yani eş ya da ortağın parasını gücünü kendiniz için kullanabilirsiniz Riskli işlerden çıkmayı başarabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

 

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Boğa Burcu:

Yılın ilk yarısında 26 Mayıs 2024’e kadar Jüpiter Şans gezegeni Boğa burcunda ilerliyor. Bu dönem hatırlı dostlarınızdan çevrenizden destek görebilirsiniz. Organizasyon işlerinde size destek olan kişiler olabilir.  Bir yıl boyunca çevrenizden, hukuksal alanlardan,  iş çevresinden gelen fırsatlar var. Buralardan uzaklaşabilirsiniz, şans bereket uzaklardan gelebilir. Seyahate gidilebilir. Başkalarından dostlardan, iş alanındaki kişiler, ticari alanlardan gelen destekler olabilir. İşten gelen kazançlarınız artacak. Grup eğitimleri, etkileşimleri, ekip, cemiyet, vakıf, meclis, kulüp, resmi dairelerle çalışmalarından avantaj sağlayabilirsiniz.

11. Evdeki Jüpiter büyük şanslar getirecektir. Önemli kuruluşlar gruplardan gelen avantajlar oluşabilir. Sosyal çevrenizde gelişmeler oluşabilir. Evlenebilir, arkadaş toplantılarına, düğün, partilere, müzayedelere, seminer, fuarlara katılabilirsiniz. Dostlarınız sayesinde yeni işlerle karşılaşabilirsiniz, size referans olabilirler. Büyük organizasyonlar hayır işleri ya da farklı gruplarla çalışabilirsiniz. İş yatırımlarınız, ticari faaliyetleriniz avantajlı hale gelecek ve kazançlar sağlayacaksınız. Plüton da 8. Evde yeniden sil baştan maddi varlıkları ortak kaynakları yeniden yapılandıracaksınız. Bu alan sıfırlandıysa yeniden yapılandırılacak demektir. Ortak Gayrimenkul ya da yatırımlar oluşturabilirsiniz.

Jüpiter İkizler Burcu:

26 Mayıs’tan itibaren Jüpiter fırsat olanak gezegeni İkizler burcuna giriyor ve bir yıl kalacaktır. Bu dönemler arasında bilgiye, eğitime, öğretime, iletişime, yakın çevreye kardeşlere akrabalara önem veren İkizler dönemini yaşayacaksınız.

Dinlenme, hayır işleri yapma, bilgeleşme zamanı. Biraz içe dönerek kendi dinamiklerinizi fark etme, kendinizi geliştirme, eksik bilgileri tamamlama, staj yapma ya da okulunuzu tamamlama süreçleri olabilir. Hayırseverlik yapmak, başkaları adına çalışmalar yardımlar yapmak mümkün olabilir. Bu dönemlerde fedakarlıklar oluşabilir. Yeni başlangıçlara hazırlık zamanlarıdır. Dinlenebilir, seyahat edebilir. Yurt dışına ya da şehir dışına gidip gelebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlere yönelebilirsiniz. Kendi ortamınızdan uzak yerlere takılabilirsiniz. Kendi yeteneklerinizi fark edebilirsiniz. Hoşlanmadığınız zararlı huy ve alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz. Sağlığa daha fazla önem vermek gerekir. Eski problemleri kafanızda bu dönem çözebilirsiniz. İhtiyaç sahiplerine gizli yardımlarda bulunmak iyi gelecektir. Sizde yardım alabilirsiniz. Bu dönem ailenize daha çok önem verebilirsiniz. Kimileri bebek ya da evlilik hazırlıkları içinde olabilir.

Sorumluluk, kurallar:

 

Satürn mesafe engel kural gezegeni Balık burcunda 9. evinize yerleşmiş bulunuyor. 2023 Mart ayından beri ilerliyor.  O dönemden bu yana eğitim öğretim, ticaret, basın yayın medya uluslar arası iletişim halkla ilişkiler alanında daha çok görevler sorumluluklar devam ediyor. Bazı yasal süreçler hukuksal konular varsa devam edebilir. Kendinize yabancı ya da farklı konularla ilgilenmeye başlamış olabilirsiniz. Belki iş ya da eğitim alanında bir şeyler değişti. Zihinsel anlamda bu döneme kadar öğrendiklerinizi bilgilerinizi oturtmak adına verimli olur. Daha da bigi sahibi olmak bilgeleşmek gerekebilir. Kimileri seyahatlerde zorlanabilir seyahat yasakları ya da mali konular iş sorunları sorumluluklar yüzünden ya da izin belgeler yüzünden sorun yaşayabilirler. Dış ticaretle uğraşan kişiler daha fazla temkinli olmak durumunda kalabilirler. Yüksek öğrenime çaba harcayabilirsiniz. Yabancı ülkelerle bağlantı kurmakta zorlanabilirsiniz. Kimileri uçma korkusunu yenmek durumunda kalabilirler. Birçok hayat planlarınız var sanırım bir şey organize edilir ama gerçekleşmeyebilir işte bunları gerçekleştirmek adına kendinizi bitirmeyin planları bırakın olayları akışına bırakın zira Balıktaki Satürn çok fazla plana yer vermeyecektir. Olayları kendi haline bırakırsanız rahatlarsınız. Daha çabuk gerçekleşir. Zira Satürn Balık plan pek sevmez siz plan yaparsınız diğer taraftan olması gerekenler zaten olur.

 

Bu tarihleri not alınız:

 

Tutulmalar:

 

·         25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönemlerde ev hayatınız özel hayatız ebeveynler ve iş hayatınız arasında gidip gelebilirsiniz. Kimilerinin evlilikleri olabilir, iş hayatına daha çok önem vermek gerekebilir. Kimilerin taşınmaları, yerleşimle ilgili konuları ya da ebeveynleriyle bağlantılı sorunları yoğunlukları olabilir.  Gayrimenkul işleriniz yoğun olabilir.

 

·         8 Nisan 2024 günü Koç burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönem aslında Nisan 2023 döneminde hayatınızda neler başlamıştı bu konularla bağlantılı olabilirsiniz. Evlilik, iş kurmak iş sahibi olmak mesleki alanda yenilikler hedefler faaliyetler yoğunlaşabilir. Kimileri bir alanda yönetici olabilirler.  Satış pazarlama reklam gibi alanlara daha çok önem vermek gerekebilir. Yeni iş başlangıçları var. Kimileri adına ise iş kuruculuğu büyük bir aile kurmak (iş ailesi de olabilir) evlenmek çocuk sahibi olmak vb.. Aile içindeki sorunlarla yeniden ayağa kalkabilirsiniz. İşinize mesleğinize yönelebilirsiniz. İnsanların toplumun önünde yer almaya başlayabilirsiniz.

 

• 18 Eylül 2024 Balık burcunda ay tutulması yaşanacaktır.

 

Balık/Başak tutulmalarının ilki başlıyor. Birkaç yıl sürecek. Bu dönemlerde yani 2026lara kadar diyebiliriz, Satürn’de 9. Evde olduğu için bazı ticari konuları eğitimsel temaları hukuksal alanları artık düzenlemek gerekliliği oluşabilir. Hayat hep aynı yerden bakmaz bizlere sizlerde farklı olanak farklı felsefe ve görüşleri fark ederek bu yolda ilerlemenin doğru olduğuna karar verebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki sorunlardan uzaklaşarak yurt dışı ya da yabancılarla ilişkiler geliştirebilirsiniz. Yakın çevre uzaklar (eşinizin çevresi ya da farklı çevreler) arasında gidip gelebilirsiniz. Çok fazla seyahatler edilebilir.

 

• 2 Ekim 2024 günü Terazi burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

Bu dönemde Yerleşimle ilgili kararlar alınabilir. Evlilik, taşınmalar, çocuklarınızı ilgilendiren ev evlilik yerleşim konuları oluşabilir kimileri bebek sahibi de olabilir.

 

Yıl içinde Merkür retrolar: (Yıl içinde bilgi vereceğim)

 

a) 2-25 Nisan 2024 Koç burcunda retro.

b) 5-28 Ağustos 2024 Başak ve Aslan burcunda retro.

c) 26 Kasım-15 Aralık Yay burcunda retro.

 

Mars Retro:

 

7 Aralık 2024 günü eylem, girişim, mücadele, başarma arzusunu anlatan motivasyon güç gezegeni Mars Aslan burcunda retroya girecek ve 24 Şubat 2025  günü Mars Yengeç burcunda retrodan çıkacaktır. Dolayısıyla Aslan ve siz Yengeç burçlarıyla bağlantılı konularda beklemeler yavaşlamalar sıkıntılar, mücadele oluşabilir. Bu dönemlerde kişisel konular iş ticaret girişimleri başlangıçlar yapmak harekete geçmek gibi yoğunluklar oluşur. Özel hayatınızla ilgili konular yoğunlaşır. Enerjiyi kontrol etmek gerekir. Spor yapmak çocuklarınızla ilgili konulara odaklanmak sağlığa bedene dikkat etmek gerekebilir.  Harcamalar artabilir bazı şeyler üzerine çok fazla yoğunlaşmak durumunda kalabilirsiniz. Çok fazla para harcamak gerekebilir belki özel hayatınıza ya da yatırımlara ya da çocuklara giden masraflar vardır.  Üretime yönelebilirsiniz. Hedefinizi maddi konulardan uzaklaştırmak faydalı olabilir. 2025 Şubat sonlarından itibaren Mars doğru açıda ilerlemeye başlayacaktır. Sorunlar projeleri yeniden ele almak projelendirmek hesaplamak bütçelemek daha kolay olabilir. Olayları daha rahat yönlendirmeye başlayabilirsiniz.

 

2024 yılının genel gezegen geçişlerini anlattım. Her şeyden önce sizin kişisel haritanız önemlidir. Bunlar bazı konularda tarihler açısından faydalı olabilir. Yeni yılda sağlık, huzur, başarı sizin yanınızda olsun. Sevgilerimle..

 

Talin Ağdere

talinagdere@hotmail.com

www.talinagdere.com

instagram / talinagdere

https://www.talinagdere.com/2024/02/2024-yilinda-yengec-ve-ya-yukselen.html

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum