By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:23:00

2024 YILINDA OĞLAK / YÜKSELEN OĞLAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

11 Ocak 2024 günü burcunuzda Yeni Aydan itibaren daha etkili olmaya başlayabilirsiniz. Gücünüz yerine gelir yaptırım gücünüz artacaktır kendinizi dinletmeye başlayabilir projelerinizi uygulamaya geçebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapılacaktır. 4 Ocak’tan itibaren çok girişken ve aktif biraz da sert olacaksınız. Başkalarının gözünün yaşına bakmadan gözü kara bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bu dönem daha dışa dönük girişken bir süreç. Kaynak arayışında olabilirsiniz bu yüzden de elinizdekileri paraya çevirebilirsiniz. Üretim ve çok çalışma dönemi. Sağlığınıza da dikkat edin.

22 Haziran 2024 günü burcunuzda Dolunaydan itibaren bazı sonuçlar kararlar almaya başlayabilirsiniz. Yıl içinde başlanan konular bu dönem sonuçlanmaya başlayabilir. Bazı çalışmalar girişimler bu dönem artık bitebilir.

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Boğa Burcu:

Yılın ilk yarısında 26 Mayıs’a kadar Jüpiter Şans gezegeni retrodan çıkarak doğru açıda ilerlemeye başlıyor. Boğa burcundaki Jüpiter maddi, manevi olanakları arttırır. Huzurumuz kaçmasın, keyfimiz, ağzımızın tadı yerinde olsun modundadır. Çok da yerinizden kımıldamadan hayatın keyfini çıkarmak istersiniz. Bu nedenle, Keyifler, aşk, finansal konular, yatırımlar, beceriler, hobiler, spor, sanatsal konular adına olumlu gelişmeler sizleri bekliyor. 2024 itibariyle eğlenceli aktiviteler, çocuklarla iletişimler, aşk, seyahatler, yatırımlar (borsa, şans oyunları, ailenizin serveti) adına kişisel haritanızda destekliyorsa daha olumlu güzel bir dönem olacaktır. Bol bol gezebilirsiniz. Özellikle 29 Nisan 2024 günü Venüs’ün güçlü olduğu Boğa burcuna 5. Evinize girmesiyle bu alan daha da canlanabilir. Özellikle üç hafta boyunca aşk, şans, para, finansal konular adına fırsat artar. Şans evinizde Jüpiter ve Uranüs var Venüs’le de kavuşacak aniden gelen şanslı imkanları gösterir. Bir anda bir tatil planı çıkabilir, Yatırımınız değerlenebilir, aniden gelişen yeteneklerinizi ortaya çıkaran bir durum oluşabilir. Hamile kalabilirsiniz. Piyango oynayın kim bilir belki şans bu kez size güler. Farklı kültürden tanışacağınız kişiler size yeni yollar yeni olanaklar kazandırabilir. Nisan ortalarından Mayıs’a kadar daha çok sahnede olacaksınız, dışa dönük bir dönem. Alkış almak kendinizi göstermek, çocuklarınızdan güzel haberler almak mümkün!

Jüpiter İkizler Burcu:

26 Mayıs’tan itibaren Jüpiter fırsat olanak gezegeni İkizler burcuna giriyor. Bilgiye, eğitime önem veren İkizler dönemi başlıyor. Bu dönemlerden itibaren iş alanında gelişmeler sizi bekliyor. İş yeriniz iş atmosferinizi değiştirebilir ya da yenileyebilir, günlük işleri daha hızlı pratik bir şekilde organize edebilirsiniz. Entelektüel faaliyetlere daha çok yer verebilirsiniz. Birden fazla iş alanına ilgi duyabilir, ilgilenebilirsiniz. Çift şanslar da gelebilir. Alışveriş, ticari konular, basın, medya yayıncılık alanlarında aktiviteler yoğun olabilir. Yabancı bağlantılı iş alanlarına yönelebilirsiniz. Para kazanabilirsiniz. Şartlara ayak uydurabileceksiniz. Daha pratik hızlı kazançlarda olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla, ofis konularıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızın yoğunluğundan bazen yorgunluk oluşabilir, pek çok işi bir arada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yine de iş alanına yaşam amacına bir düzen getirmeye çalışacaksınız. Yeni bir iş ya da çalışma şartlarının iyileşmesi belki ücretin artması da mümkün olabilir. Bu dönem Diyete, beslenmeye, hijyene daha çok dikkat etmek gerekiyor. Karaciğerinizi, pankreası yormayın. Size zarar veren alışkanlıklarınızı bırakmalısınız.  Uyku problemi varsa çözmelisiniz. Bu süreçte evcil hayvan da alabilirsiniz ya da ilgilenebilirsiniz.

Dönüşüm:

21 Ocak 2024 günü Plüton Kova burcuna giriş yapacaktır. Bu dönemlerde finansal alanda dönüşümler başlayacaktır. Para kazanma şekliniz değişebilir dönüşebilir. Sil baştan bu alanı yeniden yapılandırabilirsiniz. Büyük onarımlar iş alanını modernleştirme ya da kayıp malları parayı yeniden canlandırmak kazanmak gibi durumlar oluşabilir. Maddi konularda yoğun bir çaba ve mücadele içine girilebilir. İstekler yoktan var edilebilir. Maddi konularda kontrolü ele geçirmek sahip olunanları daha güçlü bir şekilde idare etmek gibi konular oluşur. Kimilerinin ise paraya bakış açısından radikal değişimler dönüşümler olacaktır. Eskisi kadar paraya kıymet vermeyebilir. Finansal alanda daha çok paylaşıma gidebilir. Herkesin kişisel haritasına göre değişir durumlar.

 

Sorumluluk, kurallar:

 

Satürn mesafe engel kural gezegeni 3.evinizde ilerliyor. Birkaç yıl daha etkili olacaktır öğrenim, öğretim, yakın çevre ilişkileri, bilgi seminer, yazışma, dergi, gazete, rapor faaliyetleri, sınavlar daha fazla önem kazanmaya başlayabilir. Akraba kardeşlerin hayatında sorumluluklar da artmıştır sizlerde onlara destek vermek durumunda kalabilirsiniz. Onların yüklerini üstelenebilirsiniz. Eğitimi öğrenimi daha fazla ciddiye alabilirsiniz. Fedakarlıklar, yardımlaşmalar daha fazladır.

 

Bu tarihleri not alınız:

 

Tutulmalar:

 

• 25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulması yaşanacaktır.

 

İş, kariyer toplumsal amaçlar, toplumsal statü, evlilik, ortaklıklar adına daha fazla emek sarf etmek,  huzuru dengeyi sağlamak gereklidir.

 

• 8 Nisan 2024 günü Koç burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

Bu dönem ev, aile hayatınız, ebeveynler önemli olabilir. Daha çok bu konulara önem vermek gerekebilir. Özel hayatınızı organize etmeli, kendi temel ve ihtiyaçlarınıza eğilmelisiniz.

 

• 18 Eylül 2024 Balık burcunda ay tutulması yaşanacaktır.

Balık/Başak tutulmalarının ilki başlıyor. Yakın / uzak mesafe kardeş akrabalar yakınlar, yolculuklar, eğitim konuları, seminerler, yazı çalışmaları, internet bağlantıları adına daha yoğun bir süreç. Ayrıca bu dönem sanatsal çalışmalar, edebiyat, yeteneklere ve hayal gücüne bağlı çalışmalar adına olumludur. Eğitim vermek, başkalarına öğretme yeteneklerinizi kullanmak, başkalarının ihtiyaçlarına iletişim arzularına duyarlı olmaya çalışmak gerekir.

 

• 2 Ekim 2024 günü Terazi burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

Bu dönemde Ortaklıklar, evlilikler, halkla ilişkiler iş görüşmeleri iş, meslek kariyer alanına yoğunlaşmalar, daha fazla emek sarf etmek mümkün olabilir. İş kuruculuğu, evlilik gibi konular gündeme gelebilir.

 

Yıl içinde Merkür retrolar: (Yıl içinde bilgi vereceğim)

 

a) 2-25 Nisan 2024 Koç burcunda retro.

b) 5-28 Ağustos 2024 Başak ve Aslan burcunda retro.

c) 26 Kasım-15 Aralık Yay burcunda retro.

 

Mars Retro:

 

7 Aralık 2024 günü eylem, girişim, mücadele, başarma arzusunu anlatan şiddet güç gezegeni Mars Aslan burcunda retroya girecek ve 24 Şubat 2025  günü Mars Yengeç burcunda retrodan çıkacaktır. Dolayısıyla Aslan ve Yengeç burçlarıyla bağlantılı konularda beklemeler yavaşlamalar sıkıntılar, mücadele oluşabilir. Bu dönemlerde aileniz, ortaklıklar, karşınızdaki kişilerle sorunlar mücadeleler olabilir. Eşinizle / aileniz babayla bağlantılı konular yoğunlaşabilir. Ortaklı işleriniz, ortak yatırımlar, paylaşımlar, alım satım işleriniz, anlaşmalar alanına daha fazla yoğunlaşabilirsiniz, gecikmeler beklemeler oluşabilir. Belki bir alım satım işiniz var ya da tadilat ve ya büyüklerinizin tedavileri ya da hukuksal konular olabilir. 2025 Şubat sonlarından itibaren Mars doğru açıda ilerlemeye başlayacaktır. Bu konuları sonuçlandırmak Nisan aylarını bulabilir.

 

2024 yılının genel gezegen geçişlerini anlattım. Her şeyden önce sizin kişisel haritanız önemlidir. Bunlar bazı konularda tarihler açısından faydalı olabilir. Yeni yılda sağlık, huzur, başarı sizin yanınızda olsun. Sevgilerimle..

 

 


 Talin Ağdere

talinagdere@hotmail.com

www.talinagdere.com

instagram / talinagdere

https://www.talinagdere.com/2024/02/2024-yilinda-oglak-yukselen-oglak.html

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum