By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:47:00

 


2024 YILINDA İKİZLER VE YA YÜKSELEN İKİZLER BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Yeni Yıl dönemlerinde Ocak ayı itibariyle sevdiklerinizle birlikte olabilirsiniz. Biraz da yorucu bir süreç bu Ocak ayı. 4 Ocak’tan itibaren daha hızlı istikrarlı bir şekilde ilerleyecektir. Ortak paylaşımlar, borç alacak vergi tazminat tedavi pasaport belge resmi dairelerle ilgili konular yasal süreçler varsa bunları bugünden itibaren 13 Şubat’a kadar organize edebileceksiniz. Bazı zorluklar da olursa 23-25 Ocak’tan itibaren daha rahat ilerler. Tedaviler varsa ihmal etmeyin kanuni bir sorun yasal bir konu varsa onu da bir düzene koymalısınız. Her şeyi usulüne kurallarına göre yapmalısınız. Psikolojik olarak yorucu bir süreç olabilir.

6 Haziran 2024 burcunuzda Yeni Ay dönemleri yıl geneli için yeni başlangıçlar yapabilir, projelerinize başlayabilir, daha rahat ilerleyebilirsiniz. Jüpiter’inde burcunuzda olduğunu ve size destek vereceğini unutmayın! Bir şekilde eşinizden, anneden aileden iş bağlantılı kişilerden destek alabilirsiniz.

15 Aralık 2024 dönemi burcunuzda Dolunay gerçekleşecektir. Yıl genelinde bazı konuların, girişimlerin, olayların, projelerin tamamlanması mümkün. Bu dönemlerde Plüton’un da Kova burcuna girdiğini düşünürsek gelişim dönemlerindesiniz.

Dönüşüm ve Plüton Kova dönemi:

21 Ocak 2024 günü Plüton Kova burcuna giriş yapacaktır.

 

Bu dönemlerde siz İkizler ya da yükseleni İkizler olanlar, için olumlu dönemler diyebiliriz. Zaten 2023 Marttan-Hazirana kadar da değişim dönüşüm döneminiz başlamıştı. Yurt dışı ya da uzaklarla bağlantılı bir konu gündeme gelmiş miydi? Kimileri için yurt dışı yolu göründü kimileri şehir dışı ya da bulundukları muhitten uzaklaşmak çevre değiştirmek mümkün olabilir en geç 2024 sonlarına kadar, kimileri değiştirdi. Bulunduğunuz bölgeden uzaklaşabilirsiniz. Medya, basın, uluslar arası konular, ticaret, uzun seyahatler hayatınıza girebilir. Eşinizin yakınları akrabalarının hayatındaki dönüşüm başlayabilir.

 

 Farklı kültürler, felsefeler, çevreler hayatınızda var olmaya başlarlar. Seminerlere, konserlere, kurslara, eğitim programlarına, sempozyumlara, fuarlara katılabilirsiniz, sizde böyle programlar sunabilir, eğitim verebilirsiniz. Akademik eğitim, yurt dışı eğitim belki çalışma gibi konular gelişebilir. Hangi konuda kendinizi yetersiz hissediyorsanız o alanları geliştireceksiniz, yabancı dil ya da bilimsel çalışmalar vb.. Eğitiminizi güçlendirebilirsiniz. Uhrevi, dini manevi konulara yatkınlaşabilirsiniz. Farklı kültürler ülkeler kişiler üzerinden güç elde edebilirsiniz. Hukuksal konularda gelişirsiniz. Yasaları takip edebilirsiniz. Gelişip olgunlaşacaksınız. Başka insanlar ya da gruplar bunlar şifacı ya da astrolojik gruplarda olabilir üzerinizde etkili olurlar. İnsanlık yaşam dünya din sistem ile ilgili sırları araştırmak gizlilikleri ortaya çıkarmak istersiniz. En iyi bilgiler bu transit süresince 2044e kadar oturacaktır.

 

Bu dönemlerde sürekli bıkmadan usanmadan bilgi peşinde koşabilir yeni şeyler öğrenebilirsiniz öğrendiklerinizin üzerine başka bilgiler koyabilirsiniz. Bu dönemde çeşitli gruplara dernek veya topluluklara katılmak mümkündür. Kimileri bu dönemde hava yolları hava alanı uçaklar pilot hostes uçuşla bağlantılı mesleklere yönelebilirler. Kimileri ise network ağlarını genişletirler. Uluslar arası alanlarda etkin olabilirler.

 

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Boğa Burcu:

Yılın ilk yarısında 26 Mayıs 2024’e kadar Jüpiter Şans gezegeni Boğa burcunda ilerliyor. Bu dönem biraz dinlenme, bilgileri pekiştirme arka planda işler üretme zamanı. Belki çok zor görevler yapmak için hazır değilsiniz ya da istekli değilsiniz. Basın medya bağlantılı çalışmalar yapabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Gitmezseniz bile online çalışmalar alabilirsiniz. Kendi bilgilerinizin ne olduğunu tartmak ölçmek isteyebilirsiniz. Merhametli anlayışlı yardımsever samimi yanlarınızla başkalarına da yardım hizmet edebilirsiniz. Siz başkalarından da bilgi sahibi olurken sizde bilgilerinizi başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Sanki karşılıklı bu durumlar sizi şifalandırıyor gibi hissedersiniz. Her konuda iyileşme şifa bulma isteği oluşabilir birileri de bu konularda size yardım eder böyle fırsatlar gelişir. Manevi yönden de gerçeklere oluşların hikmetlerine karşı ilgi artar bu tarz araştırmalar eğitimler de alabilirsiniz metafizik astroloji ya da meditasyon benzeri çalışmalar gibi. Dernek cemiyet vakıf ya da kurumsal alanlarda kendi isteğinizle görevler alabilirsiniz. Şans bir şekilde geçte olsa sizi bulur. Özellikle 29 Nisan’dan sonra daha çok diyebiliriz.

Jüpiter İkizler Burcu:

26 Mayıs’tan itibaren Jüpiter fırsat olanak gezegeni İkizler burcuna kendi burcunuza ya da yükselen burcunuza giriyor ve bir yıl kalacaktır. Bu dönemler arasında bilgiye, eğitime, öğretime, iletişime, yakın çevreye kardeşlere akrabalara önem veren İkizler dönemini yaşayacaksınız.

Artık uzun yıllardan beri 12, 13 yıldan bu yana rahat bir nefes alacaksınız. Birçok ikizler çok zor dönemlerden geçtiler. Ruhsal olarak çöküntüler yaşadılar, eşlerinden ortaklarından ya da yasal konulardan, aileden yaralandılar, hastalandılar vb.. İkizler burcundaki Jüpiter maddi, manevi olanakları arttırır. Şansı önünüze alırsınız. İyimserlik, cömertlik, paylaşımcılık hakim olur. Karşınızdaki Yaydan dolayı da kibir de görülebilir ancak her şekilde iyimserlik kendine güven gelecektir. Kendinizi geliştireceksiniz, sorunlarınızı yeneceksiniz, güveniniz cesaretiniz yerine gelecektir. Kişisel olarak çok gelişecek ve olgunlaşacaksınız.

İstekleriniz yerine geliyor, şanslı bir döneme girdiniz. Yakın çevrenizden karşınızdaki kişilerden destek alabilir başkalarının kaynaklarını da üzerinize çekebilirsiniz. Bunun yapıcı avantajlarını kullanmak gerekir. Girişimlerin sonuçları adına başarı elde edilebilir. Birçok şeye birden girişim yapma fırsatlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bazen Jüpiter 1. Evde aşırılık verebilir bu yüzden de fazla cesaret iyimserlik adına boyunuzu aşan işlere de girişebilirsiniz. Bu yıl yeni iş kurmak seyahatler eğitimle ilgili avantajlar kişisel büyüme ruhsal gelişim adına olumlu bir süreçtir.  Bu yıl sağlığınız (fiziki ve psikolojik) 23 Ocak – 13 Şubat’tan itibaren düzeliyor ancak Jüpiter İkizlere girince daha da iyi hissedeceksiniz.  Kendinize karşı daha bakımlı ve özenli olacaksınız. Giyim kuşam estetiğe beslenmeye özen gösterebilirsiniz. Kişisel olarak gelişim yılı diyebiliriz. Belki daha önce tepki verdiğiniz şeyleri şimdi daha sakince ve olgunlukla karşılayabilirsiniz. Çeşitli eğitimlere kurslara katılarak bilginizi ilminizi arttırabilir kişisel gelişimize katkıda bulunabilirsiniz. Sık seyahatler yapabilirsiniz, gezebilirsiniz, değişik kültürleri insanları çevreleri tanıyabilir aydınlanabilir vizyon kazanabilirsiniz. Kimileri evlenebilir, kimileri çocuk torun sahibi olabilir. Kimileri ülke değiştirebilir. Kimilerinin çocukları mutlu olur. Kilo alınsa da siz ikizler pek müsaade etmezsiniz onu vermenin bir yolunu bulursunuz. Bu yıl diş yaptırmak, saç stili değiştirmek estetik gibi konularda gündeme gelebilir. Dikkat çektiğiniz parladığınız bir dönem olur. Özgürleşeceksiniz, artık yazdan itibaren sizi daha çok göreceğiz!

Sorumluluk, kurallar:

 

Satürn mesafe engel kural gezegeni Balık burcunda 10. evinize iş evinize yerleşmiş bulunuyor. 2023 Mart ayından beri ilerliyor.  O dönemden bu yana iş adına sorumluluklar artar. Başarı elde etmek için daha çok çalışmak gücünüzü ortaya koymak durumunda olabilirsiniz. Kimileri de meslek iş değişimine gidebilir ya da işin şekli biraz değişebilir. Her koşulda meslek hayatınıza ve aileye yaşlılara anneye sabır göstermek gereken bir dönem olabilir. Her şeyi bırakıp yapılan işlere odaklanmak gerekliliği olan bir iş alanı ortamı oluşabilir. İş kariyer, mecburi görevler sorumluluklar toplumda kendinizi kabul ettirme mücadelesi hayatınızın önemli odak noktalarından olacaktır. Toplumsal saygınlığınızı kariyerinizi etkileyecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden davranışlar çok önemlidir. Her şekilde hedeflere varmak için sonuna kadar çalışmak gereklidir. Devlet hükümet cemiyet ya da önemli deneyimli kişilerle çalışabilirsiniz. Zorlu işlerin görevlerin üstesinden gelebilirsiniz. Herkes önünde sağlam güçlü ve dayanıklı görünmek isteyebilirsiniz. Yavaş ve endişeden uzak hareket ettiğinizde zaten yükler hafifleyecektir.  

 

Bu tarihleri not alınız:

 

Tutulmalar:

 

·         25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönemlerde çocuklarınız ya da aşk hayatınızla ilgili yoğunluklar konular olabilir bunun dışında sosyal hayat içinde yer almak etkinliklere de katılmak gerekebilir. Eğlenceli aktivitelere zaman ayırmak gerekliliği oluşabilir. Toplumu ilgilendiren toplumsal çalışmalara daha fazla zaman ayırmak gerekebilir. Özellikle 14 Ekim dönemleri neler başladı hayatınızda bu konularla bağlantılı alanlara yoğunlaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla dostlarınızla beraber olmanız gerekebilir.

 

·         8 Nisan 2024 günü Koç burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönem aslında Nisan 2023 döneminde hayatınızda neler başlamıştı grup çalışmaları mı arkadaşlıklar dostluklarla bağlantılı bir konu mu bir benzerini yaşayabilirsiniz. Grupça yapılan bir işte liderlik görevi üstelenebilirsiniz. Yeteneklerinizi sosyal platformlarda ortaya koyabilirsiniz. Ortak hedefler için çalışabilirsiniz. Hep birlikte yapılan çalışmalar organizasyonlar davetler etkinlikler kurslar partiler toplantılar oluşabilir. Artık deneyimlerinizi geniş çevrelerde paylaşabilirsiniz. Kulüpler dernekler içinde yer alabilirsiniz. Konferanslar demeçler verebilir konuşmalar yapabilirsiniz. İş kazanımlarınızı genişletebilirsiniz. Fırsat ve şanslar gelişir grup çalışmalarında ortaklaşa işlerde başarı gelir. Çok çalışmak gerekebilir.

 

• 18 Eylül 2024 Balık burcunda ay tutulması yaşanacaktır.

 

Balık/Başak tutulmalarının ilki başlıyor. Birkaç yıl sürecek. Bu dönemlerde yani 2026lara kadar diyebiliriz, Satürn’de 10. Evde olduğu için çalışmak gayret etmek gerekecek. Toplumda daha yüksek bir yer statü edinebilirsiniz. Kendinizi kanıtlamak için gayret etmeniz gerekebilir. Görevinizde yükselebilirsiniz. Belki bu dönem iş ailesi kuracaksınız. Kimileri bebek sahibi olabilir aile kurabilir evlenebilir. Mesleki alanda yeteneklerinizi geliştirme şansınız artar. Satürn’de orada olduğu için pek kolay olmasa da insanların toplumun önünde yer almaya başlamak başarmak gerekiyor. Konuşmalar yapmak seminerler vermek gibi konularda gelişebilir. Bu dönem kimilerinin annesi ya da eşin ailesinin hayatında zorluklar oluşabilir.

 

• 2 Ekim 2024 günü Terazi burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

Bu dönemde bireysel çalışmalarınıza hobilere etkinliklere spora sanata yeteneklerinizi geliştirdiğiniz alanlara eğlenceli aktivitelere gençlere çocuklara görsel alanlara medyaya daha çok vakit ayırmak gerekebilir. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Ailenizin servetiyle ilgili konular gelişebilir. Görsel medyada daha aktif projelere girebilirsiniz. Borsa hisse senetleri gibi farklı yatırım araçlarıyla ilgili projelere girişebilirsiniz.

 

Yıl içinde Merkür retrolar: (Yıl içinde bilgi vereceğim)

 

a) 2-25 Nisan 2024 Koç burcunda retro.

b) 5-28 Ağustos 2024 Başak ve Aslan burcunda retro.

c) 26 Kasım-15 Aralık Yay burcunda retro.

 

Mars Retro:

 

7 Aralık 2024 günü eylem, girişim, mücadele, başarma arzusunu anlatan motivasyon güç gezegeni Mars Aslan burcunda retroya girecek ve 24 Şubat 2025  günü Mars Yengeç burcunda retrodan çıkacaktır. Dolayısıyla Aslan ve Yengeç burçlarıyla bağlantılı konularda beklemeler yavaşlamalar sıkıntılar, mücadele oluşabilir. Bu dönemlerde finansal konular yakın çevre kardeşler alanında yoğunluklar olabilir. Yatırım ya da önemli sözleşmeler yapmak durumunda olabilirsiniz. Eğitim, satış reklam pazarlama internet ticari bağlantılı çalışmalar olabilir. Emlak ya da aracı şirketlerle bağlantılı olabilirsiniz. Harcamalar artabilir bazı şeyler üzerine çok fazla yoğunlaşmak durumunda kalabilirsiniz. Etrafınızla güç birliği yapmak bazı sorunları düzenlemek adına faydalı olabilir. Öfkenizi ya da ifade şeklinizi değiştirmek ve hedefinizi maddi konulardan uzaklaştırmak faydalı olabilir. 2025 Şubat sonlarından itibaren Mars doğru açıda ilerlemeye başlayacaktır. Sorunlar projeleri yeniden ele almak projelendirmek hesaplamak bütçelemek haklarınızı savunmak daha kolay olabilir. Olayları daha rahat yönlendirmeye başlayabilirsiniz.

 

2024 yılının genel gezegen geçişlerini anlattım. Her şeyden önce sizin kişisel haritanız önemlidir. Bunlar bazı konularda tarihler açısından faydalı olabilir. Yeni yılda sağlık, huzur, başarı sizin yanınızda olsun. Sevgilerimle..

 Talin Ağdere

talinagdere@hotmail.com

www.talinagdere.com

instagram / talinagdere

https://www.talinagdere.com/2024/02/2024-yilinda-ikizler-ve-ya-yukselen.html

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum