By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:22:00

 

2024 YILINDA KOÇ VE YA YÜKSELEN KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Yeni Yıl dönemlerinde farklı çevrelere kültürlere açıksınız. Çok fazla uzun kısa yolculuklar yapabilir, değişik felsefelere yoğunlaşabilirsiniz. Üzerinde olduğunuz konular iş meslek hayatınız 4 Ocak’tan itibaren daha hızlı istikrarlı bir şekilde ilerleyecektir. Ancak Şubat ortasına kadar bir şekilde yönetsel, otoriter, toplum baskıları hissetmeye devam edebilir, çok çalışmanız gerekebilir.

Dönüşüm ve Plüton Kova dönemi:

21 Ocak 2024 günü Plüton Kova burcuna giriş yapacaktır. Bu dönemlerde siz Koçlar / yükselen koçlar, grup çalışmalarınızda ekiplerinizle ilgili bağlantılarda arkadaş dostluklar adına değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Gruplarınızda reformlar yapılabilir. Arkadaşlar tarafından desteklenirsiniz. Önemli gruplar meclis dernek cemiyet kuruluşlar kulüpler sosyal oluşumlar içinde yer alabilirsiniz. Üst düzey insanlar güçlü liderlerle işbirliği yapılabilir hep birlikte çalışarak birlikten güç alarak gücünüzü arttırabilirsiniz. Toplumsal idealler adına verilen mücadele oluşabilir. Güçlü dostlar sayesinde yukarı çıkabilirsiniz. İş gruplarınız değişebilir. Çok derin samimi olmayan arkadaşlıklar da bitebilir. Daha çıkarsız rahat ettiğiniz kişiler arkadaşlıklar hayatınıza girebilir. Belli gruplara katılarak toplumun istekleri yönünde faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bu anlattığım konular Güneşin Kova burcuna girdiği 20-22 Şubat dönemlerinde hızlanacaktır ancak Marsın Kova burcuna girdiği 13 Şubat 2024’ten itibaren eyleme tam olarak geçecektir.

 

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Boğa Burcu:

Yılın ilk yarısında 26 Mayıs’a kadar Jüpiter Şans gezegeni Boğa burcunda ilerliyor. Boğa burcundaki Jüpiter maddi, manevi olanakları arttırır. Huzurumuz kaçmasın, keyfimiz, ağzımızın tadı yerinde olsun modundadır. Fazla yerinizden kımıldamadan hayatın keyfini çıkarmak istersiniz. Bu dönem finansal kazançlar açısından da pek fazla bir şey değişmeyebilir. Yani 2023 Mayıs’tan bu yana devam eden durumlar zaten var. Kazançlarınız sizi tatmin eder etmese bile bir şekilde olduğunuz duruma şükür edebilirsiniz yerinizden pek kımıldamak işinize gelmeyebilir. Bir şekilde maddi olarak kazanır karlı çıkmanın yolunu bulabilirsiniz. Yayıncılık, medya, tv, ticari konulardan, ortaklı işlerden internet online satış alanlarından, hukuksal konulardan, eğitimden kazançlar gelebilir. Uranüs’de para evinde olduğu için teknojiden, grup faaliyetlerinden borsa bitcoin, enerji ya da farklı faaliyetlerinden de kazançlar olabilir.  Özellikle 29 Nisan 2024 Venüs’de Boğaya girince kazançlarınızı arttıracaksınız. Eşiniz ortaktan da gelen paralar olabilir bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Çok istediğiniz şeyleri satın alabilir, teknolojiye seyahate eğitime para harcayabilirsiniz.

Jüpiter İkizler Burcu:

26 Mayıs’tan itibaren Jüpiter fırsat olanak gezegeni İkizler burcuna 4. Evinize giriyor ve bir yıl kalacaktır. Bu dönemler arasında bilgiye, eğitime, öğretime, yakın çevreye kardeşlere akrabalara önem veren İkizler dönemini yaşayacaksınız. Bu dönemlerde iletişim, pazarlama, satış, reklam, ticaret alanlarında faaliyetleriniz artabilir. Bu konularda gelişen bir iş alanında aktif olabilirsiniz. Yazışmalar, internet çalışmaları, duyurular, bilgi paylaşımları, etrafınızla iletişim yoğun olur. Dergi, yayıncılık, yazışmalar, sözlü yazılı sınavlar, eğitim konuları seminerler söz konusu. Etrafınızla sürekli görüşebilir kardeşinize akrabalara destek olabilirsiniz. Gel git trafiğiniz çok artacaktır. Sürekli gezilere, seminerlere katılabilir ya da yollarda trafikte olabilirsiniz. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Ticari sözleşmeler yapabilirsiniz. Otomobil satın alabilirsiniz.

Sorumluluk, kurallar:

 

Satürn mesafe engel kural gezegeni Balık burcunda 12. evinize yerleşmiş bulunuyor. 2023 Mart ayından beri ilerliyor.  Bir şekilde tatminsizlik ve endişe taşıyabilirsiniz. Kurumsal alanlarda kuruluşlarda hep birlikte yapılan çalışmalarınız olabilir. İş ve girişimlerle ilgili konularda şartları fazla zorlamamak gerekir. Bu dönemleri araştırmalar yaparak eğitiminizi tamamlayarak bilgilerinizi geliştirerek geçirebilirsiniz. Zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Vakıflar hayır kuruluşları hastane, okul, belediye ya da devlet bağlantılı kurumlar ya da insanların izole olduğu yerlerde çalışabilirsiniz. Kural belirleyici görevlerde yer alabilirsiniz. Yalnız başınıza çalışsanız da başarılı olursunuz. Fedakarlıklar, başkaları adına gelişen projeler yardımlaşmalar sürebilir. Satürn Koç burcuna 2025 bahar ayında ya da 2026 Şubat ayında girince zaten önemli olay ve girişiler sizi bekliyor olacak.

 

Bu tarihleri not alınız:

 

Tutulmalar:

 

·        25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönemlerde karşılıklı konular anlaşmalar sözleşmeler diyaloglar görüşmeler gerçekleşebilir. Evlilik ya da boşanma ya da ortaklık gibi konular olabilir. Birlikte kararlar alabilirsiniz.

 

·         8 Nisan 2024 günü Koç burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönem kendi kişisel girişimlerinize başlayabilirsiniz. Bir nevi yeni ay enerjisidir. Cesaretle yapılan girişimler ve başlangıçlar yapılabilir. Bu dönem öncülüğü, benciliği, bireyselliği ön plana alabilirsiniz. İsteklerinizi kabul ettirebilirsiniz.

 

• 18 Eylül 2024 Balık burcunda ay tutulması yaşanacaktır.

 

Balık/Başak tutulmalarının ilki başlıyor. Birkaç yıl sürecek. Bu dönemlerde yani 2026lara kadar diyebiliriz, fedakarlıklar başkaları adına yapılan çalışmalar söz konusudur. Zaman içinde kendinizi çok yorduğunuzu fark edebilir, kontrol edemediğiniz işler sayesinde geri planda kalmayı öğrenebilirsiniz. Olaylara müdahil olmadan seyretmeyi akışa bırakmayı öğrendiğinizde hayatın akışından huzur bulabilirsiniz. Bu dönemde hayırsever çalışmalar da yapılabilir. Sağlığınıza eşinizin sağlığına da dikkat etmek gerekebilir.

 

• 2 Ekim 2024 günü Terazi burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

Bu dönemde evlilik ortaklık teklifleri alınabilir. Yeni iş olanakları da gelişebilir. Sosyal organizasyonlar içine girebilirsiniz. Bu dönem diyalogları dengelemek gerekiyor.

 

Yıl içinde Merkür retrolar: (Yıl içinde bilgi vereceğim)

 

a) 2-25 Nisan 2024 Koç burcunda retro.

b) 5-28 Ağustos 2024 Başak ve Aslan burcunda retro.

c) 26 Kasım-15 Aralık Yay burcunda retro.

 

Mars Retro:

 

7 Aralık 2024 günü eylem, girişim, mücadele, başarma arzusunu anlatan motivasyon güç gezegeni Mars Aslan burcunda retroya girecek ve 24 Şubat 2025  günü Mars Yengeç burcunda retrodan çıkacaktır. Dolayısıyla Aslan ve Yengeç burçlarıyla bağlantılı konularda beklemeler yavaşlamalar sıkıntılar, mücadele oluşabilir. Bu dönemlerde evinize daha çok zaman harcamak durumunda kalabilirsiniz. Miras ya da taşınma tadilat gibi durumlar oluşabilir. Aile büyüklerinin hayatında sağlık sorunları özellikle babayla ilgili oluşabilir. Çocuklarınızın hayatında bir takım girişimler sorunlar olabilir. Onlara daha fazla vakit ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Rekabet, risk girişkenlik bu dönem yoğun olur. Aşkta iniş çıkış yaşanabilir. Spor yaparken dikkat etmelisiniz sakarlıklara dikkat. 2025 Şubat sonlarından itibaren Mars doğru açıda ilerlemeye başlayacaktır. Sorunlar da düzelmeye başlar. Olayları daha rahat yönlendirmeye başlayabilirsiniz.

2024 yılının genel gezegen geçişlerini anlattım. Her şeyden önce sizin kişisel haritanız önemlidir. Bunlar bazı konularda tarihler açısından faydalı olabilir. Yeni yılda sağlık, huzur, başarı sizin yanınızda olsun. Sevgilerimle..

Talin Ağdere

www.talinagdere.com

talinagdere@hotmail.com

https://www.talinagdere.com/2024/02/2024-yilinda-koc-ve-ya-yukselen-koc.html



 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum