By Talin Ağdere ile Astroloji - 16:12:00

 

2024 YILINDA TERAZİ VE YA YÜKSELEN TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Yeni Yıla aile yakınları, ailenizle birlikte giriyorsunuz. Ocak ayı daha çok ailevi konular yakın çevre ilişkileri adına hareketli olacak.  4 Ocak’tan itibaren özel hayat ebeveyn aile ilişkilerine daha çok yoğunlaşacak 13 Şubat’a kadar geleceğe yönelik önemli projelerin adımlarını atabilirsiniz. Evde değişiklik yapmak amaçlı girişimler de oluşabilir.

Yıl içinde başlayan konuları 25 Mart burcunuzda gerçekleşen dolunay süreçlerinde tamamlayabilirsiniz. Bazı kararlar alabilirsiniz. Birlikte yapılan projeler anlaşmalar devreye girebilir. Evlilik, ilişkiler, boşanma ya da ortaklıklar devreye girebilir. Bu dönem ilişkiler en önemli konular olabilir.

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Boğa Burcu:

Yılın ilk yarısında 26 Mayıs’a kadar Jüpiter Şans gezegeni Boğa burcunda ilerliyor. Boğa burcundaki Jüpiter maddi, manevi olanakları arttırır. Huzurumuz kaçmasın, keyfimiz, ağzımızın tadı yerinde olsun modundadır. Çok da yerinizden kımıldamadan hayatın keyfini çıkarmak istersiniz. Bu dönem ortaktan eşten ya da başkalarından gelen maddi destekler olabilir. Prim, hisse, tazminat, nafaka, pay, ortak para, hediye, burs, sigortadan, mahkemeden gelen para, emeklilik ikramiye vb.. alabilirsiniz. Birlikte iş yaptığınız kişilerden de gelen destekler olabilir. Bir şekilde para gelebilir. Tedaviler varsa daha olumluya gidebilir teknolojinin verdiği olanaklardan faydalanabilirsiniz. Estetik gibi tedaviler de yaptırılabilir. Sağlık sigortası ya da farklı sigorta yaptırmak mümkün. Banka ya da gayrimenkul, borsa gibi sektörlerde çalışabilirsiniz eğer yatırımlarınız varsa bu alanlarda değerlenebilir. Özellikle 29 Nisan günü Venüs güçlü olduğu Boğa burcuna girecek ve üç hafta kalacaktır. Finansal anlamda güçlenebilirsiniz. Bu dönemde beklenen para ve alacaklar tahsis edilir, estetik gibi durumlar varsa daha güzel, rahat olacaktır.

Jüpiter İkizler Burcu:

26 Mayıs’tan itibaren Jüpiter fırsat olanak gezegeni İkizler burcuna giriyor. Bilgiye, eğitime, öğretime önem veren İkizler dönemi başlıyor. Bu dönemlerden itibaren farklı kültür ve inançlar hayatınıza girebilir, seyahat edebilirsiniz. Eğitim, kurslar alabilir, verebilirsiniz. Uluslar arası alanlara da açılabilirsiniz. Seminerler, fuarlar, sempozyumlar, internet alanları aktifleşir. E-ticarete açılabilir, bol bol uçabilirsiniz ya da araştırabilirsiniz. Uzak yakın sürekli hareket içinde olabilir, gezebilirsiniz. Hukuksal alandan şans geliyor mahkeme varsa kazanabilirsiniz. Yurt dışı eğitim konusu aktifleşebilir, iş ya da eğitim ya da gezme amacıyla gidip gelebilirsiniz. Eşinizin akrabalarının hayatında hareketli günler başlar.

Dönüşüm:

21 Ocak 2024 günü Plüton Kova burcuna giriş yapacaktır. Bu dönemlerde yetenek ve yaratıcılık isteyen aktiviteleriniz (23 Marttan itibaren zaten başlamıştı) daha da hareketlenecek canlanacak bu alanda bir dönüşüm başladı devam edecektir. Farklı yeteneklerinizi de ortaya çıkarabilirsiniz yaptığınız işe ekleyebilirsiniz. Borsa, hisse, fon benzeri yatırım araçlarını hayatınıza entegre edebilir hatta bu konularda eğitim alabilirsiniz. Çocuklarınızla iletişiminiz güçlenir. İlişkiler yeniden tanımlanır. Onların hayatında da dönüşüm başlamıştır. Aşk, cinsellik gibi konularda dönüşüme uğrar. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Eğlenmeyi eğlendirmeyi görsel aktiviteleri ön plana alabilirsiniz. Aşk hayatınız renklenmeye başlayabilir. Keyif aldığınız aktivite hobiler ve sporlarla uğraşabilirsiniz. Görsel medya, beceriler, oyunculuk yeteneğiniz karizmanız aktifleşir. Ailenizin parası servetiyle ilgili dönüşümler başlar.

 

Sorumluluk, kurallar:

 

Satürn mesafe engel kural gezegeni 6.evinizde iş ve sağlık evinde Balık burcunda ilerliyor. Birkaç yıl daha etkili olacaktır.  Bu dönem işlerinizi güçlendirecek sağlamlaştıracaksınız. Yorulabilir başkalarının da işlerini üstlenebilirsiniz ancak mesleğinizde güçleneceksiniz uzmanlaşacaksınız. Başkalarının yararına olacak projelerde de sorumluluk alabilirsiniz. Kaynakları daha idareli kullanabilirsiniz. Büyük işlerin altından kalkmayı becereceksiniz. İş hayatında yavaş ve kalıcı bir şekilde ilerlersiniz. Detay gerektiren işlerde dekoratör desinatör motifler sanatsal mimari mühendislik çizim restorasyon benzeri alanlarda beceriler artar. Günlük hayatınızı disipline eder kontrol altına alabilirsiniz. Bu dönemlerde yanınızda çalışanlar ya da birlikte çalıştığınız kişilerle zaman zaman zorluklar oluşabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Cilt, kemik, eklem, diz, diş sorunları yaşanabilir. Kronik hastalığınız varsa kontrolleri ihmal etmemelisiniz. Diyete temizliğe beslenmeye önem vermelisiniz. Gıdanızı eksiltmeyin, bağışıklığı korumalısınız. Sağlıklı beslenmeye gayret etmelisiniz. Bu dönemde yani 2026a kadar sizi zorlayan alışkanlıklar varsa içki, sigara ya da benzeri durumlar bırakmaya, hayatınızdan çıkarmaya gayret etmelisiniz.

 

Bu tarihleri not alınız:

 

Tutulmalar:

 

·        25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulması yaşanacaktır.

 

Burcunuzda gerçekleşen bir Ay tutulması olacaktır. 14-15 ekim 2023’te neler başladı hayatınızda hangi alanda girişimler yapıldı işte bu süreçlerde artık o konuların sonuçlarını alacaksınız. Bir mahkeme sonucu ya da ortaklık konusu evlilik boşanma alım satım anlaşma sözleşme gibi konular gündeme gelebilir belki bir karar aşamasıdır.

 

·         8 Nisan 2024 günü Koç burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönem karşınızdaki kişilerle ilişkilere daha çok önem vermeniz gerekebilir. Onlara bağlı hareket edebilirsiniz. Yeni olanaklar gelişebilir. Eş, ortak, birlikte çalıştığınız ya da olduğunuz kişilerden, doktorunuz, avukatınız, danışanınız, psikolog, sosyolog vb.. destek öneri alabilirsiniz. Bu dönem danışmanlık işleriniz yoğunlaşabilir. Ortaklı yeni projeler hayatınıza girebilir. Evlilik teklifi alabilirsiniz.

 

• 18 Eylül 2024 Balık burcunda ay tutulması yaşanacaktır.

 

Balık/Başak tutulmalarının ilki başlıyor. Birkaç yıl sürecek. Bu dönemlerde yani 2026lara kadar diyebiliriz, işleriniz, sağlığınız yanınızda çalışanlar personel patron evinizde ofisinizde hizmet edenlerle karşılıklı etkileşimler artacaktır. Sizin ve büyüklerinizin sağlık sorunlarına dikkat etmek gerekir. Babanızın ya da bazı akrabaların sağlık sorunları olabilir. Hastalıklara karşı kendinizi güçlendirin dayanıklılığınızı arttırın. Gereksiz yere kendinizi yıpratmaktan başkalarına kölelik etmekten boşa kürek çekmekten vazgeçmemeli, gerçekten faydalı yararlı olacak işlere görevlere alanlara yönelmelisiniz. Hizmet verilecek özel konularda uzmanlaşabilirsiniz. Hizmet sağlık sanat şifa yaratıcı alanlarda ilerleyebilirsiniz. Kendi sağlığınızı güçlendirmenin korumanın yollarını araştırabilirsiniz. Gündelik hayatınızı planladığınız takdirde sağlığınıza daha fazla önem verdiğinizde ve organize planlı olduğunuzda dağılmadan ilerleyeceksiniz.

 

• 2 Ekim 2024 günü Terazi burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönemde Kişisel projeleriniz olabilir. Yeni projeler başlangıçlar yapılabilir. Bireysel isteklerinize odaklanabilirsiniz. 14 Ekim 2023 dönemi yaşanan tutulmanın bir benzeri yaşanacak. Kişisel gelişim programları seyahatler eğitim konuları hayatınıza girebilir. Kararlı net davrandığınızda eskiden kurmakta zorlandığınız dengeyi sağlayabilirsiniz.

 

Yıl içinde Merkür retrolar: (Yıl içinde bilgi vereceğim)

 

a) 2-25 Nisan 2024 Koç burcunda retro.

b) 5-28 Ağustos 2024 Başak ve Aslan burcunda retro.

c) 26 Kasım-15 Aralık Yay burcunda retro.

 

Mars Retro:

 

7 Aralık 2024 günü eylem, girişim, mücadele, başarma arzusunu anlatan motivasyon güç gezegeni Mars Aslan burcunda retroya girecek ve 24 Şubat 2025  günü Mars Yengeç burcunda retrodan çıkacaktır. Dolayısıyla Aslan ve Yengeç burçlarıyla bağlantılı konularda beklemeler yavaşlamalar sıkıntılar, mücadele oluşabilir. Bu dönemlerde İş alanında mücadele yoğunluk artabilir. İşe fazla yoğunlaşmak nedeniyle eve aileye anneye vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Anneyle bağlantılı sorunlarınız oluşabilir. Bu dönem başkalarının motivasyonuna ihtiyaç duyulabilir. Hedeflere varmakta zorlanma gecikmeler yaşanabilir. Grup organizasyonları iletişimleri yoğun olabilir. Arkadaş ya da organizasyon, iş gruplarında aktif olmak istersiniz. Hep birlikte yapılacak organizasyonlar olabilir ortak amaçlar adına bir şeyler yapmak takımı grubu yönetmek gerekebilir. Retro dönemi biraz yavaş ilerleyebilir insanlar arasına rekabet oluşabilir baskı kurmamak gerekir, yönetimi iyi sağlamalısınız. Arkadaşların hayatında sorunlar olabilir birlikte hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Büyük planlar organizasyonlar var sanırım. 2025 Şubat sonlarından itibaren Mars doğru açıda ilerlemeye başlayacaktır. Sorunlar da düzelmeye başlar.

 

2024 yılının genel gezegen geçişlerini anlattım. Her şeyden önce sizin kişisel haritanız önemlidir. Bunlar bazı konularda tarihler açısından faydalı olabilir. Yeni yılda sağlık, huzur, başarı sizin yanınızda olsun. Sevgilerimle..

 

Talin Ağdere

talinagdere@hotmail.com

www.talinagdere.com

instagram / talinagdere

https://www.talinagdere.com/2024/02/2024-yilinda-terazi-ve-ya-yukselen.html

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum